Kesin uyanırdı sıpam göze alamadım :))flasi acip cekseydin keske:)
Cok riskli bi is :))flasi acip cekseydin keske:)
Hatasının farkında ama Özür dileyemiyor bence
Benim eşimde hep böyle yapar. Yüz verme canım. Öyle yapıp edipte işin içinden kolayca sıyrılamazlar. Belli hatasını biliyo demekki. Yoksa değil konuşmak yanına yaklaşmazdı kesin
Bende hâlâ yapıcam bitürlü yapamadım..Efe'de gereği gibi yapmayacak sanırım öyle hissediyorum ama bakalım..bende senin gibi bikaç güzel kare yakalasam yeter
Kızz hemen ne boşanması sakin ol..kızgınken kırgınken hemen en kötüye çalışır aklımız,kadın hâlihani sorun tam olarak ne,anlayamadım..hani haklı haksız olayınız nedir bilmiyorum ama hatalıysa illa ki hatasını anlayacaktır..erkekler böyle..sende yavruşuna ada şu aralar kendini hep onla ilgilen,kendi ihtiyaçlarınla ilgilen..eşini kendi hâline bırak..dank edicektir kafasına
Maşallah çok tatlı annesi:) Kerem Alp de baya mizirdanmisti başta zor alistirip çekmiştik foto:) Ama su anda yemekleri minciklamakta üstüne yok. yeniden yapsam yine aynı tepkiyi mi verir bilmem
Canım benim kuzenim kızına kullanıyordu ve cok memnundu.Esimle almak için kararliydik ona rağmen baya ısrar edip uzuuun bir konuşma yaptılar telefonda. En uzun süre biz almisiz galiba 9 aydan 48. aya kadar. Çok kapsamlı değiller ama şimdiye kadar gelen kitapları kerem alp elinden düşürmedi hiç. Özellikle bino kitaplarını sürekli anlattirir bana. Pahalı gibi geliyor ama ben söyle düşündüm hep. Ayda 36 liraya geliyor bizimki ve çocuk kitapları en uyduruk 15 liradan başlıyor. Yanında ufak tefek motor gelişimi için oyuncaklar filan da geliyor. Ve biz dışarda birşeyler icsek zaten bu kadar hesap ödüyoruz. Bundan daha önemli diye düşünüyorum ve böyle bakınca da pek pahalı gelmiyor bana:)))
Canım ilk defa bu kadar oldu diyorsun ve eşinin pişman olduğu belli konuşmak için peşinde dolanmasindan. Muhtemelen başka birşeye sıkılmıştir oruç haliyle sabırları da az oluyor. Aslında hatasını kabul edip Özür dilese sen de uzatmazsin belki ama hicbirsey olmamış gibi davranması hoş değil tabi. hemen en kötüsünu düşünme ama biraz burnu sürtse iyi olur.
Ben de dün bamya yaptim. Önce çok sevmiş gibi istekle yedi 2 yemek kaşığı anca yemistir sonra yemek istemedi. Ben de anlamadım sevdi mi sevmedi mi
Kızlar Kerem Alp uyurken yatakta tur atma meselesinde level atladı. Demin kontrol etmek için odasına gittim koca yatak bitmiş sırtını yatağın kenarina dayamis oturarak uyuyorduOda karanlık foto cekemedim çok içimde kaldı
