Evet ya arada doluyoruz iste hepimizi Allah iyilerle karsilastirsin evimizde huzur mutluluk ve bereket eksik olmasin benden de herkese hayirli kandilleray hepimiz yine bi dolduk boşalttık o zaman dualarımızın kabul olduğu hayırlı kandiller olsun efenim
bu pazartesi sendromum biraz daha az heralde üç gün çalışcam diye ki birini yarıladık
bunlar nasıl laflar ya. Değmeyecek insanlar için göz yaşı döküyoruz bideCanim benim ya okurken gozlerim doldu benimde bende ne cok aglamistim sezeryanliyim zor yurudum diye kv bana uyusuk dedi sanki bisey oldu agrinmi varki falan demisti allahim hatirlamak bile istemiyorum esim yanimda duruyo diye ona karin s.csin sen ye falan dedi oda onlar benim ailem kimse aileme bisey diyemez gerekirse onlar s.car ben yerim demisti ben oglumun hayrini gormedim sende gorme demisti ayyy cok fenaydi
Benim kv dem benden 1 sene önce kızını evlendirdi. Gelinliğim 1500 lirayı geçmicekmiş çünkü kızına öyle alınmış. Mobilyalar onunkilerin alındığı yerden olcakmış falqn filan. Eşime dedim ben senle mi evleniyorum ablana kuma mı gidiyorum saçmalığa bak.İnsallah canim Allah onlari iyilerle karsilastirsin
evet canim gorumceme soyledi gelinlik alindi bosu bosuna yazik diye ben de senin kizlarina alindimi gelinlik evlenirken dedi evet dedi peki benim onlardan bir eksigim mi var neden bana alinmasaydi dedim birsey diyemedi esime soyledim ben aldim calistigim parayla herseyi ben yaptim kimseyi ilgilendirmez anneme bakma sen ayip etmis dedi ya gercekten esim cok iyi bir insan o da onlar gibi olsaydi yapamazdik
bunlar nasıl laflar ya. Değmeyecek insanlar için göz yaşı döküyoruz bide
Benim kv dem benden 1 sene önce kızını evlendirdi. Gelinliğim 1500 lirayı geçmicekmiş çünkü kızına öyle alınmış. Mobilyalar onunkilerin alındığı yerden olcakmış falqn filan. Eşime dedim ben senle mi evleniyorum ablana kuma mı gidiyorum saçmalığa bak.
Onların kızları prenses. Bizde oğullarına aldıkları damızlık inekleriz sanki
çok kötü gerçekten . Bi de seni beğenmezler.Aynen canim kv nin agzida bozuk ben o konusunca cok sasiriyorum asla ailemde kufur hakaret gormedim ben biyle olunca insan cok tuhaf oluyor
canım otelin adı neydi? O kadar güzel anlatmışsın ki :))@AreN5 bitsin de öyle yazayım dedim oku oku bir türlü bitmedi daha da 99 mesaj var. Ne çok konuşmuşsunuz
Tatilimiz rüya gibi geçti. Otel muhteşemdi. Standart oda tutmamıza rağmen suit oda vermişler. Hem de öyle bir tesadüf ki balayı odamız denk geldi. Ets ile gitmiştik daha önce de Bodrum'da odamız upgrade olmuştu. Otel mi ets mi yaptı bilemedik ama çok hoş bir sürpriz oldu bizim için. Oğluşum odada hiç sıkılmadı gezecek kurcalayacak birsürü şey vardı.
