2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
öyle bi çocuk da bende var canım aç olsun ki tok olma şansı yok yine de yemez eldeki tabağa kaşığa öğürür kusar sanırsın herşeyi ona yedircem eline bişi ver heleki ıslak olsun asla dokunmaz ağzına bişi götür sıkıca kapar yani tek derdim pütürlü de değil ama bugünlerde geçicek ben ana öğünlerde denemiyorum mesela onları blendırlıyorum zaten az yiyo aralarda oyun gibi bir iki lokmayla deniyorum
bide mirayı da kendimide süslücem zaten doğum mevlütünde öyle yapmıştım düğüne mi geldin dedi bana çok bozulmuştu bende yeni çıkmıştım lohusalıktan kutlamalarım başladı napim dedim :))

canım bizim daha çok çene de başlıyo sonra kol ve sırta yayılıyo ama her bebekte farklı yerden çıkar mı bilmiyorum bide değişik bişi verdin mi?

canım ya gerçekten zor hele çocukla ben bi kaç saat bi yere gidiyorum düzeni bouluyo çocuğun keşke doktora olmuşken işte ayarlayabilse eşin ya da ne bilim o da çoğunlukla burda olcaksa buraya geri dönseniz o aralarda orda otelde fln kalsa tabi ona da zor olur ama umarım en kısa zamanda yerleşik bi düzenin olur

bence anlatmamakla ii yapmışsın sen toparlasan onlar değişse bile anneler unutmuyor sonra bide araları bozulur buna da canın sıkılır herkes karşısındaki değişsin diye bekliyo ne garip yada ben çektim o çekmesin demiyo

canım her işte bi hayır vardır biraz olumlu düşünmeye çalışsan bi gün ses yapmadılar diye hep öyle olcaklar değil bugüne kadar bi sürü sıkıntı çektin zaten bende ilk evimden taşınırken çok üzülmüştüm hemde anneme yakın taşınacağım halde ama şimdi çok mutluyum inşallah seninde öyle olur

[QUOT "mutube, post: 41683527, member: 651328"]@minnakkartal anladim canim D deterjan alerjik olmasiyla alakasi ne anlayamadik canim
Benim kız alerjik süt ve çoklu gıda alerjisi var biliyorsunuz cildide atopik dermatit.deri ve kan testinde sadece yumurta ve fındık çıkıyor ama ben belirtileri soyledigimde doktorumuz senin gozlemlerin doğrudur testlerde cikmayabilir diyor. Elif ada gün içinde de cildini kasir en ufak sicakta.gece dönmelerini ve sık uyanmasini doktor alerjik bunyeli bebeklerde daha sık rastlandigini söyledi.bu belki kaşıntı dan belkide bağırsak kramplarindandir dedi.bende alerjik bunyeliyim kronik yumurta alerjim var sadece kışın tuketebiliyorum havalar isinmaya başladığında tukettiysem gece sürekli kasintidan donerim. ha sizinkilerde bundanmidir bilemem sadece tahmin yuruttum bunu da yaz yagmuru nun kızı atopik ve mirada alerjik bunyeli olduğu için soyledim.doktor şurup verdi allerset fakat kullanmıyorum çünkü uyku yapıyor rahat uyuyor ama ben minicik bebeğe vermek istemiyorum. Umarım yazdıklarım açıklayıcı olmuştur canım.[/QUOTE]
Benim kizimda hem atopik cilde sahip hemde alerjik ama ben ilk defa boyle bisi duydum butun bebeklerde ayni olduguna gore bi sorun yok

ben doktora sormuştum eliyle minik minik ekmek koparıp atıyo ağzına bazen çiğneyip yutuyor bazen tükürüyor ama çorba da yani kaşıkla verince öğürüyor kusuyor diye o da o zaman elle beslenme de dene kaşıkta bi süre daa blendır yap ama çok az pütür bırak demişti ekmeği yemeğe ban öyle ver falan çok az yediği için bende pek işe yaramıyo ama yine de bende sana diyim dedim

yazyagmuru cok geçmiş olsun canim benim ya her cocugun gelisimi farkli buna bile nazar edecwk insanlar var ne yazikki
@Akaibu valla senin kp de haddini aşmış kusura bakmada ben olsam bende bi daha asla konusmazdim sen cok güzel cevabini vermissin tebrik ederim densiz herif

