2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

sürekli evde olsaydim da kendim büyütseydim? Bensiz mutlu olacak mi? Hayatinin gec evrelerine ne kadar etkisi olacak? Baglanma korkusu yasar mi? diye icim icimi yiyor. Eminim isi biraksam da finansal olarak iyi bir gelecek sunamayacagim, belki cok istedigi birseyi alamayacagim veya tatile götüremeyeceğim icin vicdan yapacaktim. Belki degil kesin yapacaktim, cünkü sunu anladim ki anne eşittir vicdani mütemadiyen dirdir yapan susmayan kisi.

ne kadar ben!! vicdan maddesinin hemen hepsi

Kesinlikle bacim...
Kadin birde tebessum ederek soylemez mi...
Kendi doktorum kabalikti yoksa ona giderdim...
Bana simdi gunler gecmez...
Hayirlisi dua etmekten baska birsey elimden gelmez...

Benm eşimde yok işyerinin iftarı var ona gitcek Çıkışta da otururlar biyerde cok skldm aynen
azerikizi91 cnm benm allah hayrlisini nasip etsn benim de kanama alani oluşmuştu icerde ama allah nasip etmişse kanama mânâma hikaye 6. Haftada hakkaten kalp atışı icin erken icini ferah tut duamdasin ..

Yanni dinleyip oğluma hamile olduğum zamanı hatırlamak
akşam gidince ona da dinletiyim bakalım hatırlayacak mı

Son düzenleme:
@yaz yagmuru bende o taburelerden yemek yedirirken kullanmak icin almayi planliyordum umutta evde ki tabureye çıkıp oturuyor arkasi olmadigi icin korkuyordum banyoda mantikli geldi olmazsa iki tane alim biri banyi biri yemek:)
banyoda cok iyi oldu canim cok rahat yikadim bizimki kuruldu sandalyeye hic hareket etmedi

Canim Allah sana bagislasin insallah duyarsiniz kalp atisini benim ikinci oglumda da kesenin yaninda kanama vardi hatta dr once kese zannetti ikiz gibi dedi sonra alttan ultrasonla bakinca kanama dedi dusuk olabilir dedi hicbirsey olmadi cok sukur icini ferah tut
Canim bende aldim bundan ama bunda asla oturtamiyorum normalde bile beyzaninda ayaklari yere degmiyor ama kenarlardan tutunup atliyor ters cevirip ayaklarini kemiriyor şaşkın benim kizim :))
ben de oturttum balkonda ama dedigin gibi atliyor one dogru ama banyoda kullanirim diye dusundum

benim esimdr yok iftarda brnde annemlerde kalcam gecmicem eve tek kalmak istemiyorum topigin bebeleri ayni seyleri yapiyor alistikda babalarina noluyobiz de disarda toplanalim yalniz kalanlarla:)

Çok iyi fikir
Geçen aynısı bizde oldu..Eşim eski iş arkadaşlarıyla iftara gitti,ben Efe'yle anneme gittim

Kızlarrr son günüm sizinle bayram sonrasına kadar yokum. İnternetsiz yerlerde olucam kesin vırvır konuşur en az 500 sayfa yaparsınız bu arada. Sizleri özliycem ya valla canım sıkılacak orada
canim nereye gidiyorsun biz de ozleyecegiz seni Azad in maceralarini doner donmez yaz

canim nereye gidiyorsun biz de ozleyecegiz seni Azad in maceralarini doner donmez yaz
Konya'ya daha doğrusu köye gidiyoruz. Yayla evleri var oraya gidicez, eşimin kardeşinin düğünü vs Bayram derken iki hafta kalıcaz orda. Bu hafta elbiseler hazırlıklar derken zaten pek uğrayamadım buralara şimdi de iki hafta olmayacağım valla azadın oradaki maceraları da ayrıca gözümü korkutuyor inşallah sorunsuz geçer

İnsallah canim sorunsuz gecer Azad uzmez seni size de degisiklik olur iyi gezmeler

