- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
bebeğini güle güle büyüt. oğlum gaz sabaha karşı gaz sancısından kıpkırmızı ağlayarak uyanırdı. her emzirmeden sonra gece uyuyor olsa bile ağzından gazını çıkarmadan yatırma sakın. ben o kadar yorgun olurdum ki emzirir hop yatağa o gaz bağırsaklarda birirkir sabah işkenceye dönüşürdü. bazen emzirmeden sonra yarım saat apzından gaz çıkarmak için uğraşırdım. gaz yapacak şeyleri tüketme rezene iç ayakklarına çorap giy ben o yaz çorabı hiç çıkaramadım. çünkü ne zaman ben de gaz olsa oğluma da geçiyordu. bebeğini karnının üstüne yatır ama gözlemle çünkü Allah korusun boğulma riski var. çok apladığızaman musluğu açıyodum banyoda sakinleşiyodu. yadafön makinesini. bir kovaya ılık su koyup beline kadar kovaya sokup bir kaç dakika bekletebirsin. biz de gaz damlaları bir işe yaramadı. kırkı çıktıktan sonra gazını kendi çımarmaya başladı. 4 aylıkkken neredeyse bitti. şimdide ara ara oluyo ama sadece uykudan uyanıyo. sana tavsiyem asla sallamaya alıştırma. sonra çok pişman olursun benim gibi. şuan kollarım kopuyo çarşafta sallamaktan. bir de makkatta çatlak olabiliyo.her kontrolde doktora mıtlaka kontrol ettir. bebeğini sağlıkla büyüt tebrik ederimMerhaba hanımlar, arada burayı da okuyorum bende bu senenin haziran annelerindenim. Ne güzel sizinkiler yürüyor,konuşuyor. O günleri hayırlısıyla bizde görseydik :)
1 aylık olduk, kolik sancılarımız var bizimde. Uykusunda bile ıkınıyor. kabız desem neredeyse su gibi kakası, ama yaparken zorlanıyor. Gazla beraber çıkıyor genelde.
Sizde yaşadınız mı böyle bir şey? Neler yaptınız hafifletmek için ve ne zaman son buldu bu sancılar?
Bir de uygun olarak hangi bebek arabasını önerirsiniz? Travel sistem düşünüyorum.
Tecrübeli hanımlar cevaplarınızı bekliyorum :)
O anını hayal bile edemiyorum :) bide böyle bişey yaşamışsın korkun çok daha fazladır. İyi ki hemen sineklik yaptırmışsınız artık istesede giremez :)canım düşün ki ben lise de kedi tırmalaması yüzünden üç tane kuduz aşısı olmuş birisiyim ve gerçekten o günden beri feci korkarım kedilerde evim ikinci kat ama üçüncü kat gibi yüksek nasıl olduğunu anlamadık bile kediyi görmem yetti sabahı sabah ettim ertesi gün sineklik takılmasına rağmen bir süre camı açamadım neredeyse taşınacaktım valla
evet canimkayserinin bir ilcesindeyimNe guzel sen Kayserideydin demi canim
Ben yozgatlıyım aslen. Kayseri gibi Püfüt püfür eser şimdi oralar. Yazın gittiğimizde montla kazakla otururduk. Özledim yaevet canimkayserinin bir ilcesindeyim
Ay beni de cocukken kedi tirmalamisti ben de igne yedim o gun bugundur cok korkuyorum yanima gelse odum kopuyor bana deyecek diyecanım düşün ki ben lise de kedi tırmalaması yüzünden üç tane kuduz aşısı olmuş birisiyim ve gerçekten o günden beri feci korkarım kedilerde evim ikinci kat ama üçüncü kat gibi yüksek nasıl olduğunu anlamadık bile kediyi görmem yetti sabahı sabah ettim ertesi gün sineklik takılmasına rağmen bir süre camı açamadım neredeyse taşınacaktım valla
Ben Eceye havuzunu doldurdum bugun oynadi bayagi cok sicak gercektenEvet canim yaa izmir kaynadi dun bugun pende vantilatoru actim balkon kapilarini kapattim bi nebze rahatladim nehirden bamyo yapmis gibi su indi oyle yaa markete gidecektim gozum kesmedi camlara giristim bende kizi uyutuyom yarisini da nehiri uyuttuktan sonra yapacam
benim esim kayseri de yapmis askerligini bize anlatiyor hep otobusten indim Erciyes dagininin tepesini bir gordum ilkbaharda kar var bu askerlik bitmez dedim der yazin battaniyeyle yatiyorduk diyorevet canimkayserinin bir ilcesindeyim
Kizlar nasil bir sicak var ya bayilcam yani oturdigumuz tarafa gunes geliyor ogleden sonra yaniyor salon resmen pervane acik bana misin demiyor
Concorda bende bayılıyorum ama butçemizi aşıyor birazcık. İnşallah çabuk geçer zaman da şu gazlardan kurtuluruz :) teşekkür ederim :)Bebegini sağlıkla büyütürsün inş. Zaman o kadar çabuk geçecek ki inanamayacaksın :) ben gaz sancısıyla ilgili malesef bişey söyleyemeyecegim çünkü günlerce kakasını yapmamasına rağmen hiç gazlı bi bebek olmadı çok şükür. Bebek arabasını da travel sistem olarak concord kullanıyorum baston olarak da joie kullanıyorum. İkinden de çook memnunum.
