2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sampuani denemedim hiccc aklimada gelmedi belki dalin falan kopurebilir ama deterjan kopurdu canim
sahi benimde deterjanla yapmak hiç aklıma gelmedi. O daha çok köpürür

Kizlar bebislerinize evde ayakkabi giydiriyormusunuz
giydirmemek gerek diye biliyorum canım.
Kaydırmazlı çoraplardan giyiyo sürekli. Bu arada hep çorapsız dolaşıyoruz

Gunaydin kutu sütleri kaynatiyomusunuz? Ben bu sut isini tam cozzemedimde☺
ben gunluk sut aliyorum gecen dedigim gibi kasaptan acik sut aldim kaynattim ama 3.gun koktu sut muhallebi yapcaktim yapamadim almicam bidaha tiresutun gunluk sutunu aliyorum 2 gun denedim sutu mamayi kesip dun aksam 9.30 icti 180 gece 4.30 da uyandi 180 cc icti sabah kalkinca vermedim 8de kahvalti yaptirdim yarim omlet yedi

ben giydirmiyorum corap giysiriyodum onu da giydirmiyorum artik. öyküde balonlari cok seviyo istedigi zaman püfpüf yapiyo kendi :)

Gunaydin kutu sütleri kaynatiyomusunuz? Ben bu sut isini tam cozzemedimde☺

Biz hâlâ normal kutu sütlere geçmedik..açıkçası doktora sormayı da unuttum,whatsuptan sorayım bari bir an önce..ama yakın bir arkadaşımın kızı da Efe'yle yaşıt araları 2 ay kız büyük..onun doktoru süte geçirmemiş ve 2 yaşından önce geçilmez demiş

Bir okuyorun ki evde de giysin,daha kolay yürümeye alışır düzgün yürür..Başka yerde okuyorum ki evde çıplak ayak olmalı kasları güçlenmeli..Doğru olan hangisi bilmiyorum,doktora da sormak aklıma gelmedi..Ama annem babaannem anneannem falan "biz evde de giydirmek doğru diye biliyoruz" diyorlar..

Canm peki mesela şişedeki gunluk sütleri kaynatmak gerekirmi
yok canım gerekmez. Günlük bulabilirsen her zaman onu almak en iyisi. Uzun ömürlülerde çok yüksek ısıya çıkıldığı için besin kaybı daha fazla.hatta yararlı yararsız çoğu bakteri ölüyo. Açıkta bıraksan bile uzun süre bozulmazlar. Günlük sütler çok yüksek sıcaklığa çıkmıyo pastorize edilirken.Besin kaybı en az oluyo.

Cvp için sağol canim normalde acil sut aliyorm ama herkes bisey diyor o sütler için bu sefer sisedeki günlük sut aldim kaynatmadan vericm bugn

Cvp için sağol canim normalde acil sut aliyorm ama herkes bisey diyor o sütler için bu sefer sisedeki günlük sut aldim kaynatmadan vericm bugn
Canım açık sütleri bende tabsiye etmem. İçindeki zararlı bakteriler ölsün diye uzun süre kaynatıyoruz. Ama yararlılarda ölüyo. Hatta ölçüm yapmıştık uzun ömürlü sütlerden daha fazla brsin kaybı oluyo. Bir de denetlenmedikleri için süt veren hayvanın antibiyotik ilaç kullanıyo mu hasta mı onuda bilemiyosun.

bu gorumcelerle yengeler oledır hep, bıde uyusmuyorsanız az azz tam bır dert olurlarr, benım ıkısıde oleee , abılerımler sogugumdur onlar yuzunden, evlerıne dahı gıtmıslıgım yoktur, esım evlerını bıle gormemıstır. abılerımlede babamlarda yada baska akrabalarda gorusurzz o sekıldee. gercekten koptun mu kopuyor sonraa.
Herkezı Allah bıldıgı gıbı yapsın işallahh

bu arada pedegog olarak hemen yorum getırıryım :):)
evde ayakkabı gıydırmeyın dıyorlar, kasları gelısmesı ve tam basması acısından. hanı dısarda falan mecburıyetten gıydırın dıyorlar, sonucta yalınayak basamıycagı ıcın .

bu arada bende adım adım setını aldım , bakalım gelcek salı gunu @minnakkartal sendede vardı demı, 13. ayı gelcek bugun bıze? kadın allem ettı kullem ettı, zaten calısan annelerın zaafı hemen yenek dustuk, kalıtelı zaman dıe dıee sattı :)

Pasta patlatalım dedik güna. Önce elimizdeykrn pastaya saldırdı. Zorla oturttuk önüne koyduk. Parmağıyla bir kere dokundu. Suratı değişti sıpanın. Eli üzeri kirlendi diye mızırdandı. Kendimiz bpzduk elini falan soktuk dahada beter mızırdanmaya başkadı
Zorla güldürüp bir kaç kare çektim

Eg konu da bi bana satamadi galiba cok ugrasti almadim cokta guzel bisey degil aslimda zorla bisey aldirilmasi tamam alan alir almayan almaz telde bi saate yakin israr artik telimde cevapsiz cagri var biro ariyo onemi tel bekliyodum dedim oyle sülük gibi de yapisilmaz ki insana

Aynen banada bir ton dil döktüler. Aslında pahalı gelmese almak istiyodum. Ama ucuz bişeyde değil.
Zar zor kapattım bende tlfnu

canım bize 13. Ay gelmedi henüz ama 12. Ay şimdiye kadar en çok ilgilendiği oldu zaman olarak doğru zamanı seçmişsin almakta çünkü diğerleriyle çok az oynamıştık bunun kitabıyla Alıp kendi oynamak istiyo 13 için sabırsızlanıyorum

Ay sonuncu çok güzel olmuş maşallah fıstığa bende çok zorlanmıştım çekerken keşke yasak cıs falan deseymişiz

haziran bebeklerinin hepsi titiz çıktı. Kirletemiyolar üstlerini:)

yaa o kadarr arıyıp rahatsız mı edıyorlar??? sole canım acıkca aramayın dıe, terbıyesızler
Aynen banada bir ton dil döktüler. Aslında pahalı gelmese almak istiyodum. Ama ucuz bişeyde değil.
Zar zor kapattım bende tlfnu
evet yaa bayag pahalııymıs, sonraa anladım ama gec oldu

salı gunu gelcek bızımkısı canım 13. ay olarak. evet belkı sımdı anlar kucukken pek anlamazlar bencede canım.
senın kac aylık canım, kacta bıtcek ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…