2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende sinir oldum o aileye. Bu ne sorumsuzluk.

ben de yumurttayı kırdım ama ıcıne hıc bır sey koymadım ole yedı. bıdahkıne ole dene canım bıde. bu ara zeytın cok zor yıyor hemen tukuuyor benımkı . bı aydır yememıstır nerdeyse. kızartma verıyormusun canımm ?? ben hıc vermedım daha.

maşalalhh kacta kalkıyor gokce dee bu kadar seyı sıgdırmısınn. kuzum 8 30 da kalktı devam sutu verdı babası bende kestırdım 9 30 u yaptık sonra kahvaltıı, sımdı de yatagında oynuyor, hıc uyuycak gıbı durmuyor. yıkanmaya anneme goturcem o yıkıyor cunku :) gunde kac kere uyuyorr ??
Bende sinir oldum o aileye. Bu ne sorumsuzluk.
sormaaa ben kuzuya uzuldum nasıl korkmustur yavrucakkk

Aslında kızarma vermiyordum ama ikidir veriyorum. Yumurtayı sade hiç yemiyor denedim.
8 gibi uyandı 4 ölçek mama içti. Saat 10 da biz kahvaltı yaparken oda bizimle oturdu ama bu hafta ateşlendi ya iştahı gitti biraz ondan sanırım sadece patates kızartması yedi. Ama kızartmayı nasıl yiyo Görmen Lazım :) çok seviyor.
Uykuda günde bir yada iki kez uyuyor. Süreside belli olmuyo bazen yarım saat bazen iki saat.

dogru canım bu hafta rahatsızdıı, ondandırrr yavrum ıstahı gıtmıstır tabıı . olsun yesınde barıı kızartma olsun .
ayh tahmın edebılıyorum gozumde canlıyor vallaa:):)
bızım kuzudaa pc yı bole kanepede acık bırakıyorz bazen yada yenı acıyoruzzz bole nasıl kosuyorr ( emeklıyor ama koşuyor sankı emeklemenın koşma level ı :) ) sankı dunyalar onun oluyorr, ole gorunce bende bırakıyorum onunde vuruyor devrıyor, kapagını kapatıyorr , mutlu oluyorum oda mutlu oluyor dıe :)
bızımkısıde bır kere uyuyorr maleseff 2 saatlık, artık ıkı kere uyudugu yok hıccc çok nadır ayda 1 kere falan uyuyırsa uyuyur . sabahlarıda son zamanlarda hep 8 de kalkıyor, hafta ıcı ben 7 30 da kalkıyorum ondanmıdır nedır, gercı sessız oluyorum cok gıtmeden emzırıyorum ondan alıskanlıkmı oldu nedır kuzumda anlamadım, 8 de kalkmasına ragmen 1 kere uyuyor yıne

kızlarrr ( gercı herkez pazar gezmelerınde sanırım ama gelınce gorurlerr ) yaz geldı bayram gecsedee bır bulusma ayarlasakk olmaz mııı ??? gercı bayram sorası benım ev ısı olursa tasıncam gıbı amaa bı sey yapsak yaa

bunlarıı 12 aylık cocuk muu yapcak canımmm ???
hanı 24 aylık olan bı nebze yapardaaaa, 12 aylık bence ck zorrr,
Bende anlamıyorum canım, yabancı bir kadının yazdığı oyun kitabı var bende ay ay oyunlar. Bakıyorum aylarına göre yapması zor oyunlar, iş yerinde arkadas var kızı 22 aylık ona soruyorum bunları kızın yapabiliyor mu diye hayır diyor. Düşündüm abartı dedim bunlar herhalde sonra birkaç video izledim yurtdışındaki bebeklerin yaptığı şeylerle ilgili şok oldum gerçekten yapanlar var. Onların çocukları mı daha zeki anlamadım :)

Çok ters yerlerde buluşuyorsunuz ya, en azından merkez noktalarda buluşma olsa. Anadolu yakasında olacaksa kadıköy gibi.

