2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya kizlar burda bikac kisi abiyelirini kiyafetlerini 2.el takas kismina koymustu sattilar mi acaba benim hem nisan elbisem hem de kina gece elbisem var acaba bende mi koysam dolabim da cok yer kapliyo yada eger cok ihtiyac sahibi biri olursa vermeyi dusunuyom 3 4 saat giyildi oylece duruyo dolapra

Sanırım M mutube sattıyordu.

@Akaibu kuru uzumu ben daha hic vermedim cesaret edemedim daha dogrusu kuru uzumu @keremalpim in oglu yemisti o demisti dolabin kapagini acip almisti diye biliyorum
Doğrudur canım:) rezalet bi hafızam var biraz bende yesem iyi olacak:))
puf puf koymuştu sanırım. Bide emiragam ya da mutube
Bende hala düşünüyorum bindallımla gelinliğimi koymayı.

Eki Görüntüle 1574324 tatile gidemedik ama tatili bahceye getirdik
Ohh çok keyifli paşa :) Biz de havuz aldık ama hava bir türlü ısinmadi bizim buralarda

@Akaibu kuru uzumu ben daha hic vermedim cesaret edemedim daha dogrusu kuru uzumu @keremalpim in oglu yemisti o demisti dolabin kapagini acip almisti diye biliyorum
Evet canim kerem alp yiyor kuru üzüm, yumuşak olmasi tercih edilir daha keyifle yiyor çünkü yumuşak olanları

[QU="keremalpim, post: 41664221, member: 537487"]Ohh çok keyifli paşa :) Biz de havuz aldık ama hava bir türlü ısinmadi bizim buralarda

Evet canim kerem alp yiyor kuru üzüm, yumuşak olmasi tercih edilir daha keyifle yiyor çünkü yumuşak olanları [/QUOTE]
su cok fena yordu umutu istahini acti ve nirmalden uzun uyudu hergun sokacam artik:)

su cok fena yordu umutu istahini acti ve nirmalden uzun uyudu hergun sokacam artik:)[/QUOTE]
Ben de havuz aldim ama daha hic doldurmadim bu hafta cok sicak olacskmis balkonda doldururum Ece de yorulsun biraz hep onlar mi bizi yoracak biraz da biz onlari yoralim:)))

su cok fena yordu umutu istahini acti ve nirmalden uzun uyudu hergun sokacam artik:)
Ben de havuz aldim ama daha hic doldurmadim bu hafta cok sicak olacskmis balkonda doldururum Ece de yorulsun biraz hep onlar mi bizi yoracak biraz da biz onlari yoralim:)))[/QUOTE]
aynen suyu seviyorsa hic bekleme umut o kadar mutlu oldu ki anlatamam cikarinca ne kadar agladi

Ben de havuz aldim ama daha hic doldurmadim bu hafta cok sicak olacskmis balkonda doldururum Ece de yorulsun biraz hep onlar mi bizi yoracak biraz da biz onlari yoralim:)))
aynen suyu seviyorsa hic bekleme umut o kadar mutlu oldu ki anlatamam cikarinca ne kadar agladi[/QUOTE]
Ece de suyu cok seviyor canim bugun banyo yaptirdik sudan cikmak istemedi cikinca agladi havuza bayilir kesin

bu çocuklar sandığımızdan da zekiler havuzdan cikarinca bana seni babama bir bir dicem diye eliyle gösteriyordu aksam esim gelince olk yaptigi sey beni şikayet etmek oldu isaret ederek beni gosterdi sok olduk esimle
Masallah Umut a Ece de gecen gun uyandiginda ellerini yuzune kapatip ce yapiyordu aksam babasi geldi ellerini yuzune kapatip ce yapiyor diyordum ki ayni hareketi gulerek yapmaya basladi beni dinlemis meger cadi sasirdik kaldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…