- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
burun dediğim zaman oğlum burnunu burnuma sürtüyo kızlar. bunu öğrenmiş olarak kabul ediyorum:)Bitek ayagini gosteriyo hira
Burda herkes pipetli bardak alınca bende heveslenip evde pipetle içirmeyi denemiştim bardağın içine koyup ama becerememişti.
Teyzesine ucuzundan bi tane getir alıştırmaya çalışayım demiştim. O da chicconunkini almış termoslu pipet bardağını. Kızmıştım niye aldın ya içmezse diye. Yıkayıp verdim eline direk çekti sıpam:)
Demekki normal pipetle denemem saçmalıkmış
bugün bizim doğum günümüzdü teyzeleri. sadece pasta kesip fotoğraf çekicektik kendimizi 30 kişilik doğum günü partisi yaparken bulduk. halam annem komşumuz börek kısır sarma tatlı tuzlu kurabiye hazorlamış. ben de poğaça mskarna salatası triliçe getirdim. hazır mickey li süsler aldık. bikaç saatte annemlerin ordaki çardağı hazırladık. kıyafet de getirmemiştik.gündelik kıyafetle oldu ama güzel oldu. annemlerin oğlum için biriktirdiği kumrayı açtık. 500 lira 30 dolar çıktı. 500 lira da babam verdi çeyrek taktı annem de. kız kardeşim de adidastan ayakkabı almış. biz de aktivite masası almıştık. gelenler de kıyafet oyuncak getirmiş.yarın hesap açtırıp oğlumun adına yatırocam bankaya doğum altınları da duruyodu onları da koyucam. eşimle karar aldık kumbara olayını devam ettirip doğum gününde açıcaz. güzel oldu.
bugün bizim doğum günümüzdü teyzeleri. sadece pasta kesip fotoğraf çekicektik kendimizi 30 kişilik doğum günü partisi yaparken bulduk. halam annem komşumuz börek kısır sarma tatlı tuzlu kurabiye hazorlamış. ben de poğaça mskarna salatası triliçe getirdim. hazır mickey li süsler aldık. bikaç saatte annemlerin ordaki çardağı hazırladık. kıyafet de getirmemiştik.gündelik kıyafetle oldu ama güzel oldu. annemlerin oğlum için biriktirdiği kumrayı açtık. 500 lira 30 dolar çıktı. 500 lira da babam verdi çeyrek taktı annem de. kız kardeşim de adidastan ayakkabı almış. biz de aktivite masası almıştık. gelenler de kıyafet oyuncak getirmiş.yarın hesap açtırıp oğlumun adına yatırocam bankaya doğum altınları da duruyodu onları da koyucam. eşimle karar aldık kumbara olayını devam ettirip doğum gününde açıcaz. güzel oldu.
Emrenin en cok sevdigi seyKizlar bebisi hic yoğurt yemeyen varmi aranzda agzina sürmeyen
gökçe 2 ay kadar yoğurt peynir hiç ağzına sürmedi canım. Peyniri başka şeylere gizleyip verebildim ancak. Yoğurdu hiç verenedim. Sütü de reddetmişti.Kizlar bebisi hic yoğurt yemeyen varmi aranzda agzina sürmeyen
Gökçe hergün bi 125 ml lik kavanoz yoğurt yiyor. Bazen iştahsızken yemediği oluyor tabi.Kizlar bebisi hic yoğurt yemeyen varmi aranzda agzina sürmeyen
teşekkür ederizDoğum gnunz kutlu olsun herşey çok güzel görünüyor sizde öyle
teşekkür ederiz. biz de bu kadar çıkıcağını beklemiyoduk hepsi bir lira.Çok cici çok tatlı olmuşsunuz maşallah..Çokta iyi olmuş ayrıca,ne güzel anı kalıcak ilerde..
O kumbara olayı çok iyi oluyor..Bende Efe'nin 1 yaş doğum günü için 5 ayda 450 tl biriktirdim,her istediğimi rahat rahat aldım yaptım süper oldu..Şimdi 2.doğum günü için biriktirmeye başladım bile..Bu sefer daha erken davrandım yani..
