2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Neeee? Cok erken canimm.eg aksam kacta yatiyorki o kadar erken kalkiyor?
bende yedirmedim canim biraktim.bulusalim sende atla gel:)
Ben 6 da kalkıyorum en geç o saatte onu uyandırmalıyım ki onuda hazırlayıp bakıcısına bırakayım. Akşam belli olmuyo 20;30 la 22:30 arası uyur ama genelde. Bugün bi kez uyudu mesela. Şimdi uykusu var ama uyumuyor sıpa.

Cok erken yaa.yavrumm nasil kalkiyorr acabaabizimkiside 1.5 saat uyudu simdide var uykusu ama uyumuyorr. Bwkliyoruz bakalim:)

Hadi bizimkiler oğlunkardeli diye fütursuzlar sizin konşu hepten şaşırmış. Bende eşim arada kalmasın diye tatil konularınınaçtıklarıbda duymamazlıktan geliyorum. Başka şeylerle ilgileniyorum.
Ben utanırım resmen birine bunu demeye

Yiğit e meyve salatası yaptım küp küp dogrwyarak içindeki muzlari seçip hepsini yedi diğerlerini ağzına alıp tukurdu. Muz disindakileri yemesi için illa püre yapmam gerekiyo anca oyle yiyo iyice değişik huylar edindi bu yemek konusunda nasıl olcaksa böyle.

Eki Görüntüle 1574324 tatile gidemedik ama tatili bahceye getirdik
ay ne güzel ya. Ben bile özendim resmen

benim sıpada öylr muzları seçip yiyo. Bu gün kuru üzüm verdim eline. Burda delimavi demişti sanırım yiyo diye. 2-3 tane yedi havalara uçrum resmen.
Muz iyidir aslındada sürekli kabız olmasa keşke

evet bende girmek istedim ama ortam musait degildi

Kuru üzümü bende denedim, ağzında tuttu tükürdü. Bir daha ki sefere yumuşak olsun diye 10 dk sıcak suyun içinde bekleteceğim.

Ohh ne guzel ya:)
canım obleck yapımını sen göstermiştin di mi? Onundenedim dün. Banyo küvetine su doldurmadan oturttum küçük bi leğenlede obllecki yaptım. Önce kuru nişastayla oynadı biraz. Sonra parmakları üzeri batınca ağlamaklı oldu
Suyu ekledim. Allahım görmeniz lazımdı elleri kolları hep sürdü. Göbeğini sıvadı ayaklarıyla oynadı. Benim babasının elime yüzüne sürdü. O kadar hoşuna gitti ki snlatamam. Benim elimde kirlendiği için foto çekemedim:))
Sonrada doğru banyoya. Eşim çuvalla nişasta alayımda her banyodan önce oynat diyo hatta. Denemediyseniz kesin deneyin

Kuru üzümü bende denedim, ağzında tuttu tükürdü. Bir daha ki sefere yumuşak olsun diye 10 dk sıcak suyun içinde bekleteceğim.
inşallah yer canım. Bende kuru inciri öyle denemeyi düşünüyorum

bencede canim onlar ogullari diye soylemisler ama bizimki sacmaladi resmen ben de asla diyemem sorarum nasil memnun kaldinmi diye baska bir tarihte gitmeyi planlarim baskasinin yanina dahil olmaya kalkmam zaten benim yapima ters bir durum herkesin hayatina saygi duyarim benim hayatima da saygi gosterilmesini beklerim

Vuuuuuuu habere geeeeel..Süper

Çok ters yerlerde buluşuyorsunuz ya, en azından merkez noktalarda buluşma olsa. Anadolu yakasında olacaksa kadıköy gibi.

En kalabalık yerlerden biri

of bu regl bitirdi beni kan kalmadi yani 2 gundur kolum kalkmiyo utu masasini actim ben ona bakiyom o bana bakiyo :) neyseki öykü uyudu daha mutfak toplancak aglamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…