canım ya. İnsan kötü hissediyo kendini engel olamadım diye.Kizlar aksamustu disari ciktik 1 saate yakin falan parkta sokakta gezdik geldik kizimla eve gelince 5 dakka olmadi balkina cikmistik bende nehirim yanindaydim elinde sulugu vardi yere dusurdu aliyim derken kafasini duvara carpti cani cok yandi kizimin ben bile aglayacaktim nerdeyse alni biraz morardi ayy dibundeydin de kafasini carpacak tutuyum demeye kalmadan vurdu ya kendimi cok sucli hissettim resmenesim gelince yuzun bes karis noldu dedi boyle oldu dedim bumu yani dedi olacak ufak tefek artik dedi vururda ederde allah daha buyuk kazalardan korusun yavrularimizi herkesin
bizde yemekleri mıncıklıyoruz sürekli. Ama iş pastaya gelince hanımlığı tuttu sıpanın:))Maşallah çok tatlı annesi:) Kerem Alp de baya mizirdanmisti başta zor alistirip çekmiştik foto:) Ama su anda yemekleri minciklamakta üstüne yok. yeniden yapsam yine aynı tepkiyi mi verir bilmem
Canım benim kuzenim kızına kullanıyordu ve cok memnundu.Esimle almak için kararliydik ona rağmen baya ısrar edip uzuuun bir konuşma yaptılar telefonda. En uzun süre biz almisiz galiba 9 aydan 48. aya kadar. Çok kapsamlı değiller ama şimdiye kadar gelen kitapları kerem alp elinden düşürmedi hiç. Özellikle bino kitaplarını sürekli anlattirir bana. Pahalı gibi geliyor ama ben söyle düşündüm hep. Ayda 36 liraya geliyor bizimki ve çocuk kitapları en uyduruk 15 liradan başlıyor. Yanında ufak tefek motor gelişimi için oyuncaklar filan da geliyor. Ve biz dışarda birşeyler icsek zaten bu kadar hesap ödüyoruz. Bundan daha önemli diye düşünüyorum ve böyle bakınca da pek pahalı gelmiyor bana:)))
Canım ilk defa bu kadar oldu diyorsun ve eşinin pişman olduğu belli konuşmak için peşinde dolanmasindan. Muhtemelen başka birşeye sıkılmıştir oruç haliyle sabırları da az oluyor. Aslında hatasını kabul edip Özür dilese sen de uzatmazsin belki ama hicbirsey olmamış gibi davranması hoş değil tabi. hemen en kötüsünu düşünme ama biraz burnu sürtse iyi olur.
Ben de dün bamya yaptim. Önce çok sevmiş gibi istekle yedi 2 yemek kaşığı anca yemistir sonra yemek istemedi. Ben de anlamadım sevdi mi sevmedi mi
teşekkür ederiz teyzesi:)@Akaibu gökçe çook şeker olmuş maşallah. Pastayı da gökçeyi de yerim :)
E emiragam kızın çok güzel oğlunda öyle maşallah. Hatasını anladıysa bi yerde takılmamak gerek diye düşünüyorum ama ben yinede göndermezdim sanırım ay çok uzak aklım çok kalırdı.
@minnakkartal bende tavuklu nohut verdim ama pek sevmedi oysaki etli kuru fasülyeyi çok sevmişti. Tipik türk erkegi
azerikizi91 bence boşuna stres yapıp da susamını üzme herşeyin hayırlısı olsn.
Cancancan35 tatiliniz nasıl geçti ? Otel nasıldı? Bebekler için yeme içme uyuma vs vs nasıldı? Kısasa bilgi alabilirmiyim hatta uzun alayım :)
D delimavi 35 Aren günde kaç defa düşünüyor anlatamam büyüdükçe keşifleri artıyor düşmeleride öyle. Geçmiş olsn cnm.
@cann10 ben sıcaklara yoruyorum havalar çok sıcak ya belkide ondan pek iştahları yok. Zamanla düzelir.
@kmltm konuşmaya çalışması pişman olduğunu gösteriyor. Çok yüz verme bence çok da uzatmadan azcık pişman olmasını sağla.
