benimde bahcemde salatalik domates biber maydonoz ve eksimen var azar azar mahsullerini yemeye basladik cok guzel oluyor bitirdim aukur isleri bide buraya bakimda banyo yapim desim:)umutu da annemlere postaladim ohh misBahce mi bayilirim canim annemlerin evi bahceliydi cok severdim hep ben sulardim meyve agaclarimiz vardi cok guzeldi nanelerimiz vardi onlari sularken her yere mis gibi nane kokusu yayilirdi o gunleri hatirladim simdi
cok hareketlendiler artik canim gercekten cok zor Ece de balkondan asagiya su giderinin kapagini atmis asagiya hicbirsey bulamayinca su anda brnim camasirlarim yerlerde cekmecelr bosaltilmis
Ne guzel canim organik dogal ben cok severim bahceyi toprakla ugrasmayi ama maalesef oyle bir ywrimiz yok annemlerin vardi mutahite verdiler apartman oldu vermeyin dedim o kadar ama annem de mecbur kalmisti tek basina kaliyordu 3 katli mustakil evde dedem vardi o vefat edince annem korkmaya baslamisti o yuzden verdiler mutahitebenimde bahcemde salatalik domates biber maydonoz ve eksimen var azar azar mahsullerini yemeye basladik cok guzel oluyor bitirdim aukur isleri bide buraya bakimda banyo yapim desim:)umutu da annemlere postaladim ohh mis
insallah seninde okur xanm rabbin tum isteyenlere versin ugras oluyor hemde umut bahceye coj seviyorNe guzel canim organik dogal ben cok severim bahceyi toprakla ugrasmayi ama maalesef oyle bir ywrimiz yok annemlerin vardi mutahite verdiler apartman oldu vermeyin dedim o kadar ama annem de mecbur kalmisti tek basina kaliyordu 3 katli mustakil evde dedem vardi o vefat edince annem korkmaya baslamisti o yuzden verdiler mutahite
İnsallah canim cok sagolinsallah seninde okur xanm rabbin tum isteyenlere versin ugras oluyor hemde umut bahceye coj seviyor
Kizlar ya daha once yazmistim gorumcemin orada satilik bir ev var diye ben istememistim gorumceye yakin diye ama gorumcem iyidir de o kadar yakin olmak beni korkutuyor ben mesafeli olmak isterim ama yakin olunca azicik mesafeli dursan yanlis anlasilir beklenti olur sogukluk girer araya oyle de olmak istemem esim bugun gorumceye gitti o ev hala satilmamis beni aradi alalim biz bu evi diyor daha once soylemistim esime bunlari bana hak vermisti ama israr ediyor ben yanlismi dusunuyorum ev bu yani iki gun sonra kafamizda sorunlar olduktan sonra ne anlami var ki buradan tasinmanin of bilemiyorum
Bence de canim hatasinin farkina varmistir belki ama bir ozur dileyip gonlunu almali yarun bayram belki küs olmak istemez ozur diler ben de ozur dileyene kadar konusmam beni kirdigi zaman konusmaya calistiginda bana bir ozur borclusun kirdin beni derim o da yaptigini biraz savunur biraz bana hak verir ya da ozur dilerim derBir suru mesaj alintiladm elektrik kesilince net gitti ve hepsi silinmis
Esim hala ozur dilemedi.bisey olmamis gbi konusuyo ben de mecbur kalmadikca cevap vermiyorm hala.ben alttan aldikca her seferinde bisey olmamis gbi konustukca adam ozur dilemeyi unutmusfazla iyi niyet de basa bela oluyomus demekki.esin bile olsa suistimal edebiliyo
Biz sabah 11 de ciktik nehir anca uyandi kahvalti falan derken o saqte kaldik kizim ikci kez bi kaka daha yapti nasil yaptiysa benim bile ustum batti yemek bez molasi derken daha afyondan yeni ciktik konya ya 1.5 saat var daha yani nigdeye varmamiz 9 10 u bulur gibiCanim biz dun gece vardik 9 saat yol geldik toplam 2 saat uyudu uydurma sarkilar oyunlar tabi molalar ne yapcagimizi sasirdik ama geldik cok şükür
