2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya açıkcası bencede çok uygun değil Fiyatı ama benim tek tek etkinlik hazırlayacak araştıracak Zaman'ım olmuyo çoğu kez hazırda olanlardan araştırıp en beğendiğim bu oldu ben 12 aylık olandan aldım dokuz aylıkken başladık 21 aylık olana kadar denk geliyo yanılmıyosam

benımde canım malum ıs yogunlugu falan cok vaktım olmuyor dıye bende aldım yoksa fıyatı pahalı yanı bencee, artık bosş bulunduk bakalım :) bende 12 aylık aldım .13+12 desek 25 aylık olucak benımde sanırım . 2 yasında kısmetsee

Valla dun beni de aradilar acmadim suluk gibiler ya.

Bu arada ben de ayakkabi giydirmiyorm evde hatta o kadar sicak ki corap bile giydirmiyorum

Esimle kavga ettik biraz once.daha dogrusu o bagirip cagirdi ne varsa döktü icinde.bahane yine emre tabi.cok rahatmisim saliyomusum cocugu ya dusseis bisey olsaymis umrumda degilmis.ben de cevap verince daha kotu oldu emrenin oyuncagni firlatti kirdi ustume yurudu.ilk defa keske evlenmeseydim diyorum.emre olmasa bosanirdim.

Uzucu olmus canim insallah hemen duzelir araniz uzerine yurumesi kotu olmus biraz eger esinde oruc biraz acliktan da olabilir

çalışıyo olsam bende alırdım kesin. Hatta şimdi bile alasım var ama ona ayoracak bütçem yok. Çalışmayınca illaki vakit ayırabilir yerini doldurabilirim

canım ya. Şu erkekler neyi nasıl söyleyeceklerini hiç bilmiyolar. Eminim endişelerini düzgün bir dille dile getirseler iş böyle büyümez. Yanlışta yapıyo olabiliriz bazı şeyleri. Birlikte istişare etmek varken kırıp dökmeyi tercih ediyolar.İnşallah hatasını anlar en kısa zamanda da aranız düzelir

ahhh bu erkekler neyi nasil soyleyeceklerini bilseler super olacak da malesef kas yapayim derken goz cikariyorlar sende uzme kendini insallah oda en kisa zamanda hatasini telafi eder

Kötu olmus canim cok hareketlendiler artik ne kadar dikkat etsek te dusebiliyorlar cocuk bunlar duse kalka buyuyecekler ama erkekler bu konuda biraz evhamlilar benim buyuk oglum bebekken gece yarisi besiginden dusmustu uykudan güm diye sesle kalktik ve esim ilk ve son kez o anda bana elini kaldirdi vurmadi tabi bagardi ben gunlerce konusmadim sonra ozur diledi sucum ise besigin demiri vardi sabitleniyordu sallanmiyordu onu takmamisim ihmal etmisim sakin dedim bir daha bana bunu yapma arkama bile bakmam ceker giderim dedim bir daha yapmadi ama evhamli yine de herseyi tenbihliyor uyariyor ben de hatirlatayim ben iki tane daha buyuttum diyorum susuyor esin orucsa onun etkisiyle biraz fazla tepki vermis olabilir hatasinin farkina varir insallah canim uzme kendini

Son düzenleyen: Moderatör:

Keşke fikirlerini düzgünce söyleseymis. Ama boşanma lafını agzimiza almayalim böyle bi sebepten ötürü

Kizlar Ecenin 6. disi patlamak uzere o kadar cok kaka yapiyorki mesela sabahtan bu saate kadar 3 kez yapti ama ishal gibi degil normal kakasi ama biraz pisik oldu alti

Eniste Bey buyuk ayip etmis...
Yahu onlar bizim goz bebegimiz hangi anne cocugunu umursamaz ki...
ins. Hatasinin hemen farkina varir ozrunu diler bacim...

Hepinize çok teşk. ederim güzel dilekleriniz için..
@Akaibu günlük süt dedigin pınarın 1 yaş üstü sütleri değil dimi? Bide onlar buzdolabında saklanmıyor neden acaba? M mutube bende ayakkabı giydirmiyorum evde ve giyilmemesi gerektigini biliyorum ayrıca giyilmesi gereksede giydirmem herhalde hava çok sıcak bide ayaklarını terletemem. @kmltm cnm ya emin ol bi anlık öfkeyle öyle yapmıştır akşama kalmadan çok pişman olacaktır. Ayrıca sen emrenin canının yanmasına müsade edebilirmisin hiç. Eşin bunun farkında olmalı. Kızlarında dedigi gibi eğer oruçsa ondan sinirlerine hakim olamamıştır yada başka bişeye sinirlenip sana kızmıştır. Üzme kendini.

Rahatlık konusunda benim eşim çoook rahat sürekli eşimi uyarıyorum. İnanın eşinin rahat olması çok daha kötü.

Bacilarim bu arada haftaya persembe ke di doktoruma randevumu aldim...
Olabildigince gec aldim ki kesin sonuc alalim diye...
Birde ben mi evham yapiyorum nedir mide bulantilarim olmuuor artik...
Normalde Ali Yasin in altini temizlerken fena bulanirdi artik bulanmiyor hayir ola :-(

Yok canım. Günlük süt bildiğin marketlerde satılanlar. Pastorize edilmiş süt yani.1 yaş üstü sütler hakkında pek bilgim yok ama hocamız ticari kaygıyla üretilmiş şeyler onlar derdi.

İnsallah pit pitlari duyarsiniz canim benim guzel haberlerini bekliyoruz her hamilelik farkli oluyor bunda bulantisiz bir hamilelik gecirirdin belki benim oglanlarda sadece sabhlari oluyordu bulantim sonra geciyordu ama Ece de cok oldu gece yarisi uykudan kalkip kusuyordum

Hayrolsun canım. Ama çocuktan çocuğa değişebilir. Annemin bende çok bulantısı olmuş küçük kardeşimde hiç kusmamıştı

azerikizi91 cnm herseyın hayırlısı olsun eğer üstten baktıysa duyulmaması normal ama alltan muayenede belli oluyor çok erken inşallah guzel haberlerı verırsın bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…