- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Benimkilerde erik canavari cok seviyolar erigi benimkilerde yerde ufacik bi nokta bulsunlar agzna atiyolr dun koydeydik sinekler var cok birinin kanadi kirilms herlde yerde cirpiniyo gormesem atiyodu agzinasenin eltiye toptan gıcığız zaten. Öyle face den kutlamak mı olurmuş. Babannem olsaydı burun kıvırıp haspam derdi eltine:)
bende yedirmeyi severimkeşke gelsenizde size yapasam valla daha mutlu olurum
gökçede bi tek ekmek ve hippin pirinç patlağıyla bisküvisini yiyo. Onlarıda emiyo daha doğrusu. Alışcaklar canım ya mecbur
Ay bide niye daha erken haber vermenislerko senin cocukla ugrascagini bilmiyolarmibide ramazan yani bu insanlar illaki iftar açacaklar sadece yemeği yeyip hızlıca kalksalar bile daha az ayıp olurdu bence. Sinirlendim sormadım da kısmet değilmiş dedim.
kendileri bilirler benim elimin lezzetinden mahrum kaldılar
Kızlar resmen pert oldum bi dolu foto var ama mira hiç kameraya bakmadı yakından fotosuda yok moralim bozuldu çok telaşesi oldu çok yoruldum ii olduklarını düşündüklerimi Gerçek doğum Günü'nde igye koyarım bi kaç tanede buraya ekliyimEki Görüntüle 1557015 Eki Görüntüle 1557021 Eki Görüntüle 1557022 Eki Görüntüle 1557022 Eki Görüntüle 1557023 Eki Görüntüle 1557025 Eki Görüntüle 1557026 Eki Görüntüle 1557023 Eki Görüntüle 1557027
Canim Ikisise yok bende yaa sana zahmet olmazsa bakarim fikir olur bana
ikizler ya daha küçük doğmuşlardır diye tahmin ediyorum. Çok düşük değil kiloları bence. Biz bi de 3400 gr doğduk. Önceden iştahı baya çoktu çok güzel yiyodu ama yinede az kilo alıyodu gökçe. Yesinlerde tek az olsada olurBak bende sevindim dermisim ben en son asiya goturmustum 19hazirn flndi alptug 8800 alptugra 8700ebemiz bu ay geri kalmislar onceden Iyiydi dedi disleri cok ard arda cikti bogaz enfeksynu atlattilar hoc bise yemediler fln simdi iyi istahlari cok sukur
Bizim sıpada halının tüylerini yolup ağzına atıyo. Kakasıyla beraber poposundan ip çıktı bi kere. Böcek görse onuda uer eminim :))Benimkilerde erik canavari cok seviyolar erigi benimkilerde yerde ufacik bi nokta bulsunlar agzna atiyolr dun koydeydik sinekler var cok birinin kanadi kirilms herlde yerde cirpiniyo gormesem atiyodu agzina
bilmezler mi biliyolarfa işte bebekleri yok daha yeni evliler belki anlayamıyolardır.Ay bide niye daha erken haber vermenislerko senin cocukla ugrascagini bilmiyolarmi
2400 2500dogdular dogum kilolarina gore Iyiler masallah ayy ewt herseyi agizlarina atiyolar cok komikler ya kesin anlamiyolardir bence cocuklari olunca okdar iyi anlarlarkiikizler ya daha küçük doğmuşlardır diye tahmin ediyorum. Çok düşük değil kiloları bence. Biz bi de 3400 gr doğduk. Önceden iştahı baya çoktu çok güzel yiyodu ama yinede az kilo alıyodu gökçe. Yesinlerde tek az olsada olur
Bizim sıpada halının tüylerini yolup ağzına atıyo. Kakasıyla beraber poposundan ip çıktı bi kere. Böcek görse onuda uer eminim :))
bilmezler mi biliyolarfa işte bebekleri yok daha yeni evliler belki anlayamıyolardır.
