- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
size bahsettim mi bilmiyorum eltim miranın doğum gününde yoktu tatildeydi erken rezervasyonla önceden ayarlamışlardı benden rica etti öne al faln diye ama ben hazırlık falan alamazdım neyse doğum gününden sonra aramadı beni nasıldı falan diye sadece facebookda herşey güzel olmuş nice yaşlar falan yazmıştı bide daha önceden bana şey demişti ben doğum günü yapmıcam benim öyle senin gibi çevrem yok falan biz bize bi pasta keseriz (bölük bölük olabilir kusura bakmayın) cumartesi hep beraber iftardaydık orada bana yine hiçbişi sormadı bugün watsapptan yazmış bi sürü fotoğraf göndermiş peçete su şişesi ben bunları yapcam diye sanki ben yapmadım gibi neyse sen hepsini kendin mi yaptın bana da çıktı alır mısın falan dedi mini Mouse konsept yapcakmış karar değiştirdim büyük bişi yapcam harıl harıl harıl çalışıyorum dedi ay allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim aslında bi ara tam yardım edeyim dicektim ama vazgeçtim bir de iftarda eşimin abisi özellikle köfteciye geldik sen dışarda başka bişi sevmiyosun diye dedi eltimde yarım saat geçmeden tek bir köfte bile yemeden çok yağlı bu zaten çocuklar durmuyo yemicem ben falan dedi
afiyet olsun gökçeye yarasın hemde kocaman aferinay yerim ben onları sarı sarı pek tatlılar:)
biz d vit hala kullanıyoruz. Birde balık yağı ve multivitamini birer gün arayla dönüşümlü kullanıyoruz. Multivitamini iştah açılsın diye verdi. Bende pharmaton içtim bir süre baya kendime geliyodun
canım o zamanda 2 yaş sendromu var:)))
canım ya çok üzüldüm yavruya
Ama böyle şeyler genelde fındık fıstık gibi şeylerde oluyolar. Bi iç çekişte bile soluk borusuna gidebiliyolar çünkü. Yemekler öyle olmuyo ıslak oldukları için ağırlıkları fazla oluyo. Ben dişleri tamamen çıkana kadar fındık fıstığı direk ağzına veremem sanırım...
Denemeyi bırakma canım bu gün inanılmaz bi şekilde bir tabak fasülye yedi gökçeEki Görüntüle 1575318 buu yedi hatta. En kötü çatalla ezerim diyodum. Önce fasülyeleri yarıya böldüm ağzına bir tane bir tane verince yedi. 2 tane verince direk çıkarıyo ama. Çiğnedi mi ezdi mi anlamadım ama en azından ağzından çıkarmıyo direk
Fasülyelerin en narinlerini seçip soğan ve domatesle pişirdim sadece.
Bir haftayı geçkindir uğraşıyodum sonunda bişeyler başarıyorum.
Sizin kusma problemi biraz daha zorlaştırıyo işi ama fizyolojimiz buna müsait elbet öğrenecek arende.
Haha kiskanmis herlde canim.ne zaman yaptin dogum gununu benimkilern 17hazirandi ben esim.cocuklar okdar hastaydikki erteledim bayramdan hemen sonra yapicam Ins resim atabilirmisin dogum gununden merak ettimsize bahsettim mi bilmiyorum eltim miranın doğum gününde yoktu tatildeydi erken rezervasyonla önceden aarlamışlardı benden rica etti öne al faln diye ama ben hazırlık falan alamazdım neyse doğum gününden sonra aramadı beni nasıldı falan diye sadece facebookda herşey güzel olmuş nice yaşlar falan yazmıştı bide daha önceden bana şey demişti ben doğum günü yapmıcam benim öyle senin gibi çevrem yok falan biz bize bi pasta keseriz (bölük bölük olabilir kusura bakmayın) cumartesi hep beraber iftardaydık orada bana yine hiçbişi sormadı bugün watsapptan yazmış bi sürü fotoğraf göndermiş peçete su şişesi ben bunları yapcam diye sanki ben yapmadım gibi neyse sen hepsini kendin mi yaptın bana da çıktı alır mısın falan dedi mini Mouse konsept yapcakmış karar değiştirdim büyük bişi yapcam harıl harıl harıl çalışıyorum dedi ay allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim aslında bi ara tam yardım edeyim dicektim ama vazgeçtim bir de iftarda eşimin abisi özellikle köfteciye geldik sen dışarda başka bişi sevmiyosun diye dedi eltimde yarım saat geçmeden tek bir köfte bile yemeden çok yağlı bu zaten çocuklar durmuyo yemicem ben falan dedi
Afiyet olsun canim yarasin bende kofte kabak yedirdim.iyi yediler kac kilo seninki benimkiler zayifay yerim ben onları sarı sarı pek tatlılar:)
biz d vit hala kullanıyoruz. Birde balık yağı ve multivitamini birer gün arayla dönüşümlü kullanıyoruz. Multivitamini iştah açılsın diye verdi. Bende pharmaton içtim bir süre baya kendime geliyodun
Ama böyle şeyler genelde fındık fıstık gibi şeylerde oluyolar. Bi iç çekişte bile soluk borusuna gidebiliyolar çünkü. Yemekler öyle olmuyo ıslak oldukları için ağırlıkları fazla oluyo. Ben dişleri tamamen çıkana kadar fındık fıstığı direk ağzına veremem sanırım...
