- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Nehirle Ece nin hareketleri ne kadar cok benziyor canim benimde sacimi cekiyor uyirken ben biraktiriyorum oglum biraktiramadi cani yanmis cok@yaz yagmuru canim o sac cekme olayi bizde epeydir var unutturanadim bi dun hatta aksamustu koltukta uyumusum geldi sacimi bi cekti ay nasi canim yandi yaa bide uykuluydum
Aynen benimde aklima geliyo sen anlattiklarin hep bizde mevcut bide sacimi oyle cektiginde canim acidi ki ben bile kizdim napiyosun diye bana da masum masum bakar normalde kisa kestirdigim vakitler onune legolari koyardim unutmusumlegolarikoymayi top falan vardi oyuncak tel vardi legolarla bayagi oynardi ondan bana sardiNehirle Ece nin hareketleri ne kadar cok benziyor canim benimde sacimi cekiyor uyirken ben biraktiriyorum oglum biraktiramadi cani yanmis cok
zor bi durum canim ama yazdiklarini gulumseyerek okudum.Kizlar ya bugun aklimi kurcalayan birsey var kafamda benim hani bir tane karsi komsum var ya kizi var oglumun arkadasi ve bebegi oldu gecen gun asagida karsilastik bana tatile gitmek istiyorum bu sene siz gidecekmisiniz diye sordu ben bayan saftirik olarak evet dedim rezevasyon yaptirdik kardesimlerle beraber gitcez dedim Marmaris e ki biz yillardir Marmaris e gidiyoruz biliyor zaten ben de datcaya gitmek istiyorum hangi tarihe rezervasyon yaptirdiniz dedi ben de 28 agustos dedim biz de o tarihte gideriz anca dedi neyse bigun asgiya indirdim Ece yi beni gorince o da indi bugun aradim turla konustum datca daki otelden fiyat aldim dedi fiyati soyledi siz ne kadar fiyata kalacaksiniz dedi ben de kesin bir fiyat vermedim esimin ilgilendigini soyledim o da bana esim dedi ki onlarin gitcegi oteli sor belki biz de oraya gideriz demis sinir oldum soylwmedim laf kaynattim Ece durmuyor deyip ciktim ya bu kadin benimle beraber tatile gitmek mi istiyor sizce delircem ben biktim bu kadindan yapisik birsey muhattap olmiyorum zorla geliyor yanima onceden biraz samimiydik kahve icerdik arada ben coktandir uzak duruyorum tavirlarini gorunce uzaklastim gecen gun Ece ue yemek yedircem cat kapi geldi esim geldi gitmedi bebegini yikamaya cagiriyor surekli iki defa gidip yikadim ece uyurken bugun aramis aramadim ben kurtulamiyorum bu kadindan yillardir ne yapsam aynisini gidip yapiyor ama bu kadar olamaz yani esime oteli sordu dedim sadece baska birsey demedim esimde baska bir otelin ismini ver dedi ne yapayim sizce kizlar sinir icindeyim butun gun burnumun dibinde zaten ayy bir de kaldigim oteli ayni tarihe soruyor
Aynen zor bir durumun icine soktu beni canim hangi kisima gulumsedin merak ettimzor bi durum canim ama yazdiklarini gulumseyerek okudum.
Esin baska bi otelin ismini ver demis ya. Sende veriyormusun komsu da gidiyo sizi bulamayinca o halini hayal ettim de...Aynen zor bir durumun icine soktu beni canim hangi kisima gulumsedin merak ettim
Arar bulur herhalde beni telefonla falan uygun birseyler soyleyecegim artik simdi dusundum gurultulu bir yer bizim gittogimiz yer bebekle rahat edemezsiniz diycem o sessiz istiyor benim de kucuk cocugum var ama ben sessiz sakin olsun diye birsey dusunmuyorum dusunsemde gec rezevasyon yaptirdik boyle birseyler derim artikEsin baska bi otelin ismini ver demis ya. Sende veriyormusun komsu da gidiyo sizi bulamayinca o halini hayal ettim de...
Aynen canim Ece de az once uyandi emzirdim insallah dun gece gibi sabahlatmaz beni@yaz yagmuru gecenin serifi biziz artik
Amin canim insallah ciddi birsey olmamistirAkşam iftarı dışarıda yapalım dedik gittik, sonra alışveriş yaptık gece 12:30 gibi eve dönerken gözümün önünde 7-8 yaşlarında kıza araba çarptı. Çığlıklarla bağırdım, hala şokun etkisindeyim.
