• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen valla:KK5:

Ayri ayri da verdim yiyo ama illa ben yedircem:)yarin sabah denym bakalim yiyecek mi:KK43:biz yemek yerken catala kasiga saldiriyo ama agzina koymak icin sadece.oyun oynuyo.ramazan ayi bitsin de bizmle yemek yedrym ona da alisir belki oylece.smdi iftar vaktinde uyuytuyorum emreyi yoksa rahat vermiyo.cubuk kraler versem yer mi acaba?ilk olarak onlarla baslym dyorum sonrasinda digerlerine de el atar belki.

Aynen emre de kirinti ya da karinca gorsun hoop agza goturur:KK43:smdiye kadar sadece ekmek ve kurabiye yemeye calisti o kadar
Canım ben hiç ktaker denemedim korkuyorum ondan ama dışarı çıkınca sokak simidi alıp veriyorum eline, pastane simidi gibi yumuşak da olmuyor kemire kemire geziyoruz :)

Aynen ben de oyle yapiyorum:))

Ufak ufak dogruyomusun hepsini nasl yiyo?ben omlet yanjnda cicibebe ekmegi recel ceviz veriyorm karistrp.kasikla yediriyorum.biraz once seftali dilimleyip koydum onune elini bile surmedi:KK43:erikle de top gibi oynadi:KK43:ezip kasikla yedirince yedi ama.nasil alistrcm ben bu cocugu ya:KK43:
ben kayısı doğrayıp verdim oynadı yemedi kirazda aynı şekilde kirazı ısırarak yiyo ben tutuyorum ısırıyo kayısı da geçen gün pazardan geldim torbanın başına oturdu bikaç tanesini dişlemiş şimdi bütün veriyorum çekirdeğini kenarını açıp çıkarıyorm öyle biraz yiyo yiyemediğini çıakrıyo ağzından bütün ver eline bakalım napcak

Kizlar denediginiz bebek keki tarifiniz var mi?
ben normal keki şekeri azaltılmış tam bugday unuyla yaptım sevdi

Canım ben hiç ktaker denemedim korkuyorum ondan ama dışarı çıkınca sokak simidi alıp veriyorum eline, pastane simidi gibi yumuşak da olmuyor kemire kemire geziyoruz :)
biz susamlı çubuk kraker hastasıyız :) arabaya bindimi hemen elini yukarı uzatıyo ee diyo kraker vercekmişim :) hiç bi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar bi geçen gün boğazına kaçtı öksürdü ben sırtına vurana kadar kendi kusup çıkardı kendileri hallediyolar aslında gurme bebekte vardı bi tarif bakim ondan yapcam bi de kraker gibi

biz susamlı çubuk kraker hastasıyız :) arabaya bindimi hemen elini yukarı uzatıyo ee diyo kraker vercekmişim :) hiç bi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar bi geçen gün boğazına kaçtı öksürdü ben sırtına vurana kadar kendi kusup çıkardı kendileri hallediyolar aslında gurme bebekte vardı bi tarif bakim ondan yapcam bi de kraker gibi
ben de disarida bazen veriyorum kraker cok seviyor

Screenshot_2015-07-01-16-46-03.webp

İyi bari canim dis olsun insallah duser atesi de bu disler cok zorladi onlari gecmis olsun
ateşi 38,6 olunca bakıcımız aradı. Gökçeyi Alıp doktora götürdüm. Gene boğazları kızarmış :( antibiyotik vermedi. Bir iki gün gözlemle ateşi devam ederse gelin dedi ama benim içim rahat değil. Yarın için izin aldım başka doktora götürücem. Boğaz kültürü idrar kültürü yapsınlar bi. Ne bu çocuğumun her hafta boğazları kızarıyor :(

ateşi 38,6 olunca bakıcımız aradı. Gökçeyi Alıp doktora götürdüm. Gene boğazları kızarmış :KK43: antibiyotik vermedi. Bir iki gün gözlemle ateşi devam ederse gelin dedi ama benim içim rahat değil. Yarın için izin aldım başka doktora götürücem. Boğaz kültürü idrar kültürü yapsınlar bi. Ne bu çocuğumun her hafta boğazları kızarıyor :KK43:
Daha once kizarik dediginde antibiyotik kullandiniz mi canim eger kullandiysaniz tekrar kizariklik olmasi tuhaf ama kullanmadiysaniz gecmemis olabilir

Sağol canımcım..İsteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip olur inşallah..

