2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yaz yagmuru sac cekme olayi bizde de var malesef iki tel saçım var onuda ceke ceke umut bitirecek bazen gece yaniniza aliyoruz gözünü açar açmaz sacinizi cekip öpüyor guya ama opuvuk de isirnayla karışık bir şey:)optukten sonra da ohh diyor beni taklit ediyor sipa

Benimde bi ark. var bana sürekli hangi tarihde nereye gidecegimizi soruyordu. Severim kızı ama çoook konuşuyor karşısındakinin konuşmasına hiç fırsat vermiyor. Neyse bugün aradı tatil için rezv. yaptırdık dedi neyseki biz dönüyoruz onlar gidiyorlarmış. Resmen derin bi nefes aldm. Yani seni çok iyi anlıyorum. Bende yerinde olsam farklı bi otel ismi verirdim. Hatta pek bebek dostu bi otel değilmiş daha çok balayı oteliymiş ama kardeşlerimle gidecegimiz için çok önemsemedim siz muhtemelen yalnız gidersiniz bebeginiz çok küçük bebek dostu olan bi otel seçin mutlaka derdim :)

Bende taşımıyorum ama çok okurum. Yakın bi tarihe kadar yatağının altında dua çörekotu ve kvnin koyduğu makas vardı. Aren yatağın altını sürekli kaldırdığı için mecburen çıkardım onları. Allaha emanetler artık.
Araba çarpan kızın inş. ciddi bişeyi yoktur. Yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum. Allah yardımcısı olsun.

Derli toplu ev hayal oldu :)
Bizim evi gördüm sanki, ben artik benim sıpanın eşyalarını dekor olarak kullanmaya başladım:)) Daha az ruhum daralıyor böylece :))

Canım bizde de durum aynı yakamdan düşmüyor hiç. Allahtan gece uyuyor da biraz soluk alıyor süt yapan yerlerim:))

Ayyy Çok kötü bir durum ama ben kesinlikle gözümü ayiramam 1 saniye bile. Ya ben çok pimpirikliyim ya da millet rahat. Allah korumuş bebegi, birşey olmaması mucize gibi

Gunaydin benim 17haziran dogumlu ikiz erkeklerim var temmuz annesindeydim ama biraz erken geldi bebislerim bende araniza katilmak istiyorum
Hoşgeldiniz

ay ne sinir insanlara yapışmaktan ne zevk alıyolar anlamıyorum. Git işte eşinle çocuğunla baş başa.
Bendede var bi tane bunlardan . Büyük görümcem ve eşimin ailesi otururken karar vermişler hep birlikte gidecekmişiz tatile.
Ben kp kv 2 görümce 1 enişteyle ne tatili yapabilirim allah aşkına? Bana soran yok zaten de eşime de sormamışlar birlikte gitcez demişler direk. Benim ailesini kırmamak için deveye hendek atlatmaya bile razı olan kocamda gelmiş bana birlikte gidecez diyo. Neymiş çocuğu denize girerken kumla oynarken görmek istiyolarmış. Onlara doğurdum ya çocuğu ben.
Çok meraklıyasan sen ailenle tatile gidersin. Ben ikimiz dışında herhangi birinin geldiği bir tatile asla gitmem dedim. Sen söylemezsen ben söylerim istemediğimi de dedim. Artık fazla oldular çünkü. Eşim yakam biraz açık olsun için görünecek falan diye kırk tane laf eder. Enişteyle kp in yanında denize neyle girmemi belkiyodu acaba. Hoş o bişey demesede ben rahat edemem.
Aklıma geldikçe sinir oluyorum
Eşim artık bizim ne zaman gideceğimiz belli olmaz iş yeri izinlerimiz belli değil. Belki gitmeyiz dedi. Daha geçen gün yine arayıp soruyo mayo almışsınız çocuğa ( dolapta küçük görümcem görmüş ablasına söylemiş hemen) tatile nereye gitceksiniz beraber gidelim diye. Havuz için aldık dedik artık.
Yakın olsak belki anlayacağım da ayda bir bile değil tlfnla kandiller bayramlar hastalık dışında konuşmayız bile. Olabildiğine mesafeliyim.
Sinirlerim zıpladı yine aklıma gelince
Bence farklı otel ismi ver canım. Gitsibler kalakalsınlar orda

Gunaydin hanimlar 1 yasina geldik ama hala gaz sorunu yasiyoruz tüm gece kizim ya kucagimda ya ayagimda uyudu asla yatagina koyamadim e tabi bende uyuyamadim

valla yaaa, hanı derler ya paranla rezıl oluyorsun onun gıbı bır seyy, hanı parası neyse vercen ama bulamıyorsun araya adam koymaya calırıyorsun.
işallah Allah benı mehcup etmesın işallahh, eger tasınırsamda kalırsamda Allah yardımcım olsun.
esım galıba ızın alamıycakmıss bakalım tarıhımız degısebılır falan gıbılerınden konus canım. duruma gore bakcaz falan dee
@yaz yagmuru gecenin serifi biziz artik

Aynen ben de cok alistim sanki taniyomusum gbi aklima geliyosnz hep

Benm de carsafta oyle bi leke oldu kosla kar etmeynce camasr suyu doktum.pembe lastikli carsafta bembeyaz bi leke oldu