Gelelim otelin bebekler için düşündüklerine. Öncelikle şunu söyleyeyim mama sandalyesi için hiç sıra beklemedik. Her yerde yeterince var ki otel dolumuş 2000 kişi varmış. İstediğin zaman garsonlar hemen getiriyor. Masa kısmında kolanyalı mendil ve peçete var üzerini streçfilm geçiriyorlar tertemiz geliyor. Ana restaurantta çocuk bölümü var masa sandalyeleri küçük 2 gece biz de orada yedik. Çocuklara baka baka daha iyi yedi. Hipp in kavanoz mamaları ve meyve suyu var. Özellikle senin için baktım blender var ( inşallah gerek kalmaz o güne kadar)
0-3 yaş oyun odası mevcut. Hergün gidip 1 saat oynadık. Orada da Hipp in ürünleri, biberon stelizatörü, kullan at önlükler, ısıtıcı, blender mevcut. Oyuncaklar şahane ben bile bayıldım. Yanında uyku odası var. Uyuyan bebekleri yatırabiliyorsun. Görevli bayan sürekli başlarında uyarınca arıyor. Ücretsiz bu hizmet. Biz ilk Can'ı bıraktık yarım saat kadar uyudu ama bu arada biç bişey yapmadık resmen çocuğun başını bekledik. 2. Gün tam önündeki havuza girdik bizim için de iyi oldu.
Çocuklar için tren, atlı karınca, çarpışan araba var hepsine bindik. Akşamları çocuklar için saat 21 de çocuk diskosu var. Ilk gittiğimizde Can şok oldu o kadar çocuğu bir arada ilk kez gördüğünden sonra alıştı. Oğluşumu iki tane rus kız bebek öptü hem de dudaktan herşey bir anda oldu engel olamadım
Odaya park yatak getiriyorlar. Bübchen in ürünlerini veriyorlar. Şampuan, vücut losyonu, lif, sabun.
Algıda seçicilik midir nedir sanki herkesin bebeği vardı.
Deniz'i kötü dalgalı ve kumlu olduğundan bulanık. Ama sıcak belki sen seversin. Hep havuza girdik biz. Suyu çok sıcak sonradan öğrendik havuzların sıcaklığı ayarlanıyormuş ve biz en sıcağına girmişiz hep.
Hergün sabah öğle akşam ikişer çeşit çorba çıkıyor can a yemek konusunda sıkıntı çekmedik. Tatilde herşey serbest hergün dondurma bile yedi.
Bizim için de yemekler şahane hele tatlılar. Kilo alıp geldim kilo sorunun yoksa çok güzel.
Her akşam 21.30 da amfi tiyatroda gösteriler oluyor. Ilk gün oğlum da seyretti alkış yaptı diğer günler katılamadın uyuyordu.
Aklıma gelenler bunlar. Biz otelden çok memnun kaldık. Kesinlikle aldıkları parayı hakediyorlar. Size de şimdiden iyi tatiller diliyorum. Yine de sormak istediğin bişey olursa cevaplarım.
Can zaten sorunsuz bir çocuk hiç zorluk çıkartmadı maşallah ama dün ve bugün huysuz dönüşümüze alışamadı herhalde.
bencede çok şanslısın :)ben ilk günden beri neredeyse yalnizdim esiminde isi yogun cok yardimci olamadi sadece arada kardeslerim geldi yardıma olk zamanlar kimse gelmedi diye uzuluyordum ama iyiki gelmemis kimse gereksiz cumlelerle uzemedi boylelikle sansliyim galiba:)
hepimizin kandili mübarek olsun gönlünüzden geçeni hakkinizda hayırlı eylesin rabbim
Biz geçen hafta İzmir'den Antalya'ya kendi arabamızda gittik. Gündüz sıkıntılı olur diye gece 3.30 da yola çıktık güzel geçti yolculuğumuzKizlar bebislerinizle ucaga yada uzun yola otobusle gidenleriniz olmustu nasil gecti yolculugunuz bayrama kv ye gidicez ama nasil gidicez kizimla korkuyorum acikcasi