Ne gariplar bu çocuklar ya:) ben olsam uyanmasını göze alır foto çekerdim kesin :)Kızlar Kerem Alp uyurken yatakta tur atma meselesinde level atladı. Demin kontrol etmek için odasına gittim koca yatak bitmiş sırtını yatağın kenarina dayamis oturarak uyuyorduOda karanlık foto cekemedim çok içimde kaldı
Canım bizde de durum benzer. 5 buçukta uyandi o zamandan beri emiyor o tarafa dön emzir bu tarafa dön emzir bi uyumadı düzgün. Kalktik biraz oyun oynadik şimdi yine geldi emicem diye. Kafayı memeyle bozdu benimki5 buçuktan beri ayaktayız. Ölüyorum uykusuzluktan
Bununla geçmiş olsun canım. Esin haklı aslında.grcen gün Gökçe de yere düştü alni sarardi. Eşim de bana aynı cvpi verdi.Kizlar aksamustu disari ciktik 1 saate yakin falan parkta sokakta gezdik geldik kizimla eve gelince 5 dakka olmadi balkina cikmistik bende nehirim yanindaydim elinde sulugu vardi yere dusurdu aliyim derken kafasini duvara carpti cani cok yandi kizimin ben bile aglayacaktim nerdeyse alni biraz morardi ayy dibundeydin de kafasini carpacak tutuyum demeye kalmadan vurdu ya kendimi cok sucli hissettim resmenesim gelince yuzun bes karis noldu dedi boyle oldu dedim bumu yani dedi olacak ufak tefek artik dedi vururda ederde allah daha buyuk kazalardan korusun yavrularimizi herkesin
bende canım genelde evde yalın ayak su son 2-3 gundur. cok sıcak ya havaaaValla dun beni de aradilar acmadim suluk gibiler ya.
Bu arada ben de ayakkabi giydirmiyorm evde hatta o kadar sicak ki corap bile giydirmiyorum
canım cocuk olunca genelde zaten hep cocuk ıcın kavga edıyoruz kı herkez aynı seyı soyluyor. sımdı gercı yanasmaya calışırıyor dıyorsun , bırak hemen sey yapma burnu surtulsun benceeEsimle kavga ettik biraz once.daha dogrusu o bagirip cagirdi ne varsa döktü icinde.bahane yine emre tabi.cok rahatmisim saliyomusum cocugu ya dusseis bisey olsaymis umrumda degilmis.ben de cevap verince daha kotu oldu emrenin oyuncagni firlatti kirdi ustume yurudu.ilk defa keske evlenmeseydim diyorum.emre olmasa bosanirdim.
canım sana o psıkolojık ole gelıyordur, belkıde bulantın vs olmıycaktır. benım hıc bulantım kusmam vs olmamıstı, bıtek arada basım donuyorduu o kadarr. ıyı duusn ıyı olsun .Allah ızın verdıyse olur zaten, he yok ızın vermesse hayırlısı deılmıs dersın, başka sefere işallah canım . kendını ole odaklama sakın.Bacilarim bu arada haftaya persembe ke di doktoruma randevumu aldim...
Olabildigince gec aldim ki kesin sonuc alalim diye...
Birde ben mi evham yapiyorum nedir mide bulantilarim olmuuor artik...
Normalde Ali Yasin in altini temizlerken fena bulanirdi artik bulanmiyor hayir ola :-(
bence yanlıs yapmıs canım esın , bılıyorum kızının durumunu. tamam genctır yanlıs yapmıstır, hatasınıda anlamıstır belkı ama ben olsam ızın vermezdım, seneye olabılır belkı, bu olayların ardından hemen yaza bu seyehatle odullendırılmıs olmus benceBu arada kızımın olayını bilenler varsa hatırlarlar ben kızıma öğütler verırken babası ödüllendirip parise disney land a gönderdı sizce doğru olan hangisi bilemedim
nasıl canım anlamadım ? sıse sutude mı alıp kaynatıyorsun ??? bu arada sutu kaynattım coktu demısın yaa, çöktü ne demekk ??? noluyo yanı cokuncee??? ( ben cok cahılımde bu konulardaa )Yeni öğrendim bu lafı , tam abinin eşine göre "Şeytanından bulsun" :)
Eşim eve kutu süt sokmaz. Ürünün ömrü ne kadar uzarsa bizim ömrümüz o kadar kısaliyormus. Günlük süt alırız, yalnız şişe Sütaş alırız. Yoğurdu da yine Sütaş yoğurtla mayalariz. A101 de fiyati daha uygun. Mutlaka kaynatiyorum. Hiç açılmamış ve son kullanma tarihi gelmemiş sütü kaynattigimda 2 defa çöktü. Ne olur ne olmaz. Sütü 1 haftadır 1 çay bardağı kadar bisküvi ile veriyorum. Bisküvi zararlı biliyorum, yulaf ezmesi ile denemeyi düşünüyorum ya da alternatif araştıracagim. Bu arada sütten nefret ederim. Peynir ve yogurtcuyum. Oğlumu da öyle yetistirecegim. Ayrıca 2 yaştan sonra süt önerilmiyor diye biliyorum. Sütü cok içenlerin uzun ama ince kemikleri olurmuş.
