- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
zaten roman gıbı canım benım hıkayee vallaÇok heyecanlı bir romanı okur gibi okudum valla bir solukta..Vay canına şu mubarek günde neler yaşamışsınız böyle..
Hep denir ya,asıl tanıdığın kazığı çok olur sana yamuk yapar diye demek genelde doğru bu söz..bide siz özellikle belirttiğiniz hâlde emlakçının yaptığına bak..günah bee kul hakkı resmen bu..Allah'tan da mı korkmuyor hiç acaba?iyi ki o komşuyla karşılaşmışsınız da gerçeği öğrenmişsiniz..taşındıktan sonra öğrenmek daha çok koyardı,şanslıymışsınız..
Şu an ki ev sahibiniz bencede artık gidici olduğunuzu öğrendi,.dediğin gibi "çıkın" dese bile hakkıdır,zaten artık hemen yeni kiracı bulunuyor yaa,hemde daha yüksek ücrete..
Aay canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur..ve gönlünüze sinen bişey olur..bu arada bende Anadolu yakasındayım da,merak ettim..nerde oturuyorsunuz?
ya tabı canım , bıle bıle nıye gıdıyım oraya. ben onlardan dolayı kacıyorum, adam ustumdekı surıyelı evı bana sey yapıyor. hanı baska daırede olsa neyse , yıne aynı ustumde. hanı bızım ev sahıbı cıkın derse mecbur gıtcez tabı ama su durumda kalın derse nıye gıdıyımtipik erkek modeli pişman ama özür dinleyemiyor
Geçmiş olsun canım hemen hepimizin başına geliyo engellemek zor artık çok şükür hafif atlatmışsınız
Canım benim kıs baştan beri iştahsız dönemsel ve geçici bişi OLDUĞUNU düşündüğüm için çok zorlama derim ben sünmüş münmüş süt buluyodur kuzucuk yoksa ağlar
Mirada sevdi gibi Kitapları bu şekilde ilgisi devam ederse seriyi tamamlarım ben zaten başka ne için çalışıyorum
Ilk yedikleri için tam anlaşılmıyor demekki bügünde denicem ben bakalım olmazsa bir hafta sonra tekrar ona göre sevdi sevmedi
Canım valla ne desem bilemedim kötü olmuş tabi inşallah ev sahibiyle sorun olmaz kalırsınız zaten Kaçış nedenin belliyken bile bile lades olmasın
yorgunluktan canımmm, olur öleee, haftaın yorgunlugu falann. olur moralını bozmaaaKızlar mirayı gece yatağına yatırdım ağlamasıyla eşim uyanmış beni uyandırdı emzirdim sakinleştirdim tekrar uykuya daldı yatırdım ve yine eşim ağlamasıyla uyanmış yanımdayken kıpırdasa Duyan ben iki kez ağlamasını duymadım tabi eşim yanında yanımızda yatsın dedi zaten bende bi daa duymam diye yatırmadım yatağına nasıl olurda duymam çok moralim bozuldu
Tam beni anlattin bugün kahvalti hic bisi yemedi hatta kiyma kavurmasini cok sever yemedi diye kiyma kavurdum onuda yemedi biraz zorladim agladi ben mutsuz beyza mutsuz
Canım donemsedlir bence. Gokcede bazen hiç birşey yemiyor sonrasında genelde diş geliyor. Ben artık bu dönemlerde zorlamiyorum. Çünkü zorlayıcınca o mutsuz ben mutsuz :/
Canim hicc moralini bozma eşin duymasa bile mira seni elbet uyandiracakti bende bazen hemen duyamiyorum bakti duymuyorum ayaga kalkip agliyo ozaman hemen duyuyorum insaniz sonucta 1 yili gecti daha 1 kez deliksiz uyumadik erkekler zaten hergün rahat rahatt yatabiliyor oyuzden onun duymasida cok normalKızlar mirayı gece yatağına yatırdım ağlamasıyla eşim uyanmış beni uyandırdı emzirdim sakinleştirdim tekrar uykuya daldı yatırdım ve yine eşim ağlamasıyla uyanmış yanımdayken kıpırdasa Duyan ben iki kez ağlamasını duymadım tabi eşim yanında yanımızda yatsın dedi zaten bende bi daa duymam diye yatırmadım yatağına nasıl olurda duymam çok moralim bozuldu
bizimkinin uyumaya niyetide yoktu. Kalktık mecburen kahvaltısını yaptırdım. Uykulu uykulu oyun oynadık. 9 gibi onu uyuturken bende yattım. Yeni uyandıkCanım bizde de durum benzer. 5 buçukta uyandi o zamandan beri emiyor o tarafa dön emzir bu tarafa dön emzir bi uyumadı düzgün. Kalktik biraz oyun oynadik şimdi yine geldi emicem diye. Kafayı memeyle bozdu benimkiIki dişi daha patlayacak galiba ondan. Sahurdan sonra yattım zaten ve cook uykum var benimde
canım valla ne desem bilmeedim. İnşallah paranızı alabilirsinizbu surıyelılerı buraya getırenlerın....