Neyse artık bizde az kişi yaparız:)
Kolay gelsin sana canim bende uyanirlsr birazdan yemek yedirirmBana bu kadar mola yeter ben yemeklerle boğuşöaya gidiyorum
İnsallah canim ya cok zor uyusunlar artikcanim ben aksam corba yatmadan da mihallebi veriyorum ama degisen biso olmadiinsallah sizde ise yarar biz meme bagimlisiyiz da
esim cok paniktir boyle durumlarda kv ondan beter mecburen sogukkanli davrandim ama Ece de panikledim ben de ilk digdudugunda emzirirken tikandi birkac kez cok korkuyordum onda da gerci esim mudahale etti ben oturup agliyordum burnu tikaliymis ondan olmus actik sık sık tikanmadi canim muhallebiyi ben pirinc unundan yapiyirum bir daha yulaf unu alcan bulamadim markette daha once bir kase sute bir yemek kasigi pirinc unu katiyorum pisiriyorum icine kayisi rendeliyorum ya da muz eziyorum seftali rendeliyorum meyveli oluyor tatlaniyor bir cay kasigi keci boynuzu tozu koyuyorum tadi cok guzel oluyor hipp in tahilli kadik mamalarini aliyordum ilk zamanlar yiyiyordu sonra ogurmeye basladi bunu sevdi amaDediginiz gibi yapıcam kızlar yumuşak şeylerle devam edicem.
@yaz yagmuru nasıl bi korku yaşamışsın öyle ama soğukkanlılıgını tebrik ediyorum gerçekten. Çok şükürki sorunsuz atlatmışsınız. Bu arada muhallebiyi sen nasıl yapıyorsun ?
Ay cok gicik oldugum insan tipi ayni benim komsu bu model ne yaparsam hemen aynisini yapiyor yillardir ben senin yerine olsam hicte yardimci olmam gelemediyse bile sonradan hediyesini alip kutlayabilirdi uzaktan uzaktan kutlamasi cok ayipsize bahsettim mi bilmiyorum eltim miranın doğum gününde yoktu tatildeydi erken rezervasyonla önceden ayarlamışlardı benden rica etti öne al faln diye ama ben hazırlık falan alamazdım neyse doğum gününden sonra aramadı beni nasıldı falan diye sadece facebookda herşey güzel olmuş nice yaşlar falan yazmıştı bide daha önceden bana şey demişti ben doğum günü yapmıcam benim öyle senin gibi çevrem yok falan biz bize bi pasta keseriz (bölük bölük olabilir kusura bakmayın) cumartesi hep beraber iftardaydık orada bana yine hiçbişi sormadı bugün watsapptan yazmış bi sürü fotoğraf göndermiş peçete su şişesi ben bunları yapcam diye sanki ben yapmadım gibi neyse sen hepsini kendin mi yaptın bana da çıktı alır mısın falan dedi mini Mouse konsept yapcakmış karar değiştirdim büyük bişi yapcam harıl harıl harıl çalışıyorum dedi ay allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim aslında bi ara tam yardım edeyim dicektim ama vazgeçtim bir de iftarda eşimin abisi özellikle köfteciye geldik sen dışarda başka bişi sevmiyosun diye dedi eltimde yarım saat geçmeden tek bir köfte bile yemeden çok yağlı bu zaten çocuklar durmuyo yemicem ben falan dedi
Sinir olurum oyle son dakika keyfi gelemiyorum denmesine yani onemli bir sebepleri olmasi lazim gelmemeleri icin bence bosver canim sen de cok yorulmazsinAy ne çok yazmışsınız. Misafirlerimin bir kısmı gelemiyo malesef işleri çıkmış. Biraz sinir oldum. İnsan daha önce haber verir yemekleri pişirmiş olsam ne yapacaktım o kadar yemeği ben? Hoş şimdide o kadar fasülyeyi falan ne yapacam diye düşündüm epey. Bir sürü tatlı var. Sadece en yakın arkadaşım ve sevgilisi gelecekler. Çocuklada ilk defa tanışcaz.
fasülyeleri buzluğa attım. Görümcemler geldiğinde onlara yapcam.
