Bizde 4 aydır yerımızde sayıyoruz lamba nerde saat nerde pipi nerde sadece bunları biliyo başka birşey öğretemedim henuz birde su istediğinde lıkır lıkır diyo aslında su dese daha kolay zor sevıyorBitek ayagini gosteriyo hira
Cnm bişey soracaktım en çok diş sanırım sizde 11 masallah bizim 9.gelmek üzere tabi yıne hastalıkla çıkardık 9un da 9 kez hasta oldu azı diş demişsin acaba varmı bizizmkilerin içinde azılardanKızlar uzun zamandır girmiyodum fırsatım olmuyodu, nasılsınız bebekleriniz nasıl gelişmeler neler çok merak ediyorum.
Bizi sorarsanız kaya 2 azı dişini çıkardı sıra alttaki azılarda, bilemiyorum o yüzden mi ama aşırı hareketli bana çok yapışık, huysuz ve iştahsız. Kusmalarımız da hala devam ediyo malesef, tam olarak taneli yediremiyorum hala hemen kendini kusturuyo hoş çorbada bile kusturuyo kendini. Bu kusmalardan bezdim resmen. Bu arada doktorumuz 15. Ayda emZirmeyi bırakabilirsin 15.aydan sonra anne sütünün çok fazla besleyici değeri kalmıyo çok uzun emen bebekler pısırık anneye aşırı bağımlı özgüvensiz olabiliyo psikologlara göre dedi, ayrıca beni emdiği için de ek gıdaya karşı isteksiz olabilirmiş. Çok kararsız kaldım bilemiyorum
Ne merkür müş ? Nezaman biter etkısı ?geçmişi biraz okuyabildim, kızlar, küs olanlar barışsın, hasta olan bebekler iyileşsin bunlar hep Merkür'ün cilveleri:)
ayrani iki çekiyor birakiyo biberonu hc bitirmedi. Labne kahvaltida yiyo bitek peynir yemiyo sut vermeye calisiyorum isteYoğurttan çok ayran hergun bir biberon içiyo cnm senınki yemiyo mu?eğer yemezse ayran olarak verebılırsın
Dün yemekte bende tattırdım alışsın zararı yoktur ben çok severim sigara içen daha çok severmiş patlıcanın her turlü yerim yemeklerde olacak bundan sonra oturtma karnıyarık kızartma dolma herse birsürü yemek yerken onada verıcez mecburenDun kp bilmedegi icin turlusune patlican koymus vermis. Bir seferden birsey olmaz insallah. Arkadasla simdi konusuyoruz kizinin doktoru cocuk beslenmesinde patlicanin yeri yok demis. Sadece bebekken degil hic tuketmesin demis.
Daha iyimi düştümü ateşi inşaalah düşmüştürins bakalim aricam doktoru ama ona ulasmakta zor poliklinikte olmuyo hergun yogunbakimada bakiyo
Bende calpol dolven fitil bu dediğiniz ilacıda ilk defa duydum fitilden daha mı etkılı acaba fitil çok vermek istemiyorum zaten 5 ay kabızlıktan dolayı sürekli fitille yaptırdım dişler başlayıncada atesden dolayı hep fitil verdım alternatıfse bende bunu alayımBen hic ibufen kullanmamistim tesk ederim kizlar
İnşaalah yer ama diğerlerınden de alıyordur vıtaminiayrani iki çekiyor birakiyo biberonu hc bitirmedi. Labne kahvaltida yiyo bitek peynir yemiyo sut vermeye calisiyorum iste
canim ibufen pedifen dolven apireks bunlar hep ayni ilac sadece firma adi farkli icerigi ayniBende calpol dolven fitil bu dediğiniz ilacıda ilk defa duydum fitilden daha mı etkılı acaba fitil çok vermek istemiyorum zaten 5 ay kabızlıktan dolayı sürekli fitille yaptırdım dişler başlayıncada atesden dolayı hep fitil verdım alternatıfse bende bunu alayım