ne dıyım bın bırturlu kufur, beddua hepsını okuyorum. cuma arkadasla kosnuyroum, esenler tarafında oturyor o, durumu anlattım surıyelı falan, kız da dıyor oo sızın oarayadamı geldıler, bızım burda bır suru varr, dukkanları bıle var dıyor.
hanı benım oturdugum yerde ıst da anadolu yakasında ıyı yerlerden bırı, hanı ole varos capulcu yerıde degıl, ama adamlar buraya dahı geldııler basımızaaabıde emlakcı ole dıyor, bunlar kacan capuclu surıyelı deıl dıyor. gerızekalıı. karıyerlı surıyelıymış. !!!! tepemdekıde ogretım gorevlısı surıyelı . ( hıc bırı dogru deıl bence )
esımde dıyor ; bı daha tasındıgımızda benı polıs dıyelım dıyee, bende dıyorum kemal sunalın fılmı gıbı (kapıcılar kralıymıydı neydı adıı, seyıt vardı ya kapıcı, her ısı ona yaptırıyorlardı, karsı daıreyı soymak ıcın kıralıyordu cıft, adamı polıs dıyorlardı ) sonra en ufak olayda sana gelırler dıyorum nasıl olsa polıs dıye
yorgunluktan canımmm, olur öleee, haftaın yorgunlugu falann. olur moralını bozmaaa
Canim hicc moralini bozma eşin duymasa bile mira seni elbet uyandiracakti bende bazen hemen duyamiyorum bakti duymuyorum ayaga kalkip agliyo ozaman hemen duyuyorum insaniz sonucta 1 yili gecti daha 1 kez deliksiz uyumadik erkekler zaten hergün rahat rahatt yatabiliyor oyuzden onun duymasida cok normal
Canım kendimizi neye şartlarsak ona uyanıyoruz. Sen hep yanindaykenki seslerine alışık olduğun için belki duymamissindir.Kızlar mirayı gece yatağına yatırdım ağlamasıyla eşim uyanmış beni uyandırdı emzirdim sakinleştirdim tekrar uykuya daldı yatırdım ve yine eşim ağlamasıyla uyanmış yanımdayken kıpırdasa Duyan ben iki kez ağlamasını duymadım tabi eşim yanında yanımızda yatsın dedi zaten bende bi daa duymam diye yatırmadım yatağına nasıl olurda duymam çok moralim bozuldu
Yorgunluktan canim duymaman bir de calisiyorsun gunduz de dinlenemiyorsun cok normal ama zamanla Mira da sen de alisirsin Ece benim yanimda deliksiz uyuyor ama ben oyle alismasini istemiyorum azicuk dalinca yerine yatiriyorum bu gece de israrla uyanip yanima aldigimda uyumaya devam etti ama ben de her defasinda yatagina yatirdimKızlar Sağolun sanırım yatakta da olmayınca rahat yattım derin uyudum bu gece tekrar denicem bakalım nasıl olcak
Buda bi ihtimal tabi doğduğundan beri hep Yanımda o kadar alışmışım ki kıpırtısıyla daa çok uyanıyomuşum demekkiCanım kendimizi neye şartlarsak ona uyanıyoruz. Sen hep yanindaykenki seslerine alışık olduğun için belki duymamissindir.
