2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar dogum yaptiran doktorum aradi kizimin dogum gununu kutladi dogdugundada hediye almisti simdide mektup gondermisler beyzanin yasini kutlayan ne kadar ince bi dusunce cok mutlu oldum
Ne gzl bi davranış nerde dogum yptin kim yaptırdı cnm

Sut vermeye basladinzmi bn bir haftadır veriyorum hergun artik doktrada sormadm veriyimmi diye
Bn emzirdgm icin vermiyorum dr da sütle alakali bsy demedi

oyle yapicam sabah surunu kaldirip uyandiginda vericem sabah acikcasi 7,30-8 gibi kalkiyo benimde isime geliyo sut isitip vermek benim gozum acilmiyo o oyun oynuyo :)ama mecbur kahvalti direk :) aslinda sut icince kahvaltiyi da cok yapmiyo bakalim 1-2 gune denemeye baslicam yatarken sut ona gore mama almam lazim cunku intten aliyorum 2gbde geliyo

İyi olmanıza sevindim canım çok şükür sıkıntısız atlatmışsınız maşallah paşaya

ay yapistik bugun birbirmize inmedi kucagimdan ter icinde kaldi uyudu yatirdim yarim saat gecmedi kalkti tekrar uyuttum yatirdim 15 dk yine uyandi kucagimda simdi yine uyudu benden gorunduler bugun :)

gecmis olsun canim

@kmltm yalniz degilsin o konu da onceki gece delirmek uzereydim fazla da bagiramiyom ki o da uyku icin agliyo gazdan uyuyamadi ama cok nadir kizmalarim oluyoda takmiyo ki ben kizip bagrirken oda maymunluk yapiyo sallamiyo bile

çok geçmiş olsun

kızlar annemle konuştum biraz evvel parkta bi tane kız çocuğu kaybolmuş annesi ağlıyomuş kızım nerde diye karakola git demişler kadın fenalık geçirmiş çok kötü olmuş annem eve geri dönmüş inşallah başına bişi gelmeden annesine kavuşur çok üzüldüm

Ayy kiyamam yaa insallah bulunur içim cız etti yaa annesi ne kadar kotu olmustur

Cok gecmis olsun canim herkes gibi bende ilk aylarda olur biter gibi dusunenlerdendim gerci kizim var ama yinede hep oglum olsa oyle derdim hic aklima gelmezdi inşallah bebisinde hemen iyilesir

Kızlar son günlerde oğlumu özellikle uyuturken kızıyorum
sonra kendimi çok kötü hissediyorum, o daha ne yaptığının farkında değil diye

@minnakkartal bence tam tersi eltin memnun olur istediği o değil mi zaten bir örnek olsunlar
ama kendi kızının doğum gününde olsun istemez heralde ne bilim ben istemezdim zaten bu söylediğimde içimde kalır benim yapamam ben hoş ne zaman buraya onla ilgili bişi yazsam tavrı değişiyo acaba burda bi yerlerde beni mi izliyo bugün sabah bant yaptırcam diyo şimdi ig de resimlere böyle bi yorumlar fln yapıyo allahım sen aklıma mukayyet ol

Ayy kiyamam yaa insallah bulunur içim cız etti yaa annesi ne kadar kotu olmustur
evet annemde dayanamamış parktan çıkıp eve gelmiş kendimi düşünemiyorum bile aklımı oynatırım

canim cok uzuldum umarım hemen bulunmustur allah yardimcilari olsun

Kızlar son günlerde oğlumu özellikle uyuturken kızıyorum
sonra kendimi çok kötü hissediyorum, o daha ne yaptığının farkında değil diye
Canim dunde beyza benim ayagimdan inmeye calisti tuttum indirdim yataktan icerde odaninda isigi yaniyordu gider sandim kimsenin olmadigini bildigi icin geri geldi salladim uyudu kuzumun akli icerde kalmis bazen bende cok sinirleniyorum ama hep o uyumak ist3mezmi tabi ister yazik uyuyamiyor falan diye telkin ediyorum kendimi

ya bende sallıyorum, kucağımdan inmek istiyor, beni itiyor, kan ter içinde kalıyorum uyumayınca sıcaktan sanırım ben de geriliyorum

Lina kadin sagligi diye biryer var canim yenimahalle de ordaki dr mine dogumuda medicanada yaptim
Evet çok iyi bi doktordu bende gittim hamileyken oraya suyum fazlaydı hamileligimde doğumumda riskliydi bi çok yer gezdik en iyi sonucu ordan aldık. Gerçi dogunca yiğit gene yogun bakımda kaldı ama yinede bu doktor ve hastane sayesinde en az riskle atlattık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…