Bizim sandığımız hiç birşey aslında bizim değil. Allah'ım korusun.
Aynen canim senede bir kez tatile gidiyoruz birkac gun kardesimlerle program yapmadan once bile dusunduk yani bas basami yapsak diye ki daha once kardesimlerle gitmistik keyifliydi Ece de var en azindan arada onlar ilgilenir diye dusunduk desem ki gel sende bizle olur diyecek kardesim de hic sevmiyor onu yer beni vallahi bunu ona soyleyemem bileyazyagmuru konuyu kesin acar bi daha sende o zaman uzulmus bi sekilde esinin islerinden dolayi bu sene gidemiceginizi falan soyle bi de o tarihlerde gidilcek yer degil bende istemiyodum hic falan de yoksa bu kadinla beraber tatil yapcan butun manyaklarda sende :)
Zor bi karar ya. Kiralarda çok yüksek. Şükretmem mi lazım ist oturmadığıma bilemedim. Ben 170 m2 evde 500 liraya oturuyorum. Birde site de. Tüm bina tek bir kişiye ait kiracılarla hep sorun yaşamış. Biz hiç aorun çıkarmadığımız kirayı aidatı doğal gazı düzenli verdiğimiz için 2 senedir zamda yapmadı hiç hatta.
İnşallah hayırlısı olur seçiniz
gazeteye çıktıkları yere kadar izleyebildim gökçeden. Ama yeni bölüm fragmanında kız üvey babasını falan bıçaklıyo. Kötü oldum baya izlerken. Allah bizi evlatlarımızın yanından ayırmasın gerçekten
aynen canım bende hep düşünüorum aklıma geliyo gülüyorum:)
Eşime gökçenin uyurkenki fotosunu göstermiştim. Bak bizim sıpa gibi uyuyo aynı diye. Adaşımız nasılmış diye soruyo o da arada :)mirayı biliyo azadın yemeklerini ece nin çilek dolu leğeni döküşünü emrenin uykuluyken gülüşünü falan anlatıyorum hep:)))
Canım benim ki 7 kiloluk. Tek kişilik yorganı yıkayayım dedim. Güzel yıkadı ama koyarken yorgan kabarık olduğu için ittirerek koydum zar zor sanırım biyeri lastiğin oraya sıkışmış. Söküldü orası.
Koyduktan sonra iyice bi yokla seninde öyle olmasın
Adetliyken lekekenmişti elimle çitiledim o Bölgeyi geçmemişti. Yıkamayada gönderemedim o lekeyle. attım makineye ama o leke tam olarak geçmemiş. P leke harici güzel temizlenmiş. Anlamadığım yorgan sığmıyorsa neden yorgan ayarı var? Tek Kişiliği bile zor sığdırıp yıkamıştım :/
valla bende gelıyım orayaaa ne guzel mıss yaa , hem ucuzz hemdee 2 senedır zamn yok, ıst almıs basını gıdıyorrr hele burasııı bır anda ucmusss. ve dıyorum yaa ev yok yaaa kımse yok cıkmıyor
bende fragmanlarını gordum, o manyak babası uvey yanı, gazetede okyuncaa bak bak neler yapıyormus demek evden cıkınca boleymıs vs dıyorduu, kıza acıkca ılıskıde bulunma teklıfı edıyor sanırım, annesı ve kardesıyle tegdıt edıp opmeye calısırkende kız bıcaklıyor. yazık valaaa. tamam belkı fılm ama hepsının gerceklık payı varkı galıbaa bunlar gercek bır hıkayeymıss emın deılım ama ole soyluyordu bı tanıtımında sanırım
ben hıc yorgan yıkamadım yaaaben mı cok pısımm gercı benım makınam 6 kıloluk zaten almazda.
