- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
sanırım iice alıştılar karışık tatlar yemeğe neyseki bi şekilde de olsun yemiş canım afiyet olsun fıstığaBu çocuklar hakikaten garip.
Ekmeğin üzerine labne sürüp veriyorum zeytin sürüyorum yemiyo. Omletin üzerine ikisini birden koyup verdim hiç itiraz etmiyo
Ben de uyuyamadim canim gec yattim
ayyy bende uyuyamadim bizde iyice tuhaf olduk yaaaBen de uyuyamadim canim gec yattim
Çok erken sevinmişim. 3 kaşık yedi boğazına takıldı kustu hepsini:)sanırım iice alıştılar karışık tatlar yemeğe neyseki bi şekilde de olsun yemiş canım afiyet olsun fıstığa
bugun ne kaa sicak yaaa
yaa çok üzüldüm inşallah öğle yemeğini sorunsuz atlatırsınızÇok erken sevinmişim. 3 kaşık yedi boğazına takıldı kustu hepsini:)
Öğle yemeğine tekrar deniycez artık şansımızı
bizim bura oralara gore serin ama dun gece sicaktan uyuyamadikben deliricem yaa sıcaktan..Allah'ım tam Efe'yi yıkıyoruz,yarım saat sonra aynı son..şıpır şıpır terliyor..hele dün gece uykusuna 22:30'da yattı sahurda bi baktım,yatağının abartmıyorum yarısı sırılsıklam olmuş..üstü başı hepsi ıslak..aaay üst baş değiştirdik..bazen 2 kez bile değiştiriyoruz..durum fenaaaaa ağustosta ne olur bilmem
ben tek tek veriyorum artk canim.omlet peynir ve yanina 1 kaseye domates rendeliyorum rendenin iri tarafiyla ekmek ufaliyorum icine bir ondan bir ondan yediriyorum.gecen domatesi dograyip verdim kustu:)pek isine gelmiyo ama yiyo yine de:)arkadasim soylemisti uzun sure karisim verme diye.o da oyle yapmis smdi ogluna ayri ayri yediremiyoBu çocuklar hakikaten garip.
Ekmeğin üzerine labne sürüp veriyorum zeytin sürüyorum yemiyo. Omletin üzerine ikisini birden koyup verdim hiç itiraz etmiyo
Kızlar bugün aklıma geldi, doğumdan beri yazdıklarımı kopyaladım, oğlumu öğrendiğim zamandan bu zamana kadar yaşadıklarım bir günlük gibi oldu:)
Sürekli deniyprum canım ya. Ama peynir yemiyo zaten hiç.ben tek tek veriyorum artk canim.omlet peynir ve yanina 1 kaseye domates rendeliyorum rendenin iri tarafiyla ekmek ufaliyorum icine bir ondan bir ondan yediriyorum.gecen domatesi dograyip verdim kustu:)pek isine gelmiyo ama yiyo yine de:)arkadasim soylemisti uzun sure karisim verme diye.o da oyle yapmis smdi ogluna ayri ayri yediremiyo
Nasil yaptin onu canim?buraya yazdiklarini mi?
Canım kötü olmuş gerçekten , geçmiş olsun.Kızlar Gökçe mağduru biri olarak yazıyorum buraya. Kızım Yüzünden çok kan kaybettimsözde anne anne diye beni severken burnumu bir yoldu. Nasıl kanadı anlatamam. gökçenin üStü benim üstüm ve halı kan içinde kaldı. Ve ben kandan çok korkarım halıyı falan hep eşim sildi. Sen görme iyice kötü olursun diye.
Canım kerem alp inmeyi bayadir biliyor ama ne yapacakları belli olmuyor ki. Tam kıyıda ayağa kalkmaya çalışıyorlar, tam kenara oturuyorlar filan. Allah korusun hep gözümüz üstünde olmalı.Onceden inmeye calisiyordu canim yuzustu donup ayaklarini salliyordu asgiya simdi sadece cikma derdinde hep koltuga oturuyor hanimefendi ben de inerken ogretmeye calisiyorum yoksa her an dusecek her firsatta cikip oturuyor
Bizimde gunduz cok gurultu oluyor insaatt var aman Allahim o kadar ses var ki mahallece isyanlardayiz kapattim camlari gercekten beynim uyustu sesten artikayy sicak fena valla yaniyo cocuklar camlar acik ama banamisin demiyo gece ayri sicak cam aciyosun gurultuden durulmuyo kapatiyosun sicak ustune bi de sarhos kavgalari gece 4te yataktan firladik noluyo diye :)
Aynen canim cikiyor koltugun kenarina oturuyor dun kac defa yakaladik dusecekkenCanım kötü olmuş gerçekten , geçmiş olsun.
Canım kerem alp inmeyi bayadir biliyor ama ne yapacakları belli olmuyor ki. Tam kıyıda ayağa kalkmaya çalışıyorlar, tam kenara oturuyorlar filan. Allah korusun hep gözümüz üstünde olmalı.
Ben de Ece uyanikken makinaya camasir koydum yanimdaydi onun eline verdim gosterdim buraya koy diye koydu birkac tane hosuna gitti simdi uyudu islerimi yapcam hergun yqpiyorum topluyorum hic yapmamis gibi oluyorBen bugun temizlige vurdum kendimi.supurup sildm toz aldm mutfagi topla emrenin kahvaltisni yaptir balkon yika banyo tuvalet temzle emrenin dolabini toparla derken saat iki olmusemreyi uyutuyorum smdi devam etcm uyuyunca malum supurgeden korkuyo sipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?