• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugun mama kasigi bulamadim alistirma bardagi aldim wee kulplu olan bardagi 17 tl aldim buyuk olanindan bakalim su icecek mi? Gecen gun orta buyuklukte kulpsuz olanini almistim icmedigi gibi her yere su doktu

Arda'nın 8. dişinden sonra dua etmiştim, sonraki dişler için biraz ara olsun diye. 2 aydır rahattık. Şu an tekrar başladı köpek dişlerinden bir tanesi patlamış, diğerleri bembeyaz. Ne zaman böyle bir sürece girsek bağışıklık sistemi zayıfladığı için hasta oluyor.

Süt hiç bir şekilde içmedi. İnatçı boğa kadını ben, ufacık bebenin inadına yenildim. Sürekli peynir süt vermeye çalışıyorum sütün eksiğini tamamlamak için.

Rahat atlatir umarim emre de zayif oluyo o donemlerde. 6. disimiz yeni cikti bizm de.peynir yogurt yediriyorum sutu pek sevmedi emre de.muhallebisne falan katyorm arada

Emre de gosteremiyo hala:(ben de pek ustune dusmuyorum aslinda

Burda herkes pipetli bardak alınca bende heveslenip evde pipetle içirmeyi denemiştim bardağın içine koyup ama becerememişti.
Teyzesine ucuzundan bi tane getir alıştırmaya çalışayım demiştim. O da chicconunkini almış termoslu pipet bardağını. Kızmıştım niye aldın ya içmezse diye. Yıkayıp verdim eline direk çekti sıpam:)
Demekki normal pipetle denemem saçmalıkmış

Rahat atlatir umarim emre de zayif oluyo o donemlerde. 6. disimiz yeni cikti bizm de.peynir yogurt yediriyorum sutu pek sevmedi emre de.muhallebisne falan katyorm arada

Emre de gosteremiyo hala:KK43:ben de pek ustune dusmuyorum aslinda
Burda konuştuğumuzdan aklıma geldi benimde paylaşayım dedim. Aralık baya genişmiş ama 18 aya kadar normal sayılıyomuş.
Gökçede sadece ayağını burnunu gösteriyo. Uğraşmak istiyo epey.
Akademisyenanne ilerleyen günlerde bu konuyla ilgili etkinlik paylaşacakmış canım. Bende bekliyorum belki yöntemimiz yanlıştır.

Burda herkes pipetli bardak alınca bende heveslenip evde pipetle içirmeyi denemiştim bardağın içine koyup ama becerememişti.
Teyzesine ucuzundan bi tane getir alıştırmaya çalışayım demiştim. O da chicconunkini almış termoslu pipet bardağını. Kızmıştım niye aldın ya içmezse diye. Yıkayıp verdim eline direk çekti sıpam:)
Demekki normal pipetle denemem saçmalıkmış
Bende bugun civil de bebedorun pipeli bardagini almaktan son anda vazgectim icemez diye dusundum alsaymisim olurmus.
1 saatlik sallama sonucu uykuya daldi ne zir daliyo yahu 10 dan beri sallaniyor

