2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ay ben oruçlu değilim ya hemen yazdım menüyü :KK34:affına sığınırım herkesin zaten öle can çekilecek bi menü değil kelalaka bişiler :)
Ya bi gün çocuğa yedirilen bişeyi bişeye benzetmiştik de. Oruçlu oruçlu canım çekti diyen olmuştu. Bende çekindim soramadım:KK53:
Kardesim de oyleydi her yere kaya kaya gidiyodu:KK70:

Napym ben de son care size soraym dedim.ben de orucluyum ve sudan baska bisey istemiyorum su an:)Esim de arkadaslarni cagrmis.nasl hazrlycam bakalm emreyle:KK43:sebze corbasi yapcm ana yemegu dusunuyorum hala:))

Gecen ben de eriste istedm esim kac marketi gezmis eriste bulamamis:KK57:sasrdm ya nasl olmaz eriste
Bende dayanamayıp bi gün sorarım heralde bu olur mu diye:)
İnternetten örnek menülere bakıyorum. Birini yaparsam öbürünü yapamam. Benim iyi yaptığım yemeklerde birbiriyle biraz alakasız:KK53:
Hala düşünüyorum:KK53:

Ya bi gün çocuğa yedirilen bişeyi bişeye benzetmiştik de. Oruçlu oruçlu canım çekti diyen olmuştu. Bende çekindim soramadım:KK53:
Bende dayanamayıp bi gün sorarım heralde bu olur mu diye:)
İnternetten örnek menülere bakıyorum. Birini yaparsam öbürünü yapamam. Benim iyi yaptığım yemeklerde birbiriyle biraz alakasız:KK53:
Hala düşünüyorum:KK53:
olabilir kaçırmışım ben demek ki o mesajları :) bide artık hamişler var gerçi onlarında canı çekmesin :KK200:
ama benim alakasız menüm kimsenin iştahını kabartmaz heralde :KK45:

ben A101den almıştım geçen hafta ama bende şaşırdım şimdi oranın ki daa sert oluyo istediğim gibi makarnaya benzer yapabiliyorum

Oraya bakmamistir:)ben esimin bulamadgni dusundum ama kabul etmiyo kendisi:))gorevliye de sordm yoktu diyo:)

Ece de oyleydi kizlar o kadar hizli emekliyordu ki esim yarisma olsa da kizim katilsa diyordu ben de hicbir sey gostermeye gerek yok beni gorse kesin kazanir diyordum:)))

Aynen emre de beni gorunce daha bi hizlaniyo:))

Dun Ecenin camasirlarini yikadim balkona camasirliga astim bandal takmiyorum ben iz yapiyor diye kucuk hanim balkona cikmis butun camasirlari yere atmis ben de gorunce kizdim biraz kaslarimi cattim geldi bacagimi opuyor herseyin farkindalar kizlar ona kizdigimi ve sucunu anladi

Cok tatli bunlar ya:))benm arsiz kizacagim seyleri bana yan yan bakarak yapiyo:)tepkimi olcuyo arada:))

Oraya bakmamistir:)ben esimin bulamadgni dusundum ama kabul etmiyo kendisi:))gorevliye de sordm yoktu diyo:)

Aynen emre de beni gorunce daha bi hizlaniyo:))

Cok tatli bunlar ya:))benm arsiz kizacagim seyleri bana yan yan bakarak yapiyo:)tepkimi olcuyo arada:))
Aynen canim cok tatlilar ben hayir desem bile duruyor bir sure sonra yapmaya devam ediyor bugunlerde opmeyi ogrendi ben yanina yatinca surekli opuyor babasini ozleyince opuyor bir de kucuk abisini cok opuyor cim cime

Benim kadar sakar biri daha var mıdır acaba.
Biraz önce yaptığım şeye hala inanamıyorum.
Gökçe uyumuşken banyo yapmıştım.
Koltuğa oturdum. Havluyuda kucağıma serdim.saçımı tarıyorum. Saçlarım uzun açmakta zor oluyo. O yüzden saç açıcı sprey kullanıyorum.
Bir yandanda yanıma şu gazlı içecekten almıştım. Kutuları değişti ya artık ince uzun oldular. Tamda benim saç açıcı spreyimin inceliğinde:(
Kafam havluya eğik saçımı tararken spreye uzandım çalkalayıp saçıma sıkıcam.
Spreyi tutacağıma içeceği tutmuşum:(
Salladım sıçradı üzerime koltuğa:(
Sprey olmadığını farkedip durdum. Bu sefer çalkalanmanın verdiği şeyle yukarı doğru köpürüp. Döküldü bir sürü:(
Allahtan koyu renk olan koltuğa oturmuşum:(
Çekinmeyin gülün gülün :(

