kızlar bel ağrısından ölüyorum kaç gündür, bacağıma vuruyor artık. hepinize sağlıklı gebelikler..
Aynisini uzun suredir yasiyorum artik bel agrisiyla yasamaya alistim. Biraz da temizlik duskunuyum, evde hareket ettikce yoruluyorum bazen once birsey yokmus gibi geliyor sonra oturunca bir bel agrisi basliyor sorma. Iste bende artik temizlik memizlik biraktim o isleri, biraz salivermek lazim isleri. esimin de dedigi gibi biraz pislik adami oldurmez ya!
Herkese gunaydinnnn
Ben bugunde bebisimi gormeye gidecegim teyzeleri
Zeynep Kamil e gideyim birde bakalim bunlar cinsiyet tahmininde bulunabilecekler mi ?
Bizim babamiz biraz sabirsizda
Ozeldekiler soylemedi belki devletteki doktorlar soyler....
Birde esimin arkadasinin karisi hamile kizlar...
Doktor 12 haftalikken %70 falan erkek demisti...
Dunde ogrenmisler ki %100 kizmis su an 16 haftalik hamile...
Erken tahmin edilenler kendinizi fazla kaptirmayin ne olur ne olmaz
Bugün doktora gittim bebeğim 14+0 haftalık. Testlerim yapıldı hepsi normal çıktı bebeğin durumuda iyi dedi doktor ama bana göre ters giden bişeyler var bebeğim çok hareketsizdi bu benim ilk bebeğim değil diğeri her gidişimde kıpır kıpırdı kuzenim iki ay önce doğum yaptı bebeği kas hastası hiç umut yok kimi doktor anne karnında olmuş diyor kimisi doğumda belkide benim psikolojim bozulmuş o yüzden böyle düşünüyorum etrafınızda böyle benim gibi bebeği hiç kımıldamayan varmı?
Kızlar ben bugün gazetede folik asit kullanımıyla ilgili haber okudum. çok önemliymiş kullanmak ama ben 2 hafta filan kullanıp bıraktım ya doktorun verdiği hiç bi ilacı kullanmadım multivitaminleri filan :18:
Bugün doktora gittim bebeğim 14+0 haftalık. Testlerim yapıldı hepsi normal çıktı bebeğin durumuda iyi dedi doktor ama bana göre ters giden bişeyler var bebeğim çok hareketsizdi bu benim ilk bebeğim değil diğeri her gidişimde kıpır kıpırdı kuzenim iki ay önce doğum yaptı bebeği kas hastası hiç umut yok kimi doktor anne karnında olmuş diyor kimisi doğumda belkide benim psikolojim bozulmuş o yüzden böyle düşünüyorum etrafınızda böyle benim gibi bebeği hiç kımıldamayan varmı?
Herkese gunaydinnnn
Zeynep Kamil e gideyim birde bakalim bunlar cinsiyet tahmininde bulunabilecekler mi ?
Herkese gunaydinnnn
evet çok önemli,hatta hamilelik düşünüldüğü an başlanmalı,içilmeli deniyor..
bebek için özellikle,oluşumu gelişimi için çok önemli..
ama bazı doktorlar bazı arkadaşlara bıraktırmış,okudum burda da..onun yerine geçen başka bi ilaç verdiler heralde,yoksa bile bile bıraktırmaz doktorda..
benim doktor hamilelik sonuna dek kullancaz dedi..
Bende mayıs ayında girmiştim doktora ozaman yazmıştı folik asit o zamandan beri kullanıyorum bende ozaman doktorum hamileliğin 3 ayına kadar kullanalım doğumdan sonrada 3 ay kullanmamız gerekli demişti bana bu gittiğimde soracağım bende bırakacakmıyım artık diye
Bencede başla hatta bunu doktoruna da söyle belki dozunu artırır kullanmadığın içinben doktora gıcık oldum verdiği ilaçları filan da kullanmadım akşam tekrar başlayım bari. 11. haftadayım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?