2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
maşallah mira da en çok teyzesinin yaptıklarını kapıyo sanırım onu taklit etmek hoşuna gidiyo :))

Cnm tüm bunlardan tiksinen emre değil aren :)
Ben areni kuvetinde yıkıyorum içinede e bebekten aldığım süngeri koyuyorum oturarak yıkıyorum. Alıştım böyle çok rahat oluyor.

Bende elinde kıl tüy falan gördüğümde korkup birden alıyorum. Bir daha böyle yapayım daha mantıklı.
Hayırada alıştık artık. Sadece tehlikeli şeylerde yapıyorum. Ağlıyo ama yapmıyoda. İnat edip uzun süreli de ağlamıyo artık mızırdanıyo başka şeye yöneliyo hrmen. O da geçer inşallah

Cnm tüm bunlardan tiksinen emre değil aren :)
Ben areni kuvetinde yıkıyorum içinede e bebekten aldığım süngeri koyuyorum oturarak yıkıyorum. Alıştım böyle çok rahat oluyor.
Uykusuzluktan devreler yanmış bende nasıl kör kör okuyorsam sayfaları artık kusura bakma :))) şanslısın o zaman tiksinmeler işe yarıyor bazen :)) ben de delimavi gibi pis i öğreteyim bari :/

Ya eşime kiraz getirmişler iş yerinden birileri. Yedirmeye çalıştım yemedi sıpa. Bende kaynattım meyve suyu gibi yaptım bal katıp içirdim. Ama aklıma gelmeid hiç karın ağrısı falan yapar mı ki

Ben kiraz yediriyorum..hiç ekstra bi durumla karşılaşmadım canım..

Bende gece lambası kullananlardanım..ve kullanmaya da devam ederim muhtemelen..diğer türlü çok karanlık oluyor,içime hiç sinmiyor..

Ee kaymıyor mu ıslanınca?küvette kayar yani..ya da kaydırmaz altlık falan mı kullanıyorsun?

Ayakta yikamak zor canim Allah korusun kayar esim eve geldi sandalyede yikadim dedim tehlikeli isler yapiyorsun ya kaysa diyor ben yanindayim oturdu dedim yok bu adam cok panik vallahi illa kuvette yikayacak birazdan resmini paylasirim sandalyenin canim
canim ben file almistim ama minder gibigibi beyaz esyalarda kullanilan kopukler var ya ici onlarla dolu alti yapisiyor kuvete kaymiyor Ece ama yikandigi suda oturmasi rahatsix ediyor beni

Sahi bendede o boncuklu fileden var onu yere koyup öyle de yıkayabilirim. Birde sandalyenin kalabalıklığınolmax hemde. Öyle deniyim bide

Off çok sıkılıyorum. Eşim akşam geç gelicek yemeğede gelemicek. Tüm gün yalnız olacağını bilince daha da kötü oluyo.
İçimden ne geçiyosa buraya yazıp yazıp saçmalayasım var.
Gökçeye anlatıyorum deli gibi o da boş boş bakıyo bana ne diyo bu deli kadın diye heralde

benim eşimde yok akşam işyerinde iftar varmış oraya gitcek gerçi kardeşim ve annem olcak ama eşim olmayınca olmuyo yine de hele de şehirdışına çıkarsa iş için ruh gibi geziyorum dönene kadar

benim eşimde yok akşam işyerinde iftar varmış oraya gitcek gerçi kardeşim ve annem olcak ama eşim olmayınca olmuyo yine de hele de şehirdışına çıkarsa iş için ruh gibi geziyorum dönene kadar
Eş gibi olmuyo hakikaten. Hafta sonu gündüz çalışmamak için gece çalıştı hep. Koca yatakta yalnız yatmak çok kötü oluyo. Uyuyamadım doğru düzgün. Kolunu atoyosun kimse yok.

@yaz yagmuru bende o taburelerden yemek yedirirken kullanmak icin almayi planliyordum umutta evde ki tabureye çıkıp oturuyor arkasi olmadigi icin korkuyordum banyoda mantikli geldi olmazsa iki tane alim biri banyi biri yemek:)

Bacilarim doktordan ciktik simdi...
Cok uzgnum kalp atislarini goremedik ...
Cumartesiye kadar bekleyecegiz kesenin hemen yaninda kanama var muhtemelen dusukle sonuclanacak dedi...
Bebegim nasilda buyumus oysaki ...
Dualarinizi bu mubarek gunlerde bekliyorum bacilarim...
6 . Haftaya yeni girdim oysaki....

Bebegim masumca kesenin icerisinde duruyordu birakmam onu birakamam...
Doktor cok moralimi bozdu cokk haftaya baska kendi doktoruma gidecegiz ins. Bakalim o ne diyecek...

canim kalp atisi icin altinci hafta erken hele bide karindan yapildiysa ultrason daha da bi erken hakkinda hayirlisi olsun canm

Allah korusun Allah susamını sana bağışlasın

Eş gibi olmuyo hakikaten. Hafta sonu gündüz çalışmamak için gece çalıştı hep. Koca yatakta yalnız yatmak çok kötü oluyo. Uyuyamadım doğru düzgün. Kolunu atoyosun kimse yok.
aynen gerçi artık benim kolumu attığımda mira var ama diğr tarafın boş olması bile kötü hissettiriyo neyse işleri olsunda şükür

canım inşallah yanılmıştır doktor umarım burada kalp atışı sevinçlerini daa nicelerini konuşuruz beraber

Amin ins. Bacilarim ins. Doktor erken oldugu icin gorememistir...
Haftaya 7 haftalik olmus olucam ins. O zaman duyarim...
Kesenin hemen bitisimindeki kanama canimi sikmadi degil....
Kendiliginden dusecek gibi dedi..
Neyse hayirlisi artik cennette mi bekler yoksa annesine mi gelir Allah (c.c.) bilir...

Hayırlısı olsun canım inşallah. Bende 6 haftalıkken öğrenmiştim hamileliği mi kalp atışı görünmüyo ama erken bekleyelim demişti doktor. Şükür sıkıntı olmadı. Biraz dikkat etmeleri lazım aslında bir şeyi söylerken. Onlar için gayet normal bir durum ama biz çok etkileniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…