geçmiş olsun canım sıcaktan olmuş olabilir mi coresatin günde iki defa önermişti bize doktor bir iki güne de hemen geçiyoHerkese hayirla kandiller olsun kizlar bisey soracam bu arada kizimin alninda kulagina dogru falan enselerinin yan kebarlarinda bide boynun da kirmizi benek benek oldu neden acaba dun sabahtan beri oldu bende bugun eczaneye gittim coresatin aldim pembe olanindan insallah gecer bu kremi gunde.kac sefer kullaniyonuz genel de alerji icin kullananlar olmustu kirmiziliklar kacinci gunde.gecti bi iki gun daha gozlemleyecem gecmezse dermatolojiye goturmeyi dusunuyom bu arada alerji gibi degil diye biliyom sanirim sicaklardan da oldu hergun de banyo yaptiriyom ama
Sagol canim hem burda okuyunca aldim hemde abimin kizinin elinde egzama vardi bikac dr a goturmuslerdi kortizonlu krem falan verdiler hep dedi en son gittikleri dr bu ilaci onermisti kullaninca gecmis bi daha tekrar etmedi dedi bugun abimin esine sordum oda bunu al kullan gecer dedi o yuzden devam ederse dr a gotururumgeçmiş olsun canım sıcaktan olmuş olabilir mi coresatin günde iki defa önermişti bize doktor bir iki güne de hemen geçiyo
Herkese hayirla kandiller olsun kizlar bisey soracam bu arada kizimin alninda kulagina dogru falan enselerinin yan kebarlarinda bide boynun da kirmizi benek benek oldu neden acaba dun sabahtan beri oldu bende bugun eczaneye gittim coresatin aldim pembe olanindan insallah gecer bu kremi gunde.kac sefer kullaniyonuz genel de alerji icin kullananlar olmustu kirmiziliklar kacinci gunde.gecti bi iki gun daha gozlemleyecem gecmezse dermatolojiye goturmeyi dusunuyom bu arada alerji gibi degil diye biliyom sanirim sicaklardan da oldu hergun de banyo yaptiriyom ama
evet canım kortizonsuz olunca insan daha rahat önerebiliyor inşallah doktora gerek kalmadan geçer ki bahsettiğin şekli ile sıcak isilemesi gibiSagol canim hem burda okuyunca aldim hemde abimin kizinin elinde egzama vardi bikac dr a goturmuslerdi kortizonlu krem falan verdiler hep dedi en son gittikleri dr bu ilaci onermisti kullaninca gecmis bi daha tekrar etmedi dedi bugun abimin esine sordum oda bunu al kullan gecer dedi o yuzden devam ederse dr a gotururum
Canım o eleştirenler iyi niyetli insanlar değiller malesef. sen hiç canını sıkma emre yeterince rizkini aldı ve sen elinden geleni yaptın. benim kız tam bir yıldır sadece uykuda emiyor uyuyan güzeli besliyorum sanki.uyanik emmeyi bilmiyor ne yazikki uyutmaksa çok zor karanlık ve sessiz odada emiyor en ufak cit sesinde uyanıp emmeyi bırakıyor ve yüzüme bakıp gülüyor ee napcam şimdi bu memeyle der gibi.bazende meme ucunu mikrofon gibi kullanıyor dudaklarını yanastirip konuşuyor gulermisin aglarmisin bu duruma.gunde iki kez emiyor suan ve hep strese giriyorum uyuyup emecekmi diye gunde üç kezde süt sagiyorum derin Dondurucu da yer kalmadı atıyorum çünkü ancak günde bir tanesini verebiliyorum zorla.yakinimda bir bebek olsa ona vericem ama yok ağlayarak çöpe atıyorum. uzun yazdım ama çok dolmusum ben emziyorum ama bu şartlarda benim bu halimi eleştirenler var biraktir diyenler var.anlayacagin insanlar konuşacak bişeyler mutlaka buluyor sen ne yaparsan yap.[/QUOTE]QUOTE="kmltm, post: 41760578, member: 442171"]Bu arada yazcm unutuyorum @minnakkartal gecen ig de sut sagma makinesinin resmindeki yazini cok begendim.emziren anneler cok sanslisiniz.fakat sunu soylemeliyim ki emziren annelerin cogu ya da benm karsilastiklarim diyeyim emzirmedgm icin hep elestirdiler.ben olsam kesin emzirirdim yok benmki hic mama yemedi hazir mamaya karsiyim hep anne sutu verdim falan.sanki ben istemedim.emzirmeyi emre yapisti da ben cektim memeyicok zor donemlerdi.gecen gun yazini okuyunca hatirladim tekrar o gunleri.emziren bir anne olarak yazdiklarin cok guzeldi. Bana yazilmis gibiydi:)hakikaten cok iyi kalplisin sen