Ahanda bende güldüm valla :KK53::KK45: hahahaha alemsin yaaa..iyi ki tekrar banyo yapman gerekmemiş..

Ben nerdeyse 1 aydır,belki 1 ayı bile geçti 5+ kullanıyorum..Efe'ye kesinlikle daha rahat ve tam oluyor..bence büyükte gelmiyor tam sarıyor..4'leri bırakalı çooook oldu yani :KK52::cool:

Güzel haber almayı dileye dileye geldim gördüm mesajını..Oooh çok şükür arkadaşım..Daha bebiş yeni diye kese görünmemiştir çok yeni çünkü cidden..hep iyi haberler al inşallah..zaten az az bir kanama olmuş,bencede yerleşme kanamasıdır..daha iyi haberlerini bekliyoruz canım :KK19:
Sagol pufpufum...
Gece degerimi ogrendi esim 7.800 cikmis bhcg....
Ali Yasin de 3000 lerde iken kese gorunmustu oysaki....
Oyle diyince esim ikilimde kaldi belki ben yanlis duydum dedi ama bakalim bu hafta susamimi gormeye gidicez ins.

Kızlar Gökçe'nin gene ateşi çıktı. Uyuyorduk uyandı baktım ateşi 38 :KK43: ateş düşürücü verdim üzerini değiştirdim daha ince pijamalar giydirdim düştü ateşi ama neden çıktı bu ateş anlamadım :KK43:
Gecmis olsun canim sonradan disten oldugunu okudum ...
Umarim sadece disten dolayidir...

azerikizi91 azerikizi91 canım geçmiş olsun, önemli birşey olmamasına sevindim. Yerleşme kanaması çok sık duyduğum bir durum. Sen yine de kendini çok yorma dinlen. Allah bebisine ve sana sağlık versin inşallah. Daha uzun bir 9 ayınız var birlikte tamamlayacaginiz :KK66:
Cok tesekkurler canim...
Ben de oldukca cok duymusumdur bunu Yasin de hic olmadi bunda olunca panikledim...

sevindim canım benimde olmuştu yerleşme kanaması iki buçuk gün sürmüştü hatta ben regl oldum sanıp çok üzülmüştüm daha da test falan yapmamıştım kısa sürünce test yaptm çift çizgiyle doktora gittim ilk kez orda öğrendim yerleşme kanaması diye bişi olduğunu inşallah bundan sonrasını sorunsuz atlatırsın

geçmiş olsun canım inşallah düşmüştür

afiyet olsun yarasın kuzucuğa bunların ne zaman ne sevceği belli olmuyo gerçekten
Amin ins. Canim...
Ali Yasin imle nasil bu sureci tamamlayacak isem.. :-)

Bugün evlilik yıldönümümüz:nazar:
Esinle birlikte daha nice yildonemlerine canim ♥♥♥

Sagol pufpufum...
Oyle diyince esim ikilimde kaldi belki ben yanlis duydum dedi ama bakalim bu hafta susamimi gormeye gidicez ins.

Cok tesekkurler canim...
Ben de oldukca cok duymusumdur bunu Yasin de hic olmadi bunda olunca panikledim...

Amin ins. Canim...

