2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ayy ne kem gozlu insanlar var ya

Kızlar son günlerde oğlumu özellikle uyuturken kızıyorum
sonra kendimi çok kötü hissediyorum, o daha ne yaptığının farkında değil diye
Bende aynı dırumdayım az evel gene kızdım Fenalık geldi bian. Sürekli ağlıyor uyumuyordu. Kızdım artık ama kızar kızmaz sarıldım pişman oldum. Yarım ölçek Ağrı kesici içirdim bi süre sonra sustu. Bi yeri ağrıyordu sanırım ve ben ona kızdım

Bide gece çok sicak oluyor yatak odasindada klima yok zaten. Cam aciyomusnz
Bizim ev serin oluyor baya bi o yüzden cam açmıyorum normalde ama su an annemdeyiz ve çok sıcak dün gece cam açık uyumuşuz anca rahat ettik . Bir sorun da olmadı şükür

Ama cidden kasinmis kp rin. Sen de bu konuda taviz vermemekle iyi etmissin canim. En azından konuşmadan bi düşünürler bundan sonra.

Ya ne kötü insanlar var ya. Bebek olduğunu unutup onu bile çekmiyorlar. Kıyamam eceye Geçen perşembe de kerem alp i dayısı kapının önüne indirmisti düşmüş dudağı patladı burnu şişti çok kötü olduk. Yeni yaşadığımız için gözümde canlandı. Inşallah çok birşey olmamıştır da hemen geçer

Ayy ne kem gozlu insanlar var ya
okuyacaktim ocakta yemegim vardi bir acele mutfaga girdim Ece de arkamdan o anda dustu yavrum insan bir masallah derdi ya

ay sizede geçmiş olmuş canım bizimde yanağını sehpaya çarptı morardı bakıp bakıp öpüyorum üzülüyorum

@minnakkartal canım afiyet olsun Mira ya:) Inşallah devamı artarak gelsin :)
Sağol canım inşallah

Maşallah miraya @minnakkartal pütürlü de yiyor artık. insallah bende görürüm o günleri.
Yok canım nerde blendır Yaptım arada deniyorum ama öğünlerde blendır inşallah bizde görcez o günleri

@yaz yagmuru ah Kıyamam nasıl nazar drgdirmis çocuğa yaa allah kem gözlü fesat insanlardan uzak tutsun çocuklarımızı. @minnakkartal oh maşallah miraya afiyet bal seker olsun
teşekkürler canım

Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah artık ilk maaşla bi kıyak yapar sana :))

Aaaa çok güzel..vesile olman daha da güzel..hayırlı olsun canım..

@yaz yagmuru ah Kıyamam nasıl nazar drgdirmis çocuğa yaa allah kem gözlü fesat insanlardan uzak tutsun çocuklarımızı. @minnakkartal oh maşallah miraya afiyet bal seker olsun
Sagolun kizlar yurumeye basladigindan beri ilk kez dustu kuzum cok dikkat ediyorum ama o an ne olduysa oldu K kaapi size de gecmis olsun canim insanin ici aciyor oyle gorunce Allah korusun yavrularimizi

Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah artık ilk maaşla bi kıyak yapar sana :))
Sağol canım :) ama ilk Maaşdan bize bişey düşmez. Daha İstanbuldan Ankaraya ev taşıyacak. Bi Sürü masrafı olacak kızın.

Aaaa çok güzel..vesile olman daha da güzel..hayırlı olsun canım..
Sağol canım. Gerçekten zorla başvurusunu yaptırdım. Ama şimdi çok mutlu :) tabi bizde.

Kıyamam kuzum ya sen yine de oku bol bol

bizm ustte tahtadan kapi var asgda yok hazir kapilar varmis ikeada fln onlra bakicm
Kızlar miraya kıymalı yarmalı kabak yemeği Yaptım yarım kase kadar yedi çok şükür şimdi kaka yapmasını bekliyorum işe yarıyo bu yemek :))
masallah miraya bayadr giremiyodm siteye yemekle ilgli yazi gorunce cok sevindm
kiyamam ya bi masallah diyemiyo bazilari benm kv nazari cok degiyo nezman gtsek otrmya hira surekli dusuyo. gcn gun bi dustu ayni seklde disi dudagni patlatti. kan icnde kaldi agzi. 5 dk once neguzl yuruyo demisti. cocuk yasina aylardr yuruyo yasina grmeden yurumeye basladi hala yurumesi gundemde gina geldi kv den ☺

Kıyamam kuzum ya sen yine de oku bol bol
Sagol canim okuyorum ama gec kaldim bugun sanirim
Bence de canim bazilarinin nazari daha cok degiyor size de gecmis olsun

Hayırlı olsun canım, ne güzel :)

Teşekkür ederim canım, size de gecmis olsun. Insanin canı dışarda yaşaması çok zormuş.

Sagolun kizlar yurumeye basladigindan beri ilk kez dustu kuzum cok dikkat ediyorum ama o an ne olduysa oldu K kaapi size de gecmis olsun canim insanin ici aciyor oyle gorunce Allah korusun yavrularimizi
Sağol canım, hem de nasıl içi acıyor 1 hafta olacak azcık bir kirmizilik hala var

daha lafa başlamadan maşallah çekmesi laxım.

@Akaibu senin kv ve kp de çok ayıp etmiş. Ben senin yerinde olsam bi süre inadımdan gökçeyi onlara göstermezdim herhalde. Hoş bizimkilerinde arayıp sordukları yok torunlarını
ah ah eşim olmayacak bir daha suratlarına bakmazdım

ay ne güzel hayırlı olsun inşallah.
Benim kardeşimide ygs ye ben heveslendirdim girdi sınava inşallah iyi bir yerenyerleşirde bende söylerim burdan

Aynen canim ben butun bebeklere cocuklara masallah derim artik aliskanlik oldu bende ama iste nerede densizler var gelip beni buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…