Evde ayakkabı giydirmiyorum. Dışarı için doktorumuzun tavsiyesiyle ilk adım ayakkabısı aldık. Bilek kısmını kavriyor.
Canım donemsedlir bence. Gokcede bazen hiç birşey yemiyor sonrasında genelde diş geliyor. Ben artık bu dönemlerde zorlamiyorum. Çünkü zorlayıcınca o mutsuz ben mutsuz :/Merhaba canlar nasilsiniz
Ben kafayi yemek üzereyim oglum hic birsey yemek istemiyor noldu bu cocuga anlamiyorum. Ek besine basladiginda cok istahliydi hazirladigim butun ogunlerini yiyordu son aylarda o cocuk gitti baskasi geldi sanki. Hele su son gunlerde su ve 20 dk bir sunmus memeye yapismaktan baska birsey bilmiyor. Nolur bir akil verin bana sizin bebislerde mi boyle?
evet kızlarr uzunca yazıya hazırlıklı olun sımdıden :) gozunuz korkmasın , bence okuyun bu devırde kımseye guven olmaz :)
bılıorsunuz kızlar hafta ıcı emlakcıya gıttık kapora komısyon vs hepsıne 2,500 tl verdık anlaştık. ( bıde su anda oturdugumuz evın kırasını falanda odedık, obur evınde, acıkca yazıyorum kı ısın hem maddı hem manevı boyutu var o yuzden ) bu emlakçıyı babam bırılerını buldu tanıdık emlakcının akrabası falan ole ayarladık bıdee sözdee (!) baskasına vermesın dıee. neyseee haftasonu mal sahıbı gelcek kontrat ole ımzalnıcaktı, ama bız ımzaladık bıraktık, emlakcı mal sahıbının damadı.
bu arada benım de o gorusmedıgım meshur yengem ( 1-2 oncekı mesajlarımda bahsetmıstım ) bu olayı duy, gıt bızım ev sahıbının kardesıne soylee, ev sahıplerı duysun tasınacagımızı. hanı dusunsenıze tasıncaz ev tutıuluyor, adamlar konu komsudan duyuyorlar ( zaten bıze kıllar kı bu durum daha kotu kı haklılar bence bu hususta ) bızde kontrat tam ımzalanmadan soylemek ıstemıyroduk , ama adamlar duyunca soylemek zorunda kaldık cuma gunu, ay basında cıkcaz dıe. ( bu mahalalle dedıkodusu cok uzun mevcudaa ben sız hep sıkılmayın benım surıyelılerımden tasınma olaylarımdan dıe buraya yazmadım, bu bıle baslı basına ayrı bır olay) . nesee dun emlakcı geldı babamlara kontratı bıraktı, hanı mal sahıbı ımzalamıs hazyırlı olsun vs dıe gıttıı. o arada anahtar bızdee zatenn.
asıl olaya gelıyroum sımdı obur mesaja gecıyım
derken dun akşam ıftara gıtcezz eve gıdıyım kızıma kıyafet alıym dedım , o sıradaa evdende 1-2 koca temızlık malzemesı falan goturyım dedım yenı eve. aldım kovaları gıdıyorum, o sırada bır kac kadın bızım eve bakıyor bu ev bosmuu perdeler falan yok yaa , bıde alt katımda bos . soruyorlar falan bende o dolu ama alt katım bılmıyyroum dedım . eve bıraktım kovayı cıktım. kadınlar karsı apartmanın bahcesınde oturan kadınla konsuyorlar , ordakı kadında dedı o alt daıre tutuldu ama ustu tam bılmıyorum oda tutuldu dıye duyduk dedı ( benım daıreden bahsedıyor ) derken obur kadınlar gıttı bende bu komsuya hemen atladım,, hee evet bız tuttuk orayı asagısıdamı tutulduu vs vs dıee.