İste canim tamda senin bahsettigin gibi olan konulardan korkuyorum kv cok sık gidiyor bu gorumceye en az bir hafta ya da on gun kaliyor geldiginde cocuklari ozledim birkac gunde sizi goreyim diyecek ya da cat kapi gelip gitmeler dedigin gibi ozel diye birsey kalmayacak ben anneme yakin oturuyorum bazen küsüyor bana gelmiyorsun sık sık diye anne benim 3 cocugum var esim oglen yemege geliyor cikamiyorum diyorum yine de zaman zaman konusuyor benim bir isim oluyor yardim bekliyorum bazen ilgilenmiyor ben kiriliyorum bu sefer olmuyor yakinlik beklentileri arttiriyor tesekkue edeeim cevabin icin esime aksam uygun sekilde soyleyecegim tekrar olmaz diyeCanim ben de emre icin ilceye tasindm annem ve kv nin yanina biliyosun.aile apartmani gbi bisey eltim esimin halasi kuzeni falan oturyo.kv nin evi de var ama tasinmadi henuz.gorumcenle aran iyi olabilir ama tasinirsan mesafeli olamazsin buyuk ihtimalle.kv veya esinin ailesinden herhangi biri gorumcene geldikce seni de cagiracaklar.ozel hayatiniz kalmycak pek.evine giren cikanda gozleri olacak.bak ben burya tasinali 1 seneyi gecti.su okul isim belli olur olmaz tekrar merkeze gitcm insallah emreye de bakici bulcm.burda o kadar cok yiprandim ki.herkes biseyler bekliyo surekli.cat kapi gelen mi dersin ha bire cagiran gitmeyince de kusen mi dersinesim bile bi tuhaf oldu.ozguveni mi yukseldi nedir anlamiyorum.7 senedir beraber oldugum o dusunceli iyi adam gitti yerine aferdersn de tam bir hayvan geldi taniyamiyorum onu.uzaktayken cok daha iyiydik.ailelere yakin olmak iyi diye dusunurdum hep ama olmuyo emin ol.hem sen de beraber oturmussn kv ile az cok tahmin edebilirsn.hakkinizda hayirlisi olsun ama farkli secenegin varsa hic gitme oraya bence
Bence de canim hatasinin farkina varmistir belki ama bir ozur dileyip gonlunu almali yarun bayram belki küs olmak istemez ozur diler ben de ozur dileyene kadar konusmam beni kirdigi zaman konusmaya calistiginda bana bir ozur borclusun kirdin beni derim o da yaptigini biraz savunur biraz bana hak verir ya da ozur dilerim der
İste canim tamda senin bahsettigin gibi olan konulardan korkuyorum kv cok sık gidiyor bu gorumceye en az bir hafta ya da on gun kaliyor geldiginde cocuklari ozledim birkac gunde sizi goreyim diyecek ya da cat kapi gelip gitmeler dedigin gibi ozel diye birsey kalmayacak ben anneme yakin oturuyorum bazen küsüyor bana gelmiyorsun sık sık diye anne benim 3 cocugum var esim oglen yemege geliyor cikamiyorum diyorum yine de zaman zaman konusuyor benim bir isim oluyor yardim bekliyorum bazen ilgilenmiyor ben kiriliyorum bu sefer olmuyor yakinlik beklentileri arttiriyor tesekkue edeeim cevabin icin esime aksam uygun sekilde soyleyecegim tekrar olmaz diye
İnsallah ozur dileyip gonlunu alir canim tatliya baglarsinizBakalim:)yarin bayram sonraki gun de dogumgunum napck bakalm
amin canim sagol senin icinde hayirlisi olsun iyi bir bakici bulursun insallah kafanda rahat olur tasinincaTasinmadan once ben de nolck sanki kapimi kapatrm herkes disarda kalir diyordum ama oyle olmuyomus insan yasayinca daha iyi anliyor canm hayirlisi olsun hakkinizda
Allah kadına kolaylik ve sabır versin. Anne baba ayrı olunca biraz fazla şımartıyorlar. Yigenimde bana değil de annesine annemin eşine babama hersey için ağlar.Kizlar bizim apartmanda bir cocuk var surekli agliyor ciglik cigliga gece gunduz hep boyle simdi yine agliyor kadin esinden ayri yalniz buyutuyor Allah yardimcisi olsun niye agliyor diye sordum arabaya binmeyecekmis inadindan dedi gece de agladi dedim yine inadindan dedi ya gercekten cok zor onu gorunce Ece bana kuzu gibi geliyor
Yerini yadırgamıştır canım. Ben bile farklı bi evde yatınca ikide bir uyanirim.Artik kesin inandim yilbasindan beri kizim ayagimda esim yanimda uyuyo ben ayaktayim hem tatil hem ziyaret baska sehre geldik yinemi ayni olur ya yine ikisi uyuyo ben ayaktabu arada kizlar beyza gece 3 te geldik uyuyamadi arabada ayagimda salladim yine dalamadi gelincede karistiricam derken 5 e kadar yatmadi 5te zorla yatirdim aglaya aglaya her yarim saatte bir kalkti yerinimi yadirgadi acaba
Ondan olabilir canim cunku bakiyorum kardesimin cocugu ve yan dairemdeki nin cocugu o cocukla yasit onlar oyle aglamiyor carsiya cikmis kadin yarim saat arabayla mesafe oradan buraya kadar agladi diyor rezil etti beni diyor neden rezil olacaksin cocuk o dedim ama sanki cani yanmis gibi agliyorAllah kadına kolaylik ve sabır versin. Anne baba ayrı olunca biraz fazla şımartıyorlar. Yigenimde bana değil de annesine annemin eşine babama hersey için ağlar.