Gökçede çorbada pütür yemiyo. Eskiden hiç yemiyodu gerçi dr şuan pütürlü az çok yiyoruz. Ama çorbanın içinde şehriye olsun pirinç olsun yemiyo. Ya kusuyo yada suyunu içip pirincini her defasında çıkarıyo. Ben bıraktım artık öyle pütürlü çorba yapmayı. Direk yuttuğu için boğazına takılıyo sanırım rahatsız oluyo.
Benzetmene çok güldüm ya :)) bende tek kullanımlık piknik masa örtülerinin üzerine meyve doğrayıp koyuyorum %95 iyle oynayıp ezip atıyo. Geri kalan kısmıda atıyo ağzına. O bilr kar diyorum artık

Bizde hic kol altinda olmadi canim

Aynen ama kızı çeksin istemez. mrümcem evlendiğinde her yerde eşi asker kaynana kayınbaba derdide yok çok şükür bir başlarına yaşar giderler diyr anlatıyodu kv. Burda ben ne çekmişim önrmli değil. Kendi rahatını düşünüyo işte
onuda kaynanam dolduruyo kesin.eşim olmasa ben daha çok şey derdimde işte idare etmeyi öğrendim artık.
Eşim bile konu hakkında en ufak bişey demedi bana niye öyle dedin falan diye. İyi tuttum kendşmş

UOTE="minnakkartal, post: 41698757, member: 530028"]ben doktora sormuştum eliyle minik minik ekmek koparıp atıyo ağzına bazen çiğneyip yutuyor bazen tükürüyor ama çorba da yani kaşıkla verince öğürüyor kusuyor diye o da o zaman elle beslenme de dene kaşıkta bi süre daa blendır yap ama çok az pütür bırak demişti ekmeği yemeğe ban öyle ver falan çok az yediği için bende pek işe yaramıyo ama yine de bende sana diyim dedim[/QUOTE]
Sağol canım ekmeği banip veriyorum onda sorun yok minik minik yiyor ama çabuk doyuyor bu sefer yediği yarım kaseyide yemiyor.verdigim ekmek ise basparmagimi gecmez tamamı dusun yani. Off of bu yeme işleri beni bitirdi ruyalarima bile giriyor artık. Geçen rüyamda deprem olmuş yan bina yıkılmış tek bir erkek bebek kurtulmus onu alıyorum eve goturuyorum besliyorum hep ağzını aciyor ver diyor öyle mutlu oluyorum ki esime diyorum çocuk esirgemeye vermeyelim ben bakari bu çocuğa. uyandım yüzüm gülüyor du nasıl etkileniyorsam artık. Allah hayir etsin sonumu bu çocuk yaslandirdi beni.gormeyenler gordumu ne olmus sana hastamisin diyorlar. Evet hastayım ama kızıma:)

Canım ben geçen aren için yazmıştım ama benim oğlum da geçen baya kustu. Ben de muhallebinin içine minik erik kurusu atmıştım. Benim teorim çocuk muhallebiyi çiğnemeden direk yutacağı bişey olarak biliyor ve öyle çiğnemeden yutarken boğazına minik bişey takılıyor ve kusuyor. O yüzden bi süre ezberini bozmamaya çalışıcam .. Senin kızın da ekmek falan yiyorsa önce blendırladığın çorbasına azıcık ekmek içi doğrayarak başlayabilirsin, yutamasa da eritir ağzında boğazına takılmaz belki. Bi fikir

bende en çok yeme ve uykusuzluktan dertliyim aman ne yapalım sağlıklı olsunlarda geç alışsınlar pütüre bugünlerde geçicek inşallah

Ya eşime kiraz getirmişler iş yerinden birileri. Yedirmeye çalıştım yemedi sıpa. Bende kaynattım meyve suyu gibi yaptım bal katıp içirdim. Ama aklıma gelmeid hiç karın ağrısı falan yapar mı ki

minnakkartal .!.:
bende en çok yeme ve uykusuzluktan dertliyim aman ne yapalım sağlıklı olsunlarda geç alışsınlar pütüre bugünlerde geçicek inşallah
Bizde uyku yeme huysuzluk hrpsi var. bazen niye böyle diye atarlaniyorum sonra düşünüp böyle bir çocuğa ancak ben bakabilirimki bana vermiş Rabbim deyip kendimi teselli ediyorum.

