Teşk. ederim :)Nice mutlu senelere canim
teşekkür ederim almıycam sanırımçalışan annelerin maalesef kaderi bu canım.. ben haftasonu ve işten eve gidince parka goturuyorum. eglenıyoruz kuzuyla..
bende aldım canım.. ama bizde uykuyla ilgili hiç bir değişiklik yapmadı..antibiyotik ve ağrı kesici özelliği var.. ben dişi ile ilgili sadece rahat çıkarttığını söyleyebilirim çok şükür... kardeşimde oğluna taktı oda diş konusunda rahat.. ama uyku ile ilgili bir değişiklik yok..
zaten insan aileden kapıyo çoğunlukla. Bizde yedirmeyi çok severşer. Bayramlarda gece yarılarına kadar yaprak sarar su böreği açar tatlı yapardık.o zaman işkence gibi gelirdi ama şimdi arıyorum.
Üni için konyaya geldim. O da arkadaşlarım başka şehirlerden tabi. Farklı şekillerde yapıyolar çoğu yemeği. Pırasayı çorba gibi yapıyolar mesela. Benimde pis bi huyum var alıştığım tadı arıyorum hep. Baktım olmuyo ben giriştim yemeğe. Herkesinde işine geldi. Yemel yapan biri. Öyle öyle alıştım.
Bi türlü biber dolması yapmayı beceremiyorum ama nedense. 5 kere yaptım hiç biri yenilmedibi daha yapmıcam dedim en son. O kadar kıyma biber pirinç israf oldu resmen
tipe bak ya maşallah:)
Annesi o yemeğin hepsini yiyo mu emre
Masaallah hepsini yer insallah
Kizlar okuyamadim konuya direk dalcam kosura bakmayin
Canim cok sıkkın abimin eşi olacak gerizekali yok ben dışlıyor yok koseye atiyor falan deyip abimi herzamanki gibi doldurmus hem abimle hemde o gerizekaliyla kavga ettim hayatimda boyle igrenc bi insan daha gormedim resmen abimle aram acilsin diye elinden geleni yapti kavga ediyoruz sonrada diyoki iftara litfen gelin bize bende yok ben diyecegimi dedim diyorum yalvaracak halim yok sen bilirsin diyo pislik nefret ediyorum bu kadindan nefret nefret nefret
@Akaibu abiminde pek umrumda degil canim körü korune inanmis
Oyun onatmayada gelince kendi zaten ya butun gun yatar hizmet bekler yada telde ouun oynar kac gundur konusmuyorum zaten bi bebege bakmak ne kadar zoruna gidiyo diyo sadece 2 kisi misafir gelecek olur anneni cagirda onlar oynarken yaparsin der 6 kisi gelecek olur annemide cagiramam anca yatar ben halledermisim olur bencil anca yatsin
Kızlar slm.. Bugün evlilik yıldönümümüzdü eşim çok güzel kutladı :) yıllar ne kadar da çabuk geçiyor..
annem bugün mirayı kendi yatağına yatırmış salon sıcak oluyor diye uzun zaman sonra ilk kez bir saati biraz daha geçmiş uykusu acaba sevdi mi yatağını gece de biraz daa azalsa uyanma faslı odayı ayırmasamda yatağına yatırayım istiyorum yavaştan
kızlar kehribar kolue hakkında ne düşünüyorsunuz? uykuya da yardımcı yazmış kullananlar.bu instagram kafaı karıştrıyo takip ettiğim tüm anneşerin bebeklerinde var. gerçekten işe yarıyor mu acaba. benim tosba çekiştirip boğazını sıkar mı ki?
Kızlar slm.. Bugün evlilik yıldönümümüzdü eşim çok güzel kutladı :) yıllar ne kadar da çabuk geçiyor..
maşallah. Benim yaptığımıda beğenirler. Hatta eşim kabak pırasa bezelye ıspanak hiç yemezmiş. Kv yapma evde der dururdu. Sonra baktım onlarınkini bende yiyemedim. Evde annemin usulü denedim.Bu arada tam okuyamasamda;
@kmltm maşallah emreye ciddi ciddi pütürlü yiyor :)
@minnakkartal Miranın daha güzel şartlarda yaşamasını istedigin için çalışıyorsun ve bence beraber olduğunuzda da çok kaliteli zaman geçiyorsunuz.. Daha önce bahsettim mi bilmiyorum ama haftalardır aren kendi yatağında yatıyor. İlk koyduk 1 saat sonra ağlayarak uyandı ayağıma aldm sallayıp tekrar yatağına attım. Bikaç gün sürdü bu şimdi çok şükür direk yatağında yatıyor.
@Akaibu ayıptır söylemesi bende çok güzel yemek yaparım. Eşim tam bi gurmedir ve yemeklerimi çok beğenir. Kv de öyle hep söyler :) biber dolmasını da çok güzel yaparım.
M mutube abinin bi değişik versiyonu bizde de var yengem dayımın eşi. Annem de çok çekti. Düşün evine gidiyoruz ve yılda 1 kere gitmişizdir. Uzak yoldan geldik ve bize masa örtüsü yerine gazete serdi. Şimdi mrb mrb. Ve dayım hep yengemin yanındaydı ama şimdi gerçek yüzünü gördü ve eşine tahammülü yok. Eminim abinde en yakın zamanda senin haklı olduğunu anlayacaktır.
