2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İyi yolculuklar canım.

bende evi toplayip supurcem bide balkonlari yikicam bide bahcemi sulicam:)
Bahce mi bayilirim canim annemlerin evi bahceliydi cok severdim hep ben sulardim meyve agaclarimiz vardi cok guzeldi nanelerimiz vardi onlari sularken her yere mis gibi nane kokusu yayilirdi o gunleri hatirladim simdi
cok hareketlendiler artik canim gercekten cok zor Ece de balkondan asagiya su giderinin kapagini atmis asagiya hicbirsey bulamayinca su anda brnim camasirlarim yerlerde cekmecelr bosaltilmis

çoğumuz cok zorlu süreçlerden gecmisiz ama rabbime bin şükür ki bize anne olmayi nasip etti darisi tum isteyenlere inşallah

Benim hikayemi bilenleriniz vardır belki..Hepinizin kinden biraz daha farklı,biraz daha acı ve Efe'den önce ki hamileliklerimden kalan..Neyse hatırlaması bile kötü..

Herkes kaderinde ne varsa onu yaşıyor..Allah'ın yaşattığı herşeyin bir sebebi olduğuna inanırım ben..Hepimiz şimdi yavrularımızı sağlıkla büyütelim inşallah..Ve darısı 2.lerin başına 3.lerin başına

bende yazayim ama kufur etmeyin :) bizde istiyoduk ama hemen degil tabi ama kismet iste evlendik )emen hamile kaldim borclar kira sı
kıntı cektik halada devam ediyo ama idare ediyoruz cok agladim bemde erken oldu diye hazirliksiz yakalnadim hic bisey anlamadim hamileligimden oyle iste sipalar buyudu bile

@minnakkartal cocuklarim icin tesekkur ederim canim guzel seyler yazmissin ben de eminim Miracim ve buradaki diger bebislerimiz cok iyi birer evlat olacaklar cunku buradaki butun annelerimiz bebekleriyle cok ilgililer ve sevgi dolular zaten herseyin basi sevmek gerisi geliyor evladini sevgiyle buyuttukten sonra o sevgi karsiligini buluyor ve bize geri donuyor ayni sekilde Allah hepimizin evladini bagislasin hayirli evlat olsunlar insallah

annemlerin alt katında 2 yaşında bi çovuk var. 2. Kattalar. Çocuk evde ne kadar oyuncak varsa küçük küçük. Hepsini balkon giderine sokmuş. Onlarda aşağıya kadar inmiş tıkamış gideri. Kışın çok yağmur yağdığında çatıdan akan balkonlardan akan sular giderden gidemeyince alttaki katların rpsinin salonlarını su bastı.
Çocukları boş bırakmaya gelmiyo geröekten

Ben de ilk evlendigimizde ilk ay adet oldum ikincisinde hamileydim canim hazirliksiz oluyor ama nasipleriyle geliyorlar hersey yoluna giriyor zamanla

Sende bendensin demekki. Bende çok ağladım ama iyi ki olnuş sıpalar, hayırlı vakit buymuş bizim için demekki

Kotu olmus ben de cozum ariyorum bu delige cunku elini de sokuyor icine dun balkonu yikadim su vardi delikte bir baktim elini sokuyor bu balkon kapisini cok kapatamiyorum hava sicak o tarafta oturuyoruz

Dun klimacilar geldi ev tiz toprak icinde kaldi dun balkonu panjurlari yikadim camlari sildim salonla oglumun odasini mutfagi temizledim Eceyle zor oldu pas pas kovasinin icine ellerini sokuyor kovayi sandalyenin ustune koydum hep sildigim yerlere basiyor dusecek diye korkuyorum yatak odasi cocuk odasi banyolar var camasir yikiyorum utu var daha Ece uyuyor oglanlari babasi tras olmaya goturdu zor kadin olmak hangi birini yapsam acaba

Kizlar bizim apartmanda bir cocuk var surekli agliyor ciglik cigliga gece gunduz hep boyle simdi yine agliyor kadin esinden ayri yalniz buyutuyor Allah yardimcisi olsun niye agliyor diye sordum arabaya binmeyecekmis inadindan dedi gece de agladi dedim yine inadindan dedi ya gercekten cok zor onu gorunce Ece bana kuzu gibi geliyor

Sende bendensin demekki. Bende çok ağladım ama iyi ki olnuş sıpalar, hayırlı vakit buymuş bizim için demekki
aynen benim adet gecince kv gorumceye soyledim silik cizgi vardi yok hemen olmaz falan diye dalga gectiler ama olabiliyomus

@oslew canim gecen gun sen soyleyince sleepy e uye oldum bir tane alt acma bezi 3 tane bez geldi simdi tesekkur ederim
bana daha gelmedi nasil guzelmi bezi fiyati uygun ama gorcez bakalim gelince islak mendilleri gelmedo bana kargo sirketi yuzunden baska yere gondermisler aradilar tmm gondecez dediler ama gelmedi ark kullanmis kuru diyo islak mendiline

Canim primanin yeni dogan bezi gibi disinda cizgi var doluluk gostergesi primaya gore biraz daha kalin gibi geldi bana ama Ece dis cikartiyor cok bez degistiriyorum kakasini cok yapiyor onun icin iyi oldu kullanirim islak mendil bana da gelmedi neden bilmiyorum

Artik kesin inandim yilbasindan beri kizim ayagimda esim yanimda uyuyo ben ayaktayim hem tatil hem ziyaret baska sehre geldik yinemi ayni olur ya yine ikisi uyuyo ben ayakta bu arada kizlar beyza gece 3 te geldik uyuyamadi arabada ayagimda salladim yine dalamadi gelincede karistiricam derken 5 e kadar yatmadi 5te zorla yatirdim aglaya aglaya her yarim saatte bir kalkti yerinimi yadirgadi acaba

Yerini yadirgamis olabilir canim

Kizlar ya daha once yazmistim gorumcemin orada satilik bir ev var diye ben istememistim gorumceye yakin diye ama gorumcem iyidir de o kadar yakin olmak beni korkutuyor ben mesafeli olmak isterim ama yakin olunca azicik mesafeli dursan yanlis anlasilir beklenti olur sogukluk girer araya oyle de olmak istemem esim bugun gorumceye gitti o ev hala satilmamis beni aradi alalim biz bu evi diyor daha once soylemistim esime bunlari bana hak vermisti ama israr ediyor ben yanlismi dusunuyorum ev bu yani iki gun sonra kafamizda sorunlar olduktan sonra ne anlami var ki buradan tasinmanin of bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…