- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Hala var canim ateşi. Birde işe gidiyorum aklım onda kalıyorGokce nasil canim dustu mu atesi
Masallah Baran a insallah yakinda desteksiz de yururbiz çok gec oturmuştuk belki hatırlarsınız gecenlerde emekledi şimdide salonun bir ucundan bir ucuna yürüyor ama dengesini tam sağlayamıyo koltuklara tırmanıyor yerden kendi kalmaya çalışıyo düşüyo desteksız yürüsün inşaalh
Allah sabir versin canim kimseye evlat acisi yasatmasinhayat devam ediyor ama öyle ama böyle çocukluk arkadaşımın oğlu gencecık motor kazasısında vefat etti dün yanına gittim okadar üzücü birşey olamaz evlat acısı rabbım kimseye göstermesin tişörtüne sarılmış ağlıyodu nasıl dayanıcam bu acıya heran kapı açılıp içeri girecek diye bekliyo insan ne diyeceğini bilemiyo şubat annelerinden arkadaşımız mış oda bursada otoruyomuş onuda okudum çok üzüldüm rabbım yanında melek oldular rabbım sabır versin
insallah tamamen duser canim ates cok korkutuyorHala var canim ateşi. Birde işe gidiyorum aklım onda kalıyorama şükür bugün 39 olmadı
Düne göre daha iyi canım. Çok sağolçok gecmiş olsun gökçeye inşaallah iyidir
Anlatimina bayildimyani hava da bilmiyo ne yaptigini :)
Maşallah baya hızlı ilerlemiş ama :)biz çok gec oturmuştuk belki hatırlarsınız gecenlerde emekledi şimdide salonun bir ucundan bir ucuna yürüyor ama dengesini tam sağlayamıyo koltuklara tırmanıyor yerden kendi kalmaya çalışıyo düşüyo desteksız yürüsün inşaalh
Olmuştur canm gökçe yesin organik organikEşim köyden organik şeftali getirmiş. Kış için konserve yaptım. İnşallah olmuştur ilk kez yaptım.
Evet canım anne olunca mesleği min kıymetini daha iyi anladım bu yıl az ders düşünüyorum on beş saatBen 2 yada 3 haziranda izne ayrıldım 24 haziranda dogum yaptim canım. Keşke öğretmen olsaydım bende. Çok ozeniyorum size valla :)
Geçmiş olsun canım ya, fotosunu gördüm Gökçe'yi öyle görmeye alışkın değiliz bir an önce iyileşsin kuzu.Düne göre daha iyi canım. Çok sağol
Sağol canım. İnşallah iyilesir hemen. Yaz geldi sürekli hastayiz. O fotoda da resmen ateşten uyuyup kalmıştıGeçmiş olsun canım ya, fotosunu gördüm Gökçe'yi öyle görmeye alışkın değiliz bir an önce iyileşsin kuzu.
Canim şeftalilerin kabuğunu soyup dogradim. Küçük küçük kavanozlara koydum. İçlerine bir çay kaşığı şeker atıp şeftalilerin üstünü şu ile doldurdum. Kapaklarını sıkıca kapatıp tencereye ters yerleştirdim. Tencereye su ile doldurup kaynattım. Kaynadiktan sonra 10 dk daha ocakta tuttum. Tencereden kavanozlari alırken kapakları gene sıktım. Sonra hava alıp almadıklarını kontrol amaçlı ters çevirdim. Bekliyorlar öyle :) işyerinde bi abladan aldım tarifi inşallah güzel olmuştur.isimdeyimgucumdeyim nasil yaptin ben visne surubu yaptim seftalide almistim yedik onlari yapamadim bu hafta bidaha alcam
Gerçekten sinir bozucu bir durum. Anlayissiz insanlar acaba aynı durumda o olsa ne yapardı. Boşver canım çok şükür gökçe daha iyiymiş. Hemen toparlar inşallah.Sağolun kızlar. Ateşi düşmek yerine 39.5 a çıktı fitil yaptım. 15 dk sonra 40 oldu. Hemen acile gittik. Az daha bi gerzek kadın elimde kalacaktı. Ben ömrümde bu kadar hayvanını görmedim. Gökçenin ateşi 40. Sırayı alır almaz doktorun odasına girdim. Hastayı muayene etsin diye bekliyorum.benden önce sıra alan şahıs daliverdi içeri. Başladı bana çemkirmeye. Neymiş onun eşşek kadar (10 yaslarinda) oğluda hastaymis. Sirami beklemeliymişim. Yada nezaketen ondan izin almalıymısim. Bi bağırdım kadına. El kadar çocuğun ateşi 40 senin kocaman oğlunla mi kıyaslıyorsun çocuk havale geçirecek die. Kadın hala söyleniyor. Görevli hemen geldi allahtan gökçeyi aldı direk. Ateşini ölctu. İlaç verdi. Sonra 15 dk duş aldırdık. Buarada gerzek kadın arkamdan hayvan demiş. Eşimin arkada olduğunu bilmeden. Eşim kadını dovecekmiş az daha. Güvenlik girmiş araya.
