2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyum

Haklısın cnm

Kizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyum Eki Görüntüle 1589560
Kurban olurum veren rabbıme korkma onlar bebek çok acı hissetmezler inşaallah üzüldüm bende

Canım benim dediklerini bende yapmaya calışıyorum elimden geldiğince buraya yardımcı bayanıda getırdım barana baksın diye inşaallah dediğin gibi guzel gecer burada kızım nasıl yürümeye başladımı benim kızım 11 aylık yürümüştü baran daha yeni emekliyo 14 aylık

maşallah barana çok tatlı
Senin cilveli kızında çok tatlı masallah biz 3 kız kardeşiz 5 aylık okana kadar dr muz kız demişti bende kızıma kızkardes daha iyi olur demiştim biz gibi olurlar diye de ama eşim erkek diyodu ben biliyorum içime doğdu çok eminim dedi pipiyi gördünmü dedi yooo dedim o kadar sevınmiştim ki dr boynuna sarıldım ağladım sevinçten meğer ne kadar erkek istıyomuşum bastırılmış duygu varmış içimde

Hepimizde var canim o kizi olanlar oglum olsa erkek bebisi olanlarda icten ice kizim olsa der ikisinide tatmak.ister

Kizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyum Eki Görüntüle 1589560
Canim cok gecmis olsun ya uzuldum
iyi yapmissin canim bayani goturmekle Ece 2 haziran dogumlu yasindan on gun sonra yurumeye basladi bazen kosuyor hatta hizlandi bayagi her cocuk bir olmuyor emekliyorsa yakinda ayaklanir birden Barancikta

Çok aradım arada 15 yıl ne olursa olsun yeterli sağlıklı olsun derken insan ikisinide tatmak istıyor
Benim esim ikinci ogluma hamileyken hep kiz istiyordu ama erkek olunca sasirdi biraz ve eyvah dedi duyunca zor olur iki erkek cocuk diye cok sevdik tabi oglusumu 3. ise tamamen benim istegimle oldu esim korkuyordu 3 cocuk zor diye ve yine erkek olursa diye ama ben gözü karayim biraz hemen spirali cikarttirdim 3 ay sonra hamile kaldim test yapinca pozitif cikti ve esim soktaydi Ece ilk dogdugunda gazindan cok agliyordu uyumuyordu ve esim bana icat cikardin yilin icadi diyordu ama simdi o kadar cok seviyor ki bende ona birak benim icatimi sevme diyorum ama guzel icat diyor guluyor

Dun aksam bununla ilgili bir yazi okudum 4. Aydan sonra gece uykusunun 12 saat olmasi olagan birseymis.

İcadını yerım o benim kızım bana doğurmuşsun

Kızlarrrr,
hepinizi çoook özledimmm! Aylardır doğru düzgün giremiyorum. Ancak arada bir okuyup kaçıyorum. Çalıştığım için hep bir koşuşturmaca halindeyim ama inanın burnumda tütüyorsunuz. İnşallah fırsatım olursa daha sık gelmek istiyorum. Hepinizin bebişi kocamaaan olmuşşş çok tatlılar. Benim oğluşumda koca adam oldu teyzoşları :) 9. dişi bekliyoruz. 11.300 gr 80 cm ve çoook konuşan bir dana var evde. Kaç kelime öğrendiğini sayamıyorum bile :))) Şükür bu günlere kavuşturana... Şimdilik öpüyorum herkesi ve bebişlerini çooook özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…