2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Millet kefire ne kadar önem veriyor. Kadın parayla kefir kargoluyor. Geçende bizim iş yerinde adam diyordu eskiden kefiri kendim yapardım, şimdi maya bulamıyorum felan diyordu.

Top ısırma vukuatımız bizimde var..üstelik büyük ısırmıştı yutamamıştı ve öğüre öğüre kıpkırmızı olmuştu..vura vura zor çıkartmıştım..kusarak çıkarmıştı Allah'tan..üstelik bunu yaptığında sadece 2 alt diş vardı..gerçi şimdide 3 dişi var..

Merve kazanmaliydi ya

İki sezon üstüste Turabi aldı..vaay be..ben kesin Merve alır gözüyle bakıyordum..

Bizim hemoglobin 12.4 çıkınca Demir'i önemsemedi doktor ki 10 çıktı. Sorduğumda depoları gayet iyi tek parametre ile değerlendirmiyoruz ilaç kullanmana gerek yok dedi.

Bizim hemoglıbin 13 demir 43 dr benden evhamlı ben kullanmak istemiyorum bunun doğrusu nedır?sizin dr neden gerek yok diyor

Bizim doktorda 1 ay olucak nerdeyse, D vitaminini balık yağını hepsini bıraktırdı.. Kullanmıyoruz.. Üstelik Efe'den hiç kan alınmadı,değerlere falan bakılmadı yani..

Ben Merve nin kazanmasini istemistim ama Turabinin kazanabilecegini de tahmin ediyordum Merve de araba kazandi bos ayrilmadi en azindan iyi oldu

Kizlar regl olmak uzereyim leke oluyor olsmadim bir turlu yaniyorum resmen ellerim ayaklarim ates gibi hava serin biraz aslinda salonda pervane var actim ikinci kademede esim usuyorum ben diyor ben yaniyorum dedim kapatmadim duramiyorum ben ne yapayim

bugun öykücügüm denizle tanisti sonunda suyu gorunce cirpindi girmek istedi ayaklarini soktuk once biraz buranin suyu cok soguk oluyo sonra simidine oturttum hosuna gitti soktum oyle bacaklarini cirpti falan cikarken simidinden cikarip suya sokunca biraz mizmizlandi üsüdü sonra ustunu degistirdim sandalyede oturdu bi yarim saatte püfür püfür uyku cekti :)birazda kum yedi tabi ki olmazsa olmazdi zaten :)

Yaz yagmiru bu gece ne yapacak diye merak ediyordum gecen bamya ayiklama sac boyama isinden sonra...Sahi sen ne zaman uyursun canim gunduz sekerleme yapiyor musun?

Al bendende o kadar sicaktan uyuyamadim regl olacak gibiyim

Allah korumus cocugu ya

Emre de oyle yeni biseyler denym diyorm takmiyo bile anca orayi burayi kemirsin.fermuari denym bende:))

Nefis yemek tarifleri diye bi site var ya orda guzel salata tarifleri var canm bak istersen

Babasinin tisortunu mu cekyomus

alahlahl nasıl oluyor kıı oleeee ?? benım bı bıldgım gobekte oluyorrrr gorduklerım falann, bende cok korkmustum ama Allaga sukur bende bır sey olmadı 35 kılo almama ragmen

Evet canm benm de gogusler catladi gobekte bisey yok

Ben zeytinyagli yapiyordum düdüklü de suyu hep cok oluyordu tencerefe yapayim dedim fasulye pismek bilmedi. Bu kez senin tarifi deneyecem kusbasi olanini hic yapmamistim.

Canm ben de domates sarimsak taze fasulyeyi dograyip en alta fasulye uzerine domates ve sarimsak koyuyorm.salcayi 1-1.5 bardak kadar suda eritip uzerine dokuyorm tuz ve 1 kup seker atyorm.duduklude 15 dk da pisiyo.tencerede denedim 1 saatten fazla surdu nerdeyse psmesi

Gecmis olsun canm o yuzden eline bisey vermeye korkuyorum ben de

Bugun kizimin altini degistirdim uyutmak icin besiginde en az 1 saat salladim yataginda dikilip bana bakiyo aslinda cok uykusu da var dayanamadim oturma odasina gectik durmadi cunku uykusu var oyaladim tekrar uyutmak icin besigine yatirmadan once altina bakayim dedim beline kadar yapmis iyiki bakmisim kaka konusunda cok istikrarlidir gunde 1 kere yaparken bugun ard arda 2 kere yapmisti gunduz verdigim 2 dilim karpuzdan olmali

Yaz yagmiru bu gece ne yapacak diye merak ediyordum gecen bamya ayiklama sac boyama isinden sonra...Sahi sen ne zaman uyursun canim gunduz sekerleme yapiyor musun?
Yok canim gunduz uyumuyorum sabah da artik 9 gibi kalkiyorum bugun de sut almisti esim onu kaynattim sogumasini bwkledim yogurt mayaladim tam yatacaktim ki simdi Ece agladi onu emziriyorum:)))

Evet canim aynen oyle :) balkon da falan bile yapisyo meme diye bana iceri kapip kactigimla bi oluyi allah korusun acar macar

Şu saate kadar uyku uyumadim Ece uyaniyor agliyor emziriyorum uyumuyor su veriyorum uyumuyor ayagimda salliyorum uyumuyor yanimda piş pişliyorum uyumuyor cok yoruldum artik iki tane daha buyuttum boyle cocuk gormedim ben sinirimden oturup agladim boyle birsey olamaz ya bir yasinda cocuk niye geceleri surekli uyanir niye uyumaz nerde hata yapiyorum neyi yanlis yapiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…