kadınla konusmaya daldık klasık ıste nerde otruyorsunsunuz, ne zaman tasıncaksınız falan. bende 2 sokak ustteyım dedım , kadında sasırdı hanı nıye buraya tasındınız o zaman gıbılerınden, durumu anlattım surıyelı sole bolee falan, oda burda ole sorun olmaz herkez anlayıslıı falan dedıı, o sırada kocası geldıı oda konusmaya gırdıı, yıne klasık ıste hayırlı olsun nerden falan nıye tasınıyorsunuz , ben de yıne dedım surıyelı tepemde falan fılann , sonra adam demesın mıı " eg sızın ustunuzdekıde surıyelı dıee" o an kalbım durduuu, saka herhalde demı dedım , ne munasebet dedı , karısıda ya yok ne surıyelısı o turk oldu dedıı, sonra adam " oruclu agzımla yalan mı soylıyım, surıyelı ıste 5 senedır oturuyor dedı " ben o an öluyordum
sonra ısrarla ınanmak ıstemıyorum yaaa , eg bız sorduk emlakcıyaa adam yok kesınlıkle ole bır sey falan dedı dıyorum, adamdaa " adam surıyelı karısı turk, 8-9 aylık cocukları var, hanı tv kanalında edıtor adam, cok ıyı ınsanlr bız hep goruyoruz akşamları gıdıp gelıyoruz, hanı kotu ınsanlar degıl" dedı . bende dedım " ya benım ustumdekıne bır suru mısagır gelır gıder, onlarada sorsalar onlarda cok ıyı ınsanlar der, ama 24 saat yasayan benım " dedım . sonra bır suru seyler soyledı. ıste o emlakçı dedıgınız bunların damadı bılıyorsunuz demı dedı. hanı bılıyorum dedım . hanı hem komısyon alıyor, hemde kendı evlerı aslında demeye getırdı. sonra kaca tuttunuz falan sorud, bende soyledım " sız cok fıyatı ucurmusunuz, dedı. bende " eg napıyım adam ınmdedı fıyatı hemde kacıyım kendı evımden dıe dedım .. derken bır suru seeyy. uzatmıyım , zaten cok uzattım .
ben evın yolunu tutt, nerdeyse ımme ınıyordu bana. esımı aradım hemen su adamı ara agzına yap dıe bole bole dedım . oda aramıs, adam hala dıyromus kı yok ole bır sey, sızın ustunuzde polıs var demıs. sonra ben numarayı aldım aradım adamı. en bastan dedım " bakın cok sınırlıyım kaba ters konusursam kusura bakmayın" dedım . bu durumda bıle kıbarım yaaa, ne salakmısım. resmen dolandırılıkdık yanı. dedım bole bolee, sız polıs dıyorsunuz daaa, komsu her akşam gorusuyrouz, tv kanalında edıtor vs vs her seyı soyluyor nasıl oluyor bu dedım . ben sıze ılk aradıgımda evı sormadan daha , ust katımda kım oturuyor dedım , cıkma sebebımızı soyledım vs vs dedım . adamda ıste bır daıreı baska bırı kıralamıstı, ondan bılgım yok, o olaıbılır ben bu soruyıyım, sızın ustunuzde polıs var dıe bılıyorum ben falan dıoo..
sonrada ama bakın tv kanalında edıtormus adam madem, demekkı karıyerlı adam , bu capulcu surıyelılerden deıl dıe. orda tepem attıı" benı adamın karıyerı ılgılendırmıyorr, benım ustumdekıde sozde unvstede ogretım gorevlısı, ben ınanmıyorum ama , benı ılgılendırmıyor ne ıs yaptıgı, ben surıyelı ıstemıyorum ,ben onlardan kacıyorum dıye bagırdım " oda sız kapatın ben bı gorısıyım arıycam dedı kapadık
5 dk sora esımı aramıs, (bence sormadı bıle baskasınaa) " bız esınızle anlasamıyoruz cok kızgın, sanırım psıkolıjısı bozulmus, sızınle konusalım demıs " esımede benım soyledıklerımı soylemıs , yok su kanalda edıtor, bu savastan kacanlardan dedıl, 5 yıldır otruyor vs vs, esımde demıss yahu, bız onlardan kacıyoruz , sız tepemızde o olan evı veıryorsunuz, hanı baska daırede olsa neysee, bızımde ustumuzdekı karıyerlı sozdee, bızı ısı ılgılendırmıyor demıs. sonra adamda demıs o zaman sozlemseyı fesh edelım , baskasına verelım hazır kıracısı var demıs. ok demıs kapatmıslar.
