Beyzada asla yaninda beni yatirmaz bende nasil hevesleniyotum benimle yatsin uyusun ama hanim rahatina cok düşkün koca yataga ikimiz sigamiyoruz ayagimda sallayip yatarak emzireyim uyursa diyorum beni yataktan atmaya calisiyo ben inene kadarda bagiriyo benimki cadi ya :))bende bazen duymuyorum canım. Eşim kaldırıyo beni. Arada oluyo öyle . Birde kıpırdamasına uyanmaya alışmışsın. Daha ağlamadan alıyodun muhtemelen.
Aslında eşin biraz fedakarlık yaparsa bu konuda bir süre sonra sende alışırsın. Birfe yaz geldi yice sırılsıklam oluyo insan. Sabah gökçeyle uyuduktançocuk bana sarılmaktan bi tarafı su gibi olmuştu. Keşke yataklarında da böyle derin uyusalar
Bizde hiç öyle sarılarak ıyumadık keyifçi benimkide iki kişi yatapa sığıyoruz da babayı yollauyoruz diğer odaya maşallah doğdupundan beri kendi yatağında yatıyo betüşBeyzada asla yaninda beni yatirmaz bende nasil hevesleniyotum benimle yatsin uyusun ama hanim rahatina cok düşkün koca yataga ikimiz sigamiyoruz ayagimda sallayip yatarak emzireyim uyursa diyorum beni yataktan atmaya calisiyo ben inene kadarda bagiriyo benimki cadi ya :))
Sahi oruç tutmayonca ramazanıda unutuyoruz:) az kaldı bitmesine inşallah kolay atlatırsınız canım. Sende daha rahat uyut dinlenirsin hemRamazandan sonra ondan daha çok destek beklicem konuşacak hatta şimdi onunda bölünüyor uykusu bütün gün aç susuz onada zor olmasın bende en çok sıcaktan ayırmak istiyorum yazık gerçekten benim bütün ısım ona geçiyo
biri birini tutmuyo ki sıpaların:))Beyzada asla yaninda beni yatirmaz bende nasil hevesleniyotum benimle yatsin uyusun ama hanim rahatina cok düşkün koca yataga ikimiz sigamiyoruz ayagimda sallayip yatarak emzireyim uyursa diyorum beni yataktan atmaya calisiyo ben inene kadarda bagiriyo benimki cadi ya :))
Biraz Kızartma yada çekirdek tamamdır yüzüm sivilce içinde gene :)Ergenliğe yeni giriyorum sanki. Bir sürü sivilcem çıkmış
Vallahi ben doğru düzgün bişide yapmadım yinede işe gitme kısmının düşüncesi yetiyo gerçektenYorgunn bir anneden herkese selamlar. Dün akşam iftar daveti verdik 14 kişiydik. Hala kendime gelemedim. Yarın işe gideceğimi düşünmek bile istemiyorum.
masallah mira ya Ece de ogrense iyi olacak inmesini bilmedigi gibi kucuk hanim hep koltukta oturmak istiyorMiroş nihayet yataktan koltuktan inmeyi öğrendi bgn sık Sık denedim yatağın ucuna kadar gelip arkasına Dönüyor öyle iniyor :))
Bide mercimek Çorbası içirdim yarım kase içti ama sonunda biraz kustu yinede ağzından burnundan gelmedi ne yese kusmadı demekki Doymuş bunada şükür
Canım süt bozuksa çöker. Şişe sütte bozulabilir. Son kullanma tarihi gelmeden de bazen bozulabiliyor. Kaynatınca köpürmede öncesi ses çıkarır, su üste lor peyniri aşağı iner. Ben de suyu süzer, lor peynirine azcık tuz atar yerim. Bozuk süt ve bozuk yumurta beni ishal yapıyor. Her yumurta yapmadan önce de yumurtanın bozuk olup olmadığını kontrol ederim. Bir su bardağı suya yumurtayı bırakırım. Bozuk değil se bardağın dibinde durur. Bozuksa içi hava almış demektir ve batmaz,suyun üstüne çıkar. Onu atarım.bende canım genelde evde yalın ayak su son 2-3 gundur. cok sıcak ya havaaa
canım cocuk olunca genelde zaten hep cocuk ıcın kavga edıyoruz kı herkez aynı seyı soyluyor. sımdı gercı yanasmaya calışırıyor dıyorsun , bırak hemen sey yapma burnu surtulsun bencee
canım sana o psıkolojık ole gelıyordur, belkıde bulantın vs olmıycaktır. benım hıc bulantım kusmam vs olmamıstı, bıtek arada basım donuyorduu o kadarr. ıyı duusn ıyı olsun .Allah ızın verdıyse olur zaten, he yok ızın vermesse hayırlısı deılmıs dersın, başka sefere işallah canım . kendını ole odaklama sakın.
bence yanlıs yapmıs canım esın , bılıyorum kızının durumunu. tamam genctır yanlıs yapmıstır, hatasınıda anlamıstır belkı ama ben olsam ızın vermezdım, seneye olabılır belkı, bu olayların ardından hemen yaza bu seyehatle odullendırılmıs olmus bence
nasıl canım anlamadım ? sıse sutude mı alıp kaynatıyorsun ??? bu arada sutu kaynattım coktu demısın yaa, çöktü ne demekk ??? noluyo yanı cokuncee??? ( ben cok cahılımde bu konulardaa )
Sağol canım mirada bi süredir koltuk tepelerindeydi nihayet bgn inmeye başladımasallah mira ya Ece de ogrense iyi olacak inmesini bilmedigi gibi kucuk hanim hep koltukta oturmak istiyor
Canım karyolası büyük taşıyamayız bgn bi daa uyumadı uyusa bende gidip yatak Odasında uzanırım kitap fln okurum diyorum bakalım@minnakkartal yatagi kolay tasinan biseyse gunduz salona alip gece odaya alin tekrar kalkinca kimseyi gormuyo diye korkuyosa en azindan alisir birz
Bizimde oluyo arasıra maalesefBugun oglen kizima yemek yedirirken banyidan sesler geliyodu su sesi gibi acaba cesme mi acik kaldi dedim bi baktim yularidan bi su geliyo ust komsu banyoyu yikiyormustu brnim banyoda nasibini aldi allahtan yikamamistim yoksa bide oma canim sikilackti ciktim soyledim hallediyim dedi kadin tesisatci cagrilaim bu bikac defa daha olmustu muteahhitte biraz dugun yapmamis ki ikide bi kadina sikayete cikmaya ben utanir oldum
Oyyy kuzum benim bide emeklerkrn nasil acir kiyamamEki Görüntüle 1580991 @yaz yagmuru miranın alerjisi dün ilk kez bamya verdim malum dokundu demek ki
Sağol canım ilaç sürdüm kaşıntısı gitti en azından mümkün olduğunca oturtarak oynatmaya çalışıyorumOyyy kuzum benim bide emeklerkrn nasil acir kiyamam
Kıyamam o küçük dizlereEki Görüntüle 1580991 @yaz yagmuru miranın alerjisi dün ilk kez bamya verdim malum dokundu demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?