• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bayramlik ciciler bakiyormusunuz benim alisveris yaptigim bir magaza var gittim pazar gunu gec kalmisim kapanmisti baska bir gun bakcam artik son zamana kalmak istemiyorum cok kalabalik oluyor istedigim seyleri bulamiyorum
Ben Eskişehir'den almıştım. Elbise değil de Şort Tişört aldım. Bandanası da var. Çok beğenmiştim hiç Aklımda yokken alıvermiştim bayramlığını.

Alala :)))
Şaşırmış senin elti iyice. Acaba düşünüp kendini kötü hissedip iyi bişey mi yapmaya çalışıyo. Ben anlamadım onu:KK53:
Ay maşallah canım ya.
Sorunu bulunca çözümü kolay zaten inşallah tesadüf değildirde halketmiş olursun srnde

bakalım kızlar sağolun umarım benimde öyledir şimdi sağımı azalttığım için yavaş yavaş hormonlar düzene de girebili yine de bi görünim

maşallah canım inşallah böyle devam edersiniz

Canim cok sevindim @apriori11 nin dedigi gibi uyuyan bebek candir heleki gece kalmayan dahada candir inşallah artik hicccc kalkmaz bizimkilerede ornek olur :KK66:
İnsallah kizlar tesaduf degildir de boyle devam eder uyumayan butun bebeklerimiz de uyur insallah

kızlar ben ve yine eltim :p mesaj attı bana şimdi kızına saç bandı yaptırıyomuş mirayada yaptırcakmış fotosunu gönderdi bide doğum gününde miraya salopet almıştı ondan alcakmış kızına bir örnek olsunlar ne güzel dimi dedi :KK57: bende acaba doğum günü kıyafetinden mi alsam miraya ya da konsept mini Mouse ya gidip ona uygun bişi mi giydirsem :KK62::KK53:
Al bi dengesiz daha

Sagol teyzesi Yigit nasil iyi mi
İyi canım şükür ki. Uyku düzeni falanda oturdu yürüdüğü içinde ayrı mutlu tabi:) yürürken ayrı bi sevindirik oluyo:) biraz yemek yeme sorunumuz var ama yinede sevdiği şeyleri yiyo en azından bunada şükür.

Bütün gün arene pütürlü nasıl yenir öğretmeye çalıştım. Sonuç oturup bi güzel ağladım. Pusetine kustu yıkadım. Mama sandalyesine kustu yıkadım. Koltuk halı üst kendi dahil olmak üzere her yere kustu. Yeterki öğrensin bin defa yıkamaya razıyım ama her lokmada bi bebek nasıl kusar ya. Son verdiklerim de ağzını kitledi resmen açmadı. İşim çok zor çok..
@kmltm ben ikincisini beğendim sade ve şık şeyler tarzım da :)
@Akaibu sinir oluyorum öyle insanlara. Sevgili görümcem yapmıştı bana aynısını yeni evliyken. Hemde akşam saat 8 gibi tüm hazırlıklar hazır gelmelerini beklerken gelmiyoruz biz demişlerdi. Hepsini bi güzel ben yemiştim.
Masan da çok şık olmuş. Ben bu takımın bardaklarını aldım ama onlarda silinmeye başladılar malesef. Ama masada çok şık duruyor.
@minnakkartal iyi ki eltim yok ben senin kadar sabırlı olabilirmiydim bilemiyorum. azerikizi91 azerikizi91 bizde genelde 3 ayı doldurmadan pek kimseye söylememe gibi bi adet vardır. belki o yüzden sana söylememişlerdir dicem ama kardeşisin öğrenir öğrenmez söylemeleri lazımdı. Neyse boşver sen takma bence. Karnındakini düşün. Bu arada niye bilmiyorum içimden erkek geçiyor. Gerçi ben ne zaman tahmin etsem hep tam tersi çıkıyor :)
Ba im
Bacim ne 3 ayi ben Ali Yasin de b.hcg yi ogrenir ogrenmez anneme ve kardeslerime yaymistim...
Onlar bileceklerdi tabi ki diger kimse umrumda degildi...
Neyse ben yalan konusunda asiri hassasimdir...
En yakinlarimda boyle yalanlarla birseylrr saklayinca baya kirildim ...
Dogurana kadar da benden duyamayacaklar gorur onlar :-)

Bu arada Aren puturlu yememe konusunda oldukca kararli gorunuyor...
Allah (c.c.) yardimcin olsun...

aaa çok şaşırdım..neden saklamışlar ki acaba..hani geçerli hiç bir sevep olamaz bencede,senin ailen onlar arkadaşın falan değil söylenmeliydi ama kendilerine göre geçerli bi sebepleri vardır belkide canım..sorgusuz infaz yapmış olmiyim..
Senin yerinde kim olsa kırılır,aynı şeyi yapardı bence..şahsen ben yapardım..bide senin doktorunu istemiş başka biri için istiyor gibi..
Peki bişey sorcam?sana ne zaman söylediler ve saklamaları ile ilgili bi açıklama yaptılar mı?
Yok pufpufum ne aciklamasi ben kimimki...
Yengemlerin bile haberi varmis...
Neyse madem bana verilen deger o kadar bende herkese soyleyip bi aileme soylemeyecegim..
Nasil oluyormus gorsunler....
8 haftalikken ogrendim ben...
Bence benden yine saklarlardi kesin kv dr benim hamile oldugumu soyledi...
O yuzden soylediler bana bende onlara soyleyim diye ama yemezler :-)