Denemeyi bırakma canım bu gün inanılmaz bi şekilde bir tabak fasülye yedi gökçeEki Görüntüle 1575318 buu yedi hatta. En kötü çatalla ezerim diyodum. Önce fasülyeleri yarıya böldüm ağzına bir tane bir tane verince yedi. 2 tane verince direk çıkarıyo ama. Çiğnedi mi ezdi mi anlamadım ama en azından ağzından çıkarmıyo direk
Sizin kusma problemi biraz daha zorlaştırıyo işi ama fizyolojimiz buna müsait elbet öğrenecek arende.
Maşallah. Bizim pütürlü yeme sorunumuz var biraz yeni yeni çalışıyorum alıştırmaya. 9. 100 gr mız son iki ayda 100 gr aldı sadece. Haziran bebişlerinin çoğu böyle ama:) birbirimizle teselli oluyoruz:) hoş hepsi sağlıklı çok şükürAfiyet olsun canim yarasin bende kofte kabak yedirdim.iyi yediler kac kilo seninki benimkiler zayif
Ayy tatlimi sus kizz ben gelirim.valla orucluyum.aciktim fasulyede severim cokAy ne çok yazmışsınız. Misafirlerimin bir kısmı gelemiyo malesef işleri çıkmış. Biraz sinir oldum. İnsan daha önce haber verir yemekleri pişirmiş olsam ne yapacaktım o kadar yemeği ben? Hoş şimdide o kadar fasülyeyi falan ne yapacam diye düşündüm epey. Bir sürü tatlı var. Sadece en yakın arkadaşım ve sevgilisi gelecekler. Çocuklada ilk defa tanışcaz.
fasülyeleri buzluğa attım. Görümcemler geldiğinde onlara yapcam.
Bütün menüyü değiştirdim. mezelerle salatalarla daha hafif ama hepimizin yemekten hoşlabdığı bişeyler yapıcam.
hevesimi kırdılar
evet benim eltim kuma gibi biraz bide bebeğin kulağını deldirmiş sende deldir diye tutturdu dicektim ben sen miyim birinin yaptığını yapim yine yuttum iftarda sorun olmasın diye hem dimi faceden yazmak ne kadar saçma şimdide utanmadan ben şöyle yapcam onu daha ii yapcam modunda olup bide benden çıktı istemek zaten beklediki ben birine yaptırdım diyim o zamn oda gidip hazır alcaktı tabi şimdi kendine yediremez ben çalışırken yaptım ya onun daha iisini yapması lazım yazık valla onada üzülüyorum böyle hayat yaşanmazYine mi eltinvalla kiskaniyo seni canim o.madem tatildelermis geldikleri zaman ugrayabilirlerdi.face den kutlamak da neymis ya.smdi niye mesaj atiyo ki sana ne yuzle face den msj yazck kadar uzakti madem hazirlik yaparken de uzak tut valla sinirlendim ben olsam yapmazdim buyuk ihtimalle.calisiyosun zaten bi de onun ciktilariyla mi ugrsacn
canım benim kızım 24 haziran ben ramazandan önce 13 haziranda yaptım aslında hepimiz o tarihlerde bi sürü fotoğraf ekledik buraya instagram veya face varya ordan da ekledim bi sürü bulamazsan eski postlardan akşama yüklerim birkaç tane fikir olurHaha kiskanmis herlde canim.ne zaman yaptin dogum gununu benimkilern 17hazirandi ben esim.cocuklar okdar hastaydikki erteledim bayramdan hemen sonra yapicam Ins resim atabilirmisin dogum gununden merak ettim
ay yerim ben onları sarı sarı pek tatlılar:)
Yok canim yaaa nerde o gunler birini ayagima aliyorum arkaya dogru uzaniyrm yataga digerinede sariliyorum pispis yapiyrm sacimi kulagimi cekerken daliyo kucuklerden ikisini ayni anda ayagima almisligimda oluyodu bazen illa ayak isterlerse birini sallarken digerini oyaliyrm yanimda bu zor oluyo ama ses yapiyo digeri dalamiyo fln
ayy en sinir olduğum neyse en güzeli dolaba atmışsın bi daa gelelim derlersen sende son anda iptal etAy ne çok yazmışsınız. Misafirlerimin bir kısmı gelemiyo malesef işleri çıkmış. Biraz sinir oldum. İnsan daha önce haber verir yemekleri pişirmiş olsam ne yapacaktım o kadar yemeği ben? Hoş şimdide o kadar fasülyeyi falan ne yapacam diye düşündüm epey. Bir sürü tatlı var. Sadece en yakın arkadaşım ve sevgilisi gelecekler. Çocuklada ilk defa tanışcaz.
