bu da kötü ya:/ ben iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama korkumdan koltuğa çıkmasına hiç izin vermedim. Ben çıkarttığımda kendi iniyo. Ama kendi çıkmaya uğraşmıyp hiç. Fazla üstüne düşüyprım sanırımEce bugun kendi kendine koltuktan indi ama bazen dikkatsizce kenara geliyor hizli hareket ediyor korkuyorum hâlâ
Parmak fırçası mı varmış ya:) duymamıştım hiç.Parmak fircasi bana pahali geldi. Bu fircadan aldiricam arda icin. Kullanan var mi?
Canım ben engel olamıyorum cıkmadı kaşla göz arası hop cıkıyorbu da kötü ya:/ ben iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama korkumdan koltuğa çıkmasına hiç izin vermedim. Ben çıkarttığımda kendi iniyo. Ama kendi çıkmaya uğraşmıyp hiç. Fazla üstüne düşüyprım sanırım
internette gördüğüm bi çok şeyi mağazalarda görememeye sinir oluyorum o kadar güzel şeler var ki ama olur mu olmaz mı değiştir geri gönder bekle sinir bozucu oluyo
Şerefsiz sapık herif. Bunları Hadım edicen. Yada kesecen şeylerini kökünden.Kizlar insanlara asla guvenmemek gerekmis bunu bir daha anladim size arkadasimin anlattigi birseyi anlaticam anne baba ve 2 yaslarindaki kizi otobuse biner otobus cok dolu ve yer veren yok bu arada yaz ayi ve bebiste elbise var neyse bi tane yasli adam bebegi ben kucagima alayim der ve caresiz anne baba adami iyi niyetli sanip kucagina verir inecekleri duraga gelirler ve bebek bezi gosterip amca elledi der adi serefsiz dede bebegi taciz etmid hayatimda bu kadar igrenc bisi duymadim ne yazikki gerçek aman deyim kizlar kimseye guven yok artik
@AreN5 bitsin de öyle yazayım dedim oku oku bir türlü bitmedi daha da 99 mesaj var. Ne çok konuşmuşsunuz
Tatilimiz rüya gibi geçti. Otel muhteşemdi. Standart oda tutmamıza rağmen suit oda vermişler. Hem de öyle bir tesadüf ki balayı odamız denk geldi. Ets ile gitmiştik daha önce de Bodrum'da odamız upgrade olmuştu. Otel mi ets mi yaptı bilemedik ama çok hoş bir sürpriz oldu bizim için. Oğluşum odada hiç sıkılmadı gezecek kurcalayacak birsürü şey vardı.
Gelelim otelin bebekler için düşündüklerine. Öncelikle şunu söyleyeyim mama sandalyesi için hiç sıra beklemedik. Her yerde yeterince var ki otel dolumuş 2000 kişi varmış. İstediğin zaman garsonlar hemen getiriyor. Masa kısmında kolanyalı mendil ve peçete var üzerini streçfilm geçiriyorlar tertemiz geliyor. Ana restaurantta çocuk bölümü var masa sandalyeleri küçük 2 gece biz de orada yedik. Çocuklara baka baka daha iyi yedi. Hipp in kavanoz mamaları ve meyve suyu var. Özellikle senin için baktım blender var ( inşallah gerek kalmaz o güne kadar)
0-3 yaş oyun odası mevcut. Hergün gidip 1 saat oynadık. Orada da Hipp in ürünleri, biberon stelizatörü, kullan at önlükler, ısıtıcı, blender mevcut. Oyuncaklar şahane ben bile bayıldım. Yanında uyku odası var. Uyuyan bebekleri yatırabiliyorsun. Görevli bayan sürekli başlarında uyarınca arıyor. Ücretsiz bu hizmet. Biz ilk Can'ı bıraktık yarım saat kadar uyudu ama bu arada biç bişey yapmadık resmen çocuğun başını bekledik. 2. Gün tam önündeki havuza girdik bizim için de iyi oldu.
Çocuklar için tren, atlı karınca, çarpışan araba var hepsine bindik. Akşamları çocuklar için saat 21 de çocuk diskosu var. Ilk gittiğimizde Can şok oldu o kadar çocuğu bir arada ilk kez gördüğünden sonra alıştı. Oğluşumu iki tane rus kız bebek öptü hem de dudaktan herşey bir anda oldu engel olamadım
Odaya park yatak getiriyorlar. Bübchen in ürünlerini veriyorlar. Şampuan, vücut losyonu, lif, sabun.
Algıda seçicilik midir nedir sanki herkesin bebeği vardı.
Deniz'i kötü dalgalı ve kumlu olduğundan bulanık. Ama sıcak belki sen seversin. Hep havuza girdik biz. Suyu çok sıcak sonradan öğrendik havuzların sıcaklığı ayarlanıyormuş ve biz en sıcağına girmişiz hep.
Hergün sabah öğle akşam ikişer çeşit çorba çıkıyor can a yemek konusunda sıkıntı çekmedik. Tatilde herşey serbest hergün dondurma bile yedi.
Bizim için de yemekler şahane hele tatlılar. Kilo alıp geldim kilo sorunun yoksa çok güzel.
Her akşam 21.30 da amfi tiyatroda gösteriler oluyor. Ilk gün oğlum da seyretti alkış yaptı diğer günler katılamadın uyuyordu.
Aklıma gelenler bunlar. Biz otelden çok memnun kaldık. Kesinlikle aldıkları parayı hakediyorlar. Size de şimdiden iyi tatiller diliyorum. Yine de sormak istediğin bişey olursa cevaplarım.
