2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal yine cikti 37.5 dusa soktum 36.8 oldu ama iki dk sonra 37.8 e cikti. calpol verdim yine ama 37.3-37.5 sabitledi dusmuyo klimayi actim 26 da sicaktan belki dusmuyodur diye ama ayni
M mutube dusmeyen inatci ateslerde kullaniliyo

Kizlar ben hic ibufen vermedim cok yuksek atestemi veriliyor
çok yükselirse fitil kullanıyorum ben ama üst üste parasetamol vermemk için ateşi orta yükselirse calpol ibufen döndürüyorum bazı doktorlar calpol dolven şeklinde de döndürüyor
@minnakkartal yine cikti 37.5 dusa soktum 36.8 oldu ama iki dk sonra 37.8 e cikti. calpol verdim yine ama 37.3-37.5 sabitledi dusmuyo klimayi actim 26 da sicaktan belki dusmuyodur diye ama ayni
canım miranın genel vücut ısısı hep 36.7-37 şeklinde doktoru normal olduğunu hatta 37.5 ta bile ilaç vermemen gerektiğini söyledi. üstünü soy ortamı soğut demişti klimayı açmakla ii yapmışsın inşallah yükselmez

ins bakalim aricam doktoru ama ona ulasmakta zor poliklinikte olmuyo hergun yogunbakimada bakiyo

Iyi yapmssn canim biz de onceki evde oyle yapiyodk.yatak odasinda durulmyodu salona goturuyodk yatagi:) bu evin yatak odasi o kadar sicak degl klimasiz yatabiliyorz en azindan
Bizim ev cok sicak canim onde ve arkada evler var yazin hic hava alamiyoruz klimayi acinca Ece de uyudu bir kez uyandi rahat uyudu
Ben acmamistim gecen sene korkmustum bu sene yeni acmaya basladik canim klimadan hasta olanlari duyunca korkuyor insan ama doktorda soylemisti kontrollu olarak kullanabilirsiniz soguk ne kadar zararliysa cok sicak ortamda zararli demisti
valla cok sicak napcaz bilmem bizde 10 dk once aglayarak uyandik acikti sandim bi aldim yaniyo cocuk 37.9 atesi agliyoda calpol verdim simdi dondu arkasini bana yatti :) yaz gelsin dedik ama daha mi beter olduk ne
Gecmis olsun canim insallah yukselmez atesi bayramin birinci gunu Eceninde biraz atesi var gibiydi derece yanimda degildi olcemedim elini yuzunu yikayip soyundurdum gecti insallah sicaktandir Oykunun ateside
oyle yapcam artik canim sık olmasi rahatsiz edici bir durum Miranin ateside yukselmez insallah canim nazara geldi kuzular

Ben hic ibufen kullanmamistim tesk ederim kizlar

yazyagmuru valla hepsi birden yinr ates37.5 da kaldi sabit bi de ben uzak tutmaya calistikca kucagima istiyo yatiyo gogsumde simdi cadi

ben hep evdeyim onda bilr bi kaç saat emzirmeyince emzirmek istiyorum. Bi koluyla sırtımı okşuyo ayağını tutmamı istiyo. Parmağını ağzıma sokuyo falan. Onlar kadar dediğin gibi bizede iyi geliyo. İnşallah rahat atlatırız

@Akaibu benimde en.korktugum seylerden biri nasil birakicak nasil tuvalet egitimi vericem ve kendi kendine nasil uyumayi ogrenicek gercekten korkuyorum umarim korktugumuz gibi olmaz
inşallah canım. Daha önümüzde çok sınav var gerçekten

Dun kp bilmedegi icin turlusune patlican koymus vermis. Bir seferden birsey olmaz insallah. Arkadasla simdi konusuyoruz kizinin doktoru cocuk beslenmesinde patlicanin yeri yok demis. Sadece bebekken degil hic tuketmesin demis.

Dun kp bilmedegi icin turlusune patlican koymus vermis. Bir seferden birsey olmaz insallah. Arkadasla simdi konusuyoruz kizinin doktoru cocuk beslenmesinde patlicanin yeri yok demis. Sadece bebekken degil hic tuketmesin demis.
bir kereden bir şey olmaz zaten tek başına patlıcan da yememiş ama bizim doktor yasaklı listesinde bundan hiç bahsetmedi bize bende nette gördüğüm okuduğum kadr biliyorum ama merak da ediyorum bu kadar zararlı ise niçin doktor bal gibi tuz şeker gibi uyarmadı

Ardanin doktoru 1 yasindan once vermeyin diye uyarmisti.sonrasi icin birsey soylememisti bende gittigimde soracagim.

Tek seferden bişey olmaz bencede. İçinde çok fazla nikotin olduğu için tüketimi sigarayla benzer zararlara sebep oluyomuş bi de hasas ciltlerde kaşıntı falan yapıyomuş. Bizim doktorda hiç yemese daha iyi dedi

Allah şifa versın cnm bizim 3 gün sürdü ates ama iştahsızlık uykusuzluk huysuzluk çok fenalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…