cok guzelmis minigimede cok yakismizEki Görüntüle 1581197 Eki Görüntüle 1581198 teyzeler avm den baglaniyoruz size kizceme bu elbiseyi aldim bayramlik nasil
Guzelmis eceye cok yakismisEki Görüntüle 1581197 Eki Görüntüle 1581198 teyzeler avm den baglaniyoruz size kizceme bu elbiseyi aldim bayramlik nasil
Canim ya kiyamam Ecenin ki gibi olmus bir gun sonra gecti bixim canim deneye deneye ogreniyoruz alerji durumunuEki Görüntüle 1580991 @yaz yagmuru miranın alerjisi dün ilk kez bamya verdim malum dokundu demek ki
cok tesekkur ederiz teyzesicok guzelmis minigimede cok yakismiz
Çok tatlı olmuş fıstığımEki Görüntüle 1581197 Eki Görüntüle 1581198 teyzeler avm den baglaniyoruz size kizceme bu elbiseyi aldim bayramlik nasil
Maşallah yakışmış kuzuya. Ben hala ne alacağımı bilmiyorum.Eki Görüntüle 1581197 Eki Görüntüle 1581198 teyzeler avm den baglaniyoruz size kizceme bu elbiseyi aldim bayramlik nasil
Ne Kadar sürede sağıyorsun emdikten önce mi sonra mı ama bence tek damla bile ilaçtıriki göğsümü sağınca toplam 10 cc süt çıkıyor. Sizce bir faydası oluyor mudur?
maşallah fıstığa. Ne giyse yakışırEki Görüntüle 1581197 Eki Görüntüle 1581198 teyzeler avm den baglaniyoruz size kizceme bu elbiseyi aldim bayramlik nasil
canım anne sütünün hücre yenileyice özelliği varmış. Yurt dışında bazı hastalara kullandırıyolarmış.iki göğsümü sağınca toplam 10 cc süt çıkıyor. Sizce bir faydası oluyor mudur?
maşallah fıstığa. Ne giyse yakışır
canım anne sütünün hücre yenileyice özelliği varmış. Yurt dışında bazı hastalara kullandırıyolarmış.
Benim dayımın küçük oğlu 10 yaşındayken ehliyetsiz bi pisliğin arabayla çarpması sonucu sakat kaldı. Beyninde büyük bir pıhtı var. Alınması gerekiyo ama tehlikeli bir yerde olduğu için cesaret edemiyoşar. Yaşama şansı%1 5 seneye yakın oldu hiç bir olumlu gelişme olmadı neredeyse. Şuan konuşamıyo. Görüp görmediğinden ya da duydduğumu anladığındanda emin değiller. Yürüyemiyo istediği şekilde hareket edemiyo.
6 ayda bir rutin kontrolü var beyin cerrahisinde. Son bir senedir kuzenimin eşinin sağıp verdiği sütü veriyo yengem. Bende gittiğimde sağabilfiğim kadar sağmıştım. Ve ilk defa geçen ay gittiğinde doktor olumlu yönde gelişme var. Beyin hücrelerinde iyileşen kısımlar var demiş.
Esktra olarak yapılan başka hiç bişey yok. Doktor da anne sütüne bağlamış.
Bence bir damlası bile kardır..
Canım senin elinde değil kiemmeyincede zorlayamıyoruzBen 10 ay verebildim sadece hala vicdanim sizliyoemseydi keske
Cok yakismis cok begendim hatta nerden aldiniz bizrmi alsakki yaEki Görüntüle 1581197 Eki Görüntüle 1581198 teyzeler avm den baglaniyoruz size kizceme bu elbiseyi aldim bayramlik nasil
Canim emzirmede esas olan ilk 9 ay diye biliyorum zaten en azindan sen bu kadar emzirebilmissin hem erken dogum olmasina ragmen kilosuda boyuda gayet normal emrenin oyuzden hic canini sikma annesiBen 10 ay verebildim sadece hala vicdanim sizliyoemseydi keske
Çok uzun zamandır emmiyor canım zaten, sadece sağıyorum.Ne Kadar sürede sağıyorsun emdikten önce mi sonra mı ama bence tek damla bile ilaçtır
Canim benim cok üzüldüm daha yuksek fiyata kiraci bulunca sizi harcamış anlasilan ne yapacaksiniz simdi diger evemi tasinacaksinzKizlar kusura bakmayın aradan yazdim hic okuyamadim.sinirimden agliyorum.ev sahibi cikin demis.sumdi goz gore gore gitcez.hepsi aallahindan bulsun hepsi.kiralama yada alirken once komsulara gidilmesi gerekiyormus bunu malsxef aci bir tecrübeyle ogrendik.hepsi aallahindan bulsun ısallah.
Canım kuzenine çok geçmiş olsun. Sağol verdiğin bilgi için.maşallah fıstığa. Ne giyse yakışır
canım anne sütünün hücre yenileyice özelliği varmış. Yurt dışında bazı hastalara kullandırıyolarmış.
Benim dayımın küçük oğlu 10 yaşındayken ehliyetsiz bi pisliğin arabayla çarpması sonucu sakat kaldı. Beyninde büyük bir pıhtı var. Alınması gerekiyo ama tehlikeli bir yerde olduğu için cesaret edemiyoşar. Yaşama şansı%1 5 seneye yakın oldu hiç bir olumlu gelişme olmadı neredeyse. Şuan konuşamıyo. Görüp görmediğinden ya da duydduğumu anladığındanda emin değiller. Yürüyemiyo istediği şekilde hareket edemiyo.
6 ayda bir rutin kontrolü var beyin cerrahisinde. Son bir senedir kuzenimin eşinin sağıp verdiği sütü veriyo yengem. Bende gittiğimde sağabilfiğim kadar sağmıştım. Ve ilk defa geçen ay gittiğinde doktor olumlu yönde gelişme var. Beyin hücrelerinde iyileşen kısımlar var demiş.
Esktra olarak yapılan başka hiç bişey yok. Doktor da anne sütüne bağlamış.
Bence bir damlası bile kardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?