ben hep nevresım takarım ,nevresımlerı yıkarım . canım o leke ıcın benım carsafta olursa olurdu, onuda suya bastırıp, kosla moslaa bekletıp akşama falan makınaya atınca gecıyor, ole dene bıde ıstersen
ee erkenden cocugu sokaklara cıkarırsan hep ısterr
saka bı yandaa işallahh uyurrr, uykusuzluk cok zorrr
Bugün evde resmen kizimi aradik babasiyla oturuyordu bende salonda temizlik yapayim dedim biraz durdum bi bakayim kizima diye oturma odasina gittim babasi telle konusuyordu hani kizim dedim senin yaninda degilmi dedi ayy beynimden vurulmusa döndüm esimde teli atti elinden evde kizi ariyoruz bi baktik almis eline yeni tisortunu balkona cikmis hanim hadi iceri gel diyoruz bide balkon kapisini suratimiza kapatiyor balkon bomboş demirlerde benim belimden yüksek ama yinede heryer beton sonucta dusse falan allah korusun artık balkon kapilarini odadan yada mutfaktan cikarken kapatiyoruz beyzada arada gidip kapi acikmi diye bakip geri dönüyor :))
Eki Görüntüle 1573949 mutlu son:)
Bence de yanlis isim soyle sonra karistirmisim dersinKizlar ya bugun aklimi kurcalayan birsey var kafamda benim hani bir tane karsi komsum var ya kizi var oglumun arkadasi ve bebegi oldu gecen gun asagida karsilastik bana tatile gitmek istiyorum bu sene siz gidecekmisiniz diye sordu ben bayan saftirik olarak evet dedim rezevasyon yaptirdik kardesimlerle beraber gitcez dedim Marmaris e ki biz yillardir Marmaris e gidiyoruz biliyor zaten ben de datcaya gitmek istiyorum hangi tarihe rezervasyon yaptirdiniz dedi ben de 28 agustos dedim biz de o tarihte gideriz anca dedi neyse bigun asgiya indirdim Ece yi beni gorince o da indi bugun aradim turla konustum datca daki otelden fiyat aldim dedi fiyati soyledi siz ne kadar fiyata kalacaksiniz dedi ben de kesin bir fiyat vermedim esimin ilgilendigini soyledim o da bana esim dedi ki onlarin gitcegi oteli sor belki biz de oraya gideriz demis sinir oldum soylwmedim laf kaynattim Ece durmuyor deyip ciktim ya bu kadin benimle beraber tatile gitmek mi istiyor sizce delircem ben biktim bu kadindan yapisik birsey muhattap olmiyorum zorla geliyor yanima onceden biraz samimiydik kahve icerdik arada ben coktandir uzak duruyorum tavirlarini gorunce uzaklastim gecen gun Ece ue yemek yedircem cat kapi geldi esim geldi gitmedi bebegini yikamaya cagiriyor surekli iki defa gidip yikadim ece uyurken bugun aramis aramadim ben kurtulamiyorum bu kadindan yillardir ne yapsam aynisini gidip yapiyor ama bu kadar olamaz yani esime oteli sordu dedim sadece baska birsey demedim esimde baska bir otelin ismini ver dedi ne yapayim sizce kizlar sinir icindeyim butun gun burnumun dibinde zaten ayy bir de kaldigim oteli ayni tarihe soruyor
Seytan diyor en pahali otelin adini ver gitmesin diyor bu sefer siz ne zenginsiniz diyecek engel olmam gerek bir sekilde ama ben kendime kiziyorum neden soyledim belli degil falan deseydim bos bulundum bu da bana ders olsun bir daha asla soylemem onaAynen ben de cok alistim sanki taniyomusum gbi aklima geliyosnz hep
Benm de carsafta oyle bi leke oldu kosla kar etmeynce camasr suyu doktum.pembe lastikli carsafta bembeyaz bi leke oldu
Ben de yikamadim hic yalnz deglsin:))
Aynen
Zilliye bak sen
Ya cok benzyo umut emrye ya:)))
Bence de yanlis isim soyle sonra karistirmisim dersinen sevmedgm sey ya ne isi varms sizinle
Allah yardimcilari olsun davulcu gecince bwnimde hep aklima geliyor aksam baslayip hava aydinlanincaya kadar agliyordu Ece uyimuyordu2015 Haziran annelerine baktım, çok panikler şu an. 1 sene öncesi geldi aklıma.
ben tasimiyorum ama surekli okuyorum rabbim korusun tum kotukuklerden cocuklarimizi ve aileniziKızlar bebeklerinizin üzerinde dua taşıyor musunuz? Ben nazar duası yazdırmıştım kuzenime, babaannemde içine çörek otu koyup muska şeklinde dikti ama iğne kullanamadığımız için üzerine asamıyorum. Bugün alışveriş merkezinde kucağına alan gitti çocuğu geldiğimden beri okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?