Canim baktim ama ne yazikki sadece 19 numara var fiyatida cok uygunmus aslinda ama kizim benim gibi biraz iri olacak herhalde bizim ayakkabimizda 19 du artik olmuyor :)
Bizde yalnız uyurken emiyoruz. 2.5 ayda reddetmeye başladı. 6 ayı zor ettik. 7.5 aydan sonra sagmadim. Sagdiklarim 10.ayda bitti. Biberonu bile uykuda alıyordu. Bıraktı bırakacak derken bugünlere geldik. Böyle emzirmekte çok zor.[/QUOTE]Doktorumuz son damlasına kadar ver dedi. Keşke emse daha çok çıkar. Ben en son 7.5 aylıkken sağdim. Emiyor yutkunuyor ama artık sağsam bişey çıkmaz gibi. Göğüslerim yumuşadı.
Gün doğmadan neler doğar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Canım daha 2 gün önce ablamla konuştuk. Oğlu 15 yaşında. O zananlar doktorlar 6 aydan sonra kesin derlermis. Ablamin 9. Ayda hâlâ emzirdigini duyunca doktoru kızmış. Söylemedim ama 1.5 yaşa kadar emzirdim diyor. Şimdi anne sütünün önemi anlaşıldı ama emmeyen çocuğu emzirmek çok zor.
Eltimin oğlu 3.5 ayda reddetmis. O tekrar emziremedi. Çok üzüldü. Hep 2 yaşa kadar emziririm derdi. Bi de onun basindakiler cok konuşuyor. Dişi geç çıksın emmedi ya gec yürüsun emmedi ya, 1.5 yaşında konusmamis mış kim konustuysa emmedi ya vs vs vs. Bunlar can sıkıyor. Yoksa bişey olduğu yok. Oysaki genetik bazı şeyler. Kimse söylemiyo doğrusunu. Görümcem 2 yaşı aşkın emzirdi. Oğlu ilk dişi 14 aylık çıkardı. Eltimede soylemiyolar. Emmedi seninki diyorlar. Yok dedim ondan değil, kimse bana söylemedi diyor. Kizi ben teselli ediyorum her olayda.
Süt ve süt ürünleri 500 ml . Yoğurt peynir dahil buna. 200 yani 1 su bardağı yoğurt veriyorum. Sabah peynir. Birazcık anne sütü. Muhallebi, bazen 1 çay bardağı süt. Yeterli oluyordur. Bence 500 çok. Peynirde sütten daha çok kalsiyum var.
Canım o eleştirenler iyi niyetli insanlar değiller malesef. sen hiç canını sıkma emre yeterince rizkini aldı ve sen elinden geleni yaptın. benim kız tam bir yıldır sadece uykuda emiyor uyuyan güzeli besliyorum sanki.uyanik emmeyi bilmiyor ne yazikki uyutmaksa çok zor karanlık ve sessiz odada emiyor en ufak cit sesinde uyanıp emmeyi bırakıyor ve yüzüme bakıp gülüyor ee napcam şimdi bu memeyle der gibi.bazende meme ucunu mikrofon gibi kullanıyor dudaklarını yanastirip konuşuyor gulermisin aglarmisin bu duruma.gunde iki kez emiyor suan ve hep strese giriyorum uyuyup emecekmi diye gunde üç kezde süt sagiyorum derin Dondurucu da yer kalmadı atıyorum çünkü ancak günde bir tanesini verebiliyorum zorla.yakinimda bir bebek olsa ona vericem ama yok ağlayarak çöpe atıyorum. uzun yazdım ama çok dolmusum ben emziyorum ama bu şartlarda benim bu halimi eleştirenler var biraktir diyenler var.anlayacagin insanlar konuşacak bişeyler mutlaka buluyor sen ne yaparsan yap.
aynen öyle. Sütüm olmasa bende mama vericektim. Başka çaremiz mi var ki?