Bütün menüyü değiştirdim. mezelerle salatalarla daha hafif ama hepimizin yemekten hoşlabdığı bişeyler yapıcam.
hevesimi kırdılar
Bak bende sevindim dermisim ben en son asiya goturmustum 19hazirn flndi alptug 8800 alptugra 8700ebemiz bu ay geri kalmislar onceden Iyiydi dedi disleri cok ard arda cikti bogaz enfeksynu atlattilar hoc bise yemediler fln simdi iyi istahlari cok sukurMaşallah. Bizim pütürlü yeme sorunumuz var biraz yeni yeni çalışıyorum alıştırmaya. 9 100 gr mız son iki ayda 100 gr aldı sadece. Haziran bebişlerinin çoğu böyle ama:) birbirimizle teselli oluyoruz:) hoş hepsi sağlıklı çok şükür
maşallah fıstığa artık iice yemek seçiyo bunlarpatates yemeyen hatn 1 kase tarhanayi devirdi :)
Ohh yarasin bende uyandiklarinda ne yedirsem diye dusunuyrm yapatates yemeyen hatn 1 kase tarhanayi devirdi :)
Ay ne çok yazmışsınız. Misafirlerimin bir kısmı gelemiyo malesef işleri çıkmış. Biraz sinir oldum. İnsan daha önce haber verir yemekleri pişirmiş olsam ne yapacaktım o kadar yemeği ben? Hoş şimdide o kadar fasülyeyi falan ne yapacam diye düşündüm epey. Bir sürü tatlı var. Sadece en yakın arkadaşım ve sevgilisi gelecekler. Çocuklada ilk defa tanışcaz.
hevesimi kırdılar
evet benim eltim kuma gibi biraz bide bebeğin kulağını deldirmiş sende deldir diye tutturdu dicektim ben sen miyim birinin yaptığını yapim yine yuttum iftarda sorun olmasın diye hem dimi faceden yazmak ne kadar saçma şimdide utanmadan ben şöyle yapcam onu daha ii yapcam modunda olup bide benden çıktı istemek zaten beklediki ben birine yaptırdım diyim o zamn oda gidip hazır alcaktı tabi şimdi kendine yediremez ben çalışırken yaptım ya onun daha iisini yapması lazım yazık valla onada üzülüyorum böyle hayat yaşanmaz
canım benim kızım 24 haziran ben ramazandan önce 13 haziranda yaptım aslında hepimiz o tarihlerde bi sürü fotoğraf ekledik buraya instagram veya face varya ordan da ekledim bi sürü bulamazsan eski postlardan akşama yüklerim birkaç tane fikir olur
patates yemeyen hatn 1 kase tarhanayi devirdi :)
senin eltiye toptan gıcığız zaten. Öyle face den kutlamak mı olurmuş. Babannem olsaydı burun kıvırıp haspam derdi eltine:)size bahsettim mi bilmiyorum eltim miranın doğum gününde yoktu tatildeydi erken rezervasyonla önceden ayarlamışlardı benden rica etti öne al faln diye ama ben hazırlık falan alamazdım neyse doğum gününden sonra aramadı beni nasıldı falan diye sadece facebookda herşey güzel olmuş nice yaşlar falan yazmıştı bide daha önceden bana şey demişti ben doğum günü yapmıcam benim öyle senin gibi çevrem yok falan biz bize bi pasta keseriz (bölük bölük olabilir kusura bakmayın) cumartesi hep beraber iftardaydık orada bana yine hiçbişi sormadı bugün watsapptan yazmış bi sürü fotoğraf göndermiş peçete su şişesi ben bunları yapcam diye sanki ben yapmadım gibi neyse sen hepsini kendin mi yaptın bana da çıktı alır mısın falan dedi mini Mouse konsept yapcakmış karar değiştirdim büyük bişi yapcam harıl harıl harıl çalışıyorum dedi ay allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim aslında bi ara tam yardım edeyim dicektim ama vazgeçtim bir de iftarda eşimin abisi özellikle köfteciye geldik sen dışarda başka bişi sevmiyosun diye dedi eltimde yarım saat geçmeden tek bir köfte bile yemeden çok yağlı bu zaten çocuklar durmuyo yemicem ben falan dedi