Benim kv tasindigim evin kapılarını beyaza boyattim diye başımın etini yedi yok güzel olmaz hiç yok çabuk kirlenir tabi dinlemedim boyattim şimdide diyoki çok iyi oldu bende benimkileri boyatacam diyo.bu kadınla aşırı şekilde başım dertte kızlar nasıl sabırlı bi insanmisim ben kendime sasiyorum.
Allah (c.c.) sabrini daha da arttirsin ayferim...
sağol canım bakayım. Takımlar çok pahalı çünkü o kadar para hem vermek istemiyorum hemde veremem zaten :)

insanları anlamak çok zor gerçekten. Benim görümcemde geçen senelerde bu sene için istiyorum inşallah demişti. Bu sene sordum düşünmüyorum dedi. Sonra biriyle evde konuşurken duydum istiyoruz bu sene inşallah çok bekletmez dedi.
Neyi düşünerek bana öyke dedi bilemiyorum. Dahada sormam zaten boşver. İnsanlar bazen kendilerini fazla önrmsiyolar bence..

canım geçen yaxıcaktım unuttum. Yumurta verdim kustu demiştin. Gökçede böyle kaygan yiyecekleri verdiğimde kusuyo. Muz gibi haşlanmış patates gibi ağzında ezebileceği şeylere daha çabuk alıştı. Bulgur pilavı kıymalı mercimekli falan kabak. Ama içinde havuç olursa yemiyodu. İstersen bi dikkat et bir süre belki oda aynı şeyden rahatsız oluyodur daha kolay alışır. İnşallah geçicek bu ığraştığımıx zamanlarda.

Senin görümcede daha fenasını yapmış 8 gibi gelmemek ne demek ya. Aynını hakediyolarda işte brn yapamam onuda
Bu insanlari cogu zaman ben de anlayamiyorum bacim...
Yahu herkese bir konus degil mi...:mad:
En sinir oldugum seylerden biridir herkese baska anlatilmasi....
Offfffff...

Senin shaggy halıyla benim shaggy artık çöp olmuştur :KK43: seninki kakadan benimki kusmuktan. Yıkamaya vermekten halı beze döndü valla :KK43: azad biraz büyüsün oturma odasını değiştircem dedim eşime, her çocukta eşya yenileyeceksek eyvah diyo :))

Maşallah ya benim oğlum asıl uykuda deli gibi işiyor o kadar ki hatta korkuyorum ben buna nasıl tuvalet eğitimi vericem diye :KK43:((

Aynen ben sonra da çocuğa söylenirim niye erken kalktı diye :)))

Kötü olmuş ama onlar da başklarından duyunca senin ne hissettiğini anlarlar. Ama azericim sen zaten alıngan ve hassas bi kadınaın bak şimdi gebelikte iyice hassaslaşıcan söz ver burdan hepimize kendine olur olmaz stres yaratıp üzüme kendini tamam mı :KK66:

Canım azad pütürlü yediği halde kusar bazen. Dün gece ben de gaza geldim rahat uyusun diye muhallebi yaptım içine de azıcık erik kurusu koparıp attım blendır yapmadım. Muhallebiyi rahatça kaydırdığı için çiğnemeden erikleri farketmemiş heralde o değer değmez boğazına öğürdü ve tüm günün menüsü çıktı dışarı :KK43:(( ben de çocuğum kafasını karıştırmama kararı aldım. Muhallebide çiğnenmeyeceğini düşünüyor çocuk o yüzden içine tane atmam artık. Sana öneri olarak ekmeği domates suyuna batırıp verebilirsin arsından da minik domates parçaları yemesi de kolay tadını da sever belki aren. Kolay gelsin çok zor kusmalar maalesef :KK43:(

Canım benim oğlum da fırıl fırıl dönüyordu. En son burnu tıkanıp hasta olduğunda azıcık yüksek bi yün yastık kullandık. Rahat nefes alsın diye. Sonra bi baktık kafası yün yastığa gömülmüş kımıldamadan yatıyor. Bi daha da kaldırmadık o yastığı hala onda yatıyor. Tabi çok coşarsa yastığı aşıp yine dönüyor ama eskisine oranla baya azaldı uykuda hareketlilik. Bi de az hareket edince dahaaz uyanıyor. Dönerken sürekli çarpıyor ya da kolunun üErinde kalıyor rahatsız olup uyanıyorsu

