- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Ben de kullanıyorum hala minik tane gece lambası. Odası ayrı azadın ama uyandığında karanlık olunca çok ağlıyor yanına gidene kadar patlıyor yavrum. Bi iki kez denedim kapatmYı sonra vazgeçtim gece lambası açık hep
Canım ben de gece lambası kullanıyordum, artık kullanmıyorum, odası hafif loş oluyor, dışarıdan ışık vuruyor, şimdi koridorun ışığını bile açık tutsam ışıktan etkilenip uykuya geçemiyor, sadece gece kalktığımda koridorun ışığını açıp, altını değiştirip emziriyorum...
biz alerjilerimiz böyle küçük küçük değil daha egzama gibi büyük ve belirgin oluyo ama ruşeym ağır gelmişte olabilir tabi bakalım ara verince fark edecek miEki Görüntüle 1576813 Eki Görüntüle 1576814 Eki Görüntüle 1576815 kizlar kol atindaki aksam daha kizarikti biraz daha hafiflemis hali bu ama diz kapaginda ve bacaklarinin ic tarafinda cikti ben iki gundur degisik olarak yogurduna ruseym katiyordum vermeyecegim bakalim gececek mi onun disinda muhallebisini sutle yspiyorum ama sut urunlerine karsi bir alerjisi yok bunun disinda degisik birsey yemedi birde kasinma yok cok sukur
ben hep kullandım gece lambası ama sakarlığımdan dolayı kullandım biraz. Eşim gece düşersin falan diye açardı hep.canlar bebişleri gece tamamen karanlıkta mı yatırıyorsunuz yoksa gece lambası mı kullanıyosunuz ben hep gece lambası kullanıyodum dün kapatalım dedim ama oda çok karanlık oldu eşimde çocuk çok dönüyo yüzü bile belli değil ya kusarsa ya şu olursa diye kapattırmadaı alışsın dedim karanlığa yok daha çocuk ne anlar alışmak istediğine alışıyo zaten fln bi sürü şey dedi neyse uykum vardı uzatmadım doru olan hangisi kapatmak şart mıdır
perdesini hafif aralayabilirsin odanın canımhımm anladım kızlar bende bi deneyeyim istedim ama oda çok karanlık oldu hiç biyerden ışık vurmuyor korkarmı bilmiyorumda eşim korktu :)) acaba loş ışık mı etkiliyor derin uykuya geçmesini diye de düşünmüyor değilim
Emre yine onları yiyor aren asla. Geçen yatağın üzerinde südyenim vardı askı kısımları varya ona dokundu resmen kusacaktı elinden hemen aldm. Ve saça hiç dayanamıyor hemen ögürüyor. Eşim kız arkadaşı olunca napıcak acaba diyor.Dokunma konusunda emre de oyle yuzunu burusturuyo yiyecek bisey uzattgmdacubuk kraker ve ekmege hayir demiyo saadece.meyve deniyorum surekli banamisn demiyo
Bizde atopik dermatitiz ama çok şükür alerjimiz hiç olmadı. Diz kısımlarında dirsek gibi yerlerde çıkarmış alerjik durum. Eklem yerlerinde yani.Kizlar Ecenin her iki kol altinda da kizariklik var aksam fark ettim belki sicaktandir dedim ama simdi tekrar baktim sicaktan olmus kizariklik gibi degil sanki alerji tarzi kizariklik bebeginde alerji olan anneler kol altinda boyle kizariklik oluyor mu sizde de
Hadi ya bayağı düşükmüş ama toparlar kendini merak etme. Evt daha hazır değil diyorum bakalım artık. Bu arada konuştugumuzda bi kaç aylıgına annenlerin orda ev tutacağını söylemiştin. Onu sürekli yapsan eşin arada gidip gelse olmaz mı? Eşimin iş seyahati yüzünden bende her ay annemlere geliyorum inan çok iyi anlıyorum seni.@AreN5 cnm daha hazir dil demekki skma canini kan değerlerine de baktirmstn masallah gzl cikmsti eninde sonunda yicek nasilsa yıpratma kendini
Bzm Demir eksikliğine bagli ileri derece kansizligmz var degeri 3 napcami sasrdm
Hergun et dio doktor nasi yedrcm hala blmyrm meme bağımlısı gibi bzmki de cok zormus valla ya
öyle düşünme belkide iyi ki de taşınmışım diyeceksin. Bende kv çok yakın taşındım taşınırken yüz kere pişman olurmuyum acaba dedim ama şimdi iyi ki taşınmışım diyorum. İnş. sende öyle olursn.gunaydınlar kızlaaar;
1-2 gundur su ev ısıyle ugrasıyoruz emlakçıydı geldi gitti gordu vs vs okuyamadım ölee, aradan yazıyorum daldım ama, ayh ben pıskopat oldum sanırım yaa kızlarrr kafayı yıycem
dun emlakçıyla sozleşmeyı yaptık komısyon dpozıto vs hepsını odedik, eve geldık ay sankı ben pısman oldum esımede bır sey soylemıyorum, nasıl tasıncaz bu evdeennkoskoca evv o kadar esya nasıl sıgcak, bıde ben kendımde duzensız dagınıgımdır, bu kocaman evde bıle aradıgımı bulamam napcamm benn ? ayrıca,akşam esım soyledıde aklıma geldıı, o kadar ozene bezene perde yaptırdık sımdı bu perdeeler oraya olmıycak muhtemelen yenıden perde yaptır falan nasıl zaman olcak...
