2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar mirayı gece yatağına yatırdım ağlamasıyla eşim uyanmış beni uyandırdı emzirdim sakinleştirdim tekrar uykuya daldı yatırdım ve yine eşim ağlamasıyla uyanmış yanımdayken kıpırdasa Duyan ben iki kez ağlamasını duymadım tabi eşim yanında yanımızda yatsın dedi zaten bende bi daa duymam diye yatırmadım yatağına nasıl olurda duymam çok moralim bozuldu

zaten roman gıbı canım benım hıkayee valla
ve hepsı su 2-3 gun ıcınde olduu. mahalledekı bakkal babama sormus, oo senın kız tasınıyormus nereye hayırlı olsun dıe, ole bızımde hanı mahallede duyuldugundan haberımız oldu.
haklılar canım ev sahıbı, bır sey demıyorum haklı adam , ben olsam belkıde bende cık derdım sımdı. ama o ... yengemın yuzunden oldu hersey, o olmasaydı olay duyulmıycaktı!!
ayh işallah hayırlısı olsun vallaa koşuyolu tarafındayım canım, altunızade . sen nerdeydın canım ? beykoz tarafındaydın dıe hatırlıyorum. hastane kavacıktaydı ya sızın. medıstate.

ya tabı canım , bıle bıle nıye gıdıyım oraya. ben onlardan dolayı kacıyorum, adam ustumdekı surıyelı evı bana sey yapıyor. hanı baska daırede olsa neyse , yıne aynı ustumde. hanı bızım ev sahıbı cıkın derse mecbur gıtcez tabı ama su durumda kalın derse nıye gıdıyım Allahından bulsunlarrr vallaaa

yorgunluktan canımmm, olur öleee, haftaın yorgunlugu falann. olur moralını bozmaaa

Canım donemsedlir bence. Gokcede bazen hiç birşey yemiyor sonrasında genelde diş geliyor. Ben artık bu dönemlerde zorlamiyorum. Çünkü zorlayıcınca o mutsuz ben mutsuz :/
Tam beni anlattin bugün kahvalti hic bisi yemedi hatta kiyma kavurmasini cok sever yemedi diye kiyma kavurdum onuda yemedi biraz zorladim agladi ben mutsuz beyza mutsuz

Canim hicc moralini bozma eşin duymasa bile mira seni elbet uyandiracakti bende bazen hemen duyamiyorum bakti duymuyorum ayaga kalkip agliyo ozaman hemen duyuyorum insaniz sonucta 1 yili gecti daha 1 kez deliksiz uyumadik erkekler zaten hergün rahat rahatt yatabiliyor oyuzden onun duymasida cok normal

cilek31 cok sasirdim canim emlakciya ama ne yazikki hepsi boyle bizde 2 sene once bi ev begenmistik satin almak icin emlakci 110 bin demisti ev sahibini bulmustuk 90 bin demisti dusun artik

bizimkinin uyumaya niyetide yoktu. Kalktık mecburen kahvaltısını yaptırdım. Uykulu uykulu oyun oynadık. 9 gibi onu uyuturken bende yattım. Yeni uyandık
Bizimki dil mi onuda bilmiyorum. Aylarca herşeye diş dedik bi anda çıktı:). Bunu anlayamadımda. Sıcaktan mı böyle yapıyolar acaba

canım valla ne desem bilmeedim. İnşallah paranızı alabilirsiniz

yorgunluktan canımmm, olur öleee, haftaın yorgunlugu falann. olur moralını bozmaaa

Kızlar Sağolun sanırım yatakta da olmayınca rahat yattım derin uyudum bu gece tekrar denicem bakalım nasıl olcak

Canım kendimizi neye şartlarsak ona uyanıyoruz. Sen hep yanindaykenki seslerine alışık olduğun için belki duymamissindir.

Kızlar Sağolun sanırım yatakta da olmayınca rahat yattım derin uyudum bu gece tekrar denicem bakalım nasıl olcak
Yorgunluktan canim duymaman bir de calisiyorsun gunduz de dinlenemiyorsun cok normal ama zamanla Mira da sen de alisirsin Ece benim yanimda deliksiz uyuyor ama ben oyle alismasini istemiyorum azicuk dalinca yerine yatiriyorum bu gece de israrla uyanip yanima aldigimda uyumaya devam etti ama ben de her defasinda yatagina yatirdim

cilek31 canim yasadiklarin bayagi bi hayal kirikligi olmus ayrica senin is yagmurdan kacarken doluya tutulmusun hakkinda hayirlisi olsun ev sahibin cik demez insallah

Canım kendimizi neye şartlarsak ona uyanıyoruz. Sen hep yanindaykenki seslerine alışık olduğun için belki duymamissindir.
Buda bi ihtimal tabi doğduğundan beri hep Yanımda o kadar alışmışım ki kıpırtısıyla daa çok uyanıyomuşum demekki
Evet tekrar tekrar denicem bende gündüzden Anladığım kadarıyla korkuyo

Tam beni anlattin bugün kahvalti hic bisi yemedi hatta kiyma kavurmasini cok sever yemedi diye kiyma kavurdum onuda yemedi biraz zorladim agladi ben mutsuz beyza mutsuz
Gökçeninde pek bişey yedigi söylenemez kahvaltıda. Dün kahvaltı yapmadı diye bugün uyaninca mama vermedim. Patates kızartmasıni seviyor diye patatesli yumurta yaptı eşim onuda çok yediği söylemez. Ama bunada şükür dün bu kadar da yememisti. Sende zorlama bence hem kilosu çok iyi beyzanin depodan harcar biraz :)

bende bazen duymuyorum canım. Eşim kaldırıyo beni. Arada oluyo öyle . Birde kıpırdamasına uyanmaya alışmışsın. Daha ağlamadan alıyodun muhtemelen.
Aslında eşin biraz fedakarlık yaparsa bu konuda bir süre sonra sende alışırsın. Birfe yaz geldi yice sırılsıklam oluyo insan. Sabah gökçeyle uyuduktançocuk bana sarılmaktan bi tarafı su gibi olmuştu. Keşke yataklarında da böyle derin uyusalar

ama ben o ev sahibi yerinde olsam kendileri çıkmadıkça ve olumsuz bi durum olmadıkça çıkartmazdım heralde..böyle konularda çok insaflı çok yufka yürekli oluyorum,karşımdaki iyi niyetliyse kıyamıyorum..sizdende memnunmu zaten,inşallah öyle bişey olmaz..yengende valla oskarlık performans hemen yaymış Allah'ım ne insanlar var he..

Ben Ümraniye/Şerifali tarafındayım canım..ama hastane olarak Kavacık Medistate'e gittim evet

Ramazandan sonra ondan daha çok destek beklicem konuşacak hatta şimdi onunda bölünüyor uykusu bütün gün aç susuz onada zor olmasın bende en çok sıcaktan ayırmak istiyorum yazık gerçekten benim bütün ısım ona geçiyo

Haklisin canim evet kilosuda iyi ama yinede annelik iste acmi diye hep aklimiz kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…