[QUOriori11, post: 41707942, member: 640531"]Konya'ya daha doğrusu köye gidiyoruz. Yayla evleri var oraya gidicez, eşimin kardeşinin düğünü vs Bayram derken iki hafta kalıcaz orda. Bu hafta elbiseler hazırlıklar derken zaten pek uğrayamadım buralara şimdi de iki hafta olmayacağım valla azadın oradaki maceraları da ayrıca gözümü korkutuyor inşallah sorunsuz geçer[/QUOTE]
Iyi tatiller canım ozleriz seni ve tariflerini. Belki yayla havası iyi gelir azada sal gitsin cayirlara yorulsun iştahlı yesin uyusun.anneyi hiç uzmesin.bbakarsın emekleyerek gider yürüyerek donersiniz.

Iyi tatiller canım ozleriz seni ve tariflerini. Belki yayla havası iyi gelir azada sal gitsin cayirlara yorulsun iştahlı yesin uyusun.anneyi hiç uzmesin.bbakarsın emekleyerek gider yürüyerek donersiniz.[/QUOTE]
İnşallah canım be güzel dilekler bunlar böyle :))))

Iyi tatiller canım ozleriz seni ve tariflerini. Belki yayla havası iyi gelir azada sal gitsin cayirlara yorulsun iştahlı yesin uyusun.anneyi hiç uzmesin.bbakarsın emekleyerek gider yürüyerek donersiniz.
İnşallah canım be güzel dilekler bunlar böyle :))))[/QUOTE]
iyi tatiller canim bizde seni ozlicez gule gule gidon ve gelin

Kesinlikle bacim...
Kadin birde tebessum ederek soylemez mi...
Kendi doktorum kabalikti yoksa ona giderdim...
Bana simdi gunler gecmez...
Hayirlisi dua etmekten baska birsey elimden gelmez...
sitede bi konu vardı. Doktor kadına bebeğinin kilosu az falan demiş göndermiş hiç açıklama yapmamış.
Bu ultrasyon cihazlarıda net bir sonuç vermiyolar. Ayarlarını falan biliyorum az çok tıbbi cihazların. Moralini bozuyosa doktor ben olsam değiltirirdim yazdım. Kadın doğumcu biri varmış sitede. Doktorlar her gün 100 lerce kişi görüyolarmış. İnsanlara tek tek açıklama yapmak zorunda değillermiş. Katlanamıyolarmış aynı şeyleri tekrar tekrar yapmak sıkıyomuş onları.
Kimseyi zorla doktor yapmıyolar. İnsanlarla uğraşmak zor gelecekti madem bu mesleği seçmeyecektin o zaman.. Bir de sanki hayrına yapıyomuş gibi tavırları var bazılarının. Yaptığın işin hakkını alıyosun nasılsa(az ve ya çok) layıkıyla yapmak lazım..

benim esimdr yok iftarda brnde annemlerde kalcam gecmicem eve tek kalmak istemiyorum topigin bebeleri ayni seyleri yapiyor alistikda babalarina noluyobiz de disarda toplanalim yalniz kalanlarla:)
hakikaten bu gön herkes yalnızmış:)eşim işi nedeniyle satış yaptıkları firmalar, mal aldıkları firmalar toplu iftarlar yapıyolar. Bölümünün şefi olunca mecbur hepsine katılmal zorunda şirket adına. Sanayi kuruluşu oluncada bayanlar yok malesef. Bende haftada 2-3 gün yalnızum böyle. benim gidecek annemde yok :)

Kızlarrr son günüm sizinle bayram sonrasına kadar yokum. İnternetsiz yerlerde olucam kesin vırvır konuşur en az 500 sayfa yaparsınız bu arada. Sizleri özliycem ya valla canım sıkılacak orada
özlicez senide azadın maceralarınıda :) gelince toplu halde anlatırsın artık :) selametle gidin gelin inşallah evinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…