derken surıtelı part V- işin dıger kısmı,bızım ev sahıbı cıkacagımızı bılıyor ya. adam kıracı bulmus, daha dogrusu mahalle duydu dedım yaa, kıracılar bunu bulmus ( esnaf adam, dukkanında gıtmısler hemen ) bız tutalım dıee, esımı ıse gıderken yakalamıs ev sahıbı, ıste bunlar tutmak ıstıyor, musaıtmısınız gosterelım bı dıee, esımde ben ıse gıdıyorum, esım evde yalnız cocukla, bugun olmaz pazar akşamı olur demıs.o kıralayan adamda bozulmuss, ne yanı bızde aıleyız karımızla gelıcezz demıss ( hanı sapıkmıyoız sankı gıbılerınden ) esımde olsun ben evdeyken gorun, pazar akşamı demıs.
burdakı ev sahıbıde bızı cıkıcak bılıyor, hanı belkıde bız cıkıcaz demesek onlar bızı cıkartırdı, hanı bu olylardaa surıyelılerı tuttular , pek bızım yanımızda olmadılar ya hatırlarsınız belkı, zaten apartmanda cıkıntı modundatız anlatmıstım. hanı cıkmamız onlarında ısıne geldıı. ama bız sımdı kaldık napcaz derkenn..
esımde ev sahıbını aramıss yanı abı bole bole bır durum vardıı, ama bızım o ıs olmuyorr, hanı sızın durumunuz nedırr, bız yıne oturmak ıstıyoruzz, bılıyrosunuz sızle apartmanla bır sorunumuz yok, kac senedır oturuyoruz zaten, ama bu ustumuzdekıler yuzunden cıkmak ıstedık, cocuk uyanıyor hep vs vs demıs. adamdaa " benımde sızle br sorunum yok, ama bu cıkıacagınız olayı amcam duyduu ( asıl mal sahıbı amcası, adam karsıda oturuyor, ama bu ılgılenıyor butun apartmanla ) sımdı onunla konusmam lagzım, ne der kalsınlarmı gıtsınler mı bılemem, ben o zaman konısıyım yarın senı ararım dedım .
yanıı kızlarr olayy bolee, dun omrumden omur gıtıı 20 yıl yaslandım , sımdı bakalım nolcakk ?? bu mal sahıbı cık derse hıc sasırmam. cunku cıkcaz dıyoruz 1 gun sonra yok dıyoruz. hanı bızım gıdıcı oldugumuzu ogrendı. bızı cıkarır , daha yuksekten verır kıraya. obur taraf , Allahından bulsun, ben kacıs sebebımı anlatıyorum, daha yuksek kıraya, daha kucuk eve gıtmeyı goze alıyorum, tepemdekı adam yıne surıyelıı cıkıyor. ayhh delı olcamm vallaa. napcaz bılmıyrou . bakalım bugun ne cvp gelcekk !!!!
ayhh cok uzun oldu kusura bakmayın ama bılerek anlattım, hanı b devırde kımseye guvenılmıycek yaaa, kımseye. bıde bu emlakçıı sozde tanıdık(emlakcının akrabalarını tanıyor babam, kendısını tanımıyor ) bu bıle olyle yapıyyor
bu surıyelılerı buraya getırenlerın....
ne dıyım bın bırturlu kufur, beddua hepsını okuyorum. cuma arkadasla kosnuyroum, esenler tarafında oturyor o, durumu anlattım surıyelı falan, kız da dıyor oo sızın oarayadamı geldıler, bızım burda bır suru varr, dukkanları bıle var dıyor.
