2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Nankörlük yaptıkları başka bişi değil allah ıslah etsin yaa hiç üzülmeyin gerçek yüzlerini görmüş oldu en azindan

Bende çok zorlanıyorum artık dediğin gibi normal o kadar ateslenme hastalık ister istemez iştah gitti. İyi olsunlarda elbet açılır istahlari.
Aynen bende paso emiyor umut ben isteyken ne yerse oda zorla yediriyor annem keyfi yerinde olsun yemezse yemesin napalım elbet yicek :)

kıskançlık nankorluk hepsi karışmış heralde sen hala o kadar laf duymuşsun ona dönsün demem diyosun hiç sıkma canını eşinde görsün yüzlerini işte hayret bişey yine her zamanki laf ne biçim insanlar var yaa

Çok yüz verince karşıdaki arsızlaşıyo resmen. İnsan buna bozulsa bile doğru düzgün söyleyebilir. Sen çocuğunun karının evinin rıskından kıs yiğenine gönder. Karşılığında Çocuklarına kadar bela okusunlar.

Sen ne zaman dogum yaptinn? Gerci sut iznim olsa ne olacak seminer doneminde dokuzda gidip on ikide geliyoruz biseye yaramiyor.Hazirandakullanayim dedim wk dersinizi keseriz dediler benim de kafam kizdi aldim rapor

657 de ise başladıktan sonra 12 ay süt izni başlamıyormu canim?
Ben de 657 liyim devletin verdiği doğum izni 20 Eylül 2014 te bitti o tarihten sonra 1 yıl süt iznin oluyor. Senin Ocak'ta bitiyor olmasına şaşırdım. Muhtemelen hata yapmışlar ama boşver şanslısın hiç sorma

Oyle yapcam canim 3 gun deneyecegim
Bugün daha iyi şükür ki 37den yukarı cikmiyo atesi. Biraz daha keyfi yerinde hemde. Ama hiç bişey yemiyo ne yazikki sadece emiyo.
Atesin dusmesine sevindim canim istahi da duzelir insallah
cok nankorce bir davranis hayir maddi bir destek almasa bile boyle sozleri kardesine soylemesi beddua etmesi cok yanlis ama sen esine ne kadar anlatsan anlamazdi bunu gormesi bir bakima iyi olmus soyledigi kotu sozlere hic takilma canim Allah herseyi goruyor

İstahsizligin sebebi taa arkadan çikan dismis ondeki çikan dişleriyle arasinda uç diş bosluk var niye öyle oldu acaba kok diş sanki baya arkada cikmis. Sirasi bozuldu.

cilek31 tatile nereye gidecegimizi sormussun canim marmaris park otel e gitcez eylul ayinda marmarisin denizi sicak oluyor ama kum yok sen kumlu olsun demistin sanirim ben marmarisi tercih ediyorum yakin olmasi acisindan ama kizim biraz daha buyuyunce ölüdenize gitmek istiyorum simdi uzak geliyor bize ölüdenizin suyu da sicak oluyormus esim gitmis oraya

Kizlar ben mr cektrmistim 4 ay önce tumorden suphelenmisti doktor geçen gün yine e cektrdim MS hastaligi cikti bende ameliyat olmama gerek kalmadi ama bu hastalık nasıl bisey bilmiyorum kişiden kişiye değişiyor muş serdar ortacda yakalanmisti buna

Gecmis olsun canim tumor degilmis ameliyat olmana gerek kalmadi buna sevindim MS hastaligini bilmiyorum ama insallah gecici bir hastaliktir

Sen ne zaman dogum yaptinn? Gerci sut iznim olsa ne olacak seminer doneminde dokuzda gidip on ikide geliyoruz biseye yaramiyor.Hazirandakullanayim dedim wk dersinizi keseriz dediler benim de kafam kizdi aldim rapor
Ben 2 yada 3 haziranda izne ayrıldım 24 haziranda dogum yaptim canım. Keşke öğretmen olsaydım bende. Çok ozeniyorum size valla :)

Gogebakan mi isimdeyimgucumdeyim e bende onu onerecektim annemler ablamlar eltileri falan hep cocuklarini ona goturuyo ondan dedim kayseri dr cocuk dr u olarak genel de bu dr u cok ovuyolar
Gökçe bi kendine gelsin gidicez bakalım. Sağolun tavsiyeniz için. Keşke Eskişehirde baktirsaydim bağışıklığına.

Canım çook geçmiş olsun. Bi yakınım msliydi. Malesef ömür boyu seninle gelecek bir hastalık dikkat etmen gereken şeyler var. Spor yapmalı yeyip içtikleirne dikkat etmelisin. Yakınımız öyle yapardı. Arada atakları alevlenme dönemleri oluyo . İnşallah çok hafif seyreder. Kişiden kişiye değişiyo cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…