Bütün menüyü değiştirdim. mezelerle salatalarla daha hafif ama hepimizin yemekten hoşlabdığı bişeyler yapıcam.
hevesimi kırdılar
Ece de herseui agzina atar cok korkuyorum bu yuzden ben de Ece kadarken agzima ari atmisim dilimi sokmusikizler ya daha küçük doğmuşlardır diye tahmin ediyorum. Çok düşük değil kiloları bence. Biz bi de 3400 gr doğduk. Önceden iştahı baya çoktu çok güzel yiyodu ama yinede az kilo alıyodu gökçe. Yesinlerde tek az olsada olur
Bizim sıpada halının tüylerini yolup ağzına atıyo. Kakasıyla beraber poposundan ip çıktı bi kere. Böcek görse onuda uer eminim :))
bilmezler mi biliyolarfa işte bebekleri yok daha yeni evliler belki anlayamıyolardır.
Neyse artık bizde az kişi yaparız:)
Geçmiş olsun canım. Neden sürekli tekrarlıyor peki. Boğaz kültürü galan yapıldımı?Gecmis olsum canim benmkiler sik sik bogaz enfeksiyonu oluyo en sonkini antibiyotiksiz atlatamadik biz ates 39bucuklara cikti dusmedi fln cok kotuydj
iftarda hediyesini verdi ama doğru düzgün bişi demeden ne kıymeti varki o zaman o hediyenin güzel bi söz iyi bi dilek daha mühim hediyeden ve evet her yaptığımı yaptı o derece ki hamile kaldım hamile kaldı daha ötesi yok eşimin halası hep şey der ilk çocuğunda bu pek düşünmüyodu bana soruyodu bende 4-5 yıl istemiyorum diyoudm o da bende diyodu neyse halasıda alttan alttan yok yok ikide bir o deniyor hamile kalcam sürpriz yapıcam herkese diyo diyomuş eltime neyse bu hamile kaldı bana mesaj attı bende daa 10 aylık falan evliyim seni rüyamda gördüm sende hamileymişsin zaten deniyomuşun sürpriz yapmak istiyomuşun yazmış ben dumur allahım nereye düştüm ben halleri yok dedim ben 4-5 yıl düşünmüyorum ve bu süre de bana ne zaman ne zaman sürekli sordu meğer benle hamile kalmak tüm derdiİnsallah canim ya cok zor uyusunlar artik
esim cok paniktir boyle durumlarda kv ondan beter mecburen sogukkanli davrandim ama Ece de panikledim ben de ilk digdudugunda emzirirken tikandi birkac kez cok korkuyordum onda da gerci esim mudahale etti ben oturup agliyordum burnu tikaliymis ondan olmus actik sık sık tikanmadi canim muhallebiyi ben pirinc unundan yapiyirum bir daha yulaf unu alcan bulamadim markette daha once bir kase sute bir yemek kasigi pirinc unu katiyorum pisiriyorum icine kayisi rendeliyorum ya da muz eziyorum seftali rendeliyorum meyveli oluyor tatlaniyor bir cay kasigi keci boynuzu tozu koyuyorum tadi cok guzel oluyor hipp in tahilli kadik mamalarini aliyordum ilk zamanlar yiyiyordu sonra ogurmeye basladi bunu sevdi ama
Ay cok gicik oldugum insan tipi ayni benim komsu bu model ne yaparsam hemen aynisini yapiyor yillardir ben senin yerine olsam hicte yardimci olmam gelemediyse bile sonradan hediyesini alip kutlayabilirdi uzaktan uzaktan kutlamasi cok ayip
Sinir olurum oyle son dakika keyfi gelemiyorum denmesine yani onemli bir sebepleri olmasi lazim gelmemeleri icin bence bosver canim sen de cok yorulmazsin
Ece de herseui agzina atar cok korkuyorum bu yuzden ben de Ece kadarken agzima ari atmisim dilimi sokmus
aynen benm kardesim de bi ayar ckerdi bana:)))bilmem farkında olsa bile ne dicek ki eşine mesela ben eşime duvar önü pozlarını söyledim yazık valla dedi ama boşver oda öyle diyip geçiştirdi hayır hadi eşi falan demiyo ama ne bilim kızkardeşi de uyar mıyo benim kardeşim olsa döver beni :))