hanı benım oturdugum yerde ıst da anadolu yakasında ıyı yerlerden bırı, hanı ole varos capulcu yerıde degıl, ama adamlar buraya dahı geldııler basımızaaabıde emlakcı ole dıyor, bunlar kacan capuclu surıyelı deıl dıyor. gerızekalıı. karıyerlı surıyelıymış. !!!! tepemdekıde ogretım gorevlısı surıyelı . ( hıc bırı dogru deıl bence )
esımde dıyor ; bı daha tasındıgımızda benı polıs dıyelım dıyee, bende dıyorum kemal sunalın fılmı gıbı (kapıcılar kralıymıydı neydı adıı, seyıt vardı ya kapıcı, her ısı ona yaptırıyorlardı, karsı daıreyı soymak ıcın kıralıyordu cıft, adamı polıs dıyorlardı ) sonra en ufak olayda sana gelırler dıyorum nasıl olsa polıs dıye
tipik erkek modeli pişman ama özür dinleyemiyorEsim hicbisey olmamis gibi konusmaya calisiyogel de delirme
Geçmiş olsun canım hemen hepimizin başına geliyo engellemek zor artık çok şükür hafif atlatmışsınızKizlar aksamustu disari ciktik 1 saate yakin falan parkta sokakta gezdik geldik kizimla eve gelince 5 dakka olmadi balkina cikmistik bende nehirim yanindaydim elinde sulugu vardi yere dusurdu aliyim derken kafasini duvara carpti cani cok yandi kizimin ben bile aglayacaktim nerdeyse alni biraz morardi ayy dibundeydin de kafasini carpacak tutuyum demeye kalmadan vurdu ya kendimi cok sucli hissettim resmenesim gelince yuzun bes karis noldu dedi boyle oldu dedim bumu yani dedi olacak ufak tefek artik dedi vururda ederde allah daha buyuk kazalardan korusun yavrularimizi herkesin
Canım benim kıs baştan beri iştahsız dönemsel ve geçici bişi OLDUĞUNU düşündüğüm için çok zorlama derim ben sünmüş münmüş süt buluyodur kuzucuk yoksa ağlarMerhaba canlar nasilsiniz
Ben kafayi yemek üzereyim oglum hic birsey yemek istemiyor noldu bu cocuga anlamiyorum. Ek besine basladiginda cok istahliydi hazirladigim butun ogunlerini yiyordu son aylarda o cocuk gitti baskasi geldi sanki. Hele su son gunlerde su ve 20 dk bir sunmus memeye yapismaktan baska birsey bilmiyor. Nolur bir akil verin bana sizin bebislerde mi boyle?
Mirada sevdi gibi Kitapları bu şekilde ilgisi devam ederse seriyi tamamlarım ben zaten başka ne için çalışıyorumMaşallah çok tatlı annesi:) Kerem Alp de baya mizirdanmisti başta zor alistirip çekmiştik foto:) Ama su anda yemekleri minciklamakta üstüne yok. yeniden yapsam yine aynı tepkiyi mi verir bilmem
Canım valla ne desem bilemedim kötü olmuş tabi inşallah ev sahibiyle sorun olmaz kalırsınız zaten Kaçış nedenin belliyken bile bile lades olmasınbu surıyelılerı buraya getırenlerın....
ne dıyım bın bırturlu kufur, beddua hepsını okuyorum. cuma arkadasla kosnuyroum, esenler tarafında oturyor o, durumu anlattım surıyelı falan, kız da dıyor oo sızın oarayadamı geldıler, bızım burda bır suru varr, dukkanları bıle var dıyor.
hanı benım oturdugum yerde ıst da anadolu yakasında ıyı yerlerden bırı, hanı ole varos capulcu yerıde degıl, ama adamlar buraya dahı geldııler basımızaaabıde emlakcı ole dıyor, bunlar kacan capuclu surıyelı deıl dıyor. gerızekalıı. karıyerlı surıyelıymış. !!!! tepemdekıde ogretım gorevlısı surıyelı . ( hıc bırı dogru deıl bence )
esımde dıyor ; bı daha tasındıgımızda benı polıs dıyelım dıyee, bende dıyorum kemal sunalın fılmı gıbı (kapıcılar kralıymıydı neydı adıı, seyıt vardı ya kapıcı, her ısı ona yaptırıyorlardı, karsı daıreyı soymak ıcın kıralıyordu cıft, adamı polıs dıyorlardı ) sonra en ufak olayda sana gelırler dıyorum nasıl olsa polıs dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?