2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Beyzada asla yaninda beni yatirmaz bende nasil hevesleniyotum benimle yatsin uyusun ama hanim rahatina cok düşkün koca yataga ikimiz sigamiyoruz ayagimda sallayip yatarak emzireyim uyursa diyorum beni yataktan atmaya calisiyo ben inene kadarda bagiriyo benimki cadi ya :))

Bizde hiç öyle sarılarak ıyumadık keyifçi benimkide iki kişi yatapa sığıyoruz da babayı yollauyoruz diğer odaya maşallah doğdupundan beri kendi yatağında yatıyo betüş

Sahi oruç tutmayonca ramazanıda unutuyoruz:) az kaldı bitmesine inşallah kolay atlatırsınız canım. Sende daha rahat uyut dinlenirsin hem
biri birini tutmuyo ki sıpaların:))

Miroş nihayet yataktan koltuktan inmeyi öğrendi bgn sık Sık denedim yatağın ucuna kadar gelip arkasına Dönüyor öyle iniyor :))
Bide mercimek Çorbası içirdim yarım kase içti ama sonunda biraz kustu yinede ağzından burnundan gelmedi ne yese kusmadı demekki Doymuş bunada şükür

masallah mira ya Ece de ogrense iyi olacak inmesini bilmedigi gibi kucuk hanim hep koltukta oturmak istiyor

Canım süt bozuksa çöker. Şişe sütte bozulabilir. Son kullanma tarihi gelmeden de bazen bozulabiliyor. Kaynatınca köpürmede öncesi ses çıkarır, su üste lor peyniri aşağı iner. Ben de suyu süzer, lor peynirine azcık tuz atar yerim. Bozuk süt ve bozuk yumurta beni ishal yapıyor. Her yumurta yapmadan önce de yumurtanın bozuk olup olmadığını kontrol ederim. Bir su bardağı suya yumurtayı bırakırım. Bozuk değil se bardağın dibinde durur. Bozuksa içi hava almış demektir ve batmaz,suyun üstüne çıkar. Onu atarım.
Ev meselesine gelince, oturduğun ev kaybedecek aşamaya gelince kıymete binecek gibi olmuş ama inşallah uygun fiyata huzurla oturacagin başka bi ev bulursun. Çocukla taşınmakta zor olacak. Göztepe kentsel dönüşüme uğrayın ca kiralar arttı. Müteahhitler 2500 veriyormus. Onlarda fiyati sormadan tutup piyasayı artırıyorlarmis.
Ben de bu ay sonu taşınıyor um. Allah inşallah seni de ev sahibi yapar. 10 yıl krediyi öderken de utandırmaz. 7 katlinin 7. Katı. Mal sahibi bu evi temel inşaat indan aldım. Istedigimi alırdım ama en üstü seçtim. Çünkü kimsenin gürültüsü nü çekmek istemiyorum demişti. Haklılık payı büyük. Suriyeli olmasada ben de kendi saygısız vatandaşlar imizdan çektim.

@minnakkartal yatagi kolay tasinan biseyse gunduz salona alip gece odaya alin tekrar kalkinca kimseyi gormuyo diye korkuyosa en azindan alisir birz

masallah mira ya Ece de ogrense iyi olacak inmesini bilmedigi gibi kucuk hanim hep koltukta oturmak istiyor
Sağol canım mirada bi süredir koltuk tepelerindeydi nihayet bgn inmeye başladı

@minnakkartal yatagi kolay tasinan biseyse gunduz salona alip gece odaya alin tekrar kalkinca kimseyi gormuyo diye korkuyosa en azindan alisir birz
Canım karyolası büyük taşıyamayız bgn bi daa uyumadı uyusa bende gidip yatak Odasında uzanırım kitap fln okurum diyorum bakalım

Bugun oglen kizima yemek yedirirken banyidan sesler geliyodu su sesi gibi acaba cesme mi acik kaldi dedim bi baktim yularidan bi su geliyo ust komsu banyoyu yikiyormustu brnim banyoda nasibini aldi allahtan yikamamistim yoksa bide oma canim sikilackti ciktim soyledim hallediyim dedi kadin tesisatci cagrilaim bu bikac defa daha olmustu muteahhitte biraz dugun yapmamis ki ikide bi kadina sikayete cikmaya ben utanir oldum

Bizimde oluyo arasıra maalesef
Buarada musait olursan görüşelim mi nigdede :)

cilek31 buna benzer bi olay benim basima da geldi. Esimle kus oldugum zaman gecen yil alel acele ev tuttuk. Evin sahibi emekli ogretmen memur yasli sakalli biri erzincanda yasiyormus. Ev yeni cikmis evin son tadilati icin konyaya gelmis hemen donecekmus. Bizde bu civara baska ev bulamadigimuzdan acele ettik tutarken. Evin insaat temizliğini temizlettim karsi komsuda da cocuk girip cikiyo okula gidiyo falan. Dedimki aile oturuyordur. Bu arada elektrik su isleriyle ugrasirken tasinmamiz gecikti kapici da soruyo iki de bir ne zaman tasinacaksinuz niye tasinmadiniz falan diyo. Asansorde karşılaştığım bir kac kadina apartman nasıl komşular nasil dedim. Cok iyi dedi bi sikinti yok dediler. Tam tasinacagimiz hafta kapici yine sordu ne zaman geliyorsunuz. Dedimki: sen surekli soruyorsun niye soruyorsun niye merak ediyorsun. Bana ne derse begenirsiniz. Aslinda ev sahibinun soylemesu gerekirdi ama Sizi tanidikca dayanamayip soylemeye karar verdim bu ev size uygun degil dedi. KarsiKarsi komsu aile degil dedi. Esimle konusmak istedigini soyledi. Esime demişki: Karsi komsu barda calusiyormus eve erk.k aliyormus. Gece yarısı geliyormus. Aman aramizda kalsin size soyledigimi demis. Yani son anda o eve tasinmaktan kurtulduk. Tabi esim ev sahibine bagirdi niye soylemedin diye. Ev sahibi de ben bilmiyordum diye kivirdi. Aman kimseye guven olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…