Hepinize tavsiye ederim kumbara olayınıDoğum günü için olmasa bile ihtiyacı olan bişeyi alabiliyorsunuz,iyi birikiyor..
eşime. Pipetli bardak alıcam dediğimde kk dan mı gördün yine aman eksik kalma demiştiBen de normal pipetle denemistm istememisti bardaga alisik oldugu icin.o yuzden almamistim ben de.denym bakalm pipetli bardagi eksik kalmayalim:))
Iyi ki dogmus canm bebisn gayet guzel gorunuyosunuz:)emrenin dogm altinlariyla bilezik almstm sonra gelenlerle bir tane daha almayi dusunuyodum.ben de hesap mi acsam acaba bilemedim.ya da su kumbara isi mantikli aslnda ona baslym.oglumun bir cift bilezigi oldu simdiden
maşallah iyi çıkmış dişleri bizim 2. Yeni çıktı. Çoğunu atlattınız siz ne güzel:)Gökçe iki aksamdir zor uyuyorgündüz çok iyi akşam resmen bize işkence çektiriyor. Diş mi çıkarıyor gene anlamadım sürekli salyasi akıyor. Grip ondan mi böyle yoksa. Gecede sürekli uyanıyor. Gerçekten artık bi süre dişe ara versek çok iyi olur. 11 diş ne ara çıktı anlamadım. Hele o azilar ikişer ikişer çıktı mahvetti kızımı
Cok guzel gorunuyorsunuz canim oglunun dogum gunu kutlu olsun nice yaslarabugün bizim doğum günümüzdü teyzeleri. sadece pasta kesip fotoğraf çekicektik kendimizi 30 kişilik doğum günü partisi yaparken bulduk. halam annem komşumuz börek kısır sarma tatlı tuzlu kurabiye hazorlamış. ben de poğaça mskarna salatası triliçe getirdim. hazır mickey li süsler aldık. bikaç saatte annemlerin ordaki çardağı hazırladık. kıyafet de getirmemiştik.gündelik kıyafetle oldu ama güzel oldu. annemlerin oğlum için biriktirdiği kumrayı açtık. 500 lira 30 dolar çıktı. 500 lira da babam verdi çeyrek taktı annem de. kız kardeşim de adidastan ayakkabı almış. biz de aktivite masası almıştık. gelenler de kıyafet oyuncak getirmiş.yarın hesap açtırıp oğlumun adına yatırocam bankaya doğum altınları da duruyodu onları da koyucam. eşimle karar aldık kumbara olayını devam ettirip doğum gününde açıcaz. güzel oldu.
gecmis olsun canim Ece de cikiyordu bir ara ama simdi benim arkamdan dolaniyor ben koltuga oturunca o da cikiyor koltugaDelirmek uzereyim benm kiz koltuk tepelerinde geziyo ben indiriyorm o ckiyo yoruldm artık. Bugün merdivenlerden düştü üçüncü basamaktan oraya kdr nasil cikmis anlamadk soktaym hala yüzüstü düşmüş alni morardi. Hcbiseyde yemiyo sabah 60cc sut içti öğlen çorba iki uç kasik okdr bide su içti biberonu uzattgim gbi agliyo hep oyun istiyo hep karistrmak çok mrakli
benmki de der kesin zaten buraya takms durumdaeşime. Pipetli bardak alıcam dediğimde kk dan mı gördün yine aman eksik kalma demişti
maşallah iyi çıkmış dişleri bizim 2. Yeni çıktı. Çoğunu atlattınız siz ne güzel:)
Benimki de kiskaniyorlar bizi:)))benmki de der kesin zaten buraya takms durumda
Yok canim herzaman olmuyor
mCanim ben hep ortaliga biraktim kizimda bi kac gun beceremedi sonra bi baktim krndi kendine ogrenmis nasil içiyor sende birak istersen@Akaibu S Sevgidili5 teşekkür ederiz. pipetli ben de aldım bebedorun. oğlum beceremedi içmeyi. evde duruyo. biraz zaman geçsin tekrar deniycem
Çok geçmiş olsn. Sonuçlarınız nasıl ?GÜNAYDIN ARKADASLAR
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun bebeişleri çok öpüyorum
ben bi süredir kızımın hastalığıyla uğraşıyorum idrar yollarında bakteri üremesi varmış
yoğun kusmalar iştahsızlık şikayetiyle gitmiştim sonuç enfeksiyon
şuana kadar iştahsız olması yavaş kilo alması ve kusması bundan ötürüymüş tedavi gördük iğne yaptırdık hergün bakalım sonuç ne olacak bugün öğleden sonra yine hastanede olacaz tahliller yenilenip böbrek ultursonu çekilecek inş geçmiştir çünkü kızım mahf oldu artık bayram boyuncada hastalıkla ugrastık allah yavrularımızı hastalıklardan korusun inş.
Cnm tavuk suyunu değil tavugun kendisini sormuş. Kitapda da yazmıyor.bende merak ediyorum bunu. Ne yaparsam yapayım yastıkta yatmak istemiyo. Yastığı incelttim kalınlaştırdım. Yün pamuk elyaf hepsini denedim ama istemiyo. 2 dk durmuyo yastıkta. 1 buçuk yaşına kadar kullanma demişti bana doktor ama sonra nasıl alışvak acaba
canım ben gördüm ama hiç bir fikrim yok. Çiğ olarak 9 ay ama pişmişinin süresini hiç bilmiyorum.
