2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Alerjı yapan birşey vardı 15 gündür gecmeyen iştahsızlıktan yumurta yemeyen oğlumun pişiği geçmiş acaba yumurta mı ki?

Cnm bişey soracaktım en çok diş sanırım sizde 11 masallah bizim 9.gelmek üzere tabi yıne hastalıkla çıkardık 9un da 9 kez hasta oldu azı diş demişsin acaba varmı bizizmkilerin içinde azılardan

Dun kp bilmedegi icin turlusune patlican koymus vermis. Bir seferden birsey olmaz insallah. Arkadasla simdi konusuyoruz kizinin doktoru cocuk beslenmesinde patlicanin yeri yok demis. Sadece bebekken degil hic tuketmesin demis.
Dün yemekte bende tattırdım alışsın zararı yoktur ben çok severim sigara içen daha çok severmiş patlıcanın her turlü yerim yemeklerde olacak bundan sonra oturtma karnıyarık kızartma dolma herse birsürü yemek yerken onada verıcez mecburen

Ben hic ibufen kullanmamistim tesk ederim kizlar
Bende calpol dolven fitil bu dediğiniz ilacıda ilk defa duydum fitilden daha mı etkılı acaba fitil çok vermek istemiyorum zaten 5 ay kabızlıktan dolayı sürekli fitille yaptırdım dişler başlayıncada atesden dolayı hep fitil verdım alternatıfse bende bunu alayım

canim ibufen pedifen dolven apireks bunlar hep ayni ilac sadece firma adi farkli icerigi ayni

of nerden cikti bu ates ya bizimde yukseliyo yine 4 saat oldu 37.5 olmus ibufenmi versem acaba sabah 37.9 du calpol verdim 37-37.3 oynadi

Geçmiş olsun..senin bıdıka noldu?
Efe'ninde hâlâ ara ara devam ateş..ve 3 diş aynı anda patladı uçlar çıktı,durum fenaaaa..ben bitek Calpol veriyorum eğer daha yüksek ateş olursa da Dolven..doktorumuz böyle dediydi..

Keşke benimde böyle bir derdim olsaydı (dert değil gerçi,büyük bir nimet ya neyse) çok uhde kaldı içimde bu emzirme olayı..

Kullanıcı adın bana sürekli Serdar Ortaç'ı çağrıştırıyor,ne güzel

Allah şifa versın cnm bizim 3 gün sürdü ates ama iştahsızlık uykusuzluk huysuzluk çok fenalarda

Daha iyimi düştümü ateşi inşaalah düşmüştür
uyunusuz beraber ilacin etkisi gecince cikiyo atesi agliyo ama 37.9-38.2 oldu aldim surubu biraz biseyler yesin verim diye aldi kutudan cikardi kasikla vuruyo siseye veriyim diye doktora ulasamadim tabiki yokmus saliya kadar bakalim takipteyim

Benimde emzirme bitti hiçde zor olmadı üstelik emziğide bıraktı istemiyo artık inş hemen çıkar dişiniz Cnm bende soracaktım sana herdaim serdar ortaç çok mu sevıyorsun yazılanlara göre yine kumarda kaybetmiş yazık üzüldüm inşallah yalan haberdır tövbe etmişti

uyunusuz beraber ilacin etkisi gecince cikiyo atesi agliyo ama 37.9-38.2 oldu aldim surubu biraz biseyler yesin verim diye aldi kutudan cikardi kasikla vuruyo siseye veriyim diye doktora ulasamadim tabiki yokmus saliya kadar bakalim takipteyim
İnş yükselmez kaçıncı gün bugun

Ben tam 5 gün sadece 2 saatlık uykuyla gecırdım kendi evimde de değildim dahada zor oldu dün daha iyiydi çok şükür bebekler hasta olmasın

bendr calpol veriyorum dis sanirim patladi ama devami var heralde

ben de bazi sarkilarini cok seviyorum canim yaz yagmuru sarkisinida cok dinlemisimdir seviyorum bu sarkiyi o yuzden yaz yagmuru yaptim kullanici adimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…