Ben de yikamadim hic yalnz deglsin:))
nle
ne bılıyım dedım ben mı pısım cok, evım cok ev o kesındeee :):)

Buralarin serifi benim kimseye kaptirmam unvanimi
yenı serıf adayları cıkmıss @nisaelifim sanırım . serıflerı ben secıyorum once bır cv doldurup getırın lutfen deılmı ama seriff @kmltm ?? belkı yardımcın olurr :)

Ne guzel canim benim parka gitmem icin 3 tane dik yokus cikip yuruyus yoluna cikip bir sure daha yurumem gerek yokus bebek arabasiyla cok yoruyoryoruyor evin yakinina iki senedir yapiyorlar guya bitmedi hicbirsey yok gorunurde
Bi sene sonra güzel bi yere taşınırsınız inşallah canım. Ben bu mahallede hiç oturmamıştım. Niğde'ye ilk atandığımda ana cadde üzerinde bi ev tutmuştum ama Gürültüden durulmuyordu. Evlenirken özellikle bu mahalleyi sessiz diye tercih ettik. Açıkcası park işini düşünmemiştik çocuk olmayınca:) şimdi hem sessiz hem yer park :) hemde çocuklar saygılı burda. Çarşıdaki parka bazen yiğenimi götürüyorum yamyam gibi saygısız ağzı küfür dolu çocukla dolu.

kızlar kahvaltımızı yaptırıyorum kuzumaaa maşallahh agzı acık beklıyorrr anlamadım cocuk kıtlıktan cıkmıs gıbı vermesem mı acabaaa ?? bır yumurta yedı, 2-3 cıcıbebe meyve suyuylaa ıslatıp ıcıne cevız koymustum onu yedı. sut recelı yapmıstım kucuk ekmeklerle onu verdım 5-6 lokma. bıde elma suyu sıkmıstım 75 cc onuda ıctı. hala beklıuyorr alhalahla vermıyım ben en ıyısı bır sey oldu cocugaaa

yoksa hep az yıyordudaa sımdı mı normale dönduu

Evet canim cani yanmis bayagi yoksa kiyamiyor Ece ye ben azicik kizsam neden kiziyorsun cocuga diyor normalde ama bizim kiz biraz cadi sanirim
cadılar cidden. Bizimki de bakıcımızın küçük kızının saçını yoluyo bazen. O da gökçeyi şikayet ediyo bana. Gökçeye saç çekmemesini öğretmem gerekiyormuş öyle dio :)

Gunaydin hanimlar 1 yasina geldik ama hala gaz sorunu yasiyoruz tüm gece kizim ya kucagimda ya ayagimda uyudu asla yatagina koyamadim e tabi bende uyuyamadim
Canım her yemeğine az az kimyon koymayı denedin mi?
ay maşallah bunları ben yesem bende doyarım.
Ben olsam daha yedirirdim heralde

Birde süt reçelini hiç duymamıştım

Canım her yemeğine az az kimyon koymayı denedin mi?
ay maşallah bunları ben yesem bende doyarım.
Ben olsam daha yedirirdim heralde
ne bılıyım canımm bende verdım bıraz dahaaa ama sımdı vermıyorum kestım :)
salatalık cok yıyordu artık yemıyor, onuda verdım ama tukurdu hepp, dometısde akşamları cok yıyor dıye sabahları vermıyorum. cevız 7 8 . aydan ıtıbaren her kahvaltısında var veırırz muhakakk

Birde süt reçelini hiç duymamıştım
sut recelı cok faydalı canım ege den çanakkale tarafları. ınetrenttede satılıyor ama ben kendım yapıyorum.
olsada yesek dıe ınternet sıtesı var. yoresel lezettelr ben ordan alırım bazı seylerı. ama kuzuya vercem dıe kendım yaptım. cok guzel. recel dendıgıne bakma 5 caylarında bıle kırabıyelerın ustune falan surulup servıs edılıyor (ben yapmadım hıc ama ) avrupadada var bu hatta, başka ısımlerde tabı. bı bak ıstersen

Bursa'da oturanlar varsa Pembekule diye bir anaokulu var, hayran kaldım. Umarım ilerde İstanbul^da böyle bir yer bulabiliriz.

Hiç duymamıştım cidden bi araştırayımda bende deneyeyim. Süt yoğurt yemiyo belki böyle yer:)

sımdı denızde suruklenen bebegın vıdeosunu ızledım de, manyak bunlarr yaaa,
Tamam Allahım buyuk konusmak ıstemıyorum ama o cocuk o kadar suruklenene kadar nerdeydıı bu anası babasııı
cocukta 10 aylık dıyor ama maşallahh 1,5 yasında var gıbı yavrummm. nasıl korkmusturrr garıbım yaaa
Allah korumus vallaaa..

kendıme sımdı salatalık suyu sıktım, ıcınede bıraz lımon , ıcıyım. (tadı hıc guzel deıl ama )haftalık enerjımı saglıyım, gercı bana hıc bır sey fayda etmez amaa bakalım belkı faydalı olurr. yarın iş malesef

Hayy maşallah :) Gökçe ye ne güzel Omlet Yaptım yemedi. Patates kızartmıştım onu yedi şapur şupur. Bi kaç lokmada zeytin yedi. Başkada kahvaltılık Bişi yemedi. Bende yoğurt yedirdim banyo yaptırdım uyuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…