- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Kesinlikle bacim...Hayırlısı olsun canım inşallah. Bende 6 haftalıkken öğrenmiştim hamileliği mi kalp atışı görünmüyo ama erken bekleyelim demişti doktor. Şükür sıkıntı olmadı. Biraz dikkat etmeleri lazım aslında bir şeyi söylerken. Onlar için gayet normal bir durum ama biz çok etkileniyoruz.
Benm eşimde yok işyerinin iftarı var ona gitcek Çıkışta da otururlar biyerde cok skldm aynenOff çok sıkılıyorum. Eşim akşam geç gelicek yemeğede gelemicek. Tüm gün yalnız olacağını bilince daha da kötü oluyo.
İçimden ne geçiyosa buraya yazıp yazıp saçmalayasım var.
Gökçeye anlatıyorum deli gibi o da boş boş bakıyo bana ne diyo bu deli kadın diye heralde
banyoda cok iyi oldu canim cok rahat yikadim bizimki kuruldu sandalyeye hic hareket etmedi@yaz yagmuru bende o taburelerden yemek yedirirken kullanmak icin almayi planliyordum umutta evde ki tabureye çıkıp oturuyor arkasi olmadigi icin korkuyordum banyoda mantikli geldi olmazsa iki tane alim biri banyi biri yemek:)
Canim Allah sana bagislasin insallah duyarsiniz kalp atisini benim ikinci oglumda da kesenin yaninda kanama vardi hatta dr once kese zannetti ikiz gibi dedi sonra alttan ultrasonla bakinca kanama dedi dusuk olabilir dedi hicbirsey olmadi cok sukur icini ferah tutBacilarim doktordan ciktik simdi...
Cok uzgnum kalp atislarini goremedik ...
Cumartesiye kadar bekleyecegiz kesenin hemen yaninda kanama var muhtemelen dusukle sonuclanacak dedi...
Bebegim nasilda buyumus oysaki ...
Dualarinizi bu mubarek gunlerde bekliyorum bacilarim...
6 . Haftaya yeni girdim oysaki....
Bebegim masumca kesenin icerisinde duruyordu birakmam onu birakamam...
Doktor cok moralimi bozdu cokk haftaya baska kendi doktoruma gidecegiz ins. Bakalim o ne diyecek...
ben de oturttum balkonda ama dedigin gibi atliyor one dogru ama banyoda kullanirim diye dusundumCanim bende aldim bundan ama bunda asla oturtamiyorum normalde bile beyzaninda ayaklari yere degmiyor ama kenarlardan tutunup atliyor ters cevirip ayaklarini kemiriyor şaşkın benim kizim :))
ne güzel olurdubenim esimdr yok iftarda brnde annemlerde kalcam gecmicem eve tek kalmak istemiyorum topigin bebeleri ayni seyleri yapiyor alistikda babalarina noluyobiz de disarda toplanalim yalniz kalanlarla:)
benim esimdr yok iftarda brnde annemlerde kalcam gecmicem eve tek kalmak istemiyorum topigin bebeleri ayni seyleri yapiyor alistikda babalarina noluyobiz de disarda toplanalim yalniz kalanlarla:)
Cok iyi fikir bizde arada bir is yerine gidip ortaligi dagitiyoruz:))azerikizi91 skma canini Allah hayirlisiyla size bagislasin canim.
Esim de gelemycek iftara denizliden misafir gelms beni de cagrdi isyerine emreyi alip oraya gitcem:)azck da orayi birbirine katalim degil mi ama
canim nereye gidiyorsun biz de ozleyecegiz seni Azad in maceralarini doner donmez yazKızlarrr son günüm sizinle bayram sonrasına kadar yokum. İnternetsiz yerlerde olucam kesin vırvır konuşur en az 500 sayfa yaparsınız bu arada. Sizleri özliycem ya valla canım sıkılacak orada
Konya'ya daha doğrusu köye gidiyoruz. Yayla evleri var oraya gidicez, eşimin kardeşinin düğünü vs Bayram derken iki hafta kalıcaz orda. Bu hafta elbiseler hazırlıklar derken zaten pek uğrayamadım buralara şimdi de iki hafta olmayacağımcanim nereye gidiyorsun biz de ozleyecegiz seni Azad in maceralarini doner donmez yaz
İnsallah canim sorunsuz gecer Azad uzmez seni size de degisiklik olur iyi gezmelerKonya'ya daha doğrusu köye gidiyoruz. Yayla evleri var oraya gidicez, eşimin kardeşinin düğünü vs Bayram derken iki hafta kalıcaz orda. Bu hafta elbiseler hazırlıklar derken zaten pek uğrayamadım buralara şimdi de iki hafta olmayacağımvalla azadın oradaki maceraları da ayrıca gözümü korkutuyor inşallah sorunsuz geçer
Iyi tatiller canım ozleriz seni ve tariflerini. Belki yayla havası iyi gelir azada sal gitsin cayirlara yorulsun iştahlı yesin uyusun.anneyi hiç uzmesin.bbakarsın emekleyerek gider yürüyerek donersiniz.[/QUOTE][QUOriori11, post: 41707942, member: 640531"]Konya'ya daha doğrusu köye gidiyoruz. Yayla evleri var oraya gidicez, eşimin kardeşinin düğünü vs Bayram derken iki hafta kalıcaz orda. Bu hafta elbiseler hazırlıklar derken zaten pek uğrayamadım buralara şimdi de iki hafta olmayacağımvalla azadın oradaki maceraları da ayrıca gözümü korkutuyor inşallah sorunsuz geçer
İnşallah canım be güzel dilekler bunlar böyle :))))[/QUOTE]Iyi tatiller canım ozleriz seni ve tariflerini. Belki yayla havası iyi gelir azada sal gitsin cayirlara yorulsun iştahlı yesin uyusun.anneyi hiç uzmesin.bbakarsın emekleyerek gider yürüyerek donersiniz.
sitede bi konu vardı. Doktor kadına bebeğinin kilosu az falan demiş göndermiş hiç açıklama yapmamış.Kesinlikle bacim...
Kadin birde tebessum ederek soylemez mi...
Kendi doktorum kabalikti yoksa ona giderdim...
Bana simdi gunler gecmez...
Hayirlisi dua etmekten baska birsey elimden gelmez...
hakikaten bu gön herkes yalnızmış:)eşim işi nedeniyle satış yaptıkları firmalar, mal aldıkları firmalar toplu iftarlar yapıyolar. Bölümünün şefi olunca mecbur hepsine katılmal zorunda şirket adına. Sanayi kuruluşu oluncada bayanlar yok malesef. Bende haftada 2-3 gün yalnızum böyle. benim gidecek annemde yok :)benim esimdr yok iftarda brnde annemlerde kalcam gecmicem eve tek kalmak istemiyorum topigin bebeleri ayni seyleri yapiyor alistikda babalarina noluyobiz de disarda toplanalim yalniz kalanlarla:)
özlicez senide azadın maceralarınıda :) gelince toplu halde anlatırsın artık :) selametle gidin gelin inşallah evinizeKızlarrr son günüm sizinle bayram sonrasına kadar yokum. İnternetsiz yerlerde olucam kesin vırvır konuşur en az 500 sayfa yaparsınız bu arada. Sizleri özliycem ya valla canım sıkılacak orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?