- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
İzmir cildirdi sicak konusun da yapis yapisiz bugun heryeri actim bidr vantilatoru bana misin demiyo yaabugün çok sessiziz sıcak hepimizi vurduysa demekki
benimde iş yerinde odam küçük diye klima koymamışlar vantilatör ama aynen banamısın demiyo evime gidip duş almak için tutuşuyorum tabi mira ne zaman izin verirseİzmir cildirdi sicak konusun da yapis yapisiz bugun heryeri actim bidr vantilatoru bana misin demiyo yaa
Seni de götürsüneşim akşam yine yok. yüne bunalımdayım. Tek başıma yemek yemekten bıktım. İyi ki oruç değilim diye düşünüyorum. Bi de iftar yapıyo olsam tek başıma daha çok koyardı
Maşallah canım güzel kilo almışar. Diğer sonuçlarda güzel çıkar inşallahSonra cocuk doktorumza girdik muane etti iyiler dedi kan aldilsr 1yas tetkiklerinicin idrar vercez ama daha takmadim uyuyunca takcam sonuclsr pazartesiye kaldi zaten kilo almislar xok mutlu oldum alptug 9400olmus alptugra 9kilo uzuldugum nokta ilk defa aralari acilmis kiloda hep aynilardi dogum kilolarina gore iyi dedi malum zayif dogduk bizden bole he bide dis geliyomus ondan huzursuzlar
maşallah canım çok sevimdim güzel haberlerle gelmişsinSonra cocuk doktorumza girdik muane etti iyiler dedi kan aldilsr 1yas tetkiklerinicin idrar vercez ama daha takmadim uyuyunca takcam sonuclsr pazartesiye kaldi zaten kilo almislar xok mutlu oldum alptug 9400olmus alptugra 9kilo uzuldugum nokta ilk defa aralari acilmis kiloda hep aynilardi dogum kilolarina gore iyi dedi malum zayif dogduk bizden bole he bide dis geliyomus ondan huzursuzlar
eşim vinç üreten bi firmada çalışıyo. Alış satış yaptıkları firmaların yemeğine gidiyo şirket adına. Makina sanayii olunca bayan pek olmuyo malesef:)Seni de götürsün
Saol.canim bende cok sevindim kilo almalarina bayadir Istahsizlardi bu ara iyiler cok sukuraşallah canım çok sevimdim güzel haberlerle gelmişsin
Saol canim Insallah iyi xikar bakalim pazartesiye kaldiMaşallah canım güzel kilo almışar. Diğer sonuçlarda güzel çıkar inşallah
burada @hiraysen kullanıyodu memnundu bende bi ara almayı çok düşündüm ama eşim normalde çok karışmasa da kesinlikle karşı çıktı taktırmam dedi bende diretmedim neyse sonra ig de kehirbar kolyeyle uyuyan bir çocuğun boynuna sıkışmış böyle mor mor izler olmuş onu görünce vazgeçtim çünkü benim derdim rahat uyumasını sağlıcak bişidi tabi benim takip ettiğim annelerdende uzun süredir kullanıp hiç sorun yaşamayan var bende belki diretirdim ama miraya da güvenemedim sürekli çekiştirir gibi geldikızlar kehribar kolue hakkında ne düşünüyorsunuz? uykuya da yardımcı yazmış kullananlar.bu instagram kafaı karıştrıyo takip ettiğim tüm anneşerin bebeklerinde var. gerçekten işe yarıyor mu acaba. benim tosba çekiştirip boğazını sıkar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?