bugün bizim doğum günümüzdü teyzeleri. sadece pasta kesip fotoğraf çekicektik kendimizi 30 kişilik doğum günü partisi yaparken bulduk. halam annem komşumuz börek kısır sarma tatlı tuzlu kurabiye hazorlamış. ben de poğaça mskarna salatası triliçe getirdim. hazır mickey li süsler aldık. bikaç saatte annemlerin ordaki çardağı hazırladık. kıyafet de getirmemiştik.gündelik kıyafetle oldu ama güzel oldu. annemlerin oğlum için biriktirdiği kumrayı açtık. 500 lira 30 dolar çıktı. 500 lira da babam verdi çeyrek taktı annem de. kız kardeşim de adidastan ayakkabı almış. biz de aktivite masası almıştık. gelenler de kıyafet oyuncak getirmiş.yarın hesap açtırıp oğlumun adına yatırocam bankaya doğum altınları da duruyodu onları da koyucam. eşimle karar aldık kumbara olayını devam ettirip doğum gününde açıcaz. güzel oldu.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 97
bugün bizim doğum günümüzdü teyzeleri. sadece pasta kesip fotoğraf çekicektik kendimizi 30 kişilik doğum günü partisi yaparken bulduk. halam annem komşumuz börek kısır sarma tatlı tuzlu kurabiye hazorlamış. ben de poğaça mskarna salatası triliçe getirdim. hazır mickey li süsler aldık. bikaç saatte annemlerin ordaki çardağı hazırladık. kıyafet de getirmemiştik.gündelik kıyafetle oldu ama güzel oldu. annemlerin oğlum için biriktirdiği kumrayı açtık. 500 lira 30 dolar çıktı. 500 lira da babam verdi çeyrek taktı annem de. kız kardeşim de adidastan ayakkabı almış. biz de aktivite masası almıştık. gelenler de kıyafet oyuncak getirmiş.yarın hesap açtırıp oğlumun adına yatırocam bankaya doğum altınları da duruyodu onları da koyucam. eşimle karar aldık kumbara olayını devam ettirip doğum gününde açıcaz. güzel oldu.
Ohh açık havada hemde çok güzel görünüyo:) doğum günü kutlu olsun miniğin hayırlı bi ömür geçirir inşallah.
Kumbara olayını bende yapıyorum. Eşim ben markete falan gittiğimizde kalan bozuklukları kumbaraya atıyoruz. Sadece 1 lik ve 50 kuruşları. 500 küsür birikti şimdiye kadar.az ama hiç yoktan iyidir. Kenara atalım desek atamıyoruz çünkü

Herşey çok güzel olmuş canım. İyiki doğmuş bebisin sağlıklı mutlu huzurlu bi ömrü olsun inşallah.

Bende bugun civil de bebedorun pipeli bardagini almaktan son anda vazgectim icemez diye dusundum alsaymisim olurmus.
1 saatlik sallama sonucu uykuya daldi ne zir daliyo yahu 10 dan beri sallaniyor
bizimkinin üzerinde18 ay yazıyo ama direk çekti. Bi iki uğraşınca hepsi alışıyo sanırım. Dil gelişimi için iyi demişlerdr burada bende o yüzden özellikle istedim.
Bizim sıpada başka bi yerde uyuyamıyo. Ben yanında yatarsam uyuyo bi tek. Geldiğim günden beri gökçeyle sabah ve öğlen sonu uykusuna yatoyorum:KK53: ben yanında yatıncada daha uzun uyuyo. Bu gün resmen 5 saat uyudum gündüz:KK53:

Delirmek uzereyim benm kiz koltuk tepelerinde geziyo ben indiriyorm o ckiyo yoruldm artık. Bugün merdivenlerden düştü üçüncü basamaktan oraya kdr nasil cikmis anlamadk soktaym hala yüzüstü düşmüş alni morardi. Hcbiseyde yemiyo sabah 60cc sut içti öğlen çorba iki uç kasik okdr bide su içti biberonu uzattgim gbi agliyo hep oyun istiyo hep karistrmak çok mrakli

S Simyada ben bebedorun 12 ay olanini aldm icemez sandm 40yildr pipetle iciyomus gbi çekti . alsaydn keşke daha snra kullanirdn yine kullanirldn hemen alisir

Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yıllariniz olsun.

Burda konuştuğumuzdan aklıma geldi benimde paylaşayım dedim. Aralık baya genişmiş ama 18 aya kadar normal sayılıyomuş.
Gökçede sadece ayağını burnunu gösteriyo. Uğraşmak istiyo epey.
Akademisyenanne ilerleyen günlerde bu konuyla ilgili etkinlik paylaşacakmış canım. Bende bekliyorum belki yöntemimiz yanlıştır.
Bitek ayagini gosteriyo hira

Back
X