2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimkilerde erik canavari cok seviyolar erigi benimkilerde yerde ufacik bi nokta bulsunlar agzna atiyolr dun koydeydik sinekler var cok birinin kanadi kirilms herlde yerde cirpiniyo gormesem atiyodu agzina

Ay bide niye daha erken haber vermenislerko senin cocukla ugrascagini bilmiyolarmi

Canim Ikisise yok bende yaa sana zahmet olmazsa bakarim fikir olur bana

canım üstteki postta eklere tıklayınca fotolar açılır sanırım hoş benim ki kız ama en azından şeker masası hediyelikler falan açısından fikir olsun

ikizler ya daha küçük doğmuşlardır diye tahmin ediyorum. Çok düşük değil kiloları bence. Biz bi de 3400 gr doğduk. Önceden iştahı baya çoktu çok güzel yiyodu ama yinede az kilo alıyodu gökçe. Yesinlerde tek az olsada olur

Benimkilerde erik canavari cok seviyolar erigi benimkilerde yerde ufacik bi nokta bulsunlar agzna atiyolr dun koydeydik sinekler var cok birinin kanadi kirilms herlde yerde cirpiniyo gormesem atiyodu agzina
Bizim sıpada halının tüylerini yolup ağzına atıyo. Kakasıyla beraber poposundan ip çıktı bi kere. Böcek görse onuda uer eminim :))
Ay bide niye daha erken haber vermenislerko senin cocukla ugrascagini bilmiyolarmi
bilmezler mi biliyolarfa işte bebekleri yok daha yeni evliler belki anlayamıyolardır.
Neyse artık bizde az kişi yaparız:)

2400 2500dogdular dogum kilolarina gore Iyiler masallah ayy ewt herseyi agizlarina atiyolar cok komikler ya kesin anlamiyolardir bence cocuklari olunca okdar iyi anlarlarki

canim ben aksam corba yatmadan da mihallebi veriyorum ama degisen biso olmadiinsallah sizde ise yarar biz meme bagimlisiyiz da
İnsallah canim ya cok zor uyusunlar artik
esim cok paniktir boyle durumlarda kv ondan beter mecburen sogukkanli davrandim ama Ece de panikledim ben de ilk digdudugunda emzirirken tikandi birkac kez cok korkuyordum onda da gerci esim mudahale etti ben oturup agliyordum burnu tikaliymis ondan olmus actik sık sık tikanmadi canim muhallebiyi ben pirinc unundan yapiyirum bir daha yulaf unu alcan bulamadim markette daha once bir kase sute bir yemek kasigi pirinc unu katiyorum pisiriyorum icine kayisi rendeliyorum ya da muz eziyorum seftali rendeliyorum meyveli oluyor tatlaniyor bir cay kasigi keci boynuzu tozu koyuyorum tadi cok guzel oluyor hipp in tahilli kadik mamalarini aliyordum ilk zamanlar yiyiyordu sonra ogurmeye basladi bunu sevdi ama

Ay cok gicik oldugum insan tipi ayni benim komsu bu model ne yaparsam hemen aynisini yapiyor yillardir ben senin yerine olsam hicte yardimci olmam gelemediyse bile sonradan hediyesini alip kutlayabilirdi uzaktan uzaktan kutlamasi cok ayip
Sinir olurum oyle son dakika keyfi gelemiyorum denmesine yani onemli bir sebepleri olmasi lazim gelmemeleri icin bence bosver canim sen de cok yorulmazsin
Ece de herseui agzina atar cok korkuyorum bu yuzden ben de Ece kadarken agzima ari atmisim dilimi sokmus

Son düzenleyen: Moderatör:
iftarda hediyesini verdi ama doğru düzgün bişi demeden ne kıymeti varki o zaman o hediyenin güzel bi söz iyi bi dilek daha mühim hediyeden ve evet her yaptığımı yaptı o derece ki hamile kaldım hamile kaldı daha ötesi yok eşimin halası hep şey der ilk çocuğunda bu pek düşünmüyodu bana soruyodu bende 4-5 yıl istemiyorum diyoudm o da bende diyodu neyse halasıda alttan alttan yok yok ikide bir o deniyor hamile kalcam sürpriz yapıcam herkese diyo diyomuş eltime neyse bu hamile kaldı bana mesaj attı bende daa 10 aylık falan evliyim seni rüyamda gördüm sende hamileymişsin zaten deniyomuşun sürpriz yapmak istiyomuşun yazmış ben dumur allahım nereye düştüm ben halleri yok dedim ben 4-5 yıl düşünmüyorum ve bu süre de bana ne zaman ne zaman sürekli sordu meğer benle hamile kalmak tüm derdi

aynen benm kardesim de bi ayar ckerdi bana:)))