çok öyle denilesi hayır ordan kutladın madem bi daa ne diye bana yazar bişi sorarsın ayıp yani
Benimkilerde erik canavari cok seviyolar erigi benimkilerde yerde ufacik bi nokta bulsunlar agzna atiyolr dun koydeydik sinekler var cok birinin kanadi kirilms herlde yerde cirpiniyo gormesem atiyodu agzina
İnsallah canim ya cok zor uyusunlar artik
esim cok paniktir boyle durumlarda kv ondan beter mecburen sogukkanli davrandim ama Ece de panikledim ben de ilk digdudugunda emzirirken tikandi birkac kez cok korkuyordum onda da gerci esim mudahale etti ben oturup agliyordum burnu tikaliymis ondan olmus actik sık sık tikanmadi canim muhallebiyi ben pirinc unundan yapiyirum bir daha yulaf unu alcan bulamadim markette daha once bir kase sute bir yemek kasigi pirinc unu katiyorum pisiriyorum icine kayisi rendeliyorum ya da muz eziyorum seftali rendeliyorum meyveli oluyor tatlaniyor bir cay kasigi keci boynuzu tozu koyuyorum tadi cok guzel oluyor hipp in tahilli kadik mamalarini aliyordum ilk zamanlar yiyiyordu sonra ogurmeye basladi bunu sevdi ama
Ay cok gicik oldugum insan tipi ayni benim komsu bu model ne yaparsam hemen aynisini yapiyor yillardir ben senin yerine olsam hicte yardimci olmam gelemediyse bile sonradan hediyesini alip kutlayabilirdi uzaktan uzaktan kutlamasi cok ayip
Sinir olurum oyle son dakika keyfi gelemiyorum denmesine yani onemli bir sebepleri olmasi lazim gelmemeleri icin bence bosver canim sen de cok yorulmazsin
Ece de herseui agzina atar cok korkuyorum bu yuzden ben de Ece kadarken agzima ari atmisim dilimi sokmus
iftarda hediyesini verdi ama doğru düzgün bişi demeden ne kıymeti varki o zaman o hediyenin güzel bi söz iyi bi dilek daha mühim hediyeden ve evet her yaptığımı yaptı o derece ki hamile kaldım hamile kaldı daha ötesi yok eşimin halası hep şey der ilk çocuğunda bu pek düşünmüyodu bana soruyodu bende 4-5 yıl istemiyorum diyoudm o da bende diyodu neyse halasıda alttan alttan yok yok ikide bir o deniyor hamile kalcam sürpriz yapıcam herkese diyo diyomuş eltime neyse bu hamile kaldı bana mesaj attı bende daa 10 aylık falan evliyim seni rüyamda gördüm sende hamileymişsin zaten deniyomuşun sürpriz yapmak istiyomuşun yazmış ben dumur allahım nereye düştüm ben halleri yok dedim ben 4-5 yıl düşünmüyorum ve bu süre de bana ne zaman ne zaman sürekli sordu meğer benle hamile kalmak tüm derdi
Eeeee iki YAŞ sendromu var bideKizlar hani hep dediler ya 4 aylik olsun duzelir 6 aylik olsun gecer yasina girdimi tamamdir diye simdide 2 yasina gelsin rahatlican diyolar bilmem inanalimmiki :))
Allahım çok kötü oldum şu mübarek günde Allah şifa versin Ömer barana ailesine de sabır versin. Canım katı şeyler değil ama pütürlükere başla bence hem arada azıcık kayı bişey gelirse kusar ki bence nefret attiğimiz kusmaları aslında önemli bi refleks, ben yutamıyorum diyip çıkarıyorlar.Eki Görüntüle 1575162 Eki Görüntüle 1575161 Bu sabah Arene pütürlü yedirmeye başlıcam yani artık blendır kullanmıcam diye güne başladım. Yumurtayı olduğu gibi kustu sonra 2 tane hipp bisküvi verdm kemire kemire yedi. (Sanırım emdi çünkü çiğnedigini pek görmedim) 1 tanede çilek yedi. Öğlen de sulu köfte yaptm çatalla ezip onu vericem. Ama az önce facede bi yazı okudum.