Bu arada bebek bakma konusunda eşimin hakkını yiyemem. İşten geldigi anda aren onda. yemesi altını değişmesi oyalaması. Dışarda bile hep o ilgilenir. Sağolsun bu konuda çok iyidir.
nice güzel senelere canımKızlar slm.. Bugün evlilik yıldönümümüzdü eşim çok güzel kutladı :) yıllar ne kadar da çabuk geçiyor..
teşekkürler canım dün gece biraz denedim çok sık uyandı emmek istedi bende yorgundum yine Yanıma aldım ama bgn gündüz uykudunda Denicem gece belki daa ii olursm tekrarlarım ertesi gün iş yok nasıl olsa artık zor oluyor böyleBu arada tam okuyamasamda;
@kmltm maşallah emreye ciddi ciddi pütürlü yiyor :)
@minnakkartal Miranın daha güzel şartlarda yaşamasını istedigin için çalışıyorsun ve bence beraber olduğunuzda da çok kaliteli zaman geçiyorsunuz.. Daha önce bahsettim mi bilmiyorum ama haftalardır aren kendi yatağında yatıyor. İlk koyduk 1 saat sonra ağlayarak uyandı ayağıma aldm sallayıp tekrar yatağına attım. Bikaç gün sürdü bu şimdi çok şükür direk yatağında yatıyor.
@Akaibu ayıptır söylemesi bende çok güzel yemek yaparım. Eşim tam bi gurmedir ve yemeklerimi çok beğenir. Kv de öyle hep söyler :) biber dolmasını da çok güzel yaparım.
M mutube abinin bi değişik versiyonu bizde de var yengem dayımın eşi. Annem de çok çekti. Düşün evine gidiyoruz ve yılda 1 kere gitmişizdir. Uzak yoldan geldik ve bize masa örtüsü yerine gazete serdi. Şimdi mrb mrb. Ve dayım hep yengemin yanındaydı ama şimdi gerçek yüzünü gördü ve eşine tahammülü yok. Eminim abinde en yakın zamanda senin haklı olduğunu anlayacaktır.
Bu arada bebek bakma konusunda eşimin hakkını yiyemem. İşten geldigi anda aren onda. yemesi altını değişmesi oyalaması. Dışarda bile hep o ilgilenir. Sağolsun bu konuda çok iyidir.
Odayı ayıramam çok sık uyanıyo emiyo ertesi gün iş oluyo yat kalk bile gözümde büyüyo şu iki gün biraz yatağında yatırmaya odaklanıcamBiz 5.ayda ayırdık yolları Efe ileEfe mutlu ben mutlu çok iyiyiz böyle..Herkes kendi odasında kendi yatağında..
Deneyimim ve bilgim yok..ilgimi çekmediği için hiç araştırmadım da..ama ben mümkün değil 7x24 kolye takmam Efe'ye..korkarım,nolur nolmaz diye..künyesini bile sadece dışarı giderken takıyorum..ama benim kullanan arkadaşım var,takıyor hâlâ..
Ağzınızın tadının bozulmadığı güzel yıllar geçsin hep inşallah,sağlıkla..
İşte bugün ilk kez tepki verince içlendim sanırım bende artık Akşm falan götürmeyi düşünüyorum benimledir bi 15-20 dk geçirsin ikimizede ii alır bU arada bayramdan sonra fatihe yolun düşerse bi kahve içelim yahu :))@AreN5 cnm nice mutlu senelere ins cogalarak :)
M mutube skma canini her ailede var bole bikac arıza erkekler de genelde gercegi görseler de sorumluluk alip taraf olmak istemiolar senin tarafinı tutsa karisi evde yicek onu huzurunu bozmak istemiodur bende musait bi zamanda seninde sınırın geçtiğinde abinle yalnzken konusun bence
@minnakkartal isten arta kalan zamanda mirayla cok gzl ilgileniyosun uzulme hem parkta emin ol gunduz anneden cok anane babane bakıcı var ben gunduz bzn indiriyorum klasik sallarken biriyle mutlaka konusuosun daha anneye rastlamadm hic hepsi bakici
Bu arada hava gercekten sck ankarada yaniyo bzm ev Güney cephe bide 15, katta oturmamıza ragmen esinti yok hic
Haftaya bayram dolayisiyla ist a gidioruz ama ben uzunnnnnn bi zaman ist da olucm
hadi gözün Aydın ne güzel bizede arife günü tam gün tatil oldu şükür haftaya üç gün çalışıcimGünaydııınnnn.
Çok şükür eşim bu gün evde
Bayrama kadar çalışmıcakmış.
Temizliğimi rahatça yaparım inşlallah.
Babamız uyansın pasta patlatcaz.
Bakalım sıpam napcak:)
Bi aydır göremiyodum resmen eşimi iyi oldu:) keşke herkese tatil olsaydı. Ama allahtan sonrası bayram.hadi gözün Aydın ne güzel bizede arife günü tam gün tatil oldu şükür haftaya üç gün çalışıcim
Bizde merakla foto beklicez
Bende almıştım ondan :) bayılıyo gökçede.Kızlar sizede fikir olsun bu ufleyince bslon cikaran oyuncak varya ondan aldim bakonda ufluyorum beyzada baloncuklari yakalamaya calisiyo: ))
Bende beyzanin kendi deterjaniyla yapiyorum canimBende almıştım ondan :) bayılıyo gökçede.
Hatta mother care da çocuklar için anti alerjik deterjanlısı var. Yedek şişeside var 1 litrelikti sanırım. Çok güzel balon çıkıyo. Uçuşturuyoruz bizde sürekli
Köpürüyo mu canım ya. Ben şampuanla denemiştim ama pek köpürmeyince bunu aldımBende beyzanin kendi deterjaniyla yapiyorum canim
Gerek yok canım hava almaz kutuda olduğu için bakteri üremez zaten dolapta saklanıyo. Kaynatınca besin değerleri daha fazla ölür. Ilıtmak yeterliGunaydin kutu sütleri kaynatiyomusunuz? Ben bu sut isini tam cozzemedimde☺
Köpürüyo mu canım ya. Ben şampuanla denemiştim ama pek köpürmeyince bunu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?