Gökçe gene boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Ayda bi kez oluyo. Olmazsa bi hafta sonu Kayseri'ye gidip bağışıklığına baktiracagiz. Doktor iğne yazdı 10 tane. Sabah akşam iğne olucak kuzumçok kötüymüş boğazı. Agzida hala yaraymis. Sürekli hasta olduğu içinde vitamin yazdı . Hala o gerzek aklıma geliyor sinirlerim zıpliyor
Canım barbunya ben verdim kerem alp e kimyon katiyordum bol bol. Bir sorun olmadı. Ama aklıma yumurta geliyor sicaklardan ağır gelmiştir belki hergün yiyordu sanırım Ece. Tabi domateste olabilir. Sen tek tek dene ancak öyle tepit edebilirsin.Kizlar kizima birsey alerji yapiyor ya domates ya da süt diye supheleniyorum kizim süt icmiyor ama arada bir aksam yemegini az yerse muhallebi yapiyorum dun ve bugun yemedi ama muhallebi cumartesi vermistim bir de eger sute alerjisi olsaydi yogurt yediginde de alerji yapardi diye dusunuyorum bugun kahvaltida biraz domates yedi aksam da barbunya yapmistim icinde domates var yedirirken agzinin etrafinda kizariklik oldu siz barbunya verdiniz mi sizde de oldumu boyle birsey bugun uyudugundan beri uyanip agliyor karnini kasiyor baktim kizarikliklar var isigi actim agzinin kenarinda biraz ve goz kapaginda hafif kizariklik var ben uyuttum o uyanip agladi surekli dr zaditen vermisti kasintili durumu icin daha once ondan icirdim coresatin surdum kizarik olan yerlere goz kapagi haric simdi salliyorum domates mi acaba alerji yapti
Geçmiş olsun canım.Boğazım davul gibi şişmiş. Ama çok şükür ateşim mide bulantım yok. Bişeyler yemem lazım. İlaçsız geçmesi lazım bunun
Süt izni yasal hakkımız olan 16 haftalik izin bittiğinde başlıyor canım. Ilk 6 ay 3 saat, ikinci 6 ay 1,5 saat.657 de ise başladıktan sonra 12 ay süt izni başlamıyormu canim?