off offf , bu şer..ler yuzunden pıre ıcın yorgan mı yakktım.dun de aksıne cıt cıkmıyor yukardan, evdemı yoklar dıye baktım ısıkları falanda yanıyor evdelerdı
valla pişman oldum ben yaaa, şimdi ıkı kat bela okuyorum bu tepemdekınee, benı yerımden yurdumdan ettinerdeyse vazgecıcem (mal sahbı sehır dısındaymıs cts gelıp kontratı ımzalıycak, bız ımzaladık ucretını falan verdık hep )
(bu kadar uzun yazdım sabah sabah kusura bakmayın kızlarr ama uyku tutmadı valla,6 30 da uyandım yok uyuyamıyorum bıunları dusunuyorum dunden berı nasıl tasıncazz, nasıl sıgcazz, koskoca evde daha ucuza oturuyorduk ıstee ,ya ordada tepemızde ole manyaklar cıkarsaa vs vss dıee )
Sagol canim maalesef oyle@yazyagmuru cok geçmiş olsun canim benim ya her cocugun gelisimi farkli buna bile nazar edecwk insanlar var ne yazikki
@Akaibu valla senin kp de haddini aşmış kusura bakmada ben olsam bende bi daha asla konusmazdim sen cok güzel cevabini vermissin tebrik ederim densiz herif
Allah yardımcımız olsun ya valla çok zormuş çok. Bende bi süre bıraktım yoksa kusmalı günlerimize geri dönecegiz. Bu arada bende gece lambası kullanıyorum benim perdeler karartma kullanmazsam çok karanlık oluyor.öyle bi çocuk da bende var canım aç olsun ki tok olma şansı yok yine de yemez eldeki tabağa kaşığa öğürür kusar sanırsın herşeyi ona yedircem eline bişi ver heleki ıslak olsun asla dokunmaz ağzına bişi götür sıkıca kapar yani tek derdim pütürlü de değil ama bugünlerde geçicek ben ana öğünlerde denemiyorum mesela onları blendırlıyorum zaten az yiyo aralarda oyun gibi bir iki lokmayla deniyorum
bide mirayı da kendimide süslücem zaten doğum mevlütünde öyle yapmıştım düğüne mi geldin dedi bana çok bozulmuştu bende yeni çıkmıştım lohusalıktan kutlamalarım başladı napim dedim :))
canım bizim daha çok çene de başlıyo sonra kol ve sırta yayılıyo ama her bebekte farklı yerden çıkar mı bilmiyorum bide değişik bişi verdin mi?
canım ya gerçekten zor hele çocukla ben bi kaç saat bi yere gidiyorum düzeni bouluyo çocuğun keşke doktora olmuşken işte ayarlayabilse eşin ya da ne bilim o da çoğunlukla burda olcaksa buraya geri dönseniz o aralarda orda otelde fln kalsa tabi ona da zor olur ama umarım en kısa zamanda yerleşik bi düzenin olur
bence anlatmamakla ii yapmışsın sen toparlasan onlar değişse bile anneler unutmuyor sonra bide araları bozulur buna da canın sıkılır herkes karşısındaki değişsin diye bekliyo ne garip yada ben çektim o çekmesin demiyo
canım her işte bi hayır vardır biraz olumlu düşünmeye çalışsan bi gün ses yapmadılar diye hep öyle olcaklar değil bugüne kadar bi sürü sıkıntı çektin zaten bende ilk evimden taşınırken çok üzülmüştüm hemde anneme yakın taşınacağım halde ama şimdi çok mutluyum inşallah seninde öyle olur
Eki Görüntüle 1576813 Eki Görüntüle 1576814 Eki Görüntüle 1576815 kizlar kol atindaki aksam daha kizarikti biraz daha hafiflemis hali bu ama diz kapaginda ve bacaklarinin ic tarafinda cikti ben iki gundur degisik olarak yogurduna ruseym katiyordum vermeyecegim bakalim gececek mi onun disinda muhallebisini sutle yspiyorum ama sut urunlerine karsi bir alerjisi yok bunun disinda degisik birsey yemedi birde kasinma yok cok sukur
yatak odasının olduğu kısım bi hayli karanlık binaların arka kısımları var evler dipdipe sokak lambası fln olsa belki ışık gelir ama dışardan ışık ihtimali her türlü yok neyse bende bi süre daha gece lambasıyla devam edicem artıkperdesini hafif aralayabilirsin odanın canım
Ruseymi kesip gozlemleyeyim bakalim canim devam ederse dra gotururum isilik daha kucuk kasintili oluyor nazarin da etkisi vardir tabi dun cocugum cok kotu oldu zaten benim de kizkardesim kucukken cok toplu bir bebekti herkes anneme ne yediriyorsun sen buna diyordu bir sure sonra kardesimde yuruyemedi annem kucaginda tasidi hepCanim bacakta bez kisminda baya cikmis dedigin gibi agir gelmiste olabilir ama bizde alerji hic o bolgelerde cikmadi ama isilikte degil isilik olsa oda kasinir çünkü ayyy yoksa nazardanmi olduki ya ben cok inanirim benim yigeniminde maşallah gozleri cok guzel bi gun komsu gelip sevdi ertesi gun 3 yasindaki kiz yuruyemedi hastaneler aciller yok ayaginin ustune basamadi bi sure sonra gecti cok şükür
Bu güzelmiş ya bende deniyim:)Kizlar.Eceyle saklambac oynadim simdi cok eglendi gulme krizine girdi basta anlamadi cok sonra koltugun arkasina gecti Ece nerdeymis nerdeymis dedim kahkahayla guldu sonra ben kapinin arkasina beni gorecegi sekilde saklandim geldi buldu beni yine kahkahalara boguldu
Ben gece lambasini cok az kullanmisimdir sevmiyo kizim hem o zaman rahat dalamiyo odaya girdigim de lambayi kapattigim an oda biliyo uynacagini ee ee yapiyo hem cabuk daliyo hem de bi sikinti yasamadim gece emzirip koyuyom uyandiginda dacanlar bebişleri gece tamamen karanlıkta mı yatırıyorsunuz yoksa gece lambası mı kullanıyosunuz ben hep gece lambası kullanıyodum dün kapatalım dedim ama oda çok karanlık oldu eşimde çocuk çok dönüyo yüzü bile belli değil ya kusarsa ya şu olursa diye kapattırmadaı alışsın dedim karanlığa yok daha çocuk ne anlar alışmak istediğine alışıyo zaten fln bi sürü şey dedi neyse uykum vardı uzatmadım doru olan hangisi kapatmak şart mıdır
Bende ilk defa dün duşakabindr yıkadım. Taburenin üzerine havlu koydum duvara yasladım. Çok hoşuna gitti öyle banyo yapmak. Bi de küveti doldur yıka uğraşıyodum. Bende dediğin gibi plastik sandalye alayım hem arkası yanı sağlam olurKizlar bir arkadasimin tavsiyesi uzerine kizima kucuk plastik sandalye aldim banyoya koydum Ece guzelce oturdu banyo yaptirdim cok rahat oldu hic kipirdamadi o da kizini oyle yikamis hep kucagima alip yikiyordum zor oluyordu soyunuyordum geri giyin ugrasiyordum iyi oldu
Canım isilik gibi durmuyor o daha minik noktalar okuyor Dr a bi göster istersen.Kizlar.Eceyle saklambac oynadim simdi cok eglendi gulme krizine girdi basta anlamadi cok sonra koltugun arkasina gecti Ece nerdeymis nerdeymis dedim kahkahayla guldu sonra ben kapinin arkasina beni gorecegi sekilde saklandim geldi buldu beni yine kahkahalara boguldu
Evet canim kuvette zor oluyor esimle yikiyoruz bazen o illa ki kuvetinde yikayalim diyor banyoda korkuyor duser diye ama sandalye iyi oldu ayaklari yukarida kaliyor yere degmiyor kalkamiyor zaten dedigin gibi arkasini da yasliyor sandalyeyeBende ilk defa dün duşakabindr yıkadım. Taburenin üzerine havlu koydum duvara yasladım. Çok hoşuna gitti öyle banyo yapmak. Bi de küveti doldur yıka uğraşıyodum. Bende dediğin gibi plastik sandalye alayım hem arkası yanı sağlam olur
canim simdi biraz daha azaldi belirgin degil gozlemleyeyim bakalim ona gore gotureyim doktora saklambac iyi bir yontem olmus canim Azad icinCanım isilik gibi durmuyor o daha minik noktalar okuyor Dr a bi göster istersen.
Saklanbaç bi süredir bizim de en favori oyununuz. Azad bişeye takılıp kaldığında onu zorla odadan çıkarınca ağlıyordu ve evde sinir harbi başlıyordu. Şimdi kendimi azıcık gösterip kaçıyorum duvar diplerinde kolon kenarlarında saklanıyorum götürmek istediğim yere kadar beni büküyor tekrar kaçıyorum bulunca ben duvara vuruyorum sone sone diye azad da yere vuruyor ede ede diye :))))
Canim taburenin yuksekiligi nasi foto atar misin benim de aklima gelmiyo degil duser diye korkuyorum hep ayakta dikilerek yikaniyo birinde dustu allahtan hafif drgdi kafasi yere bi elimle tutuyom bi elimle fiskiye tutuyom sampuani dokerken zorlaniyom biraz o yuzdenKizlar bir arkadasimin tavsiyesi uzerine kizima kucuk plastik sandalye aldim banyoya koydum Ece guzelce oturdu banyo yaptirdim cok rahat oldu hic kipirdamadi o da kizini oyle yikamis hep kucagima alip yikiyordum zor oluyordu soyunuyordum geri giyin ugrasiyordum iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?