bende yedirmeyi severimAyy tatlimi sus kizz ben gelirim.valla orucluyum.aciktim fasulyede severim cok
gökçede bi tek ekmek ve hippin pirinç patlağıyla bisküvisini yiyo. Onlarıda emiyo daha doğrusu. Alışcaklar canım ya mecburValla super.ben de dun sehriye corbasi yapmistim ezmedim yemez saniyordum ama ogurmeden yedi sipa.ama hala eline bisey alip da yemiyo ekmek ve cubuk kraker haricomleti de kasikla yedirmiyorum artik yumusak zaten catalla buyuk lokmalar yapip verdm agzina ogurdu ama yapck bisey yok
Dusundum de emreden iki tane olsa ikinciyi nereye koyardim acabameme emmedigi icin zor oldu ilk zamanlar ve ayaga alisti haliyle
Benimkilerde 3bucuk ay fln emdiler ayaga aliskinlsr biraz zor oluyo benim IcinValla super.ben de dun sehrIye corbasi yapmistim ezmedim yemez saniyordum ama ogurmeden yedi sipa.ama hala eline bisey alip da yemiyo ekmek ve cubuk kraker haricomleti de kasikla yedirmiyorum artik yumusak zaten catalla buyuk lokmalar yapip verdm agzina ogurdu ama yapck bisey yok
Dusundum de emreden iki tane olsa ikinciyi nereye koyardim acabameme emmedigi icin zor oldu ilk zamanlar ve ayaga alisti haliyle
bilmem farkında olsa bile ne dicek ki eşine mesela ben eşime duvar önü pozlarını söyledim yazık valla dedi ama boşver oda öyle diyip geçiştirdi hayır hadi eşi falan demiyo ama ne bilim kızkardeşi de uyar mıyo benim kardeşim olsa döver beni :))Ben de gecen fasulye yapmstm kalanini buzluga attim.sinir bozucu olmus hakikaten.sen de musait olma bi dahakine:)))
Aynen kendini de yipratiyo.ugrasip yapsin bakalim.eviniz yolunuz ayri niye boyle yaparlar anlamiyorum ya.esi farkinda mi peki?o da mi ayni sekilde davraniyo?
Corbaci bunlar emreye de daya corbayi yogurdu hic sıkılmaz
çok öyle denilesi hayır ordan kutladın madem bi daa ne diye bana yazar bişi sorarsın ayıp yanisenin eltiye toptan gıcığız zaten. Öyle face den kutlamak mı olurmuş. Babannem olsaydı burun kıvırıp haspam derdi eltine:)
bende yedirmeyi severimkeşke gelsenizde size yapasam valla daha mutlu olurum
gökçede bi tek ekmek ve hippin pirinç patlağıyla bisküvisini yiyo. Onlarıda emiyo daha doğrusu. Alışcaklar canım ya mecbur
ayy en sinir olduğum neyse en güzeli dolaba atmışsın bi daa gelelim derlersen sende son anda iptal et
bide ramazan yani bu insanlar illaki iftar açacaklar sadece yemeği yeyip hızlıca kalksalar bile daha az ayıp olurdu bence. Sinirlendim sormadım da kısmet değilmiş dedim.Ben de gecen fasulye yapmstm kalanini buzluga attim.sinir bozucu olmus hakikaten.sen de musait olma bi dahakine:)))
Aynen kendini de yipratiyo.ugrasip yapsin bakalim.eviniz yolunuz ayri niye boyle yaparlar anlamiyorum ya.esi farkinda mi peki?o da mi ayni sekilde davraniyo?
Corbaci bunlar emreye de daya corbayi yogurdu hic sıkılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?