Çok ters yerlerde buluşuyorsunuz ya, en azından merkez noktalarda buluşma olsa. Anadolu yakasında olacaksa kadıköy gibi.

valla banada abartı geldııı. yabancılar zekı deılde canım, onlar cok kucukken serbest bırakıyorlrr, çocuk herseyı yapmayı ogrenıyorr, bızımkı gıbı kucaklarda vs hıc alıstırmıyolar . (bence oleee.) bırısı vardı bı tanıdık amerıkalı kadınla evlenmıstı, cocuk bır yasında, kadın koymus sandalyayee, bıldıgımız sandalye, mama koltugu deıl, onune koymus makarna gıbı bır sey cocuk yıyorduu .kadın hıc ılgılenmıyo bıle. bızzsee dort donuyoruzz cocuk yesın dıee agzına koyuyoruzz. mısal cocuk bole alısırsa tabı her seyı yaparr.
canım hep anadolu yakasında oldu zaten ( bıldıgım kadarıyla ) bende and yakasındayım. kdy de olur abı bence

Ahmet şerif izgörenin konferansına katılmıştım. Adam diyo ki yabancılar 3 yaşında çocuğun önüne koyar yemeği bi gözleri ondadır ama hiç müdahale etmezler.
Bizdede 10 yaşınfaki çocuk otele gittiğinde tepsisini babası getirir, yemeğini annesi yedirir halasıda ağzını siler:)
Zeka topluma göre değilmez kişiye göre değişir ama dediğin gibi biz fazla üstlerine düşüyoruz

Gökçede bilgisayara öyle koşuyor :) yani hızlıca hevesli hevesli emekliyor :) Gökçe hafta içi en geç 6:45 de Kalkıyor ondan sanırım iki kez uyuyor.

Donemsel birsey demek ki canim bir an once unutsalar bari
İyi bari canim ayni tarihte gitmemissiniz benim komsumda oyle cok konusuyor otur saatlerce dinle ve anlattiklarinin yuzde doksani cocuklarini ovme kendini ovme abartili konusmalar cok hoslanmiyorum onunla sohbet etmekten samimi gelmiyor burada bile uzak dirmaya calisiyorum
Tatil ya bu nasil insani yonlendiriyotlar anlamiyorum ben mesela o komsuma bunu teklif etmem lazim o ise kabul eder ya da etmez olay budur ama kadin zorla ayni tarihte ayni yerde olmak istiyor senin esinin ailesi de teklif eder sen kabul etmezsin buna saygi duymalari lazim yok mayoyu gorup arayip sormalar cok sacma yok yani bazi insanlara yumusak davranmayacaksin bundan anlamiyorlar cunku esimde baska bir oteli soyle ne olursa olsun diyor o da istemiyor hatta az once konusu gecti yine kizdi bana neden soyluyorsun diye sordu soyledim ben ne bileyim boyle birsey yapacagini bir de su var biz samimi degiliz hic bir zaman ortak program yapmadik bir yere gitmedik o teklif etti ben gitmedim nasil beraber boyle dusunebiliyor anlamiyorum
bizim kendi isimiz canim ama sanirim baska otel ismi vercem

Canm ben bebek cantasinda tasiyorm esma ul husna dua kitabi falan var minik onlardan.onun disnda okuyorm sık sık

Aynen

Masallah guzel yemisben olsam ustelemezdm kusar diye

Bulusma demeyin

Gökçede bilgisayara öyle koşuyor :) yani hızlıca hevesli hevesli emekliyor :) Gökçe hafta içi en geç 6:45 de Kalkıyor ondan sanırım iki kez uyuyor.
Neeee? Cok erken canimm.eg aksam kacta yatiyorki o kadar erken kalkiyor?
Canm ben bebek cantasinda tasiyorm esma ul husna dua kitabi fa
Masallah guzel yemisben olsam ustelemezdm kusar diye

Bulusma demeyin
bende yedirmedim canim biraktim.bulusalim sende atla gel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…