• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayhh canım dun kandıldı ya, cok dua ettım hayırlısı olsun dıe işallah, yakın olan yerı yanı malesef yıne tepemdekı surıyelı olan yerı sectık cunku oburu bayag yokuslu ve tersete kalıyordu, eg ıkı haftamız kalmıs ev bulabılırmıyız bılmıyoruz o yuzden mecburen tamam dedık emlakcıyaa, Allah pişman etmesın, bu tepemdekılerıde bıldıgı yapıp işallahh .... ne varsa olumsuz seyler onların olsun işallahh:KK62::KK62:
Bilmiyoruz ki hangisi hayırlı olan olsun şer bildiklerimizde nice hayırlar vardır diyip teslim olmaktan başka bişey yapamayız tedbir bizden takdir allahtan önlemimizi alıp allah a dayanmak neylerse güzel eyler inşaallah

Bende arefe günü kayınvaldeme gidicem bursa nın ilçesi ama uzak bir yol şimdiden stresliyım bavul hazırlıcam kaç bavul olur kimbilir bebekle ilaçlar bezler oyuncak kıyafet kendime bişey almayı düşünmüyorum 2 yada 3 gün ama bolca badi olur önlük taktırmıyo ve püskürtüyo mecburen değiştiriyırum şimdiden yolculuk yapacaklara hayırlı yokculuklar diliyorum
Sana da hayirli yolculuklar canim bizim yol daha uzak 800 km falan arefe sabah 8 9 gibi yola cikacak hayirlisiylabben valizleri iyice tam halletim az ince utu falan da bitti sabah da erken kalkacam evi biraz duzenliyecem yarin dogalgazcilar olcu almaya gelecekmis ev sahibim dogalgaz yonunden olumlu insallah o iste bi hallolsa tasinmak zor is bunu bugun iyice anladim

Hazır müsaitken sorayım dr bize bağışıklık artırsın diye ummineks verdi kullanan var mı?

Yarın sabah 9 da klimalar gelecek odadan salona geçecek klima çok iş çıkacak bana bayramdan sonra mecbur bir boya gerekecek duvar kötü olacak:(

Sana da hayirli yolculuklar canim bizim yol daha uzak 800 km falan arefe sabah 8 9 gibi yola cikacak hayirlisiylabben valizleri iyice tam halletim az ince utu falan da bitti sabah da erken kalkacam evi biraz duzenliyecem yarin dogalgazcilar olcu almaya gelecekmis ev sahibim dogalgaz yonunden olumlu insallah o iste bi hallolsa tasinmak zor is bunu bugun iyice anladim
Çok uzun muş yolunuz rabbim kolaylık versın hayırla gidin gelin cnm

Yok canım oturma odasında oturuyorduk klima oradaydı salona geçtik orayı oğluma odayaptım klima da salona alınacak geçen sene bakım için geldiler dış unitesini de yikadilar balkondaydi ünite her yer çamur gibi olmuştu yarın ne olur düşünemiyorum
Bende yeni bakım yaptırdım hersene yaptırmak gerekiyomuş içerdeki pislikler direk ciğere iniyomuş bakımcı dedi kendimizde heray temizlicrkmişiz sanada kolay gelsin

Bende yeni bakım yaptırdım hersene yaptırmak gerekiyomuş içerdeki pislikler direk ciğere iniyomuş bakımcı dedi kendimizde heray temizlicrkmişiz sanada kolay gelsin
biz her sene yaptiriyoruz hatta geçen sene hortum tıkanmış tozdan klimaci inanamadı her sene yapıldığı halde o kadar toz. olmasına bizim burası çok tozlu inşaatlar hiç bitmiyor

Ya buranin serifi hic yok @kmltm geceleri burda artik yeni serif bizz olalim @yaz yagmuru baksan topige hirsiz girse haberi olmayacak @kmltm in :KK47:
evet şerifler değişti kızım uyuyor birde ben uyuşan iyi olacak uykusuz yaşıyorum resmen

biz her sene yaptiriyoruz hatta geçen sene hortum tıkanmış tozdan klimaci inanamadı her sene yapıldığı halde o kadar toz. olmasına bizim burası çok tozlu inşaatlar hiç bitmiyor

evet şerifler değişti kızım uyuyor birde ben uyuşan iyi olacak uykusuz yaşıyorum resmen
Bende nehir uyuyali cok oldu bana uyku gelmiyo :( :(

Aynen bahane cok:)))

Fabrikada sef canim

Aynen isin bi de o boyutu var.isimden soguyacagim bu gidisle:))

Mira cok bilmis ya baba dedgi video cok guzel:))bile bile yapiyo sanki zilli:))
aynen işimden soğum
Aynen bahane cok:)))

Fabrikada sef canim

Aynen isin bi de o boyutu var.isimden soguyacagim bu gidisle:))

Mira cok bilmis ya baba dedgi video cok guzel:))bile bile yapiyo sanki zilli:))
aynen işimden soğuduğunu fark ediyorum. normalde bir yıl daha ücretsiz kullanıyım diyordum ama sanırım bakıcı bulabilirsem eylülde başlıycam. bu arada seni istemediğin bir okula verirlerse mutlaka itiraz et.

Valla canim temiz birakip gidince gelince ev aman aman bi temizlik istemiyo ben camlar perdelr kapilar banyi fayanslari gunduz de gardrobumuzu sildim yerlestirdim bi kismi valiz de oldugu icin zor olmadi gelunce sil supur yapar toz alirim oda 1 saati almaz evde hic kimse olmayinca bide camlar kapilar kapali oldugu icin batmiyo ev

Ona bi cozum yok simdilik iste nehir de atiyo hatta telefonumu kil payi iki uc sefer yakaladim hayir diyom kiziyom yine atiyo dun de iki tane lego atmis ben hatta gunduz kapiyi cok acmiyom benim oturdugum cephe binanin girisi allah korusun birinin kafaya bisey gelir bide basima bela almayayim
bu kadar işi nasıl yapıyorsun ki maşallah. valla ya tembelim ya pasaklı. bu kadar iş yapsam yerden kazırlar beni

Back
X