2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu arada kızımın olayını bilenler varsa hatırlarlar ben kızıma öğütler verırken babası ödüllendirip parise disney land a gönderdı sizce doğru olan hangisi bilemedim

C
İnşallah hatasını anlat canım herkesın hayatında olan şeyler bunlar sadece sende olmuyor olmasa iyiydi ama olmuş herşerde bir hayır vardır dıyıp önümüze bakalım ramazan oruçlu ben bile çok sinirli oluyorum eğer oruçluysa ama oruç sadece aç kalmak değil bilmiyoruz işte

Canim bence biraz bekle hatadini anlayacaktir bide arkadaslarinda dedigi gibi oruc oldugundanda olabilir

İnsallah canim sagol
Masallah ikisine Allah bagislasin bahtlari acik olsun canim
Bu arada kızımın olayını bilenler varsa hatırlarlar ben kızıma öğütler verırken babası ödüllendirip parise disney land a gönderdı sizce doğru olan hangisi bilemedim
hatasini anladiysa bir ders cikardiysa problem yoktur canim onemli olan bu insallah boyle seyler yasanmaz bir daha

M mutube cnm yazdıkları okudum üzüldüm abi kardeş benim için herkes gibi çok kıymetliler evlendikten sonra değişiyolar kendi aileleri oluyo sınır giriyo araya ben de denedim konuşmayı olmadı en iyisi susmakta buldum hayırlısı olsun bak yuvana evladına allah huzur versın

Uzucu olmus canim insallah hemen duzelir araniz uzerine yurumesi kotu olmus biraz eger esinde oruc biraz acliktan da olabilir

ahhh bu erkekler neyi nasil soyleyeceklerini bilseler super olacak da malesef kas yapayim derken goz cikariyorlar sende uzme kendini insallah oda en kisa zamanda hatasini telafi eder

Keşke fikirlerini düzgünce söyleseymis. Ama boşanma lafını agzimiza almayalim böyle bi sebepten ötürü

Eniste Bey buyuk ayip etmis...
Yahu onlar bizim goz bebegimiz hangi anne cocugunu umursamaz ki...
ins. Hatasinin hemen farkina varir ozrunu diler bacim...

Sagolun kizlar.hicbisey hissetmiyorum su an.kizgin bile degilim cok tuhaf.gunluk hayatima devam ediyorum.sanirm uzun sureli iliskilerde boyle oluyo ya da cocugum oldugu icin baska seyleri onemsemiyorum bile.hic boyle yapmazdi.cok pimpiriklidir normalde de zaten ama ben gun boyu bakiyorum cok sukur bisey olmuyo.sabah yanina biraktm kahvalti hazirliyodm emreye koltuga turunurken dusms.ayni sey benm yanimda olsa iki saat soylenirdi.bisey demedim ben.degil ozur konusmasini bile istemiyorum.keske bir egitimi faln olsa da gitse.gorusmemek en iyisi.oruc da tutuyo.ama anlamiyorum kibu kadar sinirleneceksen oruc da tutma.sadece ac kalmak mi oruc tutmak?

Canm ben de emre de nerdeyse hic bulanti yasamadim.sabahlari azck olurdu o kadar

Canım inşallah en kısa sürede hatasını anlar bizimde en çok atışmamız mirayla ilgili oluyo önceden hiç bu kadar Zıt düştüğümüzü hatırlamıyorum eşin sadece arkadaşların dediği gibi belki açlığın etkisiyle biraz fazla tepki vermiş umarım sende biraz yatışırsın ve tekrarı olmaz

Canım olumsuz Düşünme her hamilelik farklıdır hem belki bu kızdır ondan böyledir :)) inşallah Perşembe güzel haberlerle gelirsin

Maşallah çok güzeller kızının hatası da geride Kalsın artık babasının motivasyonuyla

Nihayet bamya Yaptım blendırlayınca Korktuğum gibi olmadı ama pek sevmedi gibi yada ilk kez tattığı için beş altı Kaşık yedi zaten yine çok iştahsız bgn ek gıda Kaşık tabak görünce öğürüyor iftar için bizim burda açık hava bi yer var kendin götürüyorsun yemeği oraya gidicez belki bişiler yer dışarda
Bide yatağında yarım saat zor uyudu bende mutfakta bişiler yapıyodum korktu sanırım Uyandığında beni göremeyince çok ağladı zor sakinleştirdim

Canim cok sagol bi benim kocam degismedi evlenince :)) saka bi tarafa abim cok severdi beni onun tarafindan haksizliga ugramak daha zoruma gitti suanki tek amacim babama duyurmamak cunku herkes o kadinin ne oldugunu biliyor ve ben de olay büyüsün istemiyorum

Canım kötüye yorma. İyi düşün iyi olsun.

Bence bu bebisleri pastaya bu titizlikleri yoksa benim kizimda herseye elini daldirir bizde 3/5 defa ust degistiririz kesin ama pastasina batir elini diye tutturmuslardi dokunup hemen kacmisti :))
Aslında gokceninde duşa ihtiyacı vardı ama temizlik yapıyorum fırsatım olmadı yıkmaya :) elini yüzünü şampuani ile güzelce yıkadim.

Kızın hatasını anladıysa eşinin yaptığında bi hata yok ama ben olsam gondermezdim heralde.

Yeni öğrendim bu lafı , tam abinin eşine göre "Şeytanından bulsun" :)
Gunaydin kutu sütleri kaynatiyomusunuz? Ben bu sut isini tam cozzemedimde☺
Eşim eve kutu süt sokmaz. Ürünün ömrü ne kadar uzarsa bizim ömrümüz o kadar kısaliyormus. Günlük süt alırız, yalnız şişe Sütaş alırız. Yoğurdu da yine Sütaş yoğurtla mayalariz. A101 de fiyati daha uygun. Mutlaka kaynatiyorum. Hiç açılmamış ve son kullanma tarihi gelmemiş sütü kaynattigimda 2 defa çöktü. Ne olur ne olmaz. Sütü 1 haftadır 1 çay bardağı kadar bisküvi ile veriyorum. Bisküvi zararlı biliyorum, yulaf ezmesi ile denemeyi düşünüyorum ya da alternatif araştıracagim. Bu arada sütten nefret ederim. Peynir ve yogurtcuyum. Oğlumu da öyle yetistirecegim. Ayrıca 2 yaştan sonra süt önerilmiyor diye biliyorum. Sütü cok içenlerin uzun ama ince kemikleri olurmuş.
Kizlar bebislerinize evde ayakkabi giydiriyormusunuz

Evde ayakkabı giydirmiyorum. Dışarı için doktorumuzun tavsiyesiyle ilk adım ayakkabısı aldık. Bilek kısmını kavriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…