Kizlar aksama ne yemek yapcksiniz?her gun her gun napcm diye dusunuyorm ya aklima gelmiyo bisey:KK51:
Ay yazardımda canınız çeker diye yazmıyorum. Benimde sadece kola istiyor.
Kizlar gercekten bebekler yuruyunce cok hareketli oluyotlar Ece bir saniye durmuyor dusmuyor Allahtan uzun sure emekledigi icin dusecek gibi oldugunda hemen otutma pozisyonuna gwciyor ama masa duvar vs bazen tehlikeli oluyor kafasini carpiyor inanin daha su saatte kendimi cok yorulmus hissediyorum
Bende yürüsün çok istiyorum yazık ya emeklemekten dizleri hep mor.
Kardesim de oyleydi her yere kaya kaya gidiyodu:KK70:

Napym ben de son care size soraym dedim.ben de orucluyum ve sudan baska bisey istemiyorum su an:)Esim de arkadaslarni cagrmis.nasl hazrlycam bakalm emreyle:KK43:sebze corbasi yapcm ana yemegu dusunuyorum hala:))

Gecen ben de eriste istedm esim kac marketi gezmis eriste bulamamis:KK57:sasrdm ya nasl olmaz eriste
Sanki migros da varsı. Benim ablam sağolsun kendi yaptı çok da güzel yapmış. Arene yeşil mercimekli bol bol yedirdim.

Koltuğa oturdum. Havluyuda kucağıma serdim.saçımı tarıyorum. Saçlarım uzun açmakta zor oluyo. O yüzden saç açıcı sprey kullanıyorum.
Bir yandanda yanıma şu gazlı içecekten almıştım. Kutuları değişti ya artık ince uzun oldular. Tamda benim saç açıcı spreyimin inceliğinde:KK43:
Spreyi tutacağıma içeceği tutmuşum:KK43:
Salladım sıçradı üzerime koltuğa:KK43:
Sprey olmadığını farkedip durdum. Bu sefer çalkalanmanın verdiği şeyle yukarı doğru köpürüp. Döküldü bir sürü:KK43:
Allahtan koyu renk olan koltuğa oturmuşum:KK43:
Çekinmeyin gülün gülün :KK43:
başta okurken korktum ya gökçeye bişi oldu sandım canım geçmiş olsun neyseki size bişi olmamış

Bir yandanda yanıma şu gazlı içecekten almıştım. Kutuları değişti ya artık ince uzun oldular. Tamda benim saç açıcı spreyimin inceliğinde:KK43:
Sprey olmadığını farkedip durdum. Bu sefer çalkalanmanın verdiği şeyle yukarı doğru köpürüp. Döküldü bir sürü:KK43:
Hay Allah canim kotu olmus oluyor boyle dalginliklar insallah cikar lekesi ben de gecen gun yemek yapacaktim tencereye yag koyacaktim lavabonun altindan kloragi almisim tam kapagi acoyordum ki fark ettim klorak lavabonun altinda yag diger taraftaki dolapta:)))

Valla güldüm:) insan dalabiliyor:))

Ay yazardımda canınız çeker diye yazmıyorum. Benimde sadece kola istiyor.

Bende yürüsün çok istiyorum yazık ya emeklemekten dizleri hep mor.

Sanki migros da varsı. Benim ablam sağolsun kendi yaptı çok da güzel yapmış. Arene yeşil mercimekli bol bol yedirdim.
Emekleyince de dizler kotu oluyor canim birkac kez sort giydirmistim kizardi diz kapagi uzun giydiriyordum hava da sicak simdi sort giydiriyorum arada bir emekliyor tahris olmuyor

Ayy çok komiksin :) iyi ki saçına gelmemiş geç de olsa farketmişsin. Bende sakar değilim de biraz şapşalım galiba. Geçen eşimle bi yere gittik aren uyuyor diye onlar arabada beklediler bende indim arabadan işimi hallettim. arabaya geri döndüm binip kapıyı çekicektim ki bi baktım şoför koltugundaki benim eşim değil. Adam şokla beni izliyor çok pardon diyip arabadan indim. Yanlış arabaya binmişim meğer. Bi kerede gebzeden izmite gidecektim otobüsde uyuyakalmışım gözümü bi açtım FSM köprüsündeyim. Onda da izmit arabası diye istanbul arabasına binmişim. Bunlar yüzünden bi yere giderken eşim 10 kere beni arar :)

başta okurken korktum ya gökçeye bişi oldu sandım canım geçmiş olsun neyseki size bişi olmamış
ay yok çok şükür göküşümle ilgili değil sakarlığım:))