Bak cok haklisin apriorimm....
Ben normalde asiri hassas alingan biriyimdir...
En ufak bir sorunu da bu aralar dag gibi buyutur icim icimi yerim iste....
Sizlere de ergen gibi atarlanirsam kizmayin bana :KK70:
Yok artik umursamiyorum...
En gec ablam dogurdugunda haberim olurdu zaten :KK6:
Hamilelik nasil saklanirmis bende gorsunler... 5 ayima kadar disardan belli ettirmeden tasimisligim var Yasin i :rolleyes:

kızlar ben ve yine eltim :p mesaj attı bana şimdi kızına saç bandı yaptırıyomuş mirayada yaptırcakmış fotosunu gönderdi bide doğum gününde miraya salopet almıştı ondan alcakmış kızına bir örnek olsunlar ne güzel dimi dedi :KK57: bende acaba doğum günü kıyafetinden mi alsam miraya ya da konsept mini Mouse ya gidip ona uygun bişi mi giydirsem :KK62::KK53:
Çok iyi fikir ya dediğin gibi mini mouselu bişeyler giysin Mira, konsepte uygun giyindik dersiniz :KK70:

Alala :)))
Şaşırmış senin elti iyice. Acaba düşünüp kendini kötü hissedip iyi bişey mi yapmaya çalışıyo. Ben anlamadım onu:KK53:
Ay maşallah canım ya.
Sorunu bulunca çözümü kolay zaten inşallah tesadüf değildirde halketmiş olursun srnde

@minnakkartal Yok artik ikiz bebekmi bunlar yani miranin daha guzel olma olasiligindan korkuyo herhalde aynisini alayimda daha guzrl olmasin diyo :KK70: bence sende deki ooo biz coktan ayarladik kuzeninin dogum gunune ozel kiyafetini simdi onu giydirmezsem olmaz de bence :KK39:

Kizlar dogum yaptiran doktorum aradi kizimin dogum gununu kutladi dogdugundada hediye almisti simdide mektup gondermisler beyzanin yasini kutlayan ne kadar ince bi dusunce cok mutlu oldum

@minnakkartal en sevmedigim seydir de ikiz gibi :) sasirmis bu kadin
yazyagmuru yazyagmuru bizim burdada yok gitcek yerde ben aralardan gide gide uzatiyorum iste park sorunu bizdede var malesef

Al bi dengesiz daha

@minnakkartal ben de niyeti iyi mi kotu mu karar veremedim ama o kadar isinin arasinda Mira nin ne giyecegini de ihmal etmemis ne kadin yahu

@minnakkartal valla eltini sana sayiyla vermisler bebegim :KK59: :KK50:

valla kızlar işte en büyük zevki beni ikilemde bırakmak heralde o yüzden çat diye kötü davranamıyorum ikiz olduğu konusuna gelince beraber okula gideceği günleri falan ediyolar bölye sürekli şunu nasıl bunu nasıl yapcaklar yok onlar birbirinin sırdaşı kankası olcak fln böyle konuşuyolar yani belki gerçekten ii anlaşırlar ama tersi de olabilir bilmiyorum kendi evime sırf bu yüzden taşınmak istemiyorum

bide kıyafet konusunu yanlış anlatmışım miranın doğum günü hediyesi olarak salopet almışlar ama aynından kendi kızına da alcakmış artık bi araya geldiklerinde giysinler falan diye heralde zaten geçen yıl kurban bayramında aldığım şeyin aynından da gidip almıştı neyse bende misilleme olsun diye onun kızının doğum gününde kızımı mini Mouse lu giydirip doğum günü bebesi gibi dolaşsın asıl ikizlik nasıl bir hismiş öğrensin diyorum

valla kızlar işte en büyük zevki beni ikilemde bırakmak heralde o yüzden çat diye kötü davranamıyorum ikiz olduğu konusuna gelince beraber okula gideceği günleri falan ediyolar bölye sürekli şunu nasıl bunu nasıl yapcaklar yok onlar birbirinin sırdaşı kankası olcak fln böyle konuşuyolar yani belki gerçekten ii anlaşırlar ama tersi de olabilir bilmiyorum kendi evime sırf bu yüzden taşınmak istemiyorum

bide kıyafet konusunu yanlış anlatmışım miranın doğum günü hediyesi olarak salopet almışlar ama aynından kendi kızına da alcakmış artık bi araya geldiklerinde giysinler falan diye heralde zaten geçen yıl kurban bayramında aldığım şeyin aynından da gidip almıştı neyse bende misilleme olsun diye onun kızının doğum gününde kızımı mini Mouse lu giydirip doğum günü bebesi gibi dolaşsın asıl ikizlik nasıl bir hismiş öğrensin diyorum
Bence harika bir fikir. Gülerekte sen bir örnek giyinmelerini istediğini söyleyince süpriz yapalım dedim dersin:KK53:

Evet evet bence de oyle yap Mira kiz madem kankasi olacak kankasinin onemli gununde konsepte uygun olmali cok iyi fikir suratini gormek isterdim boyle bir durumda :KK5:

Back
X