Bütün güvenim gitti ne yapsam bilemedim..
Yok canım balık yapı istedim ama gerek yok dedi ben de üstelemedimBalık yağını yiyeceklerine filan mi katıyorsunuz canım bir de hergün mü kullanıyorsun. Bir de burada yazmakta sorun yoksa adını alabilir miyim :)
Ben de bir kan tahlili yaptirsam iyi olacak canım, benim de kemikler de değil de diş etlerimde kanama var baya güçsüz kalıyorum galiba
Teşekkür ederim canım kerem alp e benim de birsey kullanmam lazım esime söyleyeyim de baksın.
Biz de devit kullanmadık hiç Trio acde kullandık aslında çok da memnundum ama yaşını geçince doktor bırakalım artık dedi. Balık yağı dedim doktora onereyim ama balık yese daha iyi olur sürekli kullanılmasını istemiyorum dedi beni iki arada bıraktı. Kullanmak istiyorum ben artik. Sen Azad için yaşından sonra birşey kullanıyor musun canım?
Canım ben de muhallebi yapıyorum artık ama akşam yemeğinde iyi yerse muhallebiyi yemiyor pek. Ona göre ayarlamaya çalışıyorum. Bazen yemeğini bizden daha önce yediriyorum sofrada mama sandalyesine birkaç oyalanacak yiyecek koyuyorum. Daha sonra muhallebi yapıp yediriyorum. Bu yüzden pek düzen yok yiyebilecegini düşündüğüm geceler yapıyorum daha çok. Ve evet muhallebi yerse eğer sabaha kadar uyuyor yemez de emzirirsem gece bir kez uyaniyor emmek için.
Canım bizde de size benzer durumlar yaşanıyor. Gece değil de gündüz çok meme düşkünü bizimki yakamdan hiç düşmüyor canı sıkıldıkça emmek istiyor. Ben de sütten kesme olayına korkuyla bakıyorum hırçın bir çocuğa dönüşmesinden korkuyorum
Gaz bizim de bitmedi geçen ağladım artık bir yaşındaki çocuk nasıl hala pırtlayamaz diye. Zaten 7,5 aylığa kadar masajsız falan hiç yapamadı şimdi de kendi yapıyor ama hala gece uyanma sebeplerinden biri gazEvlimutlu girmiyo sanirsam bide @igor35 vardi bazen buraya yazar arada oda temmuz annelerindendi hatta cocuk dr muydu neydi ilk zamanlar gazdan oda cok cekmisti genelde bazen kafamiza takilanlar olunca soruyoduk temmuz anneleri topiginde
Yaz yağmurunun komşusu gibi senin eltin de bildiğin ruh hastası. Allah sabır versin eşine. Sen bulaşma hiç ama özellikle yardım da etme ya çok terbiyesizce davranmış. Valla dalıcam elitine bi gün. Adını falan da aldım instagramdan zatensize bahsettim mi bilmiyorum eltim miranın doğum gününde yoktu tatildeydi erken rezervasyonla önceden ayarlamışlardı benden rica etti öne al faln diye ama ben hazırlık falan alamazdım neyse doğum gününden sonra aramadı beni nasıldı falan diye sadece facebookda herşey güzel olmuş nice yaşlar falan yazmıştı bide daha önceden bana şey demişti ben doğum günü yapmıcam benim öyle senin gibi çevrem yok falan biz bize bi pasta keseriz (bölük bölük olabilir kusura bakmayın) cumartesi hep beraber iftardaydık orada bana yine hiçbişi sormadı bugün watsapptan yazmış bi sürü fotoğraf göndermiş peçete su şişesi ben bunları yapcam diye sanki ben