Ne desem bilemedim gerçekten.Gorumcenin kardeşine çok rahat bela okuması gerçekten icimi daraltti.Ayni kandan aynı candan nasıl dili dönüyor da beddua edebiliyor.Senin eşin yapması gereken herseyi yapmis. Kıymet bilmeyen bir insana (kardeş bile diyesim gelmiyor çünkü bendeki kardeş kavramı çok farklı ) ne yapsan boş. Ama Allahtan gerçek yuzlerini görmussunuz. Allah herseyin hayirlisini versin.Gorumcem geldi ne kadar bela varsa okudu eşime telefon açıp inşallah geber dedi çocuklarından çıksın dedi hemde niye biliyomusunuz kızına butunlemeye kqldinmi sen diye sordu diye. Gorumcemin kızı üniversite okuyo bi dersten kalmış fakat kalmadığını söylüyo esimde kaldığını duymuş olabilir kalabilirsiniz calirsin verirsin çok normal dedi o gün. Buda annesine anlatmış dayım bana böyle diyo diye. Durumları çok iyi değil ama bir çocuk zqten. Eşim bir senedir okula gidiş ankara ya donus biletlerini aldı dayicim harcligim bitti bi para atarmisin diye 15 günde bir mesaj attı hiç yok demedi.ama iyilik kimseye yaramiyo yaptığı iyiliklerin karşılığında geberirsin inşallah diye bela okuyan çocuklarına bela okuyan bi abla buldu karşısında. Allah ıslah etsin ettiği belalar kendisine dönsün bile demiycem allah nası biliyosa öyle yapsın çünki onlara karşı bi art niyeti yoktu eşimin de benimde.böyle insanların şerrinden korusun herkesi.daha geçen pazartesi para istedi de eşime dedimki şimdi tatil okulda yok babasının maaşı yetiyo bu ne harçlığı evde akşam a kadar oturuyo acaba çokmu yüz veriyosun dedim sonra pişman olursun dedim bundan önceki olaylardanda yola çıkarak eşim yok Hayır demekki ihtiyacı var dedi.biz nasıl ayağımı zi yorganimiza göre uzatiyoruz herkes öyle yapsin dedim.beni dinlemedi verdi.şimdi çok pişman telefonda ne kadar hakliymissin diyo.
Eki Görüntüle 1609061 Benim Motorcu gençlik ve minik bahçem:)
Umut masallah ya cok tatli ikinci resim de sirf karizma:))Eki Görüntüle 1609065 Buda artist umut:)
Canim dun yumurtasini yemedi annem gelmisti sen yedir dedim yemek istememis Ece gecen gun yine olmustu ruseymden oldugunu dusundum vermedim gecti tek tek deneyecegim bakalim alerji yaptiginda gece kasinmaktan uyuyamiyorGerçekten sinir bozucu bir durum. Anlayissiz insanlar acaba aynı durumda o olsa ne yapardı. Boşver canım çok şükür gökçe daha iyiymiş. Hemen toparlar inşallah.
Canım barbunya ben verdim kerem alp e kimyon katiyordum bol bol. Bir sorun olmadı. Ama aklıma yumurta geliyor sicaklardan ağır gelmiştir belki hergün yiyordu sanırım Ece. Tabi domateste olabilir. Sen tek tek dene ancak öyle tepit edebilirsin.
Geçmiş olsun canım.
Süt izni yasal hakkımız olan 16 haftalik izin bittiğinde başlıyor canım. Ilk 6 ay 3 saat, ikinci 6 ay 1,5 saat.
Ne desem bilemedim gerçekten.Gorumcenin kardeşine çok rahat bela okuması gerçekten icimi daraltti.Ayni kandan aynı candan nasıl dili dönüyor da beddua edebiliyor.Senin eşin yapması gereken herseyi yapmis. Kıymet bilmeyen bir insana (kardeş bile diyesim gelmiyor çünkü bendeki kardeş kavramı çok farklı ) ne yapsan boş. Ama Allahtan gerçek yuzlerini görmussunuz. Allah herseyin hayirlisini versin.
Mama kavanozlarina da olur mu acaba ben de yaoayim.Ben de dun erik marmelati yaptim kizima seftali de yapayum gerci beninki pek meyve y emiyorCanim şeftalilerin kabuğunu soyup dogradim. Küçük küçük kavanozlara koydum. İçlerine bir çay kaşığı şeker atıp şeftalilerin üstünü şu ile doldurdum. Kapaklarını sıkıca kapatıp tencereye ters yerleştirdim. Tencereye su ile doldurup kaynattım. Kaynadiktan sonra 10 dk daha ocakta tuttum. Tencereden kavanozlari alırken kapakları gene sıktım. Sonra hava alıp almadıklarını kontrol amaçlı ters çevirdim. Bekliyorlar öyle :) işyerinde bi abladan aldım tarifi inşallah güzel olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?