- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bildiğin göğsümden süt damlıyo :)
Allah ailelerine sabır versin, mekanları cennet olsun. Çok üzücü gerçekten.Ya kizlar haberlerde gordunuz mu bilmiyorum İzmir de iscileri yaprak toplamak icin tasiysn kamyonete tir carpmis ve 15 isci olmus bizim is yerinde calisan bir abimiz var onun damadinin akrabalari varmis olenler arasinda sabah o abi izin istemis esimden oraya gitmis aralarinda 3 aylik hamile bayan bile varmis cok uzuldum Allah rahmet eylesin ailelerine sabir versin kilosunu 1,5 liraya topluyorlarmis yazik cok yazik
Canım ben ikinciyi çok beğendim ama tercih senin tabihttp://m.n11.com/karaca-fine-bone-84-parca-yemek-takimi-fiyonk-P48964158
http://m.n11.com/karaca-karat-gold-84-parca-fine-bone-yemek-takimi-P64599582
Kizlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.hangisi guzel sizce?:)
Ya bizde de böyle oldu. Eskiden aglamazdi hiç ama artık çok fena ne oldu anlamadım gittiBiz de banyoda hic sorun yasamazdik ama son bikac haftadir kafasina su geldmi ciglik cigliga agliyohatta gecen gun kuveti gorur gormez agladi
Maşallah harika olmuş canım, ellerine sağlık :)Eki Görüntüle 1575772
Gökçeyle zar zor hazırladığım sofram.
Korktuğum gibi olmadı şükür. Gökçe durmayıp üzerime kola döktü sürekli ağladı o ayrı tabi. İftar saati tam uyku saatine denk gelince biraz rezillik çekiyoruz.
Bardak takımı almak istiyorum bende. Çeyizimi alırken fuzili gelmişti biraz pahalı diye. Şimdide bir türlü sıra ona gelmiyo
Bende de süt artışı oluyor canım yalnız değilsinSiz adet olunca sütüm azalıyo diye yazmıştınız sanırım. Dikkat ettim bende 2 seferdir acaba öyle mi diye. İki sefetdir adet olduğum gün sütüm çok oluyo dolu dolu olduğunu hissediyorum. Ne ters insanım
bende şuan tam olarak ilk bebeğindeki haldeyim ama niyetim kadınsal sebepler değil yok ben şu kadar emzirdim yok benim böyle sütüm vardı gibi sadece zaten doğru dürüst bişi yemiyo iice gıdasız kalmasından korkuyorum ama bu süreçte gerçekten yıpratıcı hele çalışırken ben şimdi biraz azaltma peşindeyim azıcık daha ek gıda yiyebilsin diye
bir bakmışsın içinde minnak bir kartal daha varmış:)ben hala regl olmadım ay sonu miranın aşı gününe kendime de randevu alıcam umarım bi terslik yoktur
bunun her şakası yapıldığında ya malum olmuşsa diye gidip test yapıyorum benbir bakmışsın içinde minnak bir kartal daha varmış:)
Şaka bir yana, normal bir durumdur, ilk ay görülebildiği gibi, sütten kesene kadar görmeyen olabiliyor
kişiden kişiye değişen bir şey:))
Canim sabah kalktiginda Ecenin de bezi cok dolu oluyor gece yok yapiyor ama ogle uykusuna yatmadan kakasini yapiyor bezini aciyorum uyuturken baglamiyorum ogle uykusunu uyurken yapmiyor sonra tam gaz devam bezi doldurmaya:))Senin shaggy halıyla benim shaggy artık çöp olmuşturseninki kakadan benimki kusmuktan. Yıkamaya vermekten halı beze döndü valla
azad biraz büyüsün oturma odasını değiştircem dedim eşime, her çocukta eşya yenileyeceksek eyvah diyo :))
Maşallah ya benim oğlum asıl uykuda deli gibi işiyor o kadar ki hatta korkuyorum ben buna nasıl tuvalet eğitimi vericem diye((
Aynen ben sonra da çocuğa söylenirim niye erken kalktı diye :)))
Kötü olmuş ama onlar da başklarından duyunca senin ne hissettiğini anlarlar. Ama azericim sen zaten alıngan ve hassas bi kadınaın bak şimdi gebelikte iyice hassaslaşıcan söz ver burdan hepimize kendine olur olmaz stres yaratıp üzüme kendini tamam mı
Canım azad pütürlü yediği halde kusar bazen. Dün gece ben de gaza geldim rahat uyusun diye muhallebi yaptım içine de azıcık erik kurusu koparıp attım blendır yapmadım. Muhallebiyi rahatça kaydırdığı için çiğnemeden erikleri farketmemiş heralde o değer değmez boğazına öğürdü ve tüm günün menüsü çıktı dışarı(( ben de çocuğum kafasını karıştırmama kararı aldım. Muhallebide çiğnenmeyeceğini düşünüyor çocuk o yüzden içine tane atmam artık. Sana öneri olarak ekmeği domates suyuna batırıp verebilirsin arsından da minik domates parçaları yemesi de kolay tadını da sever belki aren. Kolay gelsin çok zor kusmalar maalesef
(
Canım benim oğlum da fırıl fırıl dönüyordu. En son burnu tıkanıp hasta olduğunda azıcık yüksek bi yün yastık kullandık. Rahat nefes alsın diye. Sonra bi baktık kafası yün yastığa gömülmüş kımıldamadan yatıyor. Bi daha da kaldırmadık o yastığı hala onda yatıyor. Tabi çok coşarsa yastığı aşıp yine dönüyor ama eskisine oranla baya azaldı uykuda hareketlilik. Bi de az hareket edince dahaaz uyanıyor. Dönerken sürekli çarpıyor ya da kolunun üErinde kalıyor rahatsız olup uyanıyorsu
bu komikti cok guldum:))Bak bu olay bana bunu hatirlatti beyzaya ceviz veriyodum ben hic boyle vermedim dedi kv bisi demedim sonra biz yemek yerken toktu oyanlansin diye eline ekmek verdim ben hic cocuklarimin eline ekmek vermedim dedi neden vermedin dedim sustu durdu bilmemki ded![]()
Gezmeci Oyku Ece de oyle ama ben cok cikaramiyorum disari bozim burada ona uygun yer yok yokus zaten kapinin onu ama her gelene yapisiyor giderkenoykunun arabasi kapinin yaninda koridorda duruyo tutmus arabayi cekiyo kapiya bagiriyo bana gee gee diye :) gezmeye gitcek hanim :)
amin canimAllah ailelerine sabır versin, mekanları cennet olsun. Çok üzücü gerçekten.