of nerden cikti bu ates ya bizimde yukseliyo yine 4 saat oldu 37.5 olmus ibufenmi versem acaba sabah 37.9 du calpol verdim 37-37.3 oynadi
http://www.akademisyenanne.com/memeden-kesme-mucadelesi/
Akademisyen anne memeden kesme sürecini anlatmış. Ateş bastı okurken. Sütüm o zamana kadar kesilmezse eğer benzer süreci bizde yaşıyacağız. Nasıl olcak hiç bilmiyorum
Sğl cnm aydınlattığın için ozaman en yuksek ates için yine fitil kullanıcazcanim ibufen pedifen dolven apireks bunlar hep ayni ilac sadece firma adi farkli icerigi ayni
Allah şifa versın cnm bizim 3 gün sürdü ates ama iştahsızlık uykusuzluk huysuzluk çok fenalarda
uyunusuz beraber ilacin etkisi gecince cikiyo atesi agliyo ama 37.9-38.2 oldu aldim surubu biraz biseyler yesin verim diye aldi kutudan cikardi kasikla vuruyo siseye veriyim diye doktora ulasamadim tabiki yokmus saliya kadar bakalim takipteyimDaha iyimi düştümü ateşi inşaalah düşmüştür
Benimde emzirme bitti hiçde zor olmadı üstelik emziğide bıraktı istemiyo artık inş hemen çıkar dişiniz Cnm bende soracaktım sana herdaim serdar ortaç çok mu sevıyorsun yazılanlara göre yine kumarda kaybetmiş yazık üzüldüm inşallah yalan haberdır tövbe etmiştiGeçmiş olsun..senin bıdıka noldu?
Efe'ninde hâlâ ara ara devam ateş..ve 3 diş aynı anda patladı uçlar çıktı,durum fenaaaa..ben bitek Calpol veriyorum eğer daha yüksek ateş olursa da Dolven..doktorumuz böyle dediydi..
Keşke benimde böyle bir derdim olsaydı (dert değil gerçi,büyük bir nimet ya neyse) çok uhde kaldı içimde bu emzirme olayı..
Kullanıcı adın bana sürekli Serdar Ortaç'ı çağrıştırıyor,ne güzel
İnş yükselmez kaçıncı gün bugunuyunusuz beraber ilacin etkisi gecince cikiyo atesi agliyo ama 37.9-38.2 oldu aldim surubu biraz biseyler yesin verim diye aldi kutudan cikardi kasikla vuruyo siseye veriyim diye doktora ulasamadim tabiki yokmus saliya kadar bakalim takipteyim
Ben tam 5 gün sadece 2 saatlık uykuyla gecırdım kendi evimde de değildim dahada zor oldu dün daha iyiydi çok şükür bebekler hasta olmasınuyunusuz beraber ilacin etkisi gecince cikiyo atesi agliyo ama 37.9-38.2 oldu aldim surubu biraz biseyler yesin verim diye aldi kutudan cikardi kasikla vuruyo siseye veriyim diye doktora ulasamadim tabiki yokmus saliya kadar bakalim takipteyim
bendr calpol veriyorum dis sanirim patladi ama devami var heraldeGeçmiş olsun..senin bıdıka noldu?
Efe'ninde hâlâ ara ara devam ateş..ve 3 diş aynı anda patladı uçlar çıktı,durum fenaaaa..ben bitek Calpol veriyorum eğer daha yüksek ateş olursa da Dolven..doktorumuz böyle dediydi..
Keşke benimde böyle bir derdim olsaydı (dert değil gerçi,büyük bir nimet ya neyse) çok uhde kaldı içimde bu emzirme olayı..
sabah basladiİnş yükselmez kaçıncı gün bugun
ben de bazi sarkilarini cok seviyorum canim yaz yagmuru sarkisinida cok dinlemisimdir seviyorum bu sarkiyi o yuzden yaz yagmuru yaptim kullanici adimiGeçmiş olsun..senin bıdıka noldu?
Cok guzel gorunuyorsunuz canim oglunun dogum gunu kutlu olsun nice yaslara
gecmis olsun canim Ece de cikiyordu bir ara ama simdi benim arkamdan dolaniyor ben koltuga oturunca o da cikiyor koltug
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?