• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Burayada yazmazsam kafayi yerim herhalde burda iyiki varsınız
basbasa bi konusma yapmaniz gerekiyo sizin bunlari esine de soylemen cozum bulmaniz lazim daha cok mutsuz olcaksin yoksa kizinda oyle annenlere falan gitsen biraz bi uzak kalsaniz yada destek alsaniz danismandan falan

Onlar arada ben is yaparken.oyalamaya calisiyorlar ama onlardada durmuyor babasi cani.isterse 10 dk oynar bulasik yikiyorum alda az oynat diyorum kalkmiyo bile yerinden gel kizim diye bagiriyo surekli telde oyun oynuyo dün denize gitmeye basladik en azindan arada degisiklik olur bana esime karsida iyice soğudum yuzunu gormeye tahammulum kalmadi ona sorsan o hic bisi yapmamis olur tamamen bencil sadece yatayim istedigim saatte kalkayim yemegim onume gelsin telde surekli oyun oynayim kimse bana sunu yap demesin istersem gezeyim falan inan disari cikalim bile demiyorum kendileri aralarinda ne derlerse cikalim derlerse cikiyorum yoksa oturuyorum onu bile soylemek gelmiyo icimden ama hepsi buraya geldik diyemi tabiki hayir evde valiz hazirlancak tek basima yapamiyorum adam ben bi sunu yapayim disarda sen valiz yap kacma derdinde bende hazirlamadim hazirlayamazdimda zaten sonrada ee ben nasil banyo yapcam falan bencil gercekten cok bencil hele ben isi biraktiktan sonra iyice tum yuku ustume atti cok.kizginim

Bence de konusun canim.yoksa daha c9k mesafe giriyo araya emin ol.esim hic yardm etmeyip surekli telefonla ugrassaydi buyuk ihtimalle o telefonu parcalayip verirdm eline:KK62:bazi insanlarla her seyi acik acik konusmak gerekiyo kendileri akil edemeyebiliyorlar

basbasa bi konusma yapmaniz gerekiyo sizin bunlari esine de soylemen cozum bulmaniz lazim daha cok mutsuz olcaksin yoksa kizinda oyle annenlere falan gitsen biraz bi uzak kalsaniz yada destek alsaniz danismandan falan
Soyluyorum canim zaten ama haklisin uzak kalmak en azından ben sakinlesene kadar en iyisi cunku cok.kizginim

Onlar arada ben is yaparken.oyalamaya calisiyorlar ama onlardada durmuyor babasi cani.isterse 10 dk oynar bulasik yikiyorum alda az oynat diyorum kalkmiyo bile yerinden gel kizim diye bagiriyo surekli telde oyun oynuyo dün denize gitmeye basladik en azindan arada degisiklik olur bana esime karsida iyice soğudum yuzunu gormeye tahammulum kalmadi ona sorsan o hic bisi yapmamis olur tamamen bencil sadece yatayim istedigim saatte kalkayim yemegim onume gelsin telde surekli oyun oynayim kimse bana sunu yap demesin istersem gezeyim falan inan disari cikalim bile demiyorum kendileri aralarinda ne derlerse cikalim derlerse cikiyorum yoksa oturuyorum onu bile soylemek gelmiyo icimden ama hepsi buraya geldik diyemi tabiki hayir evde valiz hazirlancak tek basima yapamiyorum adam ben bi sunu yapayim disarda sen valiz yap kacma derdinde bende hazirlamadim hazirlayamazdimda zaten sonrada ee ben nasil banyo yapcam falan bencil gercekten cok bencil hele ben isi biraktiktan sonra iyice tum yuku ustume atti cok.kizginim
Canim zor bir durum Allah yardimcin olsun ne zaman doneceksiniz cok kalacakmisiniz orada evde oyle olunca pek onemsemesende orada daha cok zoruna gidiyor olmali bence de konusman lazim canim icten ice kusmen kirilman cozum degil canim sadece sen yipranirsin eger sinirli agresif degilse orada bir odada sessizce biraz yardimci olmasi gerektigini cok sikildigini soyleyebilirsin ama sinirlyse sabret eve dondugunuzde konus mutlaka sonucta sen anneysen o da baba biraz destek olmali benim esim evde sadece sever kizimin bakimini ustlenmez ama disarida hep o ilgilrnir ben dinlenirim

