2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gogebakan mi isimdeyimgucumdeyim e bende onu onerecektim annemler ablamlar eltileri falan hep cocuklarini ona goturuyo ondan dedim kayseri dr cocuk dr u olarak genel de bu dr u cok ovuyolar
Evet canım mustafa Göğebakan iyi bir doktor hemde tecrübeli ve iletişime açık güler yüzlü

Gecmis olsun canim ins tedavisi vardir yasin kac canim

Geçmiş olsun canım. İnsanın başına gelmeyince bilmiyor nasıl bi hastalık. Umarım hayatını olumsuz etkileyecek bi hastalık değildir.

Geçmiş olsun canm ameliyat olmamana sevindim ms için de doktorun söylediklerine dikkat ettiğinde ve ilaçlarını düzenli kullandığına etkilerini en aza indirirken inşallah

Canım çok geçmiş olsun tümör olmamasına sevindim. Msj bildiğim kadarıyla kişiden kişiye etkileri değişiyor ama etkileri artırıp azaltmak kişinin elinde. Yani yeme içmene dikkat edip alkol sigara kullanmazsan ve sporu da eklersen hayatına çok fazla etkilenmiyor yaşam kaliten ama aksi halde zorlayabilir. Çok gmiş olsun

Ya kızlar ben şu hazır köfte harçlarıyşa yapılan köfteleri çok seviyorum knorr un falan var ya. Ama azada ayrı mı yapsam yoksa ona da versem mi kafam karıştı . Hiç deneyen var mı

Ya kızlar ben şu hazır köfte harçlarıyşa yapılan köfteleri çok seviyorum knorr un falan var ya. Ama azada ayrı mı yapsam yoksa ona da versem mi kafam karıştı . Hiç deneyen var mı
Ben bize yapmıştım verdim oda sevdi artık umut özel yapmıyorum yapsamda çok yemiyor bizimkileri seviyor

selamlar kızlar nasılsınız inşaallah herkes iyidir ilk defa laptoptan yazıyorum çünkü cep telefonum baranın diş kaşıyıcısı olarak görev yapıyor sophıe okadar özenerek almıştım ama ondan başka ne varsa ağzında ağızın suyu telefonumu içine dolmuş ekran gıttı gidecek pirincin içinde beklıyo nemini alsın dıye burdan yazmakda zor yok bılgısayar aç bekle şimdilik kullanıcam ayda 4 sefer has

alandı 2 azı dişimiz oldu 2 tanede yolda toplam 10 diş 2 si yolda biraz ara veerseydı

Ben dun ilk defa pinarin kasap koftesini aldim. Yiyecegi seyleri aramaktan yoruldum. Kofteyi severek yedi.

rabbım şifanı versın canım rabbım dermansız dert vermesin yakın bır arkadaşmız ms hastası düzenli hayata gecişten sonra hiç rahatsızlığı yok hatta şuan aştı bitti gitti diyor oda yenı anne oldu tabı kişiden kişiye değişebilir

celikle
öncelikle bebişine gecmiş olsun cnm bu üstteki konu çok rahatsız edici bir konu ama aşılmayacak bir durum değil iyiliklerin boşa gitmediği ahiret var şükürler olsun ki bize şer gıbı görünüyo olabılır ama hayırlısı budur bilemeyız üzme kendini

benim teyzem ms 5 sene falan oldu teshis konali ilk ataklarinda ayaginda aksama yuzunde felc oluyodu ama simdi dikkat ettigi icin simdi hem atak aralari uzadi hemde hafif atlatiyo tuzsuz yiyo diyet yapiyo yazlari luleburgaza koye gidiyo orda kaliyo butun yaz keci sutu iciyo hergun ve tabi ki sinir stresten uzak durcaksin yorulmucaksin en onemlisi ins

hayat devam ediyor ama öyle ama böyle çocukluk arkadaşımın oğlu gencecık motor kazasısında vefat etti dün yanına gittim okadar üzücü birşey olamaz evlat acısı rabbım kimseye göstermesin tişörtüne sarılmış ağlıyodu nasıl dayanıcam bu acıya heran kapı açılıp içeri girecek diye bekliyo insan ne diyeceğini bilemiyo şubat annelerinden arkadaşımız mış oda bursada otoruyomuş onuda okudum çok üzüldüm rabbım yanında melek oldular rabbım sabır versin

@Akaibu
cnm çok gecmiş olsun faranjıt mi bilmiyorum ama ben gecen lerde tam bır ay cektım faranjıtten en son gargara iyi geldi

@Akaibu
cnm çok gecmiş olsun faranjıt mi bilmiyorum ama ben gecen lerde tam bır ay cektım faranjıtten en son gargara iyi geldi
Yok canım faranjit değil. Bademciklerim şişmiş. Su içerken bile zor yutkunuyorum. Allahtan ateşim yok. Gökçeyi uyutayım acile gidip bi penesilin yemezsem biraz zor geçecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…