2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bayramlik ciciler bakiyormusunuz benim alisveris yaptigim bir magaza var gittim pazar gunu gec kalmisim kapanmisti baska bir gun bakcam artik son zamana kalmak istemiyorum cok kalabalik oluyor istedigim seyleri bulamiyorum
Ben Eskişehir'den almıştım. Elbise değil de Şort Tişört aldım. Bandanası da var. Çok beğenmiştim hiç Aklımda yokken alıvermiştim bayramlığını.

bakalım kızlar sağolun umarım benimde öyledir şimdi sağımı azalttığım için yavaş yavaş hormonlar düzene de girebili yine de bi görünim

maşallah canım inşallah böyle devam edersiniz

Canim cok sevindim @apriori11 nin dedigi gibi uyuyan bebek candir heleki gece kalmayan dahada candir inşallah artik hicccc kalkmaz bizimkilerede ornek olur
İnsallah kizlar tesaduf degildir de boyle devam eder uyumayan butun bebeklerimiz de uyur insallah

Al bi dengesiz daha

Sagol teyzesi Yigit nasil iyi mi
İyi canım şükür ki. Uyku düzeni falanda oturdu yürüdüğü içinde ayrı mutlu tabi:) yürürken ayrı bi sevindirik oluyo:) biraz yemek yeme sorunumuz var ama yinede sevdiği şeyleri yiyo en azından bunada şükür.

Ba im
Bacim ne 3 ayi ben Ali Yasin de b.hcg yi ogrenir ogrenmez anneme ve kardeslerime yaymistim...
Onlar bileceklerdi tabi ki diger kimse umrumda degildi...
Neyse ben yalan konusunda asiri hassasimdir...
En yakinlarimda boyle yalanlarla birseylrr saklayinca baya kirildim ...
Dogurana kadar da benden duyamayacaklar gorur onlar

Bu arada Aren puturlu yememe konusunda oldukca kararli gorunuyor...
Allah (c.c.) yardimcin olsun...

Yok pufpufum ne aciklamasi ben kimimki...
Yengemlerin bile haberi varmis...
Neyse madem bana verilen deger o kadar bende herkese soyleyip bi aileme soylemeyecegim..
Nasil oluyormus gorsunler....
8 haftalikken ogrendim ben...
Bence benden yine saklarlardi kesin kv dr benim hamile oldugumu soyledi...
O yuzden soylediler bana bende onlara soyleyim diye ama yemezler

Allah (c.c.) sabrini daha da arttirsin ayferim...
Bu insanlari cogu zaman ben de anlayamiyorum bacim...
Yahu herkese bir konus degil mi...
En sinir oldugum seylerden biridir herkese baska anlatilmasi....
Offfffff...

Bak cok haklisin apriorimm....
Ben normalde asiri hassas alingan biriyimdir...
En ufak bir sorunu da bu aralar dag gibi buyutur icim icimi yerim iste....
Sizlere de ergen gibi atarlanirsam kizmayin bana
Yok artik umursamiyorum...
En gec ablam dogurdugunda haberim olurdu zaten
Hamilelik nasil saklanirmis bende gorsunler... 5 ayima kadar disardan belli ettirmeden tasimisligim var Yasin i

Çok iyi fikir ya dediğin gibi mini mouselu bişeyler giysin Mira, konsepte uygun giyindik dersiniz

Kizlar dogum yaptiran doktorum aradi kizimin dogum gununu kutladi dogdugundada hediye almisti simdide mektup gondermisler beyzanin yasini kutlayan ne kadar ince bi dusunce cok mutlu oldum

@minnakkartal en sevmedigim seydir de ikiz gibi :) sasirmis bu kadin
yazyagmuru bizim burdada yok gitcek yerde ben aralardan gide gide uzatiyorum iste park sorunu bizdede var malesef

Al bi dengesiz daha

@minnakkartal ben de niyeti iyi mi kotu mu karar veremedim ama o kadar isinin arasinda Mira nin ne giyecegini de ihmal etmemis ne kadin yahu

@minnakkartal valla eltini sana sayiyla vermisler bebegim

valla kızlar işte en büyük zevki beni ikilemde bırakmak heralde o yüzden çat diye kötü davranamıyorum ikiz olduğu konusuna gelince beraber okula gideceği günleri falan ediyolar bölye sürekli şunu nasıl bunu nasıl yapcaklar yok onlar birbirinin sırdaşı kankası olcak fln böyle konuşuyolar yani belki gerçekten ii anlaşırlar ama tersi de olabilir bilmiyorum kendi evime sırf bu yüzden taşınmak istemiyorum

bide kıyafet konusunu yanlış anlatmışım miranın doğum günü hediyesi olarak salopet almışlar ama aynından kendi kızına da alcakmış artık bi araya geldiklerinde giysinler falan diye heralde zaten geçen yıl kurban bayramında aldığım şeyin aynından da gidip almıştı neyse bende misilleme olsun diye onun kızının doğum gününde kızımı mini Mouse lu giydirip doğum günü bebesi gibi dolaşsın asıl ikizlik nasıl bir hismiş öğrensin diyorum

Bence harika bir fikir. Gülerekte sen bir örnek giyinmelerini istediğini söyleyince süpriz yapalım dedim dersin

Evet evet bence de oyle yap Mira kiz madem kankasi olacak kankasinin onemli gununde konsepte uygun olmali cok iyi fikir suratini gormek isterdim boyle bir durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…