Canım ben ikinciyi çok beğendim ama tercih senin tabi
Ya bizde de böyle oldu. Eskiden aglamazdi hiç ama artık çok fena ne oldu anlamadım gitti
Maşallah harika olmuş canım, ellerine sağlık :)
Bende de süt artışı oluyor canım yalnız değilsin![]()
canim sen hala yogun olarak emzirdigin icin olmuyorsundur bir problem yoktur bence sen tabi doktora git yinede kafan rahat olurben hala regl olmadım ay sonu miranın aşı gününe kendime de randevu alıcam umarım bi terslik yoktur
Dayımın eşi ilk çocuğundada ikincidede sütten kesene kadar hiç adet olmadı canım. Hala 2. Bebeğini emziriyo gökçeyle aralarında 6 ay var bebişlerin. Hala adet olmamış. Belki seninde öyledir.ben hala regl olmadım ay sonu miranın aşı gününe kendime de randevu alıcam umarım bi terslik yoktur
Alala :)))kızlar ben ve yine eltimmesaj attı bana şimdi kızına saç bandı yaptırıyomuş mirayada yaptırcakmış fotosunu gönderdi bide doğum gününde miraya salopet almıştı ondan alcakmış kızına bir örnek olsunlar ne güzel dimi dedi
bende acaba doğum günü kıyafetinden mi alsam miraya ya da konsept mini Mouse ya gidip ona uygun bişi mi giydirsem
![]()
Ay maşallah canım ya.Evet kizlar iki gecedir muhallebi yiyiyoruz ve Ece masallah misil misil uyuyor iki kez kalkti birincisinde su verdim ikincisinde emzirdim insallah bundan sonra boyle devam eder
Canim sabah kalktiginda Ecenin de bezi cok dolu oluyor gece yok yapiyor ama ogle uykusuna yatmadan kakasini yapiyor bezini aciyorum uyuturken baglamiyorum ogle uykusunu uyurken yapmiyor sonra tam gaz devam bezi doldurmaya:))
bu komikti cok guldum:))
Gezmeci Oyku Ece de oyle ama ben cok cikaramiyorum disari bozim burada ona uygun yer yok yokus zaten kapinin onu ama her gelene yapisiyor giderken
amin canim
canim sen hala yogun olarak emzirdigin icin olmuyorsundur bir problem yoktur bence sen tabi doktora git yinede kafan rahat olur
Dayımın eşi ilk çocuğundada ikincidede sütten kesene kadar hiç adet olmadı canım. Hala 2. Bebeğini emziriyo gökçeyle aralarında 6 ay var bebişlerin. Hala adet olmamış. Belki seninde öyledir.
Tabi doktor derse için daha rahat olur
maşallah canım inşallah böyle devam edersinizEvet kizlar iki gecedir muhallebi yiyiyoruz ve Ece masallah misil misil uyuyor iki kez kalkti birincisinde su verdim ikincisinde emzirdim insallah bundan sonra boyle devam eder
@kmltm bende yazyağmuru gibi düşündüm ama birinciyi Seçtim :)Canim ikisine de defalarca baktim birincisinin deseni cok hos ama ikincisinin sekline bayildim deseni daha sade ben olsam ikinciyi tercih ederdim herhalde
Karın ağrısından ölüyoruuuummm.
İlaçta alamıyorum sıpa yüzünden
Karın ağrısından ölüyoruuuummm.
İlaçta alamıyorum sıpa yüzünden
Ellerine sağlık canım. Çok hoş görünüyor Herşey. Bende bardak Takım'ı alıcam ama sıra gelemedi :)Eki Görüntüle 1575772
Gökçeyle zar zor hazırladığım sofram.
Korktuğum gibi olmadı şükür. Gökçe durmayıp üzerime kola döktü sürekli ağladı o ayrı tabi. İftar saati tam uyku saatine denk gelince biraz rezillik çekiyoruz.
Bardak takımı almak istiyorum bende. Çeyizimi alırken fuzili gelmişti biraz pahalı diye. Şimdide bir türlü sıra ona gelmiyo
Sen kaşınmışın amaEmrenin altini ac yine ve sonuc tekrar halima s.ctihalbuki yeni yapmsti nasl olsa yapmaz acik olsun azck dedm ayakta dururken yapmis
![]()
Canim cok sevindim A apriori11 nin dedigi gibi uyuyan bebek candir heleki gece kalmayan dahada candir inşallah artik hicccc kalkmaz bizimkilerede ornek olurEvet kizlar iki gecedir muhallebi yiyiyoruz ve Ece masallah misil misil uyuyor iki kez kalkti birincisinde su verdim ikincisinde emzirdim insallah bundan sonra boyle devam eder