2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İyi yapmissin canim o malum sesler bize de geliyordu ust kattan onun karsi dairesine de gidiyormus birgun tartisti ikisi karsi dairesindeki biktim senin seslerinden cocugum korkuyor gece gece igrencsin falan demis ondan sonra kesildi sesler cocugin kosma sesleri de geliyor ise gidene kadar ama kisa bir sure oldugu icin rahatsiz etmiyor bizi ama haklisin tatli dilden anlamiyor bazilari dun cocuklar gurultu yapti sabahin 9 unda rahatsiz oldular gece hic ses gelmedi alt kattan ben de bundan sonra boyle yapcam onlar gelsun sikayete ne haklari var insanlari uykudan kaldirmaya benim esim cok iyi niyetlidir ben bazen yakinsam bosver falan der ama o gun sesten yattigi yerden firlayip ne oluyor diye kalkti adam butun gun calisiyor direksiyon basinda gunah yani o da cocuklara sabah kalkip siz de evin icinde kosacaksiniz dedi kolay kolay demez yani

Ben zeytinyagli yapiyordum düdüklü de suyu hep cok oluyordu tencerefe yapayim dedim fasulye pismek bilmedi. Bu kez senin tarifi deneyecem kusbasi olanini hic yapmamistim.

Bu akşam 2 kere korku yaşadık, işten geldim eşim benden 1 saat sonra geliyor. Ardayı park yatağına koydum eline de top verdim mutfağa gittim tüm bunlar 30 saniye sürdü. Topu dişiyle parçalamış küçük bir parçasını yuttu. Yutarken zorlanmadı, ama içim içimi yedi. Sonrasında çorbasını içirdim, çorba bitince eline hipp'in mısır patlağından verdim. Yerken boğazında kaldı, nefes alamadı bir an hemen aldım baş aşağı çevirdim vurdum vurdum sırtına çocuktan ses çıkmıyor yüzüne bakamıyorum çocuğa birşey oldu nefes alamıyor diye. Sonra çevirdim baktım gülüyor. Yaşlandım, ömrümden ömür gitti.

Cok gecmis olsun canim bi ara aynisi bana oldu ciger yedirirken ben yediriyodum ocakta yemek vardi esime sen yedir oda biraz parcayi buyuk verdi cocuk kizardi ikimizin de eli ayagi titremisti ama

Ben zeytinyagli yapiyordum düdüklü de suyu hep cok oluyordu tencerefe yapayim dedim fasulye pismek bilmedi. Bu kez senin tarifi deneyecem kusbasi olanini hic yapmamistim.
Canim ben de akaibu gibi kusbasi etle yapiyorum yapis seklimizde ayni ben bir de bir tane yesil biber koyuyorum tatli butun olarak pistikten sonra cikariyorum icinden cok guzel tat ve koku veriyor

Canim ya gecmis olsun cok korkutuyor boyle seyler Allah yasatmasin bir daha

Canim ya gecmis olsun cok korkutuyor boyle seyler Allah yasatmasin bir daha
Amin canım, akşamda kv'lere gittik, iftara annemleri çağırmışlardı. Annem normalde çok rahat biridir, 3 aylıkken ağzına karpuz tutmuştu. Bu akşam arda'nın eline ne verdiysem onu yutamaz, onu yiyemez boğazında kalır dedi durdu, güvenimi kırdı. Zaten bir korku yaşadım, bunun üstüne daha da canım sıkıldı.

Karpuzu kucuk kucuk versen yiyebilir bence canim oluyor malesef boyle seyler ben buyuk oglumda cok yasadim bunu zamanla alisiyorlar

çok geçmiş olsun en korktuğum şey beterinden korudun Rabbim kuzuyu

Karpuzu kucuk kucuk versen yiyebilir bence canim oluyor malesef boyle seyler ben buyuk oglumda cok yasadim bunu zamanla alisiyorlar
Canım bir çok şeyi yiyor, ekmeği, kayısıyı, kirazı vs vs o mısır patlağınıda daha önceden boğazında kalmadan yiyordu. Bugünü unutup yoluma devam edicem, sonuçta bizler kaç yaşında insanlarız bizimde boğazımızda su kalıyor, yemek kalıyor. Çocuklar içinde bu durumlara alışmamız gerekiyor sanırım.

Dün akşam Arda'yı parka götürdüm. Bir tane ev köpeği vardı. Arda köpeği sevdi her elini sürdüğünde hoşuna gitti. İşi abarttı elini köpeğin ağzına soktu. Köpeği kaç yıldır görüyoruz, sahibi de hiç birşey yapmaz dedi. Bende rahat bıraktım peşinden gezdi durdu. Bir ara köpek bankın altına girdi, arda da girmeye çalışıyor. Çok eğlendi, mutlu oldu. Lisede bir kitap okumuştum hayvanların insanlar üzerindeki etkilerini anlatan etkilenmiştim. Keşke çocuklarımızı hayvanlarla iç içe büyütme imkanımız olsa. Evde kedi, köpek beslemem belki ama keşke bahçeli evlerde otursak da bahçede hayvanlarımız olabilseydi.

Aynen canim bizlerde bile oluyor belki biraz fazla aldi agzina ya da acele etti yutmakta sen yine yedirdigin sekilde devam et Ece ye salatalik veriyorum bazen oksuruyor fazla aliyor agzina sirtina vuruyorum geciyor su verirken bazen aynisi oluyor alisacaklar zamanla

İki gündür sahura kalkamadan oruç tutuyoruz, bugün uyumıyım sahura kadar bekliyim dedim, daha saat 1

Benim ogullarim yillardir bahceli evimiz olursa kopek alalim derler hep cok seviyorlar Ece de cok seviyor kedi kopek gorunce mutlu oluyor gexen gun internetten hayvan seslerini dinlettim cok guldu ozellikle kedi ve kuzu sesi cok hosuna gitti

Benim ogullarim yillardir bahceli evimiz olursa kopek alalim derler hep cok seviyorlar Ece de cok seviyor kedi kopek gorunce mutlu oluyor gexen gun internetten hayvan seslerini dinlettim cok guldu ozellikle kedi ve kuzu sesi cok hosuna gitti
İnşallah çocuklarının dilekleri kabul olur : ) Belki kendilerinin bahçeli evleri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…