2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar miranın bayramlığını Hazırladım yatağına Astım eşim geldi odadan çok duygulandım dedi annemde hep yatağımıza koyardı dedi bende üzüldüm ama sonra alnımdan öptü beni teşekkür ederim ne güzel anne oldun dedi bu geceye çok duygu kargaşasındayız

Ne guzel ya esinin kiymetini bil canim.benmkinde tik yok.Allah mutlulugunuzu daim etsin

Sagol canim ben istemezsem o da vazgecer ama israr etti telefonda aksam gelince konustuk ev sahibi fiyati yukseltmis o yuzden satilmamis evin ici de tadilat gerektiyor ben dedim esime ne gerek var bayagi pahaliya gelecek o muhitte daha ama gorumceme mesafesi olan yeni evler var ayni fiyata oralara bakariz dedim ikna oldu yok canim aklimda acabalar olsun istemiyorum bu sefer alacagim evde kalici olmak istiyorum hayirlisi defogin gibi
benimde babam vefat ettigi icin bayramlarda ve babalar gununde huzunlu olurum hep esinin ne hissettigini anlayabiliyorum mekanlari cennet olsun insallah

K
Ben bile hüzünlendim burda. Ne güzel ki bir birinizi bulmuşsunuz yalnız değilsiniz:)

Canım benim bi dayım hep uzakta oturdular. Bi mesafe vardı.Dayım çok efendi herkesin sevdiği bi adamdır. Yengemide çok severdik tün aile.
Diğer dayım hastalanınca tayin aldırdı. Yardım etmek amaçlı. Hatta 3 senedir de annemlerle aynı binada oturuyolar. Annem keşke kardeşim hep uzağımda olsaydı da. Böyle olmasaydık diyo şuan.
Bizim çok sevdiğimiz yengemizin içinde meğer başka bir kadın varmış. Şimdi kimse evlerine gitmek istemiyo. Herkesin kalbini kırdı.
Çok iyi anlaşan çocukların arasına bile kavga soktu.
Bu kadar yakın olunca ister istemez fazla samimiyet oluyo. Fazla rahatlıyo insanlar. Bi mecburiyet yoksa gerçekten akıl karı değil yakın oturmak

Pek bilmiyorum ama kuleye ve zafere yürüyoruz . Zaten dümdüz memleket insan yürüdüğünü bile anlamıyor hiç yorulmuyorum burda :))
burda selçuk üni. Kampüsünün içinde ölüm yokuşu denem bi yer var. Ben ilk bunu dediklerinde dedim kesin çok dik bi yokuş. Ankarada doğdum büyüdüm yokuşu iyi bilirim. Orası nerde diye sordum bi gün gösterdiler. Yokuş dedikleri yer eğimli yol muş meğersem.
Adamlara nasıl zor geliyosa artık düz yoldan sonra. Adını ölüm yokuşu koymuşlar:))

Ne guzel ya esinin kiymetini bil canim.benmkinde tik yok.Allah mutlulugunuzu daim etsin
canım inşallah bayram vesilesiyle güzelce gönlünü alır eşin

Valla hic zannetmiyorum disarda su an zaten.ne oldu bu adama boyle ya oturdum agladim zorumdan

aynen katiliyorum canim esim telefonda israr edince kafamda bir soru isareti olustu ama sizlerinde cevaplarinizla emin oldum dogru bir karar olmayacagindan cok yakin olunca olmuyor

amin canım teşekkürler ama senin eşinde anlamıştır yarın bayram Güzelce alır gönlünü
Âmin canım Dediğin gibi böyle Günler'de daha çok hissediyo demek insan
Ev işi içinde iiki ikna olmuş evde pahalıymış umarım gönlünüze göre bi yer olur

K
Ben bile hüzünlendim burda. Ne güzel ki bir birinizi bulmuşsunuz yalnız değilsiniz:)
Canım teşekkürler çok şükür

İnsallah canim sagol

@oslew instagramda gecen yilki bayram resmini gordum gercekten ne cabuk gecmis koca bir sene benim icin kabus gibiydi gece sabaha kadar gazdan agliyordu Ece hic bayrami hissedememistim kendime ne alisveris yapabilmistim ne de kuafore gidip kaslarimi aldirabilmistim orman gibiydi kaslarim hic unutmuyorum bu sene herseyi yapabildim bayagi yol katetmisiz masallah bize:))

bende ayni durumdaydim tsort kot bu sene aldim kapri ayakkabi yarin sabahta burdaki kuafor acik olursa fon cektircem buyuduuler tabi artik hangi ara ama bilmiyorum :)
Eki Görüntüle 1584980 Kizlar bunu abimin kizina aldim yarin vercem guzel mi insallah begenirler
cok guzel begenirler tabii iyi gunlerde kullansin

Cnm tedavi sürecini soruyorsun galiba. Dondurulmuş biraz farklı oluyor. Yani iğnelerle yumurtaları çoğaltmıyorlar. Mesela bende 24 tane yumurta topladılar. 12 tanesi dölledi. Üçer üçer dondurdular. İlk areni koyduklarında 6tanesinin içinden çözdürdüler. Aren 5. güne kadar gitti. Yani en iyi kaliteydi. Sonra bana transfer ettiler. Diğer 5 taneyi çöpe attılar. Şimdi 6 tane daha varya çocuk düşündügüm zaman onları çözdürüp dışarda izleyecekler eğer kaliteliyseler transfer olacak yoksa tamamen sil baştan tedaviye başlıcam.

@yaz yagmuru biliyorsundur benim kv tam karşı apartm. ben şuan iyiki gelmişim diyorum. Sürekli bize yemek gönderiyor. İşin olunca areni gönder diyor. Ve daha evime 2 kere geldi. Onda da ben yemege aldm da öyle geldi. Ama tabi herkesin kv böyle değil. Bence çok iyi düşün dedigin gibi ev bu sonradan pişman olursan bedeli çok daha zor olur.

@kmltm bence eşin yrn übarışır. Doğumgününde de kesin güzel bişey yapar. Ve eminim ki şuan oda çook pişmandır.

bende ayni durumdaydim tsort kot bu sene aldim kapri ayakkabi yarin sabahta burdaki kuafor acik olursa fon cektircem buyuduuler tabi artik hangi ara ama bilmiyorum :)
cok guzel begenirler tabii iyi gunlerde kullansin
Gule gule giyin canim iyi yapmissin ben kendime almadim birsey esim al dedi usendim evden birseyler giycem artik kunye icinde sagol canim

Ne guzel masallah canim Allah daim etsin insallah ama cesaret edemiyorum evimin huzurunun bozulmasini da istemem baska yerden bakariz artik esim bir sene sonra demisti ama bugun heveslenmis evi gorunce neyse ki israrci degil

Eki Görüntüle 1584980 Kizlar bunu abimin kizina aldim yarin vercem guzel mi insallah begenirler

Evet canm gayet guzel.emreye de ablam almisti:)takym ben de yarin gule gule kullansn kuzucuk

Bilmiyorm canm konuyu acmaya cekiniyo sanirm bisey olmams gbi havadan sudan konusmaya calsyo ben de cevap vermeynce gidiyo.kv yonunden de sanslisin benmkinin karsimda oldugunu dusunmek bile istemiyorum

Sagol canim bizimkini de abim almisti ben de takcam yarin kizceme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…