Ben minik minik çiğ olarak porsiyonlayıp atıyorum. Günlük kullanıyorum. @AreN5 bizdeki kitapta tavuk ve et küpleri tarifi vardı. Orda belki yazar süresi. Ben annemlere gelirken yanıma almamışım kitabı
Çok geçmiş olsn ya. Allah korusun. Bidaha olmaz inş.Kizlar dün yazmıştım kız kardeşimin ogluda hasta diye ya atesliydi havale geçirdi baya uzun sürmüş kendine gelmesi yigitden 3ay büyük oda.çok korktuk hastaneye gittiklerinde kendine gelmişti ama. Kanında cigerinde enfeksiyon çıkmış kuZucum geçirdiği nobetin etkisiyle nasıl halsiz yatiyo abla diyo kardeşim şimdi telde.aslında atesliyken bu üçüncü oldu böyle havale geçirmesi doktoru vücudunun ateşe dayanıksız olduğunu 38i asla geçmemesi gerektiğini söylemiş 3.kez de olunca.
Ben chicco kullanıyordm ama şimdi normal kaşıklara geçtim.Acil mama kasigi onerisi kizim nuk ile yemiyir normal bizim tatli kasigi ile yiyor disine geliyo aciyo bazen. Silikonlu istemiyorum hangi marka kasik?
Aren aylardır sütü direk içmiyor yani biberon almıyor. Bende yulaflıyla falan içiriyorum.Arda'nın 8. dişinden sonra dua etmiştim, sonraki dişler için biraz ara olsun diye. 2 aydır rahattık. Şu an tekrar başladı köpek dişlerinden bir tanesi patlamış, diğerleri bembeyaz. Ne zaman böyle bir sürece girsek bağışıklık sistemi zayıfladığı için hasta oluyor.
Süt hiç bir şekilde içmedi. İnatçı boğa kadını ben, ufacık bebenin inadına yenildim. Sürekli peynir süt vermeye çalışıyorum sütün eksiğini tamamlamak için.
Geçmiş olsn. Bencede araştır istersen. Bende çok sık sistit olurum. O zamanda çok kötü oluyor.Kizlar idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba birkac gundur yanma vardi bugun sanci yapmaya basladi daha once Ece yeni dogdugunda olmustu ben sık oluyorum aslinda daha once oldugumda dr bir daha olursa enfeksiyon hastaliklarina git arastirilsin neden surekli oluyor diye demisti oyle mi yapsam acaba yoksa yine urolojiye mi gitsem
Sağol canım.inşallah olmaz bizimde duamiz bu.akşama doğru bayaa kendine gelmiş zaten şükürler olsun ateşi de bidaha çıkmamış.Çok geçmiş olsn. Sonuçlarınız nasıl ?
Cnm tavuk suyunu değil tavugun kendisini sormuş. Kitapda da yazmıyor.
Çok geçmiş olsn ya. Allah korusun. Bidaha olmaz inş.
Ben chicco kullanıyordm ama şimdi normal kaşıklara geçtim.
Aren aylardır sütü direk içmiyor yani biberon almıyor. Bende yulaflıyla falan içiriyorum.
Geçmiş olsn. Bencede araştır istersen. Bende çok sık sistit olurum. O zamanda çok kötü oluyor.
@minnakkartal miranın son durumu nasıl oldu?
S sailormoon123 mutlu yaşlarını olsn. Spontane olması daha doğal olmuş :)
M mutube bende eşinle sakince konuşmandan yanayım. Belkide geçerli bi sebebi vardır. Yani belki bi sıkıntısı vardır sana anlatmadığı.
çok ugrasirmiyim acaba kızımı bırakacak kimse yok anneme birakirdim hem yigenime bakıyorhemde birkaç günde bir annanemin yanına gidiyor hastanede yatıyor annanem refakatçi olarak kalıyor nasıl yaparım bilmiyorumÇok geçmiş olsn. Sonuçlarınız nasıl ?
Cnm tavuk suyunu değil tavugun kendisini sormuş. Kitapda da yazmıyor.
Çok geçmiş olsn ya. Allah korusun. Bidaha olmaz inş.
Ben chicco kullanıyordm ama şimdi normal kaşıklara geçtim.
Aren aylardır sütü direk içmiyor yani biberon almıyor. Bende yulaflıyla falan içiriyorum.
Geçmiş olsn. Bencede araştır istersen. Bende çok sık sistit olurum. O zamanda çok kötü oluyor.
@minnakkartal miranın son durumu nasıl oldu?
S sailormoon123 mutlu yaşlarını olsn. Spontane olması daha doğal olmuş :)
M mutube bende eşinle sakince konuşmandan yanayım. Belkide geçerli bi sebebi vardır. Yani belki bi sıkıntısı vardır sana anlatmadığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?