yapmadım gibi neyse sen hepsini kendin mi yaptın bana da çıktı alır mısın falan dedi mini Mouse konsept yapcakmış karar değiştirdim büyük bişi yapcam harıl harıl harıl çalışıyorum dedi ay allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim aslında bi ara tam yardım edeyim dicektim ama vazgeçtim bir de iftarda eşimin abisi özellikle köfteciye geldik sen dışarda başka bişi sevmiyosun diye dedi eltimde yarım saat geçmeden tek bir köfte bile yemeden çok yağlı bu zaten çocuklar durmuyo yemicem ben falan dedi
Ben bursa da yım cnm ama hiç duymadım araştırayım bakayım merak ettımBursa'da oturanlar varsa Pembekule diye bir anaokulu var, hayran kaldım. Umarım ilerde İstanbul^da böyle bir yer bulabiliriz.
Bizde de hala gaz problemi devam edıyor sütü sadece suyla az senedım muhallebısınde sade vermeye cesaretım yokNormaldede gece cok kalkar ama boyle yapmazdi canim kimyonuda deniyorum ama biraz süt icmisti o yapti herhalde
ben evde olmayı tercıh ederım heppp :)bence her ikisi de güzel veya kötü,her ikisinin de kendine göre artıları eksileri var..belki şimdi evde olanlardan çalışmayı tercih edecekler vardır..hee ama bana sorarsanda şu an evde olmak,çalışmaktan bi tık daha önde tabi
kılo alma rekoru benımdır sanırım yaaa, nasıl verdım bende anlamadım kıloyu ama verdım vallaa :)canım bizde de durum bu üstelik emzirmeyi azaltmaya çalışıyorum ama yok bana mısın demiyo feryat figan artık göğüslerim acıyo uçları sızlıyor
teşekkür ederiz teyzesi
oo kilo alma rekoru sende mi acaba neyseki vermişsin ben 18 kiloyu zor verdim
geçmiş olsun bizde de annem bir kere koparamaz diye bisküvi vermişti boğazında kaldı allahım hiç öyle korktuğu hatırlamıyorum bi süre bişi veremedim korkuma
bencede
mirada hala uyumuyor sanırım emzirmekle ilgili bi durum bu gece beslenmesini kesebilsek belki düzelirler
bizde alerjiğiz ama gece bi yerlerini kaşımıyor sadece sürekli yer değiştiriyor acaba o da mı kaşıntıdan şurup vermiyorum gerçi ben sadece bişi çıkarsa krem kullanıyorum
canım ya çok zor bi durum ama evinde rahatsan ve taşınınca aklın kalırsa yeni eve de adapte olamazsın gibi diğer tarafa gitsende belki saha huzurlu olursun ay ne zor ben bile karar veremedim burda
maşallah yiğit beye seninde işler kolaylıyor heralde hadi bakalım
ay oda çocuk bide gerçekten can acıtıyor yaptıkları neyseki abiler çok akıllı maşallah
ya bende olsam eşinin dediği gibi yaparım deli mi ne millet tatilde kızınıda sana satar o oh mis
ay inşallah bişi olmamıştır kız ben okurken kötü oldum görmek çok daa zordur
ben taşıyorum sık sık da okuyorum ve ne zaman takmasam bişi oluyo çocuğa tabi tesadüfte olabilir ama yıldızı da düşük sanırım
cilek31 bende olsam verirdim sanırım
bence çok güzel olur ama geçenki gibi sona bırakmayalım tarihi belirleyip önceden yer önerisinde falan bulunalım