Evet tekrar tekrar denicem bende gündüzden Anladığım kadarıyla korkuyoYorgunluktan canim duymaman bir de calisiyorsun gunduz de dinlenemiyorsun cok normal ama zamanla Mira da sen de alisirsin Ece benim yanimda deliksiz uyuyor ama ben oyle alismasini istemiyorum azicuk dalinca yerine yatiriyorum bu gece de israrla uyanip yanima aldigimda uyumaya devam etti ama ben de her defasinda yatagina yatirdim
Gökçeninde pek bişey yedigi söylenemez kahvaltıda. Dün kahvaltı yapmadı diye bugün uyaninca mama vermedim. Patates kızartmasıni seviyor diye patatesli yumurta yaptı eşim onuda çok yediği söylemez. Ama bunada şükür dün bu kadar da yememisti. Sende zorlama bence hem kilosu çok iyi beyzanin depodan harcar biraz :)Tam beni anlattin bugün kahvalti hic bisi yemedi hatta kiyma kavurmasini cok sever yemedi diye kiyma kavurdum onuda yemedi biraz zorladim agladi ben mutsuz beyza mutsuz
bende bazen duymuyorum canım. Eşim kaldırıyo beni. Arada oluyo öyle . Birde kıpırdamasına uyanmaya alışmışsın. Daha ağlamadan alıyodun muhtemelen.Kızlar mirayı gece yatağına yatırdım ağlamasıyla eşim uyanmış beni uyandırdı emzirdim sakinleştirdim tekrar uykuya daldı yatırdım ve yine eşim ağlamasıyla uyanmış yanımdayken kıpırdasa Duyan ben iki kez ağlamasını duymadım tabi eşim yanında yanımızda yatsın dedi zaten bende bi daa duymam diye yatırmadım yatağına nasıl olurda duymam çok moralim bozuldu
zaten roman gıbı canım benım hıkayee valla
ve hepsı su 2-3 gun ıcınde olduu. mahalledekı bakkal babama sormus, oo senın kız tasınıyormus nereye hayırlı olsun dıe, ole bızımde hanı mahallede duyuldugundan haberımız oldu.
haklılar canım ev sahıbı, bır sey demıyorum haklı adam , ben olsam belkıde bende cık derdım sımdı. ama o ... yengemın yuzunden oldu hersey, o olmasaydı olay duyulmıycaktı!!
ayh işallah hayırlısı olsun vallaakoşuyolu tarafındayım canım, altunızade . sen nerdeydın canım ? beykoz tarafındaydın dıe hatırlıyorum. hastane kavacıktaydı ya sızın. medıstate.
Ramazandan sonra ondan daha çok destek beklicem konuşacak hatta şimdi onunda bölünüyor uykusu bütün gün aç susuz onada zor olmasın bende en çok sıcaktan ayırmak istiyorum yazık gerçekten benim bütün ısım ona geçiyobende bazen duymuyorum canım. Eşim kaldırıyo beni. Arada oluyo öyle . Birde kıpırdamasına uyanmaya alışmışsın. Daha ağlamadan alıyodun muhtemelen.
Aslında eşin biraz fedakarlık yaparsa bu konuda bir süre sonra sende alışırsın. Birfe yaz geldi yice sırılsıklam oluyo insan. Sabah gökçeyle uyuduktançocuk bana sarılmaktan bi tarafı su gibi olmuştu. Keşke yataklarında da böyle derin uyusalar
Gökçeninde pek bişey yedigi söylenemez kahvaltıda. Dün kahvaltı yapmadı diye bugün uyaninca mama vermedim. Patates kızartmasıni seviyor diye patatesli yumurta yaptı eşim onuda çok yediği söylemez. Ama bunada şükür dün bu kadar da yememisti. Sende zorlama bence hem kilosu çok iyi beyzanin depodan harcar biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?