Onlar arada ben is yaparken.oyalamaya calisiyorlar ama onlardada durmuyor babasi cani.isterse 10 dk oynar bulasik yikiyorum alda az oynat diyorum kalkmiyo bile yerinden gel kizim diye bagiriyo surekli telde oyun oynuyo dün denize gitmeye basladik en azindan arada degisiklik olur bana esime karsida iyice soğudum yuzunu gormeye tahammulum kalmadi ona sorsan o hic bisi yapmamis olur tamamen bencil sadece yatayim istedigim saatte kalkayim yemegim onume gelsin telde surekli oyun oynayim kimse bana sunu yap demesin istersem gezeyim falan inan disari cikalim bile demiyorum kendileri aralarinda ne derlerse cikalim derlerse cikiyorum yoksa oturuyorum onu bile soylemek gelmiyo icimden ama hepsi buraya geldik diyemi tabiki hayir evde valiz hazirlancak tek basima yapamiyorum adam ben bi sunu yapayim disarda sen valiz yap kacma derdinde bende hazirlamadim hazirlayamazdimda zaten sonrada ee ben nasil banyo yapcam falan bencil gercekten cok bencil hele ben isi biraktiktan sonra iyice tum yuku ustume atti cok.kizginim