geçende böyle konuşuldu ama merkezde öneride olmadı çocukla hele de bi sürü aynı yaşta çocukla her yer olmaz gittiğimiz yerde inanılmaz rahat ettik tabi daha merkezi olsun daha kalabalık olsun süper olur acaba öyle bi cafe bulma şansımız var mı instagramda zuzu cafe di ye bi yer görmüştüm ama içeriğine ve yerine bakmadım
ayy çok tatlı ya ben bile istedim şimdi :)
canım çok şükür aynı heyecanlar ne güzel benim içimden erkek geçti ama inşallah diğer kızlar haklıdır
bencede
elbette ikisinin de olumlu olumsuz yanları vardır ama kuzudan ayrı geçirilen anlar hiçbişiyle kıyaslanamaz hele de uyanıkken o ağlarken bırakıp çıkmakkeşke imkanım olsa çalışmasam belki söylenirim arada iş hayatını özlerim ama sonra oh kızımla parklarda kendime gelirdim tabi o zaman ev işlerinden kaçmak zor olurdu
kolay gelsin canım sen halledersin
Haklisin canim hediye hersey demek degil tabi iyi dilekte bulunmak gerekir yani benim komsuda cocuk dusunmuyordu kendi isleri calismaya baslamisti ben hamile kaldim hic renk vermedi bir ay sonra hamile kaldi doguma yakin bana diyor ki sen dogum yaptin esin kaldi yaninda benimde annem kalcam diyor ama esim kalsin yanimda ayni hastanede dogum yapti oglumu 4 yasinda psikologun tavsiyesiyle krese verdim gordu bir hafta sonra sen nereye gonderiyordun oglunu dedi soyledim krese gidiyor diye sonra okula gitmistim birkac gun sonra bir baktim okulda kayit ettirmeye geldim kizimi dedi ben oglumu eski milli egitim mudurunun yardimiyla yazdirdim dolu diye almamislardi oglumun da konusmasinda gecikme oldugu icin milli egitim mudurunu taniyordu esim sagolsun hemen aldirdi oglumu ama bu kadin gitmis okul mudurune benipsikolog gonderdi cocugum cok zeki yetemiyorum ona demis yazdirmis halbuki zeki falan degil normal zekaya sahip bir cocukiftarda hediyesini verdi ama doğru düzgün bişi demeden ne kıymeti varki o zaman o hediyenin güzel bi söz iyi bi dilek daha mühim hediyeden ve evet her yaptığımı yaptı o derece ki hamile kaldım hamile kaldı daha ötesi yok eşimin halası hep şey der ilk çocuğunda bu pek düşünmüyodu bana soruyodu bende 4-5 yıl istemiyorum diyoudm o da bende diyodu neyse halasıda alttan alttan yok yok ikide bir o deniyor hamile kalcam sürpriz yapıcam herkese diyo diyomuş eltime neyse bu hamile kaldı bana mesaj attı bende daa 10 aylık falan evliyim seni rüyamda gördüm sende hamileymişsin zaten deniyomuşun sürpriz yapmak istiyomuşun yazmış ben dumur allahım nereye düştüm ben halleri yok dedim ben 4-5 yıl düşünmüyorum ve bu süre de bana ne zaman ne zaman sürekli sordu meğer benle hamile kalmak tüm derdi
aynen canim ben sıkıntiya gelemem bugun panjurlarimi kapattim acmadim aksama kadar esim geldi aciyor acma dedim niye dedi rahatsiz oluyorum dedim dusun yaniNe cektiniz be biriniz komsudan @yaz yagmuru biriniz eltiden @minnakkartal topikce zaten uyuz oluyoz ikisine de yazdiklarinizi okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?