Sağol canım ama dişten değilmiş. Boğazları kızarmış :(

Ben kek yaptım gökçe minik minik koparıyo.
Ama kafadan yaptım. Normal sade kek ölçülerine göre istediğim malzemeyi koydum. 2 yumurta 1 bardak yoğurt yarımdan biraz fazla zeytin yağı koydum. Yarım bardak şeker ekledim mecburen. Sonra kafama göre mavi haş haş az biraz tahin un haline getirilmiş ceviz fındık koydum. Kek kıvamı alana kadarda tam buğday unu koydum. Çay kaşığı kadarda karbonat ekledim
Normal pişirdim kek kalıbında. Dilimleyip buzluğa attım. Dilim dilim streçledim. Bi yere giderken yanıma alıyorum. Ya da evde arada yediriyorum.
Elimdeki kitapta pekmezli bebek keki tarifide var ama bize okulda pekmezin yüksek sıcaklıklarda kanserojen etki yaptığını söylemişti hocamız o yüzden onu hiç denemedim.
Birde un yerine keçiboynuzu tozu koyanda var

Saol canim denym yarin yiycek mi bakalm sipa:)

Verdm eline yemek yapincaya kadar iki krakeri kemirdi:KK70:

ben kayısı doğrayıp verdim oynadı yemedi kirazda aynı şekilde kirazı ısırarak yiyo ben tutuyorum ısırıyo kayısı da geçen gün pazardan geldim torbanın başına oturdu bikaç tanesini dişlemiş şimdi bütün veriyorum çekirdeğini kenarını açıp çıkarıyorm öyle biraz yiyo yiyemediğini çıakrıyo ağzından bütün ver eline bakalım napcak

ben normal keki şekeri azaltılmış tam bugday unuyla yaptım sevdi

Erik verdim butun halde top gibi onune katip yuvarladi:KK70:

Kizlar esim benden ozur diledi ve en kisa zamanda Allahin izniyle kendi evimize cikmak istedigini soyledi, cok mutluyum.

Sagol pufpufum...

Cok tesekkurler canim...

Amin ins. Canim...

Canim gecmis olsun.Ali yasin nasil bu arada?yurumeye basladi mi puturlu yiyo mu?topigin abisi sonucta:cool:

Benim kalbim doğuştan sağda
bir milyonda bir görülen bir şey..özelim yani..hatta kk'da bununla ilgili açtığım bir konum bile var..
Pufpufum cok sasirdim ...
TUM Organlarin bilinenin tersi yonundeymis hatta...
Boyle birsey duymustum daha oncede...

Kizlar esim benden ozur diledi ve en kisa zamanda Allahin izniyle kendi evimize cikmak istedigini soyledi, cok mutluyum.
Cannim bacim noldu ki oyle ben bilmiyordum esinle ayri evlerde kaldigini...
Amann neyse eskileri acip bulandirmayim simdi...
Araniz duzelmis sukur senin adina ben de cok sevindim bacim ♥

Sağol canım ama dişten değilmiş. Boğazları kızarmış :KK43:
Gecmis olsun canim ya...
Ins. En kisa zamanda iyilesir ♥

Saol canim denym yarin yiycek mi bakalm sipa:)

Verdm eline yemek yapincaya kadar iki krakeri kemirdi:KK70:

Erik verdim butun halde top gibi onune katip yuvarladi:KK70:

Canim gecmis olsun.Ali yasin nasil bu arada?yurumeye basladi mi puturlu yiyo mu?topigin abisi sonucta:cool:
Bacim biz puturlulere 7-8 aylikken basladik...
Hic kusmadi sukur...
Kraker kuruyemislere bile gectik...
Cevizi veriyorum kendisi yiyor...
Yemekte hicbir sikintimiz yok sukur...
1 yas kontrolumuzde de 84 cm boyu 12 de kilosu cikmisti... ♥
Yurumeyi sorma duz duvara bile tirmaniyor ama yurumekten korkuyor sanirim...
Emeklemede uzerine tanimam ama fisek gibi ...

Back
X