Evet canım en az 20 dk kavuruyorum fasülyeleri. Domates falan suyunu iyice çekene kadar.@Akaibu canim yesil fasulyenin tarifi ni bi zahmet tekrar verir misin? Tereyaginda kusbasi et kavruluyo donra sogan kavruluyo sonra salca pulbiber eklenip fasulye ve domates de eklenip kavruluyor 20 dk kadar. Su ilavesiyle pisiriliyor muydu?
Bu gol büyük olmuş desene:))Kızlar maluM kişi tüm fotoları beğenip sadece miranın paylaşıldığı sayfa Olanları beğenmedi sanırım doğru bişi YaptımŞimdi ne yapsam diye düşünüyor olabilir mi ::))
Ben korkarım o bulur yapar bişi Galatasaray'lı Sayfalara foto falan yollar ne bilim :))Bu gol büyük olmuş desene:))
Daha bunada ne yapabilir bilmiyorum artık:))
Ayy canım geçmiş olsun bi kez bizede olmuştu oynarken o kadar Kanamadı ama ben baya korktumKızlar Gökçe mağduru biri olarak yazıyorum buraya. Kızım Yüzünden çok kan kaybettimsözde anne anne diye beni severken burnumu bir yoldu. Nasıl kanadı anlatamam. gökçenin üStü benim üstüm ve halı kan içinde kaldı. Ve ben kandan çok korkarım halıyı falan hep eşim sildi. Sen görme iyice kötü olursun diye.
takibe takip diye dolaşanlar gibi dolanır dururmuşBen korkarım o bulur yapar bişi Galatasaray'lı Sayfalara foto falan yollar ne bilim :))
geçmiş olsun canım ya. Nasıl yolmuş öyle cadı kız:))Kızlar Gökçe mağduru biri olarak yazıyorum buraya. Kızım Yüzünden çok kan kaybettimsözde anne anne diye beni severken burnumu bir yoldu. Nasıl kanadı anlatamam. gökçenin üStü benim üstüm ve halı kan içinde kaldı. Ve ben kandan çok korkarım halıyı falan hep eşim sildi. Sen görme iyice kötü olursun diye.
kedimiiarıcam birazdan bakalım tekrar ateş fln oldu mu ben çk sıcaktan diye düşündüm bizim camda sineklik var bi kez içeri arka taraftan kedi girdi o gece nasıl sabah ettim bilmiyorum ertesi gün hemen yapıldı
takibe takip diye dolaşanlar gibi dolanır dururmuş
Hahha bu iyiydi yaa
geçmiş olsun canım ya. Nasıl yolmuş öyle cadı kız:))
Gecmis olsun canimKızlar Gökçe mağduru biri olarak yazıyorum buraya. Kızım Yüzünden çok kan kaybettimsözde anne anne diye beni severken burnumu bir yoldu. Nasıl kanadı anlatamam. gökçenin üStü benim üstüm ve halı kan içinde kaldı. Ve ben kandan çok korkarım halıyı falan hep eşim sildi. Sen görme iyice kötü olursun diye.
Kesin bu gece gozune uyku girmeyecekKızlar maluM kişi tüm fotoları beğenip sadece miranın paylaşıldığı sayfa Olanları beğenmedi sanırım doğru bişi YaptımŞimdi ne yapsam diye düşünüyor olabilir mi ::))
Gecmis olsun canim kotu yolmusKızlar Gökçe mağduru biri olarak yazıyorum buraya. Kızım Yüzünden çok kan kaybettimsözde anne anne diye beni severken burnumu bir yoldu. Nasıl kanadı anlatamam. gökçenin üStü benim üstüm ve halı kan içinde kaldı. Ve ben kandan çok korkarım halıyı falan hep eşim sildi. Sen görme iyice kötü olursun diye.
Onceden inmeye calisiyordu canim yuzustu donup ayaklarini salliyordu asgiya simdi sadece cikma derdinde hep koltuga oturuyor hanimefendi ben de inerken ogretmeye calisiyorum yoksa her an dusecek her firsatta cikip oturuyor@yaz yagmuru ece koltuklara tirmanmaya baslamis ya inemiyo ben daha cikmasima destek olmadim gostermedim ama indirmesini ogretiyom koltukta kucagima falab alip yanima oturtuyom sonra bacaklarin birini attirip yere sonra digerini atiyom bukac yaptim ogrendi gibi bunu tersimden yapiyim dedim yoksa tirmanma calismalari bzde de var ama ince inmeyi bi ogrensin cikmasi kolay canim
Ben klima acmaya basladim siz acmiyor musunuz?? Yanlis mi yapiyorum acaba yine.. asiri sicak ama sivrisinekte cok
İnsallah canim gonlunce bir yer olur
geçmiş olsun canım şükür bişi olmamış gerçekten giderek zorlaşıyor zaptetmek
Inşallah seveceğin iyi bi yer denk gelir
Bende Yarından itibaren klimayı açıcam bu Akşm biraz terledi fln dengeyi sağlayamam salon küçük ama aç kapa arada mirayı diğer odaya alır annem o şekilde idare ederiz ev gerçekten durulacak gibi değil
Kızlar maluM kişi tüm fotoları beğenip sadece miranın paylaşıldığı sayfa Olanları beğenmedi sanırım doğru bişi YaptımŞimdi ne yapsam diye düşünüyor olabilir mi ::))
Kızlar Gökçe mağduru biri olarak yazıyorum buraya. Kızım Yüzünden çok kan kaybettimsözde anne anne diye beni severken burnumu bir yoldu. Nasıl kanadı anlatamam. gökçenin üStü benim üstüm ve halı kan içinde kaldı. Ve ben kandan çok korkarım halıyı falan hep eşim sildi. Sen görme iyice kötü olursun diye.
Ben de klimayi gece hic acmiyorum birkac defa acip yatmistik Ece dogmadan once cok usuduk cocuklar ustunu aciyor muhafaza etmek cok zor oldu terleyelim daha iyi dedim hareketsiz olunca usutuyor klimaBen ara ara aciyorum canim son 3-4 gundur durulmuyo evde.gece acmiyoruz ama
Insallah kizlar tesekkurler
Veee top ağlardatam gol olmus canim
Nasl yolmus o oyle yagecmis olsun canim
canım ikinci kat ama yüksek baya arka taraflarda tenteler var heralde onlardan hoplaya zıplaya girdi ne bilim zaten o kadar büyük şok yaşadık ki gidip pimapenli olanlardan yaptırdık sonrasında sorun yaşamadık ama bi süre ben hep kontrol ettim :)kedimiinasıl gırmıs o oleee, hangı katta oturuyorsun canımmm ??? bızde normal sıneklık yok, (hanı ole pımapenlı sıneklıklerden ) bu bez gıbı olan sıneklık kesıyorsun makasla yapıstıyorsun falan onlardan var ama yınede gırer nolur nolmaz dıye korkuyorum o yuzde pencere acamıyorum cok
canım sorun değil ya ben tahmin ettim yanlışlıkla olduğunu@minnakkartal canim dun ig de yanlis yorum yapmistim kizina kusura bakma yorum yaptigim sayfaya da etiketlemistim yaziyim diyom unutuyom yada kizim elimden aliyo telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?