2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yaz yagmuru canim o sac cekme olayi bizde epeydir var unutturanadim bi dun hatta aksamustu koltukta uyumusum geldi sacimi bi cekti ay nasi canim yandi yaa bide uykuluydum
Nehirle Ece nin hareketleri ne kadar cok benziyor canim benimde sacimi cekiyor uyirken ben biraktiriyorum oglum biraktiramadi cani yanmis cok

Nehirle Ece nin hareketleri ne kadar cok benziyor canim benimde sacimi cekiyor uyirken ben biraktiriyorum oglum biraktiramadi cani yanmis cok
Aynen benimde aklima geliyo sen anlattiklarin hep bizde mevcut bide sacimi oyle cektiginde canim acidi ki ben bile kizdim napiyosun diye bana da masum masum bakar normalde kisa kestirdigim vakitler onune legolari koyardim unutmusumlegolarikoymayi top falan vardi oyuncak tel vardi legolarla bayagi oynardi ondan bana sardi

zor bi durum canim ama yazdiklarini gulumseyerek okudum.

Esin baska bi otelin ismini ver demis ya. Sende veriyormusun komsu da gidiyo sizi bulamayinca o halini hayal ettim de...
Arar bulur herhalde beni telefonla falan uygun birseyler soyleyecegim artik simdi dusundum gurultulu bir yer bizim gittogimiz yer bebekle rahat edemezsiniz diycem o sessiz istiyor benim de kucuk cocugum var ama ben sessiz sakin olsun diye birsey dusunmuyorum dusunsemde gec rezevasyon yaptirdik boyle birseyler derim artik

Akşam iftarı dışarıda yapalım dedik gittik, sonra alışveriş yaptık gece 12:30 gibi eve dönerken gözümün önünde 7-8 yaşlarında kıza araba çarptı. Çığlıklarla bağırdım, hala şokun etkisindeyim.

Bizim sandığımız hiç birşey aslında bizim değil. Allah'ım korusun.

Amin canim insallah ciddi birsey olmamistir

Aynen canim senede bir kez tatile gidiyoruz birkac gun kardesimlerle program yapmadan once bile dusunduk yani bas basami yapsak diye ki daha once kardesimlerle gitmistik keyifliydi Ece de var en azindan arada onlar ilgilenir diye dusunduk desem ki gel sende bizle olur diyecek kardesim de hic sevmiyor onu yer beni vallahi bunu ona soyleyemem bile

Aynen ben de cok alistim sanki taniyomusum gbi aklima geliyosnz hep

Benm de carsafta oyle bi leke oldu kosla kar etmeynce camasr suyu doktum.pembe lastikli carsafta bembeyaz bi leke oldu

Ben de yikamadim hic yalnz deglsin:))

ee erkenden cocugu sokaklara cıkarırsan hep ısterr
saka bı yandaa işallahh uyurrr, uykusuzluk cok zorrr

Aynen

Zilliye bak sen

Ya cok benzyo umut emrye ya:)))

Bence de yanlis isim soyle sonra karistirmisim dersinen sevmedgm sey ya ne isi varms sizinle

Seytan diyor en pahali otelin adini ver gitmesin diyor bu sefer siz ne zenginsiniz diyecek engel olmam gerek bir sekilde ama ben kendime kiziyorum neden soyledim belli degil falan deseydim bos bulundum bu da bana ders olsun bir daha asla soylemem ona

Kızlar bebeklerinizin üzerinde dua taşıyor musunuz? Ben nazar duası yazdırmıştım kuzenime, babaannemde içine çörek otu koyup muska şeklinde dikti ama iğne kullanamadığımız için üzerine asamıyorum. Bugün alışveriş merkezinde kucağına alan gitti çocuğu geldiğimden beri okuyorum.

ben tasimiyorum ama surekli okuyorum rabbim korusun tum kotukuklerden cocuklarimizi ve ailenizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…