Hay Allah canim kotu olmus oluyor boyle dalginliklar insallah cikar lekesi ben de gecen gun yemek yapacaktim tencereye yag koyacaktim lavabonun altindan kloragi almisim tam kapagi acoyordum ki fark ettim klorak lavabonun altinda yag diger taraftaki dolapta:)))
bu çocuklar kafa bırakmıyo ki bizde:))
Koltuk koyu kahve allahtan. Sildim ama leke belli olmaz zaten:KK53:

Valla güldüm:) insan dalabiliyor:))
öyle ya. Mevcut işlerim yetmiyo bi de kendime ayrı iş çıkarıyorum:)

Emekleyince de dizler kotu oluyor canim birkac kez sort giydirmistim kizardi diz kapagi uzun giydiriyordum hava da sicak simdi sort giydiriyorum arada bir emekliyor tahris olmuyor
Aynen ben daha hiç giydiremedim. Kalında giydirmek istemiyorum. Dizlikler var ama kardeşim kullandı pek memnun kalmadı. Neyse artık mecbur yürümesini beklicem.

Ayy çok komiksin :) iyi ki saçına gelmemiş geç de olsa farketmişsin. Bende sakar değilim de biraz şapşalım galiba. Geçen eşimle bi yere gittik aren uyuyor diye onlar arabada beklediler bende indim arabadan işimi hallettim. arabaya geri döndüm binip kapıyı çekicektim ki bi baktım şoför koltugundaki benim eşim değil. Adam şokla beni izliyor çok pardon diyip arabadan indim. Yanlış arabaya binmişim meğer. Bi kerede gebzeden izmite gidecektim otobüsde uyuyakalmışım gözümü bi açtım FSM köprüsündeyim. Onda da izmit arabası diye istanbul arabasına binmişim. Bunlar yüzünden bi yere giderken eşim 10 kere beni arar :)
:KK70:
Off çok güldüm ya:KK70:
Adamın suratını görmek isterdim. Komedi filmi gibi olmuş:KK53:

geçmiş olsun canım görülmez kaza.. kafa kalmıyor ki bazen.. güldüm ama bi yandan da üzüldüm..

ay şuan resmen gülmekten karnım ağrıdı ii yine aramalarla kurtulmuş evden çıkma falan dememiş :))

Ay cook guldum canim bende sakarlik var bir yere gideyim sandalyeye carparim masaya carparim alisverise gitsem birseyleri deviririm esim hep dalga gecer benimle bazen sessiz sakin bir ortama giriyorum sandalyeye carpiyorum o sessizlikte o gicik ses cikiyor herkes bana bakiyor utaniyorum vallahi gecen arabaya binerken kafami carptim yukari o kadar canim acidi ki aglayacaktim neredeyse arabada bir sessizlik bir baktim cocuklar arka koltukta gulmekten nefes alamiyor esim kendini zor tutuyor ne guluyorsunuz ya dememle hepsi bir kahkahayla koptu ben de guldum sonra
ay yok çok şükür göküşümle ilgili değil sakarlığım:))

bu çocuklar kafa bırakmıyo ki bizde:))
Koltuk koyu kahve allahtan. Sildim ama leke belli olmaz zaten:KK53:

öyle ya. Mevcut işlerim yetmiyo bi de kendime ayrı iş çıkarıyorum:)
iyi bari canim koyu renkliymis koltuk

Çok zor bir durumdur eminim. Şükür ki kavuşmuşsunuz yavrunuza.
Kimimiz ailemizle imtihan oluyoruz. Kimimiz evladımızla. Kimimiz evladımızın olmamasıyla. Kimimiz kanserle savaşıyoruz görmüyoruz duymuyoruz yürüyemiyoruz.
Kanser olan sağlıklıya, yürüyen yürüyemeyene( ki bir dönem yaşadım bunu) evladı olmayan olana. Hepşmiz bi yerlerden yaralanıyoruz. Hayatın akışı bu malesef.
Bazen bazı şeylerin yokluğuda gerekli bence. Bişeyleri kaybetmeden varlığına şükredemiyoruz her zaman. Ha niye ben dersekte başkasıda başka dertler için yine aynı şeyi söyler.sizin nezdinizde bizim şükretmemiz gerekiyo belkide.
Allah her isteyene versin de diyemiyorum.
Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Bizede onları bu yolda yetiştirmek için güç kuvvet versin.
Cok sukur kavustum evladima.Allahin takdiri veren de vermeyen de o.Ama cektiklerim cok uznuski beni hala etkisibden kurtulamiyorum.Nerdeyse esim beni bosayacakti maalesef;)

Back
X