ayy ısallah canımm, ne bılıyım sıgamıycaz dıee dusunuyorummm. mısal yatak odam dahı tam sıgmıycakk nolcak bılmıyorum
nasıl tasıncazzz off

ayy ısallah canımm, ne bılıyım sıgamıycaz dıee dusunuyorummm. mısal yatak odam dahı tam sıgmıycakk nolcak bılmıyorum
nasıl tasıncazzz off
bak burada taşınan bi kaç arkadaşımız daha oldu biraz stresli tabi ama eve yerleşince hepsi rahat etti bi şekilde düzene girdi seninde öyle olucak sığdığı kadar eşyayı yerleştircen artık diğerlerini ya ver ya da saklayabileceğiniz annenin evinde fln ne bilim bi yer varsa oraya yerleştirsen Allah yardımcın olsun sadece yine de bi kez daa düşün emlakçıyla konuşup paranın bir kısmını da olsa geri alma şansınız varsa ve yapamam diyosan yerinde kal ama bu kez de tekrar taşınma şansın olmayabilir onuda gözden geçir

Canım koltuk altında mi var? bocek ısırması varmı çevresinde ona bir bak canım. alerji den olduğunda dirsek omuz diz gibi eklem yerlerinde yada yüz sırt ve popoda oluyor kızarıklıklar alerji doktoru öyle söylemişti bize.[/QUOTE]kizlar su anda birsey yok gecmis cok korktum koltuk alti cok kirmiziydi gevmos cok sukur ya sicaktan oldu ya da birsey dokundu bilmiyorum

cilek31 canim belki kucuk eve gideceksin ama kafan rahat olacak huzurlu olacaksin en onemlisi de bu bence esyalari bir sekilde yerlestirirsin ya da kullanmayacaklarini bir yerlere kaldirirsin kullanacagin kadarini yerlestirirsin emin ol ki oradaki huzursuzlugun hep devam edecek bu evi tutmasaydinda bir gun yine pisman olacaktin ve ev bulmak ta zor olacakti ama cok icine sinmediyese bencede emlakciyla gorusun esyamiz sigmayacak zor olucak falan deyin belki paranizi geri alabilirsiniz

canlar bebişleri gece tamamen karanlıkta mı yatırıyorsunuz yoksa gece lambası mı kullanıyosunuz ben hep gece lambası kullanıyodum dün kapatalım dedim ama oda çok karanlık oldu eşimde çocuk çok dönüyo yüzü bile belli değil ya kusarsa ya şu olursa diye kapattırmadaı alışsın dedim karanlığa yok daha çocuk ne anlar alışmak istediğine alışıyo zaten fln bi sürü şey dedi neyse uykum vardı uzatmadım doru olan hangisi kapatmak şart mıdır

Ben de kullanıyorum hala minik tane gece lambası. Odası ayrı azadın ama uyandığında karanlık olunca çok ağlıyor yanına gidene kadar patlıyor yavrum. Bi iki kez denedim kapatmYı sonra vazgeçtim gece lambası açık hep

Canım ben de gece lambası kullanıyordum, artık kullanmıyorum, odası hafif loş oluyor, dışarıdan ışık vuruyor, şimdi koridorun ışığını bile açık tutsam ışıktan etkilenip uykuya geçemiyor, sadece gece kalktığımda koridorun ışığını açıp, altını değiştirip emziriyorum...

kizlar kol atindaki aksam daha kizarikti biraz daha hafiflemis hali bu ama diz kapaginda ve bacaklarinin ic tarafinda cikti ben iki gundur degisik olarak yogurduna ruseym katiyordum vermeyecegim bakalim gececek mi onun disinda muhallebisini sutle yspiyorum ama sut urunlerine karsi bir alerjisi yok bunun disinda degisik birsey yemedi birde kasinma yok cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…