oy kuzum kıyamam geçmiş olsunKizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyumEki Görüntüle 1589560
Sagol canim cok.agladi kanadi cok.uzuldumoy kuzum kıyamam geçmiş olsun
Haklısın cnmlafın gelişi söyledim aslında. Daha beterinden allah sakınsın elbet ama gücüm yetmeyeceğinden değil yavrumu o halde görmek zor geldiğinden. Anne olunca yaş kaç olursa olsun zorluk ne olursa olsun insan her türlü gücü buluyo kendinde
Kurban olurum veren rabbıme korkma onlar bebek çok acı hissetmezler inşaallah üzüldüm bendeKizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyumEki Görüntüle 1589560
Canım benim dediklerini bende yapmaya calışıyorum elimden geldiğince buraya yardımcı bayanıda getırdım barana baksın diye inşaallah dediğin gibi guzel gecer burada kızım nasıl yürümeye başladımı benim kızım 11 aylık yürümüştü baran daha yeni emekliyo 14 aylıkCanim atesinin olmamasina sevindim insallah oksurugu de gecer bol bol burnunu ac ben gunde iki kez serum fizyolojik yapiyorum kizima hava sicak burnu kuruyor iyi oluyor temizleniyor limonlu ihlamur verebilirsin corbalarina limon damlatabilirsin canim c vitamini iyi olur bir de canim bagisikligi guclendirdigi icin ben Ecenin corbalarina 1 dis sarimsak katiyorum hep eger vermiyorsan deneyebilirsin insallah iyi olur oglun tadini cikarirsiniz tatilin ayrica resmine de bayildim masallah kuzuya cok tatli
Oyy kuzum benim. Allahtan gözüne falan gelmemiş. Geçmiş olsunKizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyumEki Görüntüle 1589560
Senin cilveli kızında çok tatlı masallah biz 3 kız kardeşiz 5 aylık okana kadar dr muz kız demişti bende kızıma kızkardes daha iyi olur demiştim biz gibi olurlar diye de ama eşim erkek diyodu ben biliyorum içime doğdu çok eminim dedi pipiyi gördünmü dedi yooo dedim o kadar sevınmiştim ki dr boynuna sarıldım ağladım sevinçten meğer ne kadar erkek istıyomuşum bastırılmış duygu varmış içimdemaşallah barana çok tatlı
cok sagol canimKurban olurum veren rabbıme korkma onlar bebek çok acı hissetmezler inşaallah üzüldüm bende
Ayyy haklisin canim cok uzmeyeyim.kendimi beterin beteri var sonucyaOyy kuzum benim. Allahtan gözüne falan gelmemiş. Geçmiş olsun
Senin cilveli kızında çok tatlı masallah biz 3 kız kardeşiz 5 aylık okana kadar dr muz kız demişti bende kızıma kızkardes daha iyi olur demiştim biz gibi olurlar diye de ama eşim erkek diyodu ben biliyorum içime doğdu çok eminim dedi pipiyi gördünmü dedi yooo dedim o kadar sevınmiştim ki dr boynuna sarıldım ağladım sevinçten meğer ne kadar erkek istıyomuşum bastırılmış duygu varmış içimde
Çok aradım arada 15 yıl ne olursa olsun yeterli sağlıklı olsun derken insan ikisinide tatmak istıyorHepimizde var canim o kizi olanlar oglum olsa erkek bebisi olanlarda icten ice kizim olsa der ikisinide tatmak.ister
Canim cok gecmis olsun ya uzuldumKizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyumEki Görüntüle 1589560
iyi yapmissin canim bayani goturmekle Ece 2 haziran dogumlu yasindan on gun sonra yurumeye basladi bazen kosuyor hatta hizlandi bayagi her cocuk bir olmuyor emekliyorsa yakinda ayaklanir birden BaranciktaCanım benim dediklerini bende yapmaya calışıyorum elimden geldiğince buraya yardımcı bayanıda getırdım barana baksın diye inşaallah dediğin gibi guzel gecer burada kızım nasıl yürümeye başladımı benim kızım 11 aylık yürümüştü baran daha yeni emekliyo 14 aylık
Benim esim ikinci ogluma hamileyken hep kiz istiyordu ama erkek olunca sasirdi biraz ve eyvah dedi duyunca zor olur iki erkek cocuk diye cok sevdik tabi oglusumu 3. ise tamamen benim istegimle oldu esim korkuyordu 3 cocuk zor diye ve yine erkek olursa diye ama ben gözü karayim biraz hemen spirali cikarttirdim 3 ay sonra hamile kaldim test yapinca pozitif cikti ve esim soktaydi Ece ilk dogdugunda gazindan cok agliyordu uyumuyordu ve esim bana icat cikardin yilin icadi diyordu ama simdi o kadar cok seviyor ki bende ona birak benim icatimi sevme diyorum ama guzel icat diyor guluyorÇok aradım arada 15 yıl ne olursa olsun yeterli sağlıklı olsun derken insan ikisinide tatmak istıyor
Dun aksam bununla ilgili bir yazi okudum 4. Aydan sonra gece uykusunun 12 saat olmasi olagan birseymis.Kızlar ya arenin uyku saatini düzenleyemiyorum.uykuya çok düşkün bi oğlum var. İki gündür akşam banyo yaptırıp 10 gibi yatırıyorum. Kesin erken kalkar diyorum ama yine ertesi gün 10 da kalkıyo. Gecede beslenmiyor hiç. Saat 4 gibi öğle yemegini yiyor. Ne yapsam bilemedim.
Cok sagol canimCanim cok gecmis olsun ya uzuldum
iyi yapmissin canim bayani goturmekle Ece 2 haziran dogumlu yasindan on gun sonra yurumeye basladi bazen kosuyor hatta hizlandi bayagi her cocuk bir olmuyor emekliyorsa yakinda ayaklanir birden Barancikta
İcadını yerım o benim kızım bana doğurmuşsunBenim esim ikinci ogluma hamileyken hep kiz istiyordu ama erkek olunca sasirdi biraz ve eyvah dedi duyunca zor olur iki erkek cocuk diye cok sevdik tabi oglusumu 3. ise tamamen benim istegimle oldu esim korkuyordu 3 cocuk zor diye ve yine erkek olursa diye ama ben gözü karayim biraz hemen spirali cikarttirdim 3 ay sonra hamile kaldim test yapinca pozitif cikti ve esim soktaydi Ece ilk dogdugunda gazindan cok agliyordu uyumuyordu ve esim bana icat cikardin yilin icadi diyordu ama simdi o kadar cok seviyor ki bende ona birak benim icatimi sevme diyorum ama guzel icat diyor guluyor
Önce ağladı sonra çıkmak istemedi
Deymeyin Baran in keyfine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?