2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ece bugun kendi kendine koltuktan indi ama bazen dikkatsizce kenara geliyor hizli hareket ediyor korkuyorum hâlâ
bu da kötü ya:/ ben iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama korkumdan koltuğa çıkmasına hiç izin vermedim. Ben çıkarttığımda kendi iniyo. Ama kendi çıkmaya uğraşmıyp hiç. Fazla üstüne düşüyprım sanırım

Parmak fircasi bana pahali geldi. Bu fircadan aldiricam arda icin. Kullanan var mi?

Eklentiler

• 2015-07-13 11.20.34.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 82
Canım ben engel olamıyorum cıkmadı kaşla göz arası hop cıkıyor

Of kızlar benim kücük erkek sıpa telefonumun sarj girişini bozmuş sarjım bitti buyuk oglanın telinden girdim telimi tamire vercem aksam esimin telinden girerim o kadar alışmışım ki dakika basi buraya girmeye zor olacak benim için

Şerefsiz sapık herif. Bunları Hadım edicen. Yada kesecen şeylerini kökünden.

Amanıııınnnn kız ne güzel anlatmışsın öyle.. Resmen canım çekti tatili beee.. Neresi orası canım hangi otel hangi il? Bizim tatil planı seneye olcak kısmetse ama aklımda olsun..

Ve cornellaya giden biziz cnm nasipse 7 eylülde. Siz bizden önce gidiyorsunuz demek döndügünde yorumlarını bekliyorum mutlaka :)

canım otelin adı neydi? O kadar güzel anlatmışsın ki :))
Eğer bütçemizi çok aşmazsa bakayım bende

Otelin ismi ne peki ben de bakym:)

Kızlaaaaaar buldum galiba Aren yazmış.. Otel Belek'te Cornelie sanırım.. Tabi @AreN5 ve Cancancan35 daha detaylı bilgi vericeklerdir

Yenidoğan Yoğun bakımda çalışan bi hemşire arkadaşım bana çok hissettiriyordu o duyguyu onun haricinde çok müdahale eden olmadı bana. Sanırım müdahale edecek kimse yok burda da ondan :) resmen yalnızım

Gokceyi sabah uyandıramadim kızlar. Yatmış böyle kalkmiyo. Gökçe diye sesleniyorum gürültü yapıyorum bana mısın demiyor. Bakıcısına uyurken götürdüm. 9 a kadar uyumuş :)

Eklentiler

• 20150713_063533.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 125
  • 20150713_063533.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…