2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Masallah Baran a insallah yakinda desteksiz de yurur
Allah sabir versin canim kimseye evlat acisi yasatmasin
Hala var canim ateşi. Birde işe gidiyorum aklım onda kalıyor ama şükür bugün 39 olmadı
insallah tamamen duser canim ates cok korkutuyor

Maşallah baya hızlı ilerlemiş ama :)

CanımUOTE="hiraysen, post: 42219468, member: 571906"]Kizlar ben mr cektrmistim 4 ay önce tumorden suphelenmisti doktor geçen gün yine e cektrdim MS hastaligi cikti bende ameliyat olmama gerek kalmadi ama bu hastalık nasıl bisey bilmiyorum kişiden kişiye değişiyor muş serdar ortacda yakalanmisti buna[/QUOTE]
Canım geçmiş olsun benim annem ms hastasiydi 13 yıl çekti. ne sormak istiyorsan bana özelden mesaj atabilirsin bu konuda uzmanim diyebilirim elimden geldiğince yardimci olurum ama içinin rahat olması açısından şunu söyleyebilirim 20-40 yaş arasında yakalandigin için 40 yaş sonrasına göre sanslisin.

@ hiraysen canım kesin tanı belden alınan sıvı ile oluyor sadece mr yeterli değil diye biliyorum.

[QUOTcanım anne okuncaimdeyimgucumdeyim, post: 42219879, member: 615470"]Ben 2 yada 3 haziranda izne ayrıldım 24 haziranda dogum yaptim canım. Keşke öğretmen olsaydım bende. Çok ozeniyorum size valla :)[/QUOTE]
Ben 2 yada 3 haziranda izne ayrıldım 24 haziranda dogum yaptim canım. Keşke öğretmen olsaydım bende. Çok ozeniyorum size valla :)
Evet canım anne olunca mesleği min kıymetini daha iyi anladım bu yıl az ders düşünüyorum on beş saat

isimdeyimgucumdeyim nasil yaptin ben visne surubu yaptim seftalide almistim yedik onlari yapamadim bu hafta bidaha alcam
Canim şeftalilerin kabuğunu soyup dogradim. Küçük küçük kavanozlara koydum. İçlerine bir çay kaşığı şeker atıp şeftalilerin üstünü şu ile doldurdum. Kapaklarını sıkıca kapatıp tencereye ters yerleştirdim. Tencereye su ile doldurup kaynattım. Kaynadiktan sonra 10 dk daha ocakta tuttum. Tencereden kavanozlari alırken kapakları gene sıktım. Sonra hava alıp almadıklarını kontrol amaçlı ters çevirdim. Bekliyorlar öyle :) işyerinde bi abladan aldım tarifi inşallah güzel olmuştur.

Gerçekten sinir bozucu bir durum. Anlayissiz insanlar acaba aynı durumda o olsa ne yapardı. Boşver canım çok şükür gökçe daha iyiymiş. Hemen toparlar inşallah.

Canım barbunya ben verdim kerem alp e kimyon katiyordum bol bol. Bir sorun olmadı. Ama aklıma yumurta geliyor sicaklardan ağır gelmiştir belki hergün yiyordu sanırım Ece. Tabi domateste olabilir. Sen tek tek dene ancak öyle tepit edebilirsin.

Boğazım davul gibi şişmiş. Ama çok şükür ateşim mide bulantım yok. Bişeyler yemem lazım. İlaçsız geçmesi lazım bunun
Geçmiş olsun canım.

657 de ise başladıktan sonra 12 ay süt izni başlamıyormu canim?
Süt izni yasal hakkımız olan 16 haftalik izin bittiğinde başlıyor canım. Ilk 6 ay 3 saat, ikinci 6 ay 1,5 saat.

Ne desem bilemedim gerçekten.Gorumcenin kardeşine çok rahat bela okuması gerçekten icimi daraltti.Ayni kandan aynı candan nasıl dili dönüyor da beddua edebiliyor.Senin eşin yapması gereken herseyi yapmis. Kıymet bilmeyen bir insana (kardeş bile diyesim gelmiyor çünkü bendeki kardeş kavramı çok farklı ) ne yapsan boş. Ama Allahtan gerçek yuzlerini görmussunuz. Allah herseyin hayirlisini versin.

Canim dun yumurtasini yemedi annem gelmisti sen yedir dedim yemek istememis Ece gecen gun yine olmustu ruseymden oldugunu dusundum vermedim gecti tek tek deneyecegim bakalim alerji yaptiginda gece kasinmaktan uyuyamiyor

Mama kavanozlarina da olur mu acaba ben de yaoayim.Ben de dun erik marmelati yaptim kizima seftali de yapayum gerci beninki pek meyve y emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…