Canim zor bir durum Allah yardimcin olsun ne zaman doneceksiniz cok kalacakmisiniz orada evde oyle olunca pek onemsemesende orada daha cok zoruna gidiyor olmali bence de konusman lazim canim icten ice kusmen kirilman cozum degil canim sadece sen yipranirsin eger sinirli agresif degilse orada bir odada sessizce biraz yardimci olmasi gerektigini cok sikildigini soyleyebilirsin ama sinirlyse sabret eve dondugunuzde konus mutlaka sonucta sen anneysen o da baba biraz destek olmali benim esim evde sadece sever kizimin bakimini ustlenmez ama disarida hep o ilgilrnir ben dinlenirim
Daha kalicaz canim bagirip cagirip kavga cikaricamda sabrediyorum suan canim zaten hiccccc konusmuyorum

Soyluyorum canim zaten ama haklisin uzak kalmak en azından ben sakinlesene kadar en iyisi cunku cok.kizginim
soylemek yetmiyo bazen iste oturt karsina ne hissettigini anlat onu dinle o ne istiyo niye ortak nokta bulamadiniz onunda isle ilgili sıkıntılari vardir belki koniamiyodur seninle erkeklere malesef acik ack soylemen veya sorman gerekiyo sende icini dokmus olursun onu da dinlemis olursun ins ortak bi nokta bulursunuz cok yipratici gercekten boyle

Evet canım düğün günü tüm salon boşandığında ben ve oğlum kaldık bi tek eşim ortalarda yoktu. Ben de kötü hissettim kendimi. O işim vardı hesapları kapatıyordum falan diye açıklama yaptı ama ben kabul etmedim eşini ve çocuğunu öylece orda bırakmasının açıklaması olmaz benim için
Aklıma ne geldi. Nikahtan sonra odun eşim beni masada bırakıp nikah memuruna para vermeye gitmişti. Gerçi odun olan eşim değil orda bile cebinden para çıkarıp memura vermeyip eşimi çağıran kp. Bende kalakalmîstim orda :/

Dun gecrnin ardindan kizimin boynu hep isilik olmus kizlar coresatin sursem iyi gelirmi
ii gelir canım zaten günlük kullanıma uygun bi krem o

Daha kalicaz canim bagirip cagirip kavga cikaricamda sabrediyorum suan canim zaten hiccccc konusmuyorum
canım bende kızlar gibi düşünüyorum en azından ortak yolu bulmak için konuşmak istediği hissettir ve bir kezde öyle dene belki işe yarar

Ben de gecen sene acmadim birkac kez actim ama Ece baska odadaydi cesaret edemedim yaninda acmaya

Canim ince bir yastigi var kullaniyorum her zaman degil ama bazen yastikta olmuyor kafasi uyurken cok hareketli degil Ece

Gecmis olsun canim
gecmis olsun canim bazi bunyeler daha hassas olabiliyor yuksek ates olmadan vucut tepki veriyor
Sağol canim
canim bu hassas anne var ya onin bi kizi da havale geciriyodu yazilarini takip ediyorum 6 yasinda risk bitiyomus eger oyle biseyse onlar her seferinde eeg falan cektiriyolardi sanirim hasar varmi diye bi arastirin bakalim hassasanneninde yazilari var bu konuda
2.geçirdiği havalede hepsi yapılmıştı bu dediklerinin hatta menenjitten suphelendiler ama hiç bi sorun çıkmadı ama bu sefer yapılmadı sadece ciğer filmi çekip kanına baktılar enfeksiyon dediler. Soyliyimde hassas anneyi okusun kardesimde baari.aynı dediğin gibi altı yedi yaslarindan sonra olmaz demiş doktoru da kardesime.

Evet canım düğün günü tüm salon boşandığında ben ve oğlum kaldık bi tek eşim ortalarda yoktu. Ben de kötü hissettim kendimi. O işim vardı hesapları kapatıyordum falan diye açıklama yaptı ama ben kabul etmedim eşini ve çocuğunu öylece orda bırakmasının açıklaması olmaz benim için
Tamam sizi yalniz birakmamaliydi ama isi olmasa yapmazdi heralde biraz mecbur kalmis gibi. Allah baska neden vermesin bunlar gelir gecer canim

Acil mama kasigi onerisi kizim nuk ile yemiyir normal bizim tatli kasigi ile yiyor disine geliyo aciyo bazen. Silikonlu istemiyorum hangi marka kasik?

Acil mama kasigi onerisi kizim nuk ile yemiyir normal bizim tatli kasigi ile yiyor disine geliyo aciyo bazen. Silikonlu istemiyorum hangi marka kasik?
Ben takım almıştım Beşiktaşlı çatalını da kaşığını da kullanıyor kâsesi de var. Slikon değil eğilip bükülmüyor.

Canm ben smdiye kadar bebedorun kasigni kullandm.ikeanin plastik kasik tabak kaseleri var ondan aldm ikisini de kullaniyorum su an.

Bunlar canm bizmkiler

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    unnamed (1).webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 47
  • unnamed.webp
    unnamed.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 54
Back
X