Aman kalsin canim ben ilk defa bu kadar kirli bayrama giriyorum ins pzt sali gibi temizletecem. Bebekle is yapilmiyor pis kalalim bu sefer. Bende guya bugun biraz toz aliyim dedim disari çıktık kule siteye gittik. Yoruldum aksam belki biraz ortaligi toplarimcanım bizde suyun sıcaklığını düşürerek hallettik o sorunu. Gerçi başına su dökünce hala ağlıyo ama . Elimle su alarak az az ıslatıyırum. Şampuanlayıp en son kafasını yıkıyorum:/
çok ilginç ya:) Arenden 6 tane:)) ilk defa duydum böyle bir şeyi. Eğer olurda bir Aren daha dünyaya getirirsen inşallah yine bırda oluruz. Merak ettim acaba aynı sorunları mı yaşıvaksınız nasıl olacak
çok şükür kavuşmuşsunuz. Bu kvlerde gelinlere kusur bulmak için yer arıyolar. Hoş bu kusurda sayılmaz sağlık sorunu ama kendi oğullarında olamaz sanki.
bence de görmezden gelme canım. Ben hemen barışırdım dayanamazdım. Baktım adam nasılsa hemen barışıyo bu diye hiiç uğraşmıyo. Azıcık kendimizi ağırdan almamız lazım
nerde canım ya
Güya mutfak dolaplarını silcektim. Sadece üst taraftaki dolapları silebildimgökçr çıldırdı onunla ilgilenmiyorum diye. Babasıyla oynasada ben yanlarında olacakmışım.bu günde çamaşırlarla uğraşcam. Yattı brnim temizlik. Hele birde nasıl böyle ıluyo anlamadım ama binanın çevresinde kuşlar dolanıp duruyolar. Biri kuş mu besliyo balkonda anlamadım da. Tüm camlarım kuş pisliği olmuş. Çok sinirim bozuldu. Temizlemeye vaktimde yok. Kalacak mecbur öyle gelene kadar
Aaaa kule site bizim evin orda :))) yürüyerek 10 dkAman kalsin canim ben ilk defa bu kadar kirli bayrama giriyorum ins pzt sali gibi temizletecem. Bebekle is yapilmiyor pis kalalim bu sefer. Bende guya bugun biraz toz aliyim dedim disari çıktık kule siteye gittik. Yoruldum aksam belki biraz ortaligi toplarim
aynen öyle kaldı benimde. Kendim duşa girebilirsem şükretcek kıvamdayım. Daha valiz hazırlıcam. Bende kuledeydim bu gün :)belki yanınızdan geçmişizdir de farketmemişizdirAman kalsin canim ben ilk defa bu kadar kirli bayrama giriyorum ins pzt sali gibi temizletecem. Bebekle is yapilmiyor pis kalalim bu sefer. Bende guya bugun biraz toz aliyim dedim disari çıktık kule siteye gittik. Yoruldum aksam belki biraz ortaligi toplarim
baya merkezdesiniz o zaman :)Aaaa kule site bizim evin orda :))) yürüyerek 10 dk
canım yadırgamıştır bende yadırgarım halaArtik kesin inandim yilbasindan beri kizim ayagimda esim yanimda uyuyo ben ayaktayim hem tatil hem ziyaret baska sehre geldik yinemi ayni olur ya yine ikisi uyuyo ben ayaktabu arada kizlar beyza gece 3 te geldik uyuyamadi arabada ayagimda salladim yine dalamadi gelincede karistiricam derken 5 e kadar yatmadi 5te zorla yatirdim aglaya aglaya her yarim saatte bir kalkti yerinimi yadirgadi acaba
Yani şunu söyleyim biz pendikten ev aldık ki çok yakın değil ama ben hiç taşınmak istemiyorum gerçi bizde durumları biliyosun kıskançlık fln var yine de kendi evine Hevesle taşınmak ister insan eğer eşin çok ısrarcı olmazsa taşınmayın dedim ben Hayırlısı tabiKizlar ya daha once yazmistim gorumcemin orada satilik bir ev var diye ben istememistim gorumceye yakin diye ama gorumcem iyidir de o kadar yakin olmak beni korkutuyor ben mesafeli olmak isterim ama yakin olunca azicik mesafeli dursan yanlis anlasilir beklenti olur sogukluk girer araya oyle de olmak istemem esim bugun gorumceye gitti o ev hala satilmamis beni aradi alalim biz bu evi diyor daha once soylemistim esime bunlari bana hak vermisti ama israr ediyor ben yanlismi dusunuyorum ev bu yani iki gun sonra kafamizda sorunlar olduktan sonra ne anlami var ki buradan tasinmanin of bilemiyorum
Bizimde olmuştu tartışmamız bende bu kez özürsüz olmaz dedim ama anneler günü hediyesi bi iki tatlı söz yumuşadım seninde arada bayram doğum günün var bakalım nâsı yapacak eşinBir suru mesaj alintiladm elektrik kesilince net gitti ve hepsi silinmis
Esim hala ozur dilemedi.bisey olmamis gbi konusuyo ben de mecbur kalmadikca cevap vermiyorm hala.ben alttan aldikca her seferinde bisey olmamis gbi konustukca adam ozur dilemeyi unutmusfazla iyi niyet de basa bela oluyomus demekki.esin bile olsa suistimal edebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?