Can zaten sorunsuz bir çocuk hiç zorluk çıkartmadı maşallah ama dün ve bugün huysuz dönüşümüze alışamadı herhalde.
Ve cornellaya giden biziz cnm nasipse 7 eylülde. Siz bizden önce gidiyorsunuz demek döndügünde yorumlarını bekliyorum mutlaka :)
@AreN5 bitsin de öyle yazayım dedim oku oku bir türlü bitmedi daha da 99 mesaj var. Ne çok konuşmuşsunuz
Tatilimiz rüya gibi geçti. Otel muhteşemdi. Standart oda tutmamıza rağmen suit oda vermişler. Hem de öyle bir tesadüf ki balayı odamız denk geldi. Ets ile gitmiştik daha önce de Bodrum'da odamız upgrade olmuştu. Otel mi ets mi yaptı bilemedik ama çok hoş bir sürpriz oldu bizim için. Oğluşum odada hiç sıkılmadı gezecek kurcalayacak birsürü şey vardı.
Gelelim otelin bebekler için düşündüklerine. Öncelikle şunu söyleyeyim mama sandalyesi için hiç sıra beklemedik. Her yerde yeterince var ki otel dolumuş 2000 kişi varmış. İstediğin zaman garsonlar hemen getiriyor. Masa kısmında kolanyalı mendil ve peçete var üzerini streçfilm geçiriyorlar tertemiz geliyor. Ana restaurantta çocuk bölümü var masa sandalyeleri küçük 2 gece biz de orada yedik. Çocuklara baka baka daha iyi yedi. Hipp in kavanoz mamaları ve meyve suyu var. Özellikle senin için baktım blender var ( inşallah gerek kalmaz o güne kadar)
0-3 yaş oyun odası mevcut. Hergün gidip 1 saat oynadık. Orada da Hipp in ürünleri, biberon stelizatörü, kullan at önlükler, ısıtıcı, blender mevcut. Oyuncaklar şahane ben bile bayıldım. Yanında uyku odası var. Uyuyan bebekleri yatırabiliyorsun. Görevli bayan sürekli başlarında uyarınca arıyor. Ücretsiz bu hizmet. Biz ilk Can'ı bıraktık yarım saat kadar uyudu ama bu arada biç bişey yapmadık resmen çocuğun başını bekledik. 2. Gün tam önündeki havuza girdik bizim için de iyi oldu.
Çocuklar için tren, atlı karınca, çarpışan araba var hepsine bindik. Akşamları çocuklar için saat 21 de çocuk diskosu var. Ilk gittiğimizde Can şok oldu o kadar çocuğu bir arada ilk kez gördüğünden sonra alıştı. Oğluşumu iki tane rus kız bebek öptü hem de dudaktan herşey bir anda oldu engel olamadım
Odaya park yatak getiriyorlar. Bübchen in ürünlerini veriyorlar. Şampuan, vücut losyonu, lif, sabun.
Algıda seçicilik midir nedir sanki herkesin bebeği vardı.
Deniz'i kötü dalgalı ve kumlu olduğundan bulanık. Ama sıcak belki sen seversin. Hep havuza girdik biz. Suyu çok sıcak sonradan öğrendik havuzların sıcaklığı ayarlanıyormuş ve biz en sıcağına girmişiz hep.
Hergün sabah öğle akşam ikişer çeşit çorba çıkıyor can a yemek konusunda sıkıntı çekmedik. Tatilde herşey serbest hergün dondurma bile yedi.
Bizim için de yemekler şahane hele tatlılar. Kilo alıp geldim kilo sorunun yoksa çok güzel.
Her akşam 21.30 da amfi tiyatroda gösteriler oluyor. Ilk gün oğlum da seyretti alkış yaptı diğer günler katılamadın uyuyordu.
Aklıma gelenler bunlar. Biz otelden çok memnun kaldık. Kesinlikle aldıkları parayı hakediyorlar. Size de şimdiden iyi tatiller diliyorum. Yine de sormak istediğin bişey olursa cevaplarım.
Can zaten sorunsuz bir çocuk hiç zorluk çıkartmadı maşallah ama dün ve bugün huysuz dönüşümüze alışamadı herhalde.
canım otelin adı neydi? O kadar güzel anlatmışsın ki :))
Eğer bütçemizi çok aşmazsa bakayım bende
Otelin ismi ne peki ben de bakym:)
Yenidoğan Yoğun bakımda çalışan bi hemşire arkadaşım bana çok hissettiriyordu o duyguyuZaten bu insanlar kadar bizi yipratan biseyde olmuyor bende hic unutmam kizim kakadini yapti daha 4-5 gunluk falan degistirdim bi daha yapti degistirdim bi daha yapti kv hemen diyoki oglum allah kesene bereket versin cok bez degistiriyomusumda parasi kalmayacakmis oglunun napayim kizimi o beziylemi tutayim aslinda lohusalik falan diyede visi yok resmen lohusalik demek anneye baski demek yetemiyosun sen duygusunu hissettirmeye calismak
Yerim seni Gökçecik
Gokceyi sabah uyandıramadim kızlar. Yatmış böyle kalkmiyo. Gökçe diye sesleniyorum gürültü yapıyorum bana mısın demiyor. Bakıcısına uyurken götürdüm. 9 a kadar uyumuş :)
Aksam 11 gibi uyursa kalkamaz tabi :)Oy yavrum nasil yorulduysa artik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?