Kv min lafı var. Ben 3 çocuk büyüttüm hiç biri ölmedi. Bişey demiyim demiyim dedim hep ama en sonunda dayanamadım. Benim derdim çocuğun ölmemesi değil ki. Kaliteli yaşam sürmesi için uğraşıyorum. Ha mama yiyen kalitesiz mi yaşıyo hayır. Ama manavda elma seçerken bile daha iyisini almaz mısın hep. Elinde varken niye bi level altını tercih edeyim.
Çocuklarımız için kendimizi paralıyoruz. Bi yeri çizilse ona bile cız ediyo içimiz. Kim bizim kadar düşünebilir kim bizim kadar sevebilir onları. Egolarından sıyrılamıyolar bir türlü. Bu kadın bu çocuğun annesi demiyolar. Bişey söyleyeceklerse bile bunu söylemenin binbir türlü yolu var. İnsanı yaralayacak şekilde söylemenin ne gereği var
Kuzenim yeni doğum yaptı. Bir ay oldu neredeyse. Kız kaç kere beni aradı ağlayarak. Böyle diyolar şöyle diyolar diye. Elimden geldiğince rahatlatmaya çalışıyorum. Bayramda gideyim iyice bi konuşcam. Yazık kıza kendimş gördüm resmen onda.
Birazda bunlar yüzünden başka çocuk istemiyorum ben. Aynı şeyleri tekrardan yaşayacak gücüm var. Mı bilemiyorum
Canim benim ya okurken gozlerim doldu benimde bende ne cok aglamistim sezeryanliyim zor yurudum diye kv bana uyusuk dedi sanki bisey oldu agrinmi varki falan demisti allahim hatirlamak bile istemiyorum esim yanimda duruyo diye ona karin s.csin sen ye falan dedi oda onlar benim ailem kimse aileme bisey diyemez gerekirse onlar s.car ben yerim demisti ben oglumun hayrini gormedim sende gorme demisti ayyy cok fenaydi
Otelin ismi ne peki ben de bakym:)@AreN5 bitsin de öyle yazayım dedim oku oku bir türlü bitmedi daha da 99 mesaj var. Ne çok konuşmuşsunuz
Tatilimiz rüya gibi geçti. Otel muhteşemdi. Standart oda tutmamıza rağmen suit oda vermişler. Hem de öyle bir tesadüf ki balayı odamız denk geldi. Ets ile gitmiştik daha önce de Bodrum'da odamız upgrade olmuştu. Otel mi ets mi yaptı bilemedik ama çok hoş bir sürpriz oldu bizim için. Oğluşum odada hiç sıkılmadı gezecek kurcalayacak birsürü şey vardı.
Gelelim otelin bebekler için düşündüklerine. Öncelikle şunu söyleyeyim mama sandalyesi için hiç sıra beklemedik. Her yerde yeterince var ki otel dolumuş 2000 kişi varmış. İstediğin zaman garsonlar hemen getiriyor. Masa kısmında kolanyalı mendil ve peçete var üzerini streçfilm geçiriyorlar tertemiz geliyor. Ana restaurantta çocuk bölümü var masa sandalyeleri küçük 2 gece biz de orada yedik. Çocuklara baka baka daha iyi yedi. Hipp in kavanoz mamaları ve meyve suyu var. Özellikle senin için baktım blender var ( inşallah gerek kalmaz o güne kadar)
0-3 yaş oyun odası mevcut. Hergün gidip 1 saat oynadık. Orada da Hipp in ürünleri, biberon stelizatörü, kullan at önlükler, ısıtıcı, blender mevcut. Oyuncaklar şahane ben bile bayıldım. Yanında uyku odası var. Uyuyan bebekleri yatırabiliyorsun. Görevli bayan sürekli başlarında uyarınca arıyor. Ücretsiz bu hizmet. Biz ilk Can'ı bıraktık yarım saat kadar uyudu ama bu arada biç bişey yapmadık resmen çocuğun başını bekledik. 2. Gün tam önündeki havuza girdik bizim için de iyi oldu.