Emre de oyle karincalarin pesinde geziyo:))

Ay cok guldum ya

Yuhh ya hayatini sana gore programlamis desene

@minnakkartal Ay gıcık yaa, hamile kalmaya kadar götürmüş işi. Bir insan hamile kalmak gibi hayati bir meseleyi nasıl bu kadar basitlestirir anlamıyorum. Doğum gunuyle ilgili de çok ayıp etmiş seni cekemedigi bariz ortada canım. Allah herkesin kalbine göre verir merak etme. Yardım filan da etme boşver. Sen de mesele açıldığında büyük bir organizasyon yapıcam demiş ya; ben çalıştığım halde bu kadar detaylı hazırladım sen evdesin daha mikemmelini yapman lazım tabi desen yeter ona:)))

Allahım çok kötü oldum şu mübarek günde Allah şifa versin Ömer barana ailesine de sabır versin. Canım katı şeyler değil ama pütürlükere başla bence hem arada azıcık kayı bişey gelirse kusar ki bence nefret attiğimiz kusmaları aslında önemli bi refleks, ben yutamıyorum diyip çıkarıyorlar.

Yok canım balık yapı istedim ama gerek yok dedi ben de üstelemedim
Evlimutlu girmiyo sanirsam bide @igor35 vardi bazen buraya yazar arada oda temmuz annelerindendi hatta cocuk dr muydu neydi ilk zamanlar gazdan oda cok cekmisti genelde bazen kafamiza takilanlar olunca soruyoduk temmuz anneleri topiginde
Gaz bizim de bitmedi geçen ağladım artık bir yaşındaki çocuk nasıl hala pırtlayamaz diye. Zaten 7,5 aylığa kadar masajsız falan hiç yapamadı şimdi de kendi yapıyor ama hala gece uyanma sebeplerinden biri gaz (

Yaz yağmurunun komşusu gibi senin eltin de bildiğin ruh hastası. Allah sabır versin eşine. Sen bulaşma hiç ama özellikle yardım da etme ya çok terbiyesizce davranmış. Valla dalıcam elitine bi gün. Adını falan da aldım instagramdan zaten

ben evde olmayı tercıh ederım heppp :)

kılo alma rekoru benımdır sanırım yaaa, nasıl verdım bende anlamadım kıloyu ama verdım vallaa :)
yarında bakalım evı gıttık begendık dedık ok dedık ama kapora vermedık tedarıklı gıtmedık cunku. yarına anlaştık ama nasıl yerleşcem ben yaaa ev kucukk hay allammm ( su andakı evıme goıree kucuk )

Haklisin canim hediye hersey demek degil tabi iyi dilekte bulunmak gerekir yani benim komsuda cocuk dusunmuyordu kendi isleri calismaya baslamisti ben hamile kaldim hic renk vermedi bir ay sonra hamile kaldi doguma yakin bana diyor ki sen dogum yaptin esin kaldi yaninda benimde annem kalcam diyor ama esim kalsin yanimda ayni hastanede dogum yapti oglumu 4 yasinda psikologun tavsiyesiyle krese verdim gordu bir hafta sonra sen nereye gonderiyordun oglunu dedi soyledim krese gidiyor diye sonra okula gitmistim birkac gun sonra bir baktim okulda kayit ettirmeye geldim kizimi dedi ben oglumu eski milli egitim mudurunun yardimiyla yazdirdim dolu diye almamislardi oglumun da konusmasinda gecikme oldugu icin milli egitim mudurunu taniyordu esim sagolsun hemen aldirdi oglumu ama bu kadin gitmis okul mudurune benipsikolog gonderdi cocugum cok zeki yetemiyorum ona demis yazdirmis halbuki zeki falan degil normal zekaya sahip bir cocuk
Ne cektiniz be biriniz komsudan @yaz yagmuru biriniz eltiden @minnakkartal topikce zaten uyuz oluyoz ikisine de yazdiklarinizi okurken
aynen canim ben sıkıntiya gelemem bugun panjurlarimi kapattim acmadim aksama kadar esim geldi aciyor acma dedim niye dedi rahatsiz oluyorum dedim dusun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…