@azerikizi91 hakkında hayırlısı olsun. Kalp atışları için 8. haftaya kadar dinleyememen çok normal. Daha öncede demiştim bende de kanama çoktu. İnş. hayırlısıyla bebegin seninledir..
A apriori11 iyi tatiller bol bol dinlen.. Git özlet kendini yine gel :)
@minnakkartal evinize kedinin girmesine inanamıyorum ben herhalde orda düşer bayılırdım. Hayatta en korktuğum hayvandır kendileri. Yılan bile besledik hiç korkmadan ama kediye tahammülüm yok. Çevremdeki herkes de bilir.
Concorda bende bayılıyorum ama butçemizi aşıyor birazcık. İnşallah çabuk geçer zaman da şu gazlardan kurtuluruz :) teşekkür ederim :)
Canim biz gecen sene oturma odasinda otiruyorduk klima oradaydi salona gectik kisin klima orada kaldi ogluma oda yaptim orayi servis cagirdi esim yogun diye daha gelmediler o yuzden acamiyorum klimayi ama salon buyuk koseye montaj yaptircam vurmasin diye acarim kontrollu olarak ama gecen sene acmadim oturma odasi kucuktu klima buz gibi yapiyordu dr da bize nasil cok soguk iyi degilse cok sicak da iyi degil bebekler icin karsisina koymayin cocugu cok soguk yapmayin kontrollu olarak kullanabilirsiniz demisti benim kardesim de en ust katta oturuyor evi cok sicak oluyor oglu bebekken hep acti o da salonda kullandi hasta falan olmadi yigenim dikkatli sekilde kullanilabilir hava cok sicakBen klima acmaya basladim siz acmiyor musunuz?? Yanlis mi yapiyorum acaba yine.. asiri sicak ama sivrisinekte cok
İnsallah canim gonlunce bir yer olurKizlar mudurumle konustum norm fazlasiydim ya.ilce milli egitime yazi gondermis onlar beni merkezde bos olan bir okula atayacaklarmis.bayramdan sonra belli olur dedi.umarim ters bir okul olmaz
geçmiş olsun canım şükür bişi olmamış gerçekten giderek zorlaşıyor zaptetmekKizlar vallahi bugun apriori yi cok iyi anladim Ece de Azad gibi koltuklara cikiyor inmesini de bilmiyor mutfaktaydim o da salondaydi acik mutfak benim bir baktim koltugun tepesine cikmis hemen kostum ki ben gelene kadar dustu Allahtan yere koltugun yastiklarini atmis yastiklara dustu birsey olmadi of of şu donemleri bir atlatsaydik hayirlisiyla
Inşallah seveceğin iyi bi yer denk gelirKizlar mudurumle konustum norm fazlasiydim ya.ilce milli egitime yazi gondermis onlar beni merkezde bos olan bir okula atayacaklarmis.bayramdan sonra belli olur dedi.umarim ters bir okul olmaz
Sagol canim aksamda balkonda giderin uzerindeki kapagi cikarmis kucuk taslar bulmus orada a gzina atmis agzindan cikarincada agladigeçmiş olsun canım şükür bişi olmamış gerçekten giderek zorlaşıyor zaptetmek
Inşallah seveceğin iyi bi yer denk gelir
Bende Yarından itibaren klimayı açıcam bu Akşm biraz terledi fln dengeyi sağlayamam salon küçük ama aç kapa arada mirayı diğer odaya alır annem o şekilde idare ederiz ev gerçekten durulacak gibi değil
Aa ne güzel. Ya bende pasta patlatmayı yapmamıştım. İftara gelen arkadaşlarda pasta almışlardı. Gökçeden fırsat bulup ikram edemedim. Onlarda erken kalktılardo. Ay bende onla yapabilirim sahi.Kizlar esimin teyzesinin oglu pasta almis is yerine getirip vermis bunu kücük cadiya aldim eger yenge kizmazsa Ece bunun icine ellerini soksun dagitsin pastayi bana da resmini cekip gonderin demis ben de memnuniyetle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?