Çocuklar için tren, atlı karınca, çarpışan araba var hepsine bindik. Akşamları çocuklar için saat 21 de çocuk diskosu var. Ilk gittiğimizde Can şok oldu o kadar çocuğu bir arada ilk kez gördüğünden sonra alıştı. Oğluşumu iki tane rus kız bebek öptü hem de dudaktan herşey bir anda oldu engel olamadım
Odaya park yatak getiriyorlar. Bübchen in ürünlerini veriyorlar. Şampuan, vücut losyonu, lif, sabun.
Algıda seçicilik midir nedir sanki herkesin bebeği vardı.
Deniz'i kötü dalgalı ve kumlu olduğundan bulanık. Ama sıcak belki sen seversin. Hep havuza girdik biz. Suyu çok sıcak sonradan öğrendik havuzların sıcaklığı ayarlanıyormuş ve biz en sıcağına girmişiz hep.
Hergün sabah öğle akşam ikişer çeşit çorba çıkıyor can a yemek konusunda sıkıntı çekmedik. Tatilde herşey serbest hergün dondurma bile yedi.
Bizim için de yemekler şahane hele tatlılar. Kilo alıp geldim kilo sorunun yoksa çok güzel.
Her akşam 21.30 da amfi tiyatroda gösteriler oluyor. Ilk gün oğlum da seyretti alkış yaptı diğer günler katılamadın uyuyordu.
Aklıma gelenler bunlar. Biz otelden çok memnun kaldık. Kesinlikle aldıkları parayı hakediyorlar. Size de şimdiden iyi tatiller diliyorum. Yine de sormak istediğin bişey olursa cevaplarım.
Can zaten sorunsuz bir çocuk hiç zorluk çıkartmadı maşallah ama dün ve bugün huysuz dönüşümüze alışamadı herhalde.
afiyet olsun hemde gözünüz aydın canım ne güzel maşallahhicbir omlet turunu yemeyen oglum.ilk defa domatesli omleti yedii.. cok sukurrr yani sonundaaa:))))) puturlu yemeye basladik cok sukur :))
Cok sacma onun kizina gore mi olacakmis hersey hayret birseybunlar nasıl laflar ya. Değmeyecek insanlar için göz yaşı döküyoruz bide
Benim kv dem benden 1 sene önce kızını evlendirdi. Gelinliğim 1500 lirayı geçmicekmiş çünkü kızına öyle alınmış. Mobilyalar onunkilerin alındığı yerden olcakmış falqn filan. Eşime dedim ben senle mi evleniyorum ablana kuma mı gidiyorum saçmalığa bak.
Onların kızları prenses. Bizde oğullarına aldıkları damızlık inekleriz sanki
ben de iki defa suruyordum kizarikliklarina iki gunde gecti canimHerkese hayirla kandiller olsun kizlar bisey soracam bu arada kizimin alninda kulagina dogru falan enselerinin yan kebarlarinda bide boynun da kirmizi benek benek oldu neden acaba dun sabahtan beri oldu bende bugun eczaneye gittim coresatin aldim pembe olanindan insallah gecer bu kremi gunde.kac sefer kullaniyonuz genel de alerji icin kullananlar olmustu kirmiziliklar kacinci gunde.gecti bi iki gun daha gozlemleyecem gecmezse dermatolojiye goturmeyi dusunuyom bu arada alerji gibi degil diye biliyom sanirim sicaklardan da oldu hergun de banyo yaptiriyom ama
Oh ne guzel masallah canimhicbir omlet turunu yemeyen oglum.ilk defa domatesli omleti yedii.. cok sukurrr yani sonundaaa:))))) puturlu yemeye basladik cok sukur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?