2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Acil mama kasigi onerisi kizim nuk ile yemiyir normal bizim tatli kasigi ile yiyor disine geliyo aciyo bazen. Silikonlu istemiyorum hangi marka kasik?

Efe artık normal kaşık çatalla yiyor..yani kendi tutmuyor tabi tutturmuyorum da,ben yediriyorum..Mama kaşığını bıraktım artık..

Ben kendim yedirdiğim zaman metal kullanıyorum rahat oluyor ama kendisi de alışsın diye bu takımın çatal kaşığını kullandırıyorum

Acil mama kasigi onerisi kizim nuk ile yemiyir normal bizim tatli kasigi ile yiyor disine geliyo aciyo bazen. Silikonlu istemiyorum hangi marka kasik?
eğilip bükülen istemiyosun sanırım silikon olmasın derkrn. Kent plazadaki jokerde pek çok marka var canım. Apriorinin gösterdikleri. Gibi sert bükülmeyenlerde var aventin yanlış hatırlamıyosam. Bi bak istersen oraya. Tabi tamamen sert olmuyolar yine bi yumuşaklık oluyo ama ağza alınan kısmı hemen yamulmuyo

Ben takım almıştım Beşiktaşlı çatalını da kaşığını da kullanıyor kâsesi de var. Slikon değil eğilip bükülmüyor.
aslında onlarda silikon ama sert silikon

Kızlar uzun zamandır girmiyodum fırsatım olmuyodu, nasılsınız bebekleriniz nasıl gelişmeler neler çok merak ediyorum.
Bizi sorarsanız kaya 2 azı dişini çıkardı sıra alttaki azılarda, bilemiyorum o yüzden mi ama aşırı hareketli bana çok yapışık, huysuz ve iştahsız. Kusmalarımız da hala devam ediyo malesef, tam olarak taneli yediremiyorum hala hemen kendini kusturuyo hoş çorbada bile kusturuyo kendini. Bu kusmalardan bezdim resmen. Bu arada doktorumuz 15. Ayda emZirmeyi bırakabilirsin 15.aydan sonra anne sütünün çok fazla besleyici değeri kalmıyo çok uzun emen bebekler pısırık anneye aşırı bağımlı özgüvensiz olabiliyo psikologlara göre dedi, ayrıca beni emdiği için de ek gıdaya karşı isteksiz olabilirmiş. Çok kararsız kaldım bilemiyorum

İyiyiz csnim bebisler son sürat hareket halinde ben de kizimin pesindeyim surekli benim ikinci oglum 1,5 yasina geldiginde dra gitmistik birkac kontrolde kilo almamisti ve surekli emmek istiyordu yemek istemiyordu ki toplu bir bebekti doktorumuz demek ki anne sutune guveniyor 2 yasa kadar oneriyoruz normalde ama bu sekilde degil kilo alimini beslenmesini engellememesi lazim biz emmeyi biraktiralim ha 1,5 ha 2 cok farketmiyor o alacagini aldi artik demisti kendinizden emin bir sekilde kararli davranip biraktirin demisti bana mantikli gelmisti soyledikleri ve biraktirdim ama Ece de masil yaparim ne kadar emziririm bilmiyorum zamana birakip ona gore karar vermeyi dusunuyorum

Canım emzirmeyi bıraktıktan sonra bebeğinin iştahında bi artış oldu mu peki

Hoşgeldin canım. Biraz hastayız ama iyiyiz şükür :) gökçe de ikişer hafta arayla alt iki üst iki azılarini çıkardı biraz zorladı kızımı ama. İkisinde de boğaz enfeksiyonu geçirdi ve epey ateşlendi. Umarım siz rahat çıkarırsınız. 11 tane disimiz oldu azilarimizla. Çok güzel ısırıyor artık

Arda'nın 8. dişinden sonra dua etmiştim, sonraki dişler için biraz ara olsun diye. 2 aydır rahattık. Şu an tekrar başladı köpek dişlerinden bir tanesi patlamış, diğerleri bembeyaz. Ne zaman böyle bir sürece girsek bağışıklık sistemi zayıfladığı için hasta oluyor.

Süt hiç bir şekilde içmedi. İnatçı boğa kadını ben, ufacık bebenin inadına yenildim. Sürekli peynir süt vermeye çalışıyorum sütün eksiğini tamamlamak için.

Canım emzirmeyi bıraktıktan sonra bebeğinin iştahında bi artış oldu mu peki
Evet canım yemek yemeye başladı ayrıca bana yapisiyordu emerken o da bitti
inşallah zorlanmaz canım rahat çıkar dişleri ben de endişeliyim diş konusunda 6. disimiz yeni çıktı ama sonraki lerden korkuyorum asıl sütü Ece de sevmedi maalesef ara ara deniyorum içmiyor Ece en çok yoğurt ve ayran seviyor ben de onlara ağırlık veriyorum

Efe artık normal kaşık çatalla yiyor..yani kendi tutmuyor tabi tutturmuyorum da,ben yediriyorum..Mama kaşığını bıraktım artık..
Aslinda bende alma konusunda tereddutteydim gunduz butun eczaneleri gezdim istedigim gibi bulamadim hepsi kucuk geldi gozume. Bende epeydir tatli kaşığı ile yediriyordum disinin arasina girince agladi birde kendi yemek istiyor catalla batirmak isteyince alqyim diyorum ama bulamadim buyuk bisey. Buyuk marketlere bakacam oradada olmazsa bizim tatli kasigina devam edecem

Kent plazadaki jokere hic gitmemistim gidersem bakayim canim sagol

Sut peynir yogurt hic yemiyordu bide eimdi yumurtayi birakti sipam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…