2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben de normal pipetle denemistm istememisti bardaga alisik oldugu icin.o yuzden almamistim ben de.denym bakalm pipetli bardagi eksik kalmayalim:))

Iyi ki dogmus canm bebisn gayet guzel gorunuyosunuz:)emrenin dogm altinlariyla bilezik almstm sonra gelenlerle bir tane daha almayi dusunuyodum.ben de hesap mi acsam acaba bilemedim.ya da su kumbara isi mantikli aslnda ona baslym.oglumun bir cift bilezigi oldu simdiden

Çok cici çok tatlı olmuşsunuz maşallah..Çokta iyi olmuş ayrıca,ne güzel anı kalıcak ilerde..

O kumbara olayı çok iyi oluyor..Bende Efe'nin 1 yaş doğum günü için 5 ayda 450 tl biriktirdim,her istediğimi rahat rahat aldım yaptım süper oldu..Şimdi 2.doğum günü için biriktirmeye başladım bile..Bu sefer daha erken davrandım yani..

Hepinize tavsiye ederim kumbara olayını Doğum günü için olmasa bile ihtiyacı olan bişeyi alabiliyorsunuz,iyi birikiyor..

Gökçe iki aksamdir zor uyuyor gündüz çok iyi akşam resmen bize işkence çektiriyor. Diş mi çıkarıyor gene anlamadım sürekli salyasi akıyor. Grip ondan mi böyle yoksa. Gecede sürekli uyanıyor. Gerçekten artık bi süre dişe ara versek çok iyi olur. 11 diş ne ara çıktı anlamadım. Hele o azilar ikişer ikişer çıktı mahvetti kızımı

Kizlar bebisi hic yoğurt yemeyen varmi aranzda agzina sürmeyen
gökçe 2 ay kadar yoğurt peynir hiç ağzına sürmedi canım. Peyniri başka şeylere gizleyip verebildim ancak. Yoğurdu hiç verenedim. Sütü de reddetmişti.
Sonra baktım istemiyo hiç vermedim 1 ay kadar. Şuan hepsini tekrar yemeye başladı. Belki bıkmıştır. arar vermeyi dene derim

teşekkür ederiz. biz de bu kadar çıkıcağını beklemiyoduk hepsi bir lira.

eşime. Pipetli bardak alıcam dediğimde kk dan mı gördün yine aman eksik kalma demişti

maşallah iyi çıkmış dişleri bizim 2. Yeni çıktı. Çoğunu atlattınız siz ne güzel:)

Cok guzel gorunuyorsunuz canim oglunun dogum gunu kutlu olsun nice yaslara
gecmis olsun canim Ece de cikiyordu bir ara ama simdi benim arkamdan dolaniyor ben koltuga oturunca o da cikiyor koltuga

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba birkac gundur yanma vardi bugun sanci yapmaya basladi daha once Ece yeni dogdugunda olmustu ben sık oluyorum aslinda daha once oldugumda dr bir daha olursa enfeksiyon hastaliklarina git arastirilsin neden surekli oluyor diye demisti oyle mi yapsam acaba yoksa yine urolojiye mi gitsem

Çok geçmiş olsn. Sonuçlarınız nasıl ?

Cnm tavuk suyunu değil tavugun kendisini sormuş. Kitapda da yazmıyor.

Çok geçmiş olsn ya. Allah korusun. Bidaha olmaz inş.
Acil mama kasigi onerisi kizim nuk ile yemiyir normal bizim tatli kasigi ile yiyor disine geliyo aciyo bazen. Silikonlu istemiyorum hangi marka kasik?
Ben chicco kullanıyordm ama şimdi normal kaşıklara geçtim.
Aren aylardır sütü direk içmiyor yani biberon almıyor. Bende yulaflıyla falan içiriyorum.
Geçmiş olsn. Bencede araştır istersen. Bende çok sık sistit olurum. O zamanda çok kötü oluyor.
@minnakkartal miranın son durumu nasıl oldu?
S sailormoon123 mutlu yaşlarını olsn. Spontane olması daha doğal olmuş :)
M mutube bende eşinle sakince konuşmandan yanayım. Belkide geçerli bi sebebi vardır. Yani belki bi sıkıntısı vardır sana anlatmadığı.

Sağol canım.inşallah olmaz bizimde duamiz bu.akşama doğru bayaa kendine gelmiş zaten şükürler olsun ateşi de bidaha çıkmamış.

çok ugrasirmiyim acaba kızımı bırakacak kimse yok anneme birakirdim hem yigenime bakıyorhemde birkaç günde bir annanemin yanına gidiyor hastanede yatıyor annanem refakatçi olarak kalıyor nasıl yaparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…