2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

hımm anladım kızlar bende bi deneyeyim istedim ama oda çok karanlık oldu hiç biyerden ışık vurmuyor korkarmı bilmiyorumda eşim korktu :)) acaba loş ışık mı etkiliyor derin uykuya geçmesini diye de düşünmüyor değilim

biz alerjilerimiz böyle küçük küçük değil daha egzama gibi büyük ve belirgin oluyo ama ruşeym ağır gelmişte olabilir tabi bakalım ara verince fark edecek mi

ben hep kullandım gece lambası ama sakarlığımdan dolayı kullandım biraz. Eşim gece düşersin falan diye açardı hep.
Bi kere elektrikler kesikti kablolar kopmuştu. Gökçe uyandığında öyle bir çığlık attı ki. Bir daha kapatamam heralde.

perdesini hafif aralayabilirsin odanın canım

Dokunma konusunda emre de oyle yuzunu burusturuyo yiyecek bisey uzattgmdacubuk kraker ve ekmege hayir demiyo saadece.meyve deniyorum surekli banamisn demiyo
Emre yine onları yiyor aren asla. Geçen yatağın üzerinde südyenim vardı askı kısımları varya ona dokundu resmen kusacaktı elinden hemen aldm. Ve saça hiç dayanamıyor hemen ögürüyor. Eşim kız arkadaşı olunca napıcak acaba diyor.
Bizde atopik dermatitiz ama çok şükür alerjimiz hiç olmadı. Diz kısımlarında dirsek gibi yerlerde çıkarmış alerjik durum. Eklem yerlerinde yani.
Hadi ya bayağı düşükmüş ama toparlar kendini merak etme. Evt daha hazır değil diyorum bakalım artık. Bu arada konuştugumuzda bi kaç aylıgına annenlerin orda ev tutacağını söylemiştin. Onu sürekli yapsan eşin arada gidip gelse olmaz mı? Eşimin iş seyahati yüzünden bende her ay annemlere geliyorum inan çok iyi anlıyorum seni.
öyle düşünme belkide iyi ki de taşınmışım diyeceksin. Bende kv çok yakın taşındım taşınırken yüz kere pişman olurmuyum acaba dedim ama şimdi iyi ki taşınmışım diyorum. İnş. sende öyle olursn.

Allah yardımcımız olsun ya valla çok zormuş çok. Bende bi süre bıraktım yoksa kusmalı günlerimize geri dönecegiz. Bu arada bende gece lambası kullanıyorum benim perdeler karartma kullanmazsam çok karanlık oluyor.

Canim bacakta bez kisminda baya cikmis dedigin gibi agir gelmiste olabilir ama bizde alerji hic o bolgelerde cikmadi ama isilikte degil isilik olsa oda kasinir çünkü ayyy yoksa nazardanmi olduki ya ben cok inanirim benim yigeniminde maşallah gozleri cok guzel bi gun komsu gelip sevdi ertesi gun 3 yasindaki kiz yuruyemedi hastaneler aciller yok ayaginin ustune basamadi bi sure sonra gecti cok şükür

perdesini hafif aralayabilirsin odanın canım
yatak odasının olduğu kısım bi hayli karanlık binaların arka kısımları var evler dipdipe sokak lambası fln olsa belki ışık gelir ama dışardan ışık ihtimali her türlü yok neyse bende bi süre daha gece lambasıyla devam edicem artık

Ruseymi kesip gozlemleyeyim bakalim canim devam ederse dra gotururum isilik daha kucuk kasintili oluyor nazarin da etkisi vardir tabi dun cocugum cok kotu oldu zaten benim de kizkardesim kucukken cok toplu bir bebekti herkes anneme ne yediriyorsun sen buna diyordu bir sure sonra kardesimde yuruyemedi annem kucaginda tasidi hep

Gökçeye bir türlü zeytin yedirmeyi beceremedim. Bayada iyi bi zeytin almıştım. Oturdum tüm kavanozun çekirdeğini çıkardım. Ezip mama kavanozlarına koydum. Kahvaltısına karıştırcam. Sinir etti sıpa
Bu güzelmiş ya bende deniyim:)

Ben gece lambasini cok az kullanmisimdir sevmiyo kizim hem o zaman rahat dalamiyo odaya girdigim de lambayi kapattigim an oda biliyo uynacagini ee ee yapiyo hem cabuk daliyo hem de bi sikinti yasamadim gece emzirip koyuyom uyandiginda da

Kizlar bir arkadasimin tavsiyesi uzerine kizima kucuk plastik sandalye aldim banyoya koydum Ece guzelce oturdu banyo yaptirdim cok rahat oldu hic kipirdamadi o da kizini oyle yikamis hep kucagima alip yikiyordum zor oluyordu soyunuyordum geri giyin ugrasiyordum iyi oldu

Bende ilk defa dün duşakabindr yıkadım. Taburenin üzerine havlu koydum duvara yasladım. Çok hoşuna gitti öyle banyo yapmak. Bi de küveti doldur yıka uğraşıyodum. Bende dediğin gibi plastik sandalye alayım hem arkası yanı sağlam olur

Canım isilik gibi durmuyor o daha minik noktalar okuyor Dr a bi göster istersen.
Saklanbaç bi süredir bizim de en favori oyununuz. Azad bişeye takılıp kaldığında onu zorla odadan çıkarınca ağlıyordu ve evde sinir harbi başlıyordu. Şimdi kendimi azıcık gösterip kaçıyorum duvar diplerinde kolon kenarlarında saklanıyorum götürmek istediğim yere kadar beni büküyor tekrar kaçıyorum bulunca ben duvara vuruyorum sone sone diye azad da yere vuruyor ede ede diye :))))

@kmltm keşke azad da biraz tiksinse ya ne babasında ne bende saç kalmadı, sütyen desen bayılıyor şastiklwriyle oynamadan emmiyor, halılar zatrn apayrı olay, her gün evi kırklıylrum resmen yerlerde bişey kalmasın diye. Yürümüyor da sıpa sürüne sürüne evdeki tüm halıların tadına bakıyor (

Evet canim kuvette zor oluyor esimle yikiyoruz bazen o illa ki kuvetinde yikayalim diyor banyoda korkuyor duser diye ama sandalye iyi oldu ayaklari yukarida kaliyor yere degmiyor kalkamiyor zaten dedigin gibi arkasini da yasliyor sandalyeye
canim simdi biraz daha azaldi belirgin degil gozlemleyeyim bakalim ona gore gotureyim doktora saklambac iyi bir yontem olmus canim Azad icin

Yerdeki kirintilar agzina goturme olayi bizde de oluyodu ben her defasin da pis eg diyodum agza alinmaz pis derdim artik alisti artik yerde bisey bulsun artik bana uzatiyo gormedigim zaman da oyle bana getirip veriyo komsum demisti devamli dersen anliyolar diye sicak seylere cıss falan derim dun firinda yemek yaparken onune gecmis elledi ciss diyo bi daha ellemiyo firinin onune variyo bana ciss diyo bide

Canim taburenin yuksekiligi nasi foto atar misin benim de aklima gelmiyo degil duser diye korkuyorum hep ayakta dikilerek yikaniyo birinde dustu allahtan hafif drgdi kafasi yere bi elimle tutuyom bi elimle fiskiye tutuyom sampuani dokerken zorlaniyom biraz o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…