2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bebeginin ateşini antibiyotik kullanmadan sadece ates dusuruculerle kontrol altina alanbilen oldu mu? Insallah görür de cvp yazarsiniz kızlar. Bebegim dunden beri atesli, daha once muayene oldugumuz bir dra denk geldik yine ki daha once atesliyken birseyi yok deyip birkac saat sonra yuksek atesle tekrar gittigimizde bogaz enf olmus demisti. Simdi yine birseyi yok dedi ve atesi yukseldiginde ates dusurucu ver dedi, pek guvenemiyorum o dra artik napsam bilemedim

@cann10 bizimki ateşlendiğnde ilk peditus vermsti düşmedi Yükseldi 4 saat snra fitil verdim fitil hemen düşürdü çabuk etki edio gecmis olsun
@kmltm cnm karşılıklı oturup konuşsan icini döksen cok değiştiğini neden bole oldgunu anlayamadığını anlatsan bzn gercktn icini dökmek hem insani rahatlatiyo hemde karşısındakinin biseyleri anlamasını görmesini sağliyo
@AreN5 çim annemlerde Olduğum sure boyunca ne zaman yolun duserse bana uyar ev tuttumz zmn hatta caya gel sdce bi ara yazliga gtcm annemlerle onun dışında ist dym hep
Hepinize ii bayramlar bu arada annemler umrede oldugu icin kayinvalidemlerde kaldik dun gece iyi bi kadin elimi biseye sürdüremez biseye karışmaz sevdgm seyleri yapmaya Çalışır hep sdce bzmkiler brz sorumsuz dugun zamani fln üzerlerine dusen hc biseyi yapmadılar ozamandan kırgınlıkların var ama snrasinda bana laf sokma vs ole olaylarımız hc olmadi karışmasınlar hicbiseye daha ii sanrm

Degisik gelio bana bazi seyleri sabitler olmaZsa olmazlari var mesela suan gorumcem evi supuruo saat sabahın 6 si bu klasik mesela her bayram sabahi ev supuruyolar, kv mutfakta sesler gelio kesin dolma sariyo YAŞ olarak ta benm ailemden cok YAŞlı kv kp degistiremiosn artk onlari hayati kural gibi yasiyolar farkli hic bsy yok hep ayni seyler

Bu da beni sıkıyo brz esim saolsn bana hc bişeyde baski yapmaz benden daha uyumludur ama o da ailesinden dolayi kural haline gtrms bazi seyleri mesela nerde olursak olalim bayram namazndan snra herkes burda kahvaltıda olcak ya ne gerek var dmi bi bayram sabahi gec gtsek nolcak olmaz kural bu , beni bnlar yoruyo yoksa kişisel sorunlarımız yok skr .. Burda kendi kendine konusuomus gibiyim hadi Kizlarrrrr bugun bayram erken kalkın bakim

Gecmis olsun canim. Gökçe nin ateşi 4 ğin sürdü. Doktor antibiyotik vermedi. Boğaz enfeksiyonuydu. Ateş düşürücü kullanarak atlattı çok şükür. Hemşire arkadaşımda 3 gün doktora götürme ateş düşürücü ile evde ateşi kontrol altına al demişti. Vücut mikroplarla kendi savaşsin demişti. Eğer 3 günün sonunda hala ateş devam ederse doktora git demişti. Ama ateşi çok yükselince 2.gun ben götürdüm doktora oda aynısını dedi ve ilaç yazmadı.

Bence sıkılma yerinde olmak isterdim suan bayram günü gidecek bi yer kimsesiz yok burda. Bi benim amcam var.

geçmiş olsn. İnş. şimdi düşmüştür ateşi.

Çok sağol bende beklerim herzaman :) o zaman gelmeden önce haberleşiriz yine.
Eskiler bayramı daha heycanlı yaşıyor bence. Benim kv de çok kuralcıdır. Mesela 11 dedim mi yeşilçayını içecek. Saati geçtimi asla içmez. Sürekli benim böyle kurallarım var diye cümleye başlar. Kuşak farkı olunca da ister istemez farklı geliyorlar. Ama dedigin gibi değiştiremiyoruz malesef.

isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsn gökçeye. Sıcak bişeyler içir istersen boğazlarına iyi gelir.

Canim ben daha once oglum kucukken ates dusurucuyle atlatmistik pedifen vermistik eger yuksek olursa pedifen 3 saat sonra fitil donusumlu olarak zaten 3 gunden fazla surerse atesi ilac kullanmasi gerekir gecmis olsun gerek kalmaz insallah
Herkese Günaydın. İyi bayramlar :)
Sanirim gökçe grip oldu. Burnu akiyo uyandığında beri dün akşam çarşıya gittik hava biraz ruzgarliydi sanırım ondan oldu.
gecmis olsun canim

Eki Görüntüle 1584980 Kizlar bunu abimin kizina aldim yarin vercem guzel mi insallah begenirler
Çok güzel Güle güle taksın Fındık
Geçmiş Olsun canım umarım antibiyotiğe gerek kalmaz

Herkese Günaydın. İyi bayramlar :)
Sanirim gökçe grip oldu. Burnu akiyo uyandığında beri dün akşam çarşıya gittik hava biraz ruzgarliydi sanırım ondan oldu.
Canım gecmiş olsun inşallah grip değildir